40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#29515 Ha csak kószálgatsz valamelyik útszakaszon online, és megcsörren a telefonod, vedd fel. Na akkor mész üldözni. 35 sikeres elfogás után meg kapsz egy rendőrVipert -
URH #29514 Hali Skacok! Láttam videókat, youtube-n, hogy rendőrkocsikkal csapatják a játékosok. Van itt valami játékmod, amibe zsaruként küldheted és versenyzőket üldözöl, vagy csak szimplán cirkálni lehet velük csak? -
Stockbauer33 #29513 Köszi srácok a gurulást.Dávid írj vmit h küldhessem pivátba a cuccost.Dév ha megvan még a TDU1 akkor teddfel ha vankedved holnap a Seanal repesztünk rajta 1et -
#29512 Kapd el KOA-t Ő 73-as -
#29511 Én nekem meg kéne egy lv 73-as emberke egy rövid teszt erejére. -
#29510 Egy ember jelentkezését várom akire ma este tudnék számítani. Csak egy kis videózás lenne.
Hátralévő járművek a jelenlegi belátásom szerint:
Hummer - Ide kéne még pár videó, mert ami van jelenleg az nem túl jó.
60 -as Corvette - Nála a helyválasztás volt elkapkodott.
Cop Viper - Bár ebben az esetben ha jelentkezik még egy ember azt nem bánom, végül is van egy ibizai, és egy hawaii-i verzió, de ha csak az egyiket tudom lekapni az is megfelel.
A videó már egyre jobb formát ölt, én úgy érzem hogy senki idejét nem vettem el feleslegesen de aki úgy érzi annak sry, a nevek akik segítettek pedig ott lesznek a videóm végén. További jó gurulást ! -
ROLL30AbandonHo #29509 Na srácok én benne lennék egy Krúzba:DD
Ha ma délután jó nektek írjatok hogy hol tali és akkor gurulunk egy jót :DD -
Stockbauer33 #29508 Sry Fec majd holnap du zúzunk 1 komolyat. -
Stockbauer33 #29507 Most gurultam 1,5 órát és jól írta TS mert atom stabil.Tartotta stabilan a 30-40 Km-ert is.Jó sokan is vannak playerek ma.Éleg drasztikusan megritkitottam a barátlistám szal azt neked kell személyesen megnézned mennyi haverod vant fent.Nekem 1 se volt :D -
#29506 Ha végig viszed a versenyeket ami max 2 hét akkor utána annyi volt. Nem tudom mennyire stabil már a szerver ha már jó akkor lehet gurulni a haverokkal már ha vannak vagy lesznek. -
Stockbauer33 #29505 " Vannak még itt krúzok mint régen? " Igen
" Összecsapódunk és akár órákon át megyünk?! " Igen
" Vagyunk annyian mint az 1-be? " Nem
" Van valami javítás/DLC amit ajánlott lenne feltennem? " Igen
" Tud annyit nyújtani mint az első rész? " Igen kb 2 hónapig -
#29504 Sziasztok!
Régen nagyon sokat játszottam a TDU 1-el, de eléggé elhanyagoltam már ezt a világát. Mikor kijött a 2, gondoltam megveszem ( live for speed mellett szórakozni valamivel ) csak elköltöztünk albérletbe néhány hónapra ( itt nincs hely, nemtudom felfogatni a g25-t stb.)
Nem sokára költözünk vissza, gondoltam megveszem.... DE
Vannak még itt krúzok mint régen? Összecsapódunk és akár órákon át megyünk?!
Vagyunk annyian mint az 1-be? Van valami javítás/DLC amit ajánlott lenne feltennem?
Tud annyit nyújtani mint az első rész?
Köszi a válaszokat előre is :) -
#29503 OFF !!!
Mivel itt már van egy kisebb néző közönségem, hagy osszam meg ezt a videót itt is.
