Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
egy részét simán külsõ nézetbe pörgetve, a többit meg másik autóból vették fel, "lökhárító" nézetbõl 😄
All hail the double x!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Végigvittem már rég az össze kupát, viszont az a kérdés, hogyha újra rá akarok menni az 5 milára, amit a Hawaii Cup 2-ért lehet bezsebelni, akkor az kivitelezhetõ? Mármint le kell csak nyomnom a kupát megint az összes versennyel és megint odaadja a pénzt? Csak mert ha nem akkor megspórolok ma este egy jó szigetkört.. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
A hivatalos oldalon pedig megjelent egy hír (júni 30-as dátummal) miszerint érkezik ez a DLC és az EDEN-es srácok 100%os erõvel dolgoznak rajta.
Bocsi, ha már esetleg ki lett merítve ez a téma...
Sanci:
Kresz krúz alatt azt kell érteni, hogy a kresz betartásainak megfelelõen közlekedtek? Mert az nagyon poén lehet, egy olyanon szívesen részt vennék. 😄
G25el könnyen forgat6ó
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A játékon belül szinte semmit nem lehet beállítani a kormáyt illetõleg.. legalábbis ha a force-ot veszem feljebb, azzal nem lesz nehezebben tekerhetõ, csak mondjuk erõsebben ráz a kormány, ha letérünk az útról. Tisztában vagyok vele, h ez nem szimulátor játék, nem is számítottam másra...
De a wheel weight-et nem értem miért nem lehet beállítani.
Imádom, amikor engem akarnak beállítani hülyének.. elárulom, hogy volt már G25-öm van pillanatnyilag 2 db G27-em van és tövirõl-hegyire ismerem ezt a kormányt...én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány G27-el...
képzeld el ennek ellenére én is imádom ezt a játékot, imádok vele krúzolgatni és egy percig nem gondoltam, hogy attól máris gyorsabb az ember, mert kormánnyal nyomom...
Ráadásul a rásegítés a billes irányításra, pont azért van, hogy kormány nélkül is használható legyen.
Bár olvastam már pár embertõl, hogy a jogsi letétel billel szivatósan nehéz.
És ez nem is egy szimulátor játék, piszok komoly fizikával, tehát itt a kormány arra való, hogy te úgy éld bele magad a játékba, ne foglalkozz mással. 😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://goo.gl/gd6Zi5
koszi.
nah levettem, koszi az infot.
"A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet! "
Ennyit hogy válaszolok privátban 😄
Amúgy itt http://img97.imageshack.us/img97/6335/tdu2g25bestphwinsetting.jpg egy beállítás, én visszább vettem a spring és dampert olyan 45 -25%-ra. A játékból este tudok csak képet küldeni.
Meg a kormány is csak 450°on van.