40335
  • gduck
    Gratula a csajhoz, a poént nem értem miért szívtad mellre Gondolom a való életben lelted meg a szerelmedet
  • Bronx South
    A napiszar az önbecsülés zavaros idióta emberek gyűjtőhelye, a hülye kocka felmegy oda röhögni, meg kommentel egyet, és még el is hiszi magáról hogy ő más mint akit oda felbasznak. Mikor a tukó cigányt feltolják oda ok, nézze akinek ez kell, párszor én is felnéztem oda régebben és olyan képeket is láttam hogy nem is értettem h egyáltalán mit keres ott. Hányinger ami ott van, de hát a mónika showra is vevők voltak az emberek. lol
  • bpeti72
    Ez egy igazán rajos kép, olyan igazi napiszarra való:D
  • marcihusi
  • rotator
    Grat! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem unjátok még az állandó flamet?
  • jofer
    Mintha a nevemet hallottam volna...
  • icetihi
    Tényleg a "V"...... God save us....:D:D:D
  • tomsolo
    Én nevettem rajta!
    [BŰNÖS]

Egyébként meg addig örüljetek amíg "vámpírbéla" fel nem fedezi ezt topikot, mert utána ezek a wedding képek, sportfotónak fognak tűnni...XD
  • GerY5
  • Szabi1991
  • w77d
    nakuss XXD
  • kemszi2
    mondja ezt aki ráment minden csajra verseny előtt XD még ha pl Ferkének is hívták XD
  • Bronx South
    A retkes jogvédő zs..ó q..a an....at, végre olvasták a levelem és lekerült a tiltás a videómról, van hang.
  • tomsolo
    A tegnap esti 5 órás krúz rövid összefoglalója:

• PosSe PenGe
    baszki megtaláltam a hiányzó 1%ot area2ben :DDD az egyik földútból hiányzott kb 5 méter de legnagyobb nagyitásban is alig lehetett csak észrevenni... omg
  • [HUN]FaTaL
    PC-s DLC már jó ideje kint van :D
  • wollnerd #29540
    mind1. most normális. :O
  • PosSe PenGe
    igen
  • tomsolo
    Benzinkút is megvan az alagútnál fenn északon?
  • wollnerd #29537
    Na, ezt nem hiszem el! A Topic mindig style offban indul! Pedig van cookie!
    Megoldást vki?
  • PosSe PenGe
    esetleg ha valaki betenne a forumba pár screenshotot area2 ről hogy látszódjanak az utak megköszönném ha nem túl nagy kérés ...
  • PosSe PenGe
    már biztos volt szó róla de én még mindig ezzel problémával küszködök , hogy ibiza area2 99% discovered.... :(

a térkép jobb alsó részén a pici zsákutca megvan...
    egszerüen nincs több tippem hol lehet már százszor átnéztem a térképet
    vannak alagutak amik fölött van körforgalom .itt nem szinezi be az alagutat mikor áthajtok rajta ez bug vagy ez normális?

• wollnerd #29534
    Na, ezek a gyökerek.... Ebben is csalnak...
  • icetihi
    TS tegnap esti téma hawaii kör után
  • Stockbauer33 #29532
    Kis kiegészítés.Nem vok kocka de tolom minden nap :D :D
  • tomsolo
    Miért járnak ilyen kövér fószerek a fejedbe? o.O
  • icetihi
    Félreértés ne essék, ez nem off, de konkrétan tegnap este erre gondoltam... :D
  • tomsolo
    Lehet resetelni
  • Bronx South
    BREAKING NEWS !!

Tömegverekedés tört ki a színészek, a rendfenntartó erő, és az agyzavargók között a forgatáson !

18+ csak saját felelőségre !
  • Paranoiac #29525
    Rendben, próbálkozom!

Mert amint már lejjebb is írták, 2-3 hét alatt kijátszhatóak a versenyek, és akkor már csak a krúz marad... :)
  • Stockbauer33 #29524
    Sajnos a playerek kb 70-80%-nál alább hagyott a lelkesedés.7végenként még talán talán van 1-2 közös krúz.Fent a bannerba van TDU2 player lista vagy itt a PH-s srácoké .Próbálgasd szorgalmasan beírni a neveket a játékban.Talán felvesz vki a barátlistájára
  • Paranoiac #29523
    Sziasztok! Most tettem ujra a játékot, és mivel én azt hittem, hogy cloud-os, folytatom ahol anno abbahagytam. Hát tévedtem. De keresek embereket akivel lehetne krúzolgatni vagy ilyesmi. sajtostekercs néven megtaláltok (ha bárki fel akarna venni :) (forever alone :'( )
  • Bronx South
  • Dj Tommy
    Ez még az a DLC, amit mi Pc-sek, már nyáron megkaptunk.
  • popely16
    Test Drive Unlimited 2
    Hey TDU2 Fans, Good news! At this time, the DLC1 Exploration Pack update is going live on Playstation Network. European users should have access immediately, US users should be able to access the patch starting tomorrow AM. For more information about the free PS3 DLC1, check out the link to the forum thread ----> http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=643816#post643816

Ezt tegnap tették ki fb re . Jöhetne már a PC-s dlc is ...
  • icetihi
    Teeeeeeeeeeeeeeeeee..... Már csak az üvöltő zombi hiányzik a végéről...
  • Bronx South
    Ja, nem futotta többre.
  • Szabi1991
    ennyit sikerült 3hónap alatt felvenni ? :DD
  • Bronx South
    Hagy törjem meg a csendet!