40335
  • Stockbauer33 #29617
    Velünk?
  • tomsolo
    Akkor ezt lehet úgy venni, hogy már nem is fogsz többet ideírni? :)

Ha igen, akkor hadd búcsúzzunk tőled kedves barátom egy mondással amit még egy ős tdus mondott:
    "Hát széles utat Uram és még sok sok krúzban gazdag kilométert!"

Reméljük megmarad ez a lendület, újabb 2-3 évig az egyben ha már a kettő ilyen csúnyán elbánt velünk.
  • icetihi
    Király lett, csak így tovább!!!
  • Stockbauer33 #29614
    Látod te is h most már csak a gay k..g vannak fent.Sajnos ez a játék hibája is.Ill akik telibe leszarják(Atari-Eden).Már pedig ez megy a kukába.Felejtős ez már.Mentem veled + Derek Tomival meg a Seanal is az 1be és szarok a 2re.Az 1 az ami a vezetési élményt adja.Ez b+ max videót csinálni.Meg ugrálni a szikláról
  • Bronx South
    Ha lenne egy fix 2-3 tagos brigád akik többnyire tudnának segíteni, ha lenne isolate, akkor akár jöhetne még két ilyen videó is, de feleslegesen nem stresszelem magam a különféle problémákkal, és a sok agyatlan majommal akik cél nélkül lődörögnek fent, azt a cseszett unalmukban már nincs jobb dolguk mint hogy másokat basztassanak.
    Volt valami lökdösődős csíra az 1 -ben is mikor múltkor gurultam a derekkel, benyomtuk az isolatet a majom koccolt is a layerből, rá is kérdeztem hogy a 2-ben ilyen miért nincs.
  • Stockbauer33 #29612
    Nem off.Majd ha szól az izé h neoffojámá.Na akkor off :D
  • Stockbauer33 #29611
    Grat Ati .Nagyon jók a zenék és minőségi videó lett.Csinálj még többet mert nagyon érzed ezt .
  • Bronx South
    Először is köszönöm mindenkinek aki vállalkozott arra a nehéz feladatra hogy segítsen, ígérem több alkalom nem lesz már.

Kiírtam a videóm végére akiket érdemesnek tartottam, de megteszem itt is, nekik THX:

Derek985
    mysterion
    Balance
    Stockbauer33
    icetihiii22
    ts
    Akos
    tapi
    timon pedig egy orosz volt

A videó hossza és minősége nem reális az elkészítés időintervallumával, nem tudom pontosan mennyi de ne bolygassuk. Tervben volt még egy hasonló videó valamelyik európai márkára leszűkítve, de inkább fejjel falnak megyek párszor mint hogy ilyeneket tervezgessek. Az előző videóm a GTA IV fanmovie volt amit ide is beszúrtam, vágás szempontjából ugyanez a kategória, faszán fölvettem mindent és összevágtam... Ilyen qrwa egyszerű! Itt meg a pumpa azon hogy felvételnél a sok seggfej ne zavarjon be, pumpa azon hogy az idő/időjárás megfelelő legyen, pumpa azon hogy kit hívjak segíteni, és nem utolsó sorban pumpa azon hogy ha már valaki elvállalta hogy segít akkor küldjem el(?), mert ha pár unatkozó gyökér bezavart akkor az én munkámba zavart be ... [és ezt a részt inkább kitöröltem a hszből mert felesleges agyalás lenne belőle]

...de a lényeg hogy az utolsó felvétel se volt semmi, mysterion és a zero a tanúi hogy ahogy elkezdődött a felvétel mint ha kilométerekről látszódó target felirat lett volna felettünk, 2 Veyronos fasz és a köcsögjük Subaruval odacsődült lökdösődni. Még ha ez az egy alkalom lett volna, de bazdmeg mindig ?? A gond bizony nem kicsi itt a fejekben, és minden lökdösődés csak kiesett idő volt, ami alatt elment akár a frankó időjárás, esetleg olyan ember aki elvállalta hogy segít de megunta a műsort. Azthiszem ennyi kiértékelés részemről elég volt, a többit ti írjátok.
  • Bronx South
    Te waze most jut eszembe hogy a videóm végén lévő részből ahol felsoroltam hogy kik segítettek, téged kihagytalak. Mindenesetre a youtube aláírásban ott leszel, de b+ hogy felejthettelek ki ? Amúgy nem nagyon módolok max hangokat.
  • CamelX
    Nekem mind1 hogy néz ki egy doboz ami csúszik a síneken :P
  • CamelX
    Nem kell mondanod, Summernight Confessions EP tőle elkunyizott dedikált verziója azóta is kitüntetett helyet foglal asztalomon :)
  • tomsolo
    Kb, azt hittem lesz nagy boldogság h elkezdődött a TDU2-ben az autó modding erre ti itt zenélgettek. :)
  • Bronx South
    Ezzel most az a baj, hogy a fél topik befogja szúrni a saját kedvenceit, én meg csak egy utalást tettem a zenével kapcsolatban. Bár a linkem jobban tetszik a sejtelmes vocallal együtt, továbbá Leon Boliernek vannak jobb művei is, hogy egyet említsek Ocean Drive Boulevard.
  • CamelX

Oder :D
  • Bronx South
    Inkább a zenét szúrtad volna be. :)
  • tomsolo
    mea culpa :)
  • wollnerd #29601
    Egy fagyasztott béka egy moditól. :DDDDDDDDDDD
  • tomsolo

• Bronx South
    Jó az oldal üzemeltetőjének aláírása. Első sor:

"This site is for EDUCATIONAL, INFORMATIONAL and TESTING purposes ONLY !!!"

