Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nagyon überfasza!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

icetihi
De szép neve lett Mystnek.....

youtube.com/user/icetihiii22

jofer
Kifagytam! Nem enged vissza! <#falbav>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

tomsolo
Van ilyen, simán meglehet csinálni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hmmm

jofer
Annak én is örülnék! <#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Bronx South
Egy kis kreativitás + Sony Vegas sokmindenre jó.

mire gondolsz ?
egy részét simán külsõ nézetbe pörgetve, a többit meg másik autóból vették fel, "lökhárító" nézetbõl 😄

pxxl
mondjuk fullhd-ban felvették és mozgatták a szerkesztõben, meg sétáltak körülötte.

All hail the double x!

w77d
hogy oldották meg a kamera ilyen mozgatását?

tomsolo
A KRESZ sötét oldala <#zavart1>

icetihi
Abban minden volt csak kresz nem 😄 Bugatti kresz krúz😄😄

youtube.com/user/icetihiii22

majd megy az inv (klubba) 😊

Bronx South
ezt vagy fél percig csinálta, míg úgy éreztem hogy felveszek belõle. nem elég az alap feszültség, kell méég !!!

Bronx South
<#eljen>

pointer4
PointR lett, naagy meglepetésre 😄 Már van egy jogsim, jajj mammám, mibe vágtam a fejszém újra 😄
Büdös Bohóc
nálam van, legtöbbször jól érezhetõ, de perse nem lehet egy Racehez fogni az FFB-t. De most is, nem 100%-on van a játékban és a külsõ beállításokban is még túl tudnám vezérelni bõven az ffb-t. Úgy látszik akkor ez kormányfüggõ is, hogy kinél mûködik tdu alatt?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tomsolo
Bocsi, Zero Myst, Angie de mennem kellett. Majd holnap folytathatjuk. Köszi

köszönöm Tom!

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

tomsolo
Nem. Csak versenypénzeket kapod meg a nagy pénzt nem.

Jah srácok fontos kérdés!
Végigvittem már rég az össze kupát, viszont az a kérdés, hogyha újra rá akarok menni az 5 milára, amit a Hawaii Cup 2-ért lehet bezsebelni, akkor az kivitelezhetõ? Mármint le kell csak nyomnom a kupát megint az összes versennyel és megint odaadja a pénzt? Csak mert ha nem akkor megspórolok ma este egy jó szigetkört.. 😊

Az nagyon szupeer.. ez kell nekem 😄

[HUN]FaTaL
Az elsõ részben is sok ilyet mentünk. Persze a kresz nem a sebességkorlátokra vonatkozik (azért nem megyünk 400al), hanem a stop táblákra, lámpákra, index használatára. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ahaaam... köszönöm! 😊

konzolokra még nem jelent meg 😊

Amúgy srácok, leeht h akkor én egy kicsit le vagyok maradva, de mire is számíthatunk pontosan a közeljövõben? Merthogy én úgy tudom, hogy már megkaptuk az Exploration DLC 1-et, nem?
A hivatalos oldalon pedig megjelent egy hír (júni 30-as dátummal) miszerint érkezik ez a DLC és az EDEN-es srácok 100%os erõvel dolgoznak rajta.

Bocsi, ha már esetleg ki lett merítve ez a téma...

Hát persze arról nem is beszélve, de az engem abszolut nem is zavarna.. én inkább arra gondolok, hogy alapvetõen nincs súlya a kormánynak, azaz nincs meg a "kontaktus" az autóval.. nem értem ezt a hiányosságot, a többi egyéb hiányosságok mellett persze.

Sanci:
Kresz krúz alatt azt kell érteni, hogy a kresz betartásainak megfelelõen közlekedtek? Mert az nagyon poén lehet, egy olyanon szívesen részt vennék. 😄

Sziasztok ! Nemrég vettük meg a haverommal a játékot és szeretnénk valami magyar klubhoz csatlakozni h mi is tudjunk versenyezni mert amúgy nem sok verseny van online vagy legalább is mi nem nagyon találunk szeretnénk ha valaki segítene elõre is köszönjük.
Ma este 8-tól egy fasza kis kresz krúzt? 😊

Bronx South
Nem arra gondolsz hogy nincs ffb ? 100x átrágott tészta.

Én is csak ennyit mondtam... 😊 Vagyis csak kifogásoltam! Sokkal jobb lenne a játékélmény, ha markánsabban kellene forgatni a kormányt... csak aztán itt elkezdtek okoskodni...

