Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VWfan
Sziasztok! Lenne pár kérdésem 😄
Ha megjelenik a rózsaszín "invite" téglalap mit kell tenni? Ez lenne a baráti felkérés? Kétszer megjelent verseny közben de nem tudtam mit is kell tenni ilyenkor...
Holnapi nap folyamán -délelött v. délután- nem lenne kedve valakinek menni egyet Ibizia északi részén? Azokat a területeket fel kell fedeznem és többen érdekesebb.

Láttam <#taps> Grat Janesz.Mostnéztem meg h a Zsu is 69-en van már <#wow1> Komoly termelésvolt éjjel

#27241 Gyere vissza Zsu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Köszi, én vagyok olyan elvetemült, hogy mindent a shop alappal csinálok 😄😄 Hogy milyeneket, azt majd a többiek elmondják, asszonynak tetszenek 😄😄

youtube.com/user/icetihiii22

gyere vissza stoki szerencsét hoztál nekem. a végén pokerrel nyertem meg<#worship><#worship><#pias>

Harbonah
Tegnap nem volt már nagyon kedvem szórakozni vele éjjel, arra pedig már nem emlékeztem, hogy csak acc kreáláskor lehet váltani hogy online/offline. Most kezdtem egy új profilt, rámásoltam a régi mentést, így belépésnél újra kérte az login adatokat és most jónak tûnik látok másokat is a térképen.

Megyek is gurulok pár km et-mióta utoljára próbálkoztam már van kormányom meg fejmozgás követõ, így azért feelingesebb az utca krúzolás mint billentyûvel...

Bronx South
De bejönnek a színek. <#eljen>

Na most fejezdbe ezt Zsuzsi és go a lvl4.Nehogy egy agyonbaszott kis fasztszopó orosz befenyitsen minket v bárkit.LOL Gyere Zsu játszani és szardle azt a gyökér majmot

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#wow3>

Bronx South
Ha ilyeneket elhiszel, naív vagy.

Kösz Stock, de elment a kedvem mindentöl. Sok sikert neked!!

Ne hogy ez miatt nejátsz.Ha téged törölnek ak a Tracidal mi is meg csináljuk a tüzet hidd el 😄.Amúgy grat hercegnõ az újabb gyõzelemhez.Az elõbb irta a Janesz h jó sokáig nyomtátok.Hétfõtõl keményen utánnad megyek de sok az a 17 nyerés elõny <#taps><#eljen>

tomsolo
Sztemt szimplán csak bevodkázott 😊
Mindenesetre kösz a nevet, jól lesz nézni a recentbe hová lehet ütni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fehercsoki
Csak félve írok neked,nehogy engem is letöröljenek,kár volt az oroszokkal ujjat húzni:S Szerintem tûnj el egy kis idõre,pakolj össze és az elsõ vonattal menj el valamilyen nem uniós országba.(ugyanis az unió is a kezükben van) 4 milla az nem kevés pénz,nem fognak békénhagyni az biztos.

Sziasztok!!! Lenne egy problémám, de kérlek Titteket ne nézzetek hülyének. Az elöbb játszottam pokert, és egy hülye orosz megfenyegetett engem hogy kitöröl a játékból (mert elnyertem elöle 4 millát). Lehetséges ez hogy valaki kitöröljön engem egy online játékból???????????????????
Amúgy az orosz neve Marina7777. Kérlek segítsetek ilyenkor mi a teendõ?

holecsko10
A matricákat Texmod-al raktam be nem az alap matricákkal készítettem el arra én nem lettem volna képes. Csak annyit tettem, hogy Photoshopban elõ készítettem a matricákat és bent a Stickers Shoban fel raktam õket, de le a kalappal azok elõtt akiknek van annyi türelmük és tehetségük, hogy bent a Stickers Shoban képesek létre hozni olyan bonyolult mintákat, hogy csak nézi az ember, hogy ezt vajon hogyan sikerült el készítenie.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Büdös Bohóc
eléggé szkeptikus vagyok az ügyben, hogy ezt te csináltad és nem csak egy szimpla skin hack

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

holecsko: Grat! Nagyon szép munka!

Itt is látszik hogy milyen "egyszerû" de nagyszerû lett volna ha a Stickers shopban lenne egy 16. tábla, egy Tallóz gombbal és betudnál tallózni képeket...

Ezt a játékot átvenné egy fain csapat, az év játékát adhatnák ki a harmadik résszel.
Csak meg kellene fogadni a fórumokon közzétett tanácsokat, kéréseket, hibajavításokat, plusz beletenni néhány motort és kamiont, kiszûrni a csalókat, javítani a bugokat, + rendes index és egyéb visszajelzõk, ablaktörlõ, tankolás, világítás kapcsolgatás, betenni Grönlandot oszt hagy mennyen! <#idiota>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

tomsolo
<#eljen>

wollnerd
Király!<#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Grat <#eljen> Az Enzo kegyetlen széplett

holecsko10
További képek ITT.

Falkon
Értem. Köszönöm mindenkinek! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
a chargerhez elõbb meg kell csinálni az új bombás küldiket

Fehercsoki
Arany bombás küldiket kell csinálni Oahun.

Falkon
Többi autót megtalálom, de a Charger nem. 14-es szinten vagyok :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Az a fémkeresõ cucc mindenképp kell hozzá,azt hiszem lvl 5 vagy 10.

