Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megjelenik a rózsaszín "invite" téglalap mit kell tenni? Ez lenne a baráti felkérés? Kétszer megjelent verseny közben de nem tudtam mit is kell tenni ilyenkor...
Holnapi nap folyamán -délelött v. délután- nem lenne kedve valakinek menni egyet Ibizia északi részén? Azokat a területeket fel kell fedeznem és többen érdekesebb.
#27241 Gyere vissza Zsu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
youtube.com/user/icetihiii22
Megyek is gurulok pár km et-mióta utoljára próbálkoztam már van kormányom meg fejmozgás követõ, így azért feelingesebb az utca krúzolás mint billentyûvel...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mindenesetre kösz a nevet, jól lesz nézni a recentbe hová lehet ütni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy az orosz neve Marina7777. Kérlek segítsetek ilyenkor mi a teendõ?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Itt is látszik hogy milyen "egyszerû" de nagyszerû lett volna ha a Stickers shopban lenne egy 16. tábla, egy Tallóz gombbal és betudnál tallózni képeket...
Ezt a játékot átvenné egy fain csapat, az év játékát adhatnák ki a harmadik résszel.
Csak meg kellene fogadni a fórumokon közzétett tanácsokat, kéréseket, hibajavításokat, plusz beletenni néhány motort és kamiont, kiszûrni a csalókat, javítani a bugokat, + rendes index és egyéb visszajelzõk, ablaktörlõ, tankolás, világítás kapcsolgatás, betenni Grönlandot oszt hagy mennyen! <#idiota>#idiota>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy a Chargert milyen szinttõl lehet megkeresni? Vagy nincs ilyen? Mert videón megnéztem az elsõt, de nekem ott nincs semmi.
Gratula, igényes munka!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
<#eljen>#eljen>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
valami ötlet?
annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom."
Hát mondjuk zárt portokkal és offline profillal érdekes lenne, ha online lennél...
http://goo.gl/gd6Zi5
A láncser írja hogy nat sticky simmetrick, pedig a 8889 es 3478 as portokat kinyitottam, UPnP, emg nem szándékozom bekapcsolni, winfos tûzfalban emg engedélyeztem a hozzáférését a nethez
valami ötlet?
annyi még hogy amikor annó kipróbáltam a gaméból az "ingyenes" verziót, azokat a mentéseket használom.
youtube.com/user/icetihiii22

Az utóbbi elsõre jött.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
GRAT!
Van hogy egy árva kettessel drilled lesz és viszel mindent, van hogy K párt kapsz kézbe és semmire sem mész vele. Mindkettõt megéltem a napokban.
Vannak periódusok. Legalábbis nálam.
Tegnap megörültem mikor beültem egy asztalhoz és Jani is és Koa is ott volt. Elkezdtük tolni, elsõ körben elég szépen vittem, utána volt két párom de sorral elvitték, majd onnantól kezdve öt körben volt folyamatosan az hogy a flop után egy lap kellett vagy sorhoz, vagy flushhöz és egyetlen egyszer sem jött be.
Idejét nem tudom mikor volt sorom vagy flushöm. Egyszerûen mostanában soha nem jön be.
Multkoriban meg 5 partyból 3-at nyertem és egyszer 2. lettem.
De azt még mindig nem tudom hogyan tudnak csalni benne?!?
rotator! A top játékosok nem feltétlenül csíterek!!!
Stockbauer, Jani, Koagt... mindegyikük nagyon jól tolja, mégis láttam mindegyiküket bõven idõ elött kiesni, sõt gyõztem is le õket, pedig nem tartom magam nagy póker játékosnak.
Bronx-nak igaza van, ha nagyon sokat tolod és még kicsit jobban is megy, simán ott lehetsz a lista elejében, mindenféle csalás nélkül is.