én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány

G25el könnyen forgat6ó

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hogy érted, hogy még csak beállítani sem tudtam magamnak jóra? Te mirõl beszélsz???
A játékon belül szinte semmit nem lehet beállítani a kormáyt illetõleg.. legalábbis ha a force-ot veszem feljebb, azzal nem lesz nehezebben tekerhetõ, csak mondjuk erõsebben ráz a kormány, ha letérünk az útról. Tisztában vagyok vele, h ez nem szimulátor játék, nem is számítottam másra...
De a wheel weight-et nem értem miért nem lehet beállítani.
Imádom, amikor engem akarnak beállítani hülyének.. elárulom, hogy volt már G25-öm van pillanatnyilag 2 db G27-em van és tövirõl-hegyire ismerem ezt a kormányt...én csak annyit kérdeztem, hogy másnak is könnyen forgatható-e a kormány G27-el...
képzeld el ennek ellenére én is imádom ezt a játékot, imádok vele krúzolgatni és egy percig nem gondoltam, hogy attól máris gyorsabb az ember, mert kormánnyal nyomom...

[HUN]FaTaL
Nincs, játék bug.

Bronx South
Van egy érdekes dolog ami zavar. Olyan emberek akik messzebb laknak, pl. USA, nálam laggolnak pontosan 240 km/h fölött. De pl. Magyarokkal is elõfordult hogy 20 métereket ugrálva haladtak elõre, 240 fölött. Alatta semmi lag nem tapasztalható, de ezt a misztikus km/h értéket átlépve vannak akik lagba kezdenek nálam. Ezt inkább egy connection bugnak tekintem, minthogy netproblémának, de ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom.

Bronx South
Annyira elõnyösebb billel tolni, hogy nekem a windowsban a billentyû beállításokat megkellett változtatnom hogy kicsit jobb legyen, de még mindig nem 100 -as de legalább elfogadható. Meg a kolléga is említette lejjebb, mintha egy nagyon keveset javítottak volna a fizikán.

pointer4
Attól még, mert kormánnyal tolod, nem leszel automatikusabban gyorsabb. Ráadásul ahogy írod, még csak beállítani se tudtad magadnak jóra.
Ráadásul a rásegítés a billes irányításra, pont azért van, hogy kormány nélkül is használható legyen.
Bár olvastam már pár embertõl, hogy a jogsi letétel billel szivatósan nehéz.
És ez nem is egy szimulátor játék, piszok komoly fizikával, tehát itt a kormány arra való, hogy te úgy éld bele magad a játékba, ne foglalkozz mással. 😊
Miért érzem úgy, hogy aki billentyûzettel tolja ezt a játékot az sokkal esélyesebb, mint én, aki G27-el tolom... Kérdezem ezúton MEGINT a G27 tulajdonosokat, hogy nektek bejön ez az irányítás, meg az, hogy tök könnyen lehet forgatni a kormányt, mintha nem is lenne semmi tapadása a kocsinak. Miért nincs egy kibaszott "wheel weight" beállítás ebben a játékban??? -NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!

DFGT van nekem is.. 😊

[HUN]FaTaL
Diszkrét matek...

SeanJRRussel
mit tanulsz kolega?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

bertino
itt dfgt van, de meg azzal is csak tobbre megyek szerintem, ha elkerem a maset, mert mar tenyleg feladtam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Mondjuk ez erõsen kormány és emberfüggõ. Nekem csak egy Force Exem van, így G25höz pl. biztosan nem lesz jó a beállítás.

bertino
ok, jo az akkor is, csak kell valami hasznalhato, mert ugy latom ehhez en keves vagyok egyedul.

koszi.

[HUN]FaTaL
Kedden tudok beállításokat adni, addig sajna csak tanulás van ezerrel 😄

bertino
affene, hat en nekem pedig nem remlik, hogy letiltottalak volna, minnya leveszem varjal 😄

nah levettem, koszi az infot.

[HUN]FaTaL
Csak megvehetõ lesz, de az rs5 elég olcsó.

FZoleee
sziasztok, ha az Audi RS 5 Coupé-t a summer sale jeggyel megveszem, akkor megkapom automatikusan a játékban, vagy csak unlockolja és megvehetõ lesz?
pointer4
Bertino!
"A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet! "
Ennyit hogy válaszolok privátban 😄

Amúgy itt http://img97.imageshack.us/img97/6335/tdu2g25bestphwinsetting.jpg egy beállítás, én visszább vettem a spring és dampert olyan 45 -25%-ra. A játékból este tudok csak képet küldeni.
Meg a kormány is csak 450°on van.
Tattix
Gratula a tütühöz!Nagyon szép lett!Mint egy valódi airbrush.tegnap mikor megláttam majdnem odahuggyoztam😊.Ilyen szépen és részletesen még egy autó festését sem láttam a játékba!Naggyon faxa!