A hang sajnos tiltva van, de a videó infói közt ott van egy link egy másik videómegosztóra, ott van hang is.
ui.: Valaki kérdezte (nem keresem ki) hogy készül -e a muscle videóm, igen készül az is, a napokban újra neki ültem, igaz párszor majdnem failban végződött a projekt. Ez az egész kedv, ihlet, türelem, és idő kérdése, ha hiányzik bármelyik is akkor vagy késik a dolog, vagy abbamarad.
További szép napot ! -
FxRRulez #29502 Jövök!! :D -
#29501 És kibaszott gyors - lett vagy még csak kevesen vannak?
Tdu lifeokat úgy mutatja a playereknél a mapon: nem is pörög a logo semmit O.o -
#29500 Mennek a szerverek. -
#29499 Semmi értelme annak, mert arra már nem volt náluk effort h a timehack pl ne menjen már :D
Az persze még nagyobb meló lett volna ha a tunning és festés lockot egyáltalán ki sem találják. -
Stockbauer33 #29498 Csak megoldja vki h nelegyen ilyen macerás.Azért thx.Olvasom a topikod de azt max tevágod :D.Nekem kinai.De azért örülök h legalább vki probálkozik.Az 1et is leszarták az atarisok csak mikor 2000-el száguldoztak az Audi A3-al akkor foglalkoztak vele -
#29497 Hehe, sikerült berakni egy ciklust ami végigellenőrzi a garázsban lévő kocsikat?:D Csoda.
Esetleg egy elágazást nem akarnak belerakni, hogy csak a legújabb verziójú exével lehessen csatlakozni?:D
Áá, hova gondolok, az már rengeteg programkód és iszonyat sok munka... -
#29496 5-s tunningot nem tudsz az új exevel, csak a régivel, továbbá az új exe leveszi a nem tunningolható autókról a tunningot ill 5-röl 4-rakja ha talál olyat. -
Stockbauer33 #29495 Elég lenne egy 5-ös tuning is :D De szójá ám ha van a PE-hez hasonló motyó mert mostmár lazán leszarom ha bannolnak miatta -
#29494 Nekem egy natúr, működő TDU2 szerver is elég lenne... :) -
Szabi1991 #29493 Meixy megnyugtatott mindenkit hogy nehogy bármi frissítésre számítsunk, juhéé... xD -
#29492 Hát most akkor meg mivan? Jön a világvége?? -
#29491 kő, papír, olló? -
Szabi1991 #29490 az a durva hogy behaltak az ea szerverek is most így estére, origin, nfswo, bf3, bfbc2... :DD -
#29489 Semmi probléma a windows alapú szerverekkel, csak ha balfaszok a rendszergazdák. Ezekből mondjuk kinézem, hogy balfaszok :D -
#29488 Nem csinálnak ezek semmit se, csak próbálják gatyába rázni a nyomorult windows-alapú szervereiket... :) -
#29487 Meg forums2.testdriveunlimited2.com
Szerintem valami backup szerverről megy az egész. -
#29486 Mivel ez még 1:1 a régi, senkinek nem tűnik fel, hogy eleve a www2.testdriveunlimited2.com-ra irányít?:D
Szerintem heggesztik a rendes honlapot, vagy csak több szervert raktak be. -
#29485 -
#29484 No Network Connection... WTF??!? -
#29483 Lehet ugrálni.... a loginscreen-ek közt... :) -
#29482 hmmm security update..... Na menjünk ugrálni...:D:D -
#29481 -
#29480 Nos, nem javították.... -
#29479 Azon Bronx nehezen tolna 1000km-eket....Egyébként most, hogy így nézegetem a videóit, nem rosszak, sőt..., de ha tényleg csak így krúzolgat, megértem, hogy megunta....A fun része neki kimaradt....Kár, pedig az a legjobb. -
#29478 Valami alakul már a honlap háza táján... -
#29477 a francokat Tihany XD -
#29476 Állítólag jön az új "sziget", Dubaii....