Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy nekem a honlap többi funkciója nem mûxik!! 😞

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Halihó!
Részt szeretnék venni én is a ma esti futamon. Olvastam a honlapot, ám az nem vált számomra nyílvánvalóvá, hogy milyen autóval lehet indulni?! Szóba került a dirt szó, tehát ezek szerint érdemes földútra is alkalmas jármûvel érkezni? Én Subaru Impreza WRX-el szeretnék indulni. Lesz valami kategória meghatározás az esélyegyenlõségek végett???

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Cápafogxy
Szerintem is jó lett.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

VWfan
1. festés munkám. Szerintem jó lett! 😄

Bronx South
100% ? AI -kat ad be a szerver már 3/4 -ed órája.

A múltkori krúzolás közben jött az ötlet hogy össze kellene hozni egy Ágyúgolyó futam féleséget.
Teszt jelleggel a klubbunk vezetõje Smithy összedobott egy útvonalat Ibizán.
Ma este 21:00 után (ahogy összeverõdik a csapat) kipróbálunk egy ilyen futamot.

RÉSZLETEK

Mivel a klubbunkból úgy néz ki hárman leszünk (Smithy, KeCA, Petryx) így a layeren van hely, aki szívesen kipróbálná a bulit, szeretettel várjuk 21 óra után a megadott helyen.

Nem kell vérkomolyan venni, sem tétje sem elvárása nincs a dolognak, csupán szeretnénk egy jót gurulni.
Ennek szellemében, találkozunk a hegyen!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

[HUN]FaTaL
Billentyûzettel való játék szvsz egyáltalán nem mérvadó, legalábbis nekem mivel se köztes állás nincs, se semmi csak padlógáz, padlófék meg maximális kormány eltekerés.

Bronx South
a-a. hatalmas különbség van a két irányítás között, az más kérdés hogy mindkettõ árkád.
Billen jobban kiérzõdik szerintem mint kormányon. Az 1 non-hc, a hc után tûnik matchboxnak, a TDU2 -höz képest meg nem kérdés hogy melyik a matchbox irányítás számomra.

[HUN]FaTaL
Én pont fordítva éreztem a kettõ után az egy nonhc módját. Mindkettõ matchbox, de valahogy az egy furcsa volt. Mindenesetre mindkettõ egy árkád játék, szokható irányítással.

Részemrõl más a probléma a második résszel, nem az irányítás.

Bronx South
Hát most kezdtem elölrõl, rávettél. NewLife2(hun) 😄

Fatal:

Most hogy toltam kicsit az egyet, van egy olyan érzésem hogy a TDU2 irányítása, és a TDU1 normal mód még köszönõ viszonyban sincs egymással. Az egyben azt érzed mintha autót vezetél, ellenben itt a 2 ben meg mint valami idióta csíra aki matchboxozik...
Asszem most jöttem rá igazán miért toltam én 2 évet az egyet, ez meg miért 3 hónapos játék...

Ha gondolod tolhatunk az 1be pár kört 😄 Sõt a nagy neveket is becsal6nád egy komolyabb krúzra az 1be.Megkinálgatnám a CLK GTR-t v az Enzo-t.Gondolom te meg a Saleen-t A Murciról nem is beszélve 😄 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pontosan. Mert hogy folyó vagy patak nélkül csak úgy a semmibõl esik a víz, az még elmenne, de ez a grafika, azt hiszem, minden túlzás nélkül a super mario-t idézi!
Szép hely lenne a kis tavacskával, de így utálok oda járni...

holecsko10
A kilátó vagy a vízesés?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

hol van ez a hely?

gaba

[HUN]FaTaL
A kérdés szerintem arra vonatkozott, hogy ilyen ocsmány vízesést miért hagytak bent 😄

Mert ennél különbül nézett ki már az elsõ részben is.

Tattix
Azért hagyták benne hogy a suicid hajlamú játékosok a mélybe vethessék magukat!

<#fejvakaras><#wow1>Állati! 😄 <#worship>
Magyarázza el nekem valaki, hogy van pofájuk ilyen vízeséseket a játékban hagyni?

holecsko10
Köszönöm a ma esti találkozót ADJ902, Tattix és TejeskifleeHUN.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

<#taps>

<#csodalk><#worship>

<#taps>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ha valakinek van egy kis kedve driftelni, az nézzen be a privát crc-be:

De csak tudtával! 😄

Bronx South
Nem lehet lecserélni, de ezt írták lejjebb is.