Amúgy hol van a feljelentgetős emberke aki korábban bemutatkozott itt ? Ha nagyon unatkozik ezt az oldalt feljelentheti. :DD
    (Egyenesen Hágában!!)
  • [HUN]FaTaL
    Az a gáz, hogy van rá kereslet. Inkább az a vicc :D
  • kemszi2
    közel 1500ft-ért best buy XD
  • kemszi2
    loool
  • icetihi
    Nem ez a beteg hanem az aki megveszi.....Gondolom, hogy szakadhat a röhögéstől mikor megérkezik az utalás a számlájára.... Rohadjon meg.....:D:D:D
  • wollnerd #29594
    Úristen....
  • tomsolo
    Ez mekkora elmebeteg
  • Bronx South
    Este jön a videóm.
  • icetihi
    Mi sem értettük amíg el nem mondtad :D:D:D:D
  • Bronx South
    Nem sűrűn csinálok ilyet így szoptam vele vagy 2 órát, de megcsináltam :D
    bár még a szigetek becsapódását jobban kiefektelem, mert a "por" nem nagyon akar látszani.

• Bronx South
    oks szia.
  • tomsolo
    Stuart nem érti ezt:

• GerY5
    #29546-ig bezárólag...

És akkor innentől ismét ON.
  • tomsolo
    Aranyérre legyen gondod
    Popsid alá: tegyél rongyot.

[ÖSSZEFOGLALVA A LENTI KOMMENTKET]
  • Szabi1991
    aki a kockázást magára veszi és megsértődik az érzi hogy tényleg kocka.. :D
  • bpeti72
    Hogy ítélhetsz meg előre embereket hogy milyenek is lehetnek valójában. Olvastál te olyant a hozászolásomban, hogy valakit lehülyézek,vagy kockázok? A privit azért írtam, mert ez nem témába vág. Én nem tudom ennyire komolyan venni ezeket a játékokat, hogy habzó szájjal ugassak bárkire miatta.
  • icetihi
    Már keményen elegem van itt a lekockázásból, a "raj" szó mint olyan meg kiverte a biztosítékomat, sajnálom hogy neked még ilyenből sem jut, maximum a desktopodon táncol valami. Mert ugyebár valószínű, azért fejezted ki nemtetszésed. Vagy netalántán összeszedtél valami hétpróbás ribit a hétvégén egy irtózatosan homályos buliban ahol totál részegre ittad és szívtad magad? Mert ez a másik eshetőség.
    Akiket fikázol, nem kockák, rendszerint kikapcsolódás miatt játszanak, és az hogy megkedvelték és megszerették egymást, hát előfordul. A kép pedig azért került ki, mert rendszeresen szidják a játékot, hogy itt semmi sincsen.
    Egyébként ha már itt tartunk én meg lefotózom majd a pénzt amit úgy kerestünk hogy bent a játékban megosztottunk egy ötletet, arra nemtudom milyen reakciók jönnének...
  • Bronx South
    Az amerikai zászló pedig arra utal hogy muscle car fan vagyok, gondolom egy autós játék topikjában nem jelenthet egy usa zászló akkora problémát mint amilyennek beállítod. Egy politikai fórumon viszont már nem raknák ki usa zászlót, mert utálom a cionista, világot rabláncon tartó zsidó rezsimet. A nickemről se kell sokat tudni, Bronx legvadabb területe, szeretem az east side utcarapet hol itt a probléma ?
  • Bronx South
    Agyilag te nem vagy azon a szinten, hogy veled pm -ben eszmecserét folytassak, inkább olvasgasd amit a Run topikjában szögeztem feléd.
  • bpeti72
    Ez most hogy jön ide? Te kockázol, az amerika zászlóddal, meg ezzel a nickel
    A többi jöhet privátba, mert egy kicsit off sztm.
  • icetihi
    A kettő nem ugyanaz
  • Stockbauer33 #29577
    Tipikus TDU szerelem.Nincs ezzel semmi gond.Még annó az 1be krúzolgattam Megvadulthangyával és összefutottunk Tibiajaxal.Elvitt pár nagyon szép rejtett helyre amit simán nemlátott az ember.Még mielőtt kilépett vna a játékból felmentünk északra a szerpentines részhez és mutatott egy sziklát amit elég nehéz volt megközeliteni(kiállni) viszont a panoráma gyönyörű volt.Na oda vitt el randira Tibiajax egy francia csajt.A 2be is felmentem oda de csak terepjáróval lehet