Falkon
Minden elismerésem! <#worship>

Amúgy a Chargert milyen szinttõl lehet megkeresni? Vagy nincs ilyen? Mert videón megnéztem az elsõt, de nekem ott nincs semmi.

lybrahu
Hát igen, aki ráér!? <#nevetes1>
Gratula, igényes munka!!! <#eljen><#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

wollnerd
Aztaaa!<#guluszem1>
<#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

holecsko10
Tegnapi alkotásom.

[HUN]FaTaL
"A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tûzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez

valami ötlet?

annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom."

Hát mondjuk zárt portokkal és offline profillal érdekes lenne, ha online lennél...

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
akkor azért nem hajlandó online menni, és nem is fogja engedni

Harbonah
Megvettem én is most a steam akció keretein belül a gamát, mert több pénzt nem lettem volna hajlandó kiadni érte. Viszotn van egy eléggé vicces problémám, hogy a rákba leeht online menni? Sehol nem ajánlja fel az online csatlakozás lehetõségét, csak reklamál hogy ehhez és ahhoz a funkcióhoz online kapcsoalt szükséges.

A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tûzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez

valami ötlet?

annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom.

tomsolo
O.o
Különösen a vége.

Bronx South
lvl4 póker vagy cashgame haverokkal, cruise haverokkal - ha épp nincs akkor csatlakozol valami társasághoz, csinálod a küldetéseket, versenyzel online, berendezed a garázsaidat (teleportálás kilõve), ha nincs real life csajod akkor csajozol mint ahogy kennek vagy a floydjeff szokta, autót festesz ha sok az idõd egy ígényes munkára, utána visszamész a kaszinóba letolsz egy lvl4 pókert megint, ha levered a monitort game over, de ha nem akkor visszamész gurulni, ha megint nem találod fel magad kilépsz és kivered a dákeszt vagy a guminõt. váljék egészségedre, állok tanácsokkal a rendelkezésedre ha megint nem találnád fel magad a tdu2ben.

lehet mostmár énis felnézek. valaki valamit tud ajánlani? 😊 pokerparty, rulett vagy akármi? 😄

Bronx South
Új vas <#eljen>

icetihi
Sorry Szabi csak új cégest alkottam, kicsit sokáig tartott a sticker shopban 😄

youtube.com/user/icetihiii22

Nagyon gizda ez a merci 😄 0,58nál az Agera-Merga tali azért süt.

Hát ez a tegnapi mikor nyert a végén és másodiklettem.Én nem tartok 1iktõlse.Max ha látom a pirata nickes spanyol cheatert akkor kilépek az asztaltól

Bronx South
nem megy ma ez a szar, a tetejébe még egy ilyennel kiszopatnak XDD füstösvég jól elintézett, füstölt is az agyam XDDD

rotator
😊) Dehogy állítottam olyat, hogy Lola vagy Pl4nb csalnának (a Sxaumo gyerek más eset, õ kicsit gyanús volt egy idõben), de velük nem szívesen ülök egy asztalhoz, mert beidegelnek a rohadt mázlijukkal (persze láttam már õket kiesni is). Nem is csoda, hogy ennyire elöl vannak, szinte folyamatosan játszanak, most felléptem 10 percre, és bele is futottam ezalatt kettõbe, hehehe.

Sry Szabi de ha zsugázok nemtudok kilépni <#awink> Ráadásul végre egy bomba csapat jött össze

Majd megkérünk pár edzõt Pokerstrategy.com-ról hogy oktassanak TDU2 szervereken amíg áll a Fullt Tilt Poker <#banplz>
Grat Kenobi <#eljen>

Bronx South
Úgy tûnik hogy 10-es szintel elõnyt lehet élvezni a koktélos bácsinál. Ma már 5 koktélt ittam, és a cherry mindig 5 poháron belül volt.
Az utóbbi elsõre jött.

<#taps> qrrwa nagy!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

wollnerd
Hányadik koktélban találtad a cseresznyét?
GRAT!

A póker az már csak ilyen.
Van hogy egy árva kettessel drilled lesz és viszel mindent, van hogy K párt kapsz kézbe és semmire sem mész vele. Mindkettõt megéltem a napokban.
Vannak periódusok. Legalábbis nálam.
Tegnap megörültem mikor beültem egy asztalhoz és Jani is és Koa is ott volt. Elkezdtük tolni, elsõ körben elég szépen vittem, utána volt két párom de sorral elvitték, majd onnantól kezdve öt körben volt folyamatosan az hogy a flop után egy lap kellett vagy sorhoz, vagy flushhöz és egyetlen egyszer sem jött be.
Idejét nem tudom mikor volt sorom vagy flushöm. Egyszerûen mostanában soha nem jön be.
Multkoriban meg 5 partyból 3-at nyertem és egyszer 2. lettem.

De azt még mindig nem tudom hogyan tudnak csalni benne?!?

rotator! A top játékosok nem feltétlenül csíterek!!!
Stockbauer, Jani, Koagt... mindegyikük nagyon jól tolja, mégis láttam mindegyiküket bõven idõ elött kiesni, sõt gyõztem is le õket, pedig nem tartom magam nagy póker játékosnak.
Bronx-nak igaza van, ha nagyon sokat tolod és még kicsit jobban is megy, simán ott lehetsz a lista elejében, mindenféle csalás nélkül is.

Bronx South
Majd ha kijutok Las Vegasba agyalok a lapokon éjjel nappal. 😄