Látod, ezt én sem. Mindennel fullon (kivéve Vsync, az ki van kapcsolva) 40 FPS-el megy, ha valami fut még, akkor sem esik 35 alá, de a játék elkezd szaggatni, szóval gurulás közben száz méterenként megakad a kép. Ezt most is csinálja térkép módba váltáskor, de gondolom, nem csak nálam. Biztos hiányzik még neki 1-2 procimag, de ez van, ezzel kell gazdálkodnom. És ha másért nem, már csak érdekességbõl is érdekelne, hogy letudom-e cserélni a rádió zenéit, szeretném, ha tényleg autórádió feelingje lenne a dolognak! 😄

Bronx South
Nem tudom hogy egy winamp vagy egy media player miért olyan megterhelõ a gépednek ha a játuk full graffon megy, szerintem az már akad háttérprogram nélkül is. Vagy leveszel a graf beállításokból, vagy szedj le egy media player classicot, az 100 hogy nem fogja meg a géped, egy utolsó paraszt media lejátszó.

Hali.Club felvétel van valahova?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Felraktam egy rohadt szemét chalenge-et, 1 misi a tét! 😄 Trick track of ENZO-kedvelõk elõnyben...

#27565 😄

A zenéket tudtommal még nem lehet lecserélni 😊 Winampot elindítod a háttérben 😊
Gaba: Oké, majd írok 😊

VWfan
Ez engem is érdekelne!

cenobite
Had ne mondjam, hogy 9:1 arányban mennyire voltam kisebbség.. Tartottam magam amíg tudtam, de 5.-ként kiestem. Ááááááááááá... Nem rám fókuszáltak.

gamertag: kenobita

cenobite
<#wave><#wave>

<#nevetes1>Sok sikert neked!!!!!!!!!!!!!! És nagyon köszönöm a mai poker partikat, nagyon jóóó társaság jöttünk össze: jani, kertitörpe, gee, acid, kenobita !!!!!!!!!!!!!!

cenobite
Zsu-ék levertek mint a bokrot. De ki ül megint velem szemben? Igen!!! Lola!! 😄

Érdeklõdnék, hogy a rádiók zenéinek lecserélésére született-e már valamilyen megoldás vagy tudtok-e tippet adni? Sajnos nekem maximum grafikán épp, hogy csak szépen elfut a játék, de ha bármilyen más program megy közben, akkor már szaggat, szóval a "winamp a háttérben" dolog kilõve, ezért gondoltam, hogy ha már másnak sikerült, akkor én is kicserélem valahogy az audio fájlokat a kedvenc zenéimre... 😊
Elõre is köszi a segítséget!

cenobite
Lola-t kiütöttem, de csak 2. lettem. 😞

cenobite
Nos, Lola velem szemben. Ismét. 😊 Majd írom mi volt. Kezdõdik...

kár, nah de mindegy, mostanában én sem érek rá annyira. Bár ma még nyomok egyet buli elõtt.
A pókerrõl meg annyit, hogy jó volt a lapjárás. Legutóbb kifogtam egy elég sz*r lapjárást, de szerencsére ennek ellenére is meg 4 vagy 5-szöröztem a zsetonjaim számát egy jól idõzített akcióval.
Többnyire követem a fórumot, majd írsz hogy mi újság aztán tolhatjuk megint 😉

gaba

Elõreláthatólag keddig vagy szerdáig nem leszek játék közelben 😊 De a fórumot majd nézegetem 😊 Aztán ha hazaértem lehet gurulni, meg pókerezni.. Bár gaba megint elnyeri az összes lóvémat 😊

Bronx South
Most meg visszalépek, és a szerver kibaszott üzenet vár... asszem én itt fejeztem be ezt a rakás szart, nem baszhat fel ez a szarrakás ilyen szinten, érik hogy visszarakom az egyet és azt kezdem elölrõl !! <#falbav>

Bronx South
Basszameg kb. 20 perc próbálkozás után sikerült csatlakoznom egy cruisehoz, utána 3 sec alatt kibaszott a halál faszára, majd 2 invájtot is kaptam hiába fogadom el nem ad vissza, csatlakozni ismét nem tudok, há én úgy égetem el mindjárt a qrwa dvdt mint isten gomorát, és törlöm ezt a szart a picsába. EZ REALLY REALLY ??? Há ilyen a mesébe nincs a qrwa élet bassza meg!!!

rotator
Ezt a Gozdzikowát (vagy ki a szöszt) is feketelistára raktam. Kábé Lola88 pepitában, még hasonlít is rá. Ilyen mázli szerencsejátékban nem lehetséges! <#csodalk>

Falkon
1 hétig nem leszek, krúzoljatok jó sokat! Szevasztok! <#integet2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
jah mingyá megyek kurvázni, az lesz akkora krúz, hogy csak na XXD

Engem is érdekelne
Cápafogxy
Lesz ma este valami krúz?

[HUN]FaTaL
Rendesen írt csak a kódolást baszta el. 😄

SeanJRRussel
Írjál már rendesen hombre...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

icetihi
bakker srácok, ezt a vitát... Egyébként az egészröl Hapci tehet. 21:30tól a gumball végéig bent figyelt a layeren a menüben. Egyszer engem is kidobott mikor megálltunk a homokos parton és unlinkeltem Hapciról, hogy Ts-t be tudjam végre hívni.

youtube.com/user/icetihiii22