Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz ma valami? 😊

palinho96
okés 😄..
de azt hol tudom beállítani? : D
jaés a többi játékomnál ez nem lesz baj? 😄 xDDDD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

[HUN]FaTaL
TDU nem támogatja a kombinált tengelyt, állítsd be a kormány szoftverében, hogy ne combined pedals legyen.

http://goo.gl/gd6Zi5

palinho96
nekem a kormánnyal van gond!
felrakom a játékot, belépek és mikor a beállításoknál amikor a gázt + a féket nyomnám egy karon kezeli! Asszem valami Y-axis és nem úgy mint pl a F1-ben (Y-axis UP+) vagy valamimi ilyesmi! 😄
Nem támogatott a kormány (GENIUS Speed Wheel 3MT), de eddig minden ment vele 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

akos25
Az is meglehet... COD-nál sosem lehet tudni...<#vigyor>

[HUN]FaTaL
" ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az elõzõn el sem indult )"

Ott valami más gond volt. 😊 Ha csak nem debil módon írták meg a játékot, hogy 256m vram kevés neki.

akos25
Nem, mert az a poén, hogy a többi játék ami az elõzõvel nem futott maximum grafikai beállítások mellett ( Pl Call of duty: Black Ops, ami az elõzõn el sem indult ), ezen nevetve fut lagg nélkül minden maxra húzva. Ugyan ez volt F1 2010-el is, és most az is jó, csak ezzel van egy kis gondom... Szóval szeirintem itt más gond lehet, de azért köszi... <#smile>

[HUN]FaTaL
A régi kártád sokkal erõsebb volt, kár volt lecserélni.

akos25
Hali mindenkinek! Bocsi, ha folyton csak kérdezõsködöm, csak akadt egy kis problémám... A gépemben lett cserélve a videókari, mivel régebben 256-os volt benne ( ATi Radeon 3850 HD ) és azzal jobban futott mint a mostanival ( GeForce GT 430 1Gb ). Legújabb driver van fent, lehet az a baja? Valakinek valami ötlete?

Nah, visszatértem én is 😊 Remélem le ma este valami kocsikázás 😊

Nehezen indultunk, de végül csak játszottunk egy jót. Gratula mindenkinek! Remélem hamarosan folytatjuk. <#vigyor3>

Összebeszélni nem lehetett volna ennyire! <#taps>

Én is köszi mindenkinek, jó kis party volt!

KeCA: Gratula!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

KÖSZÖNÖM a ma esti poker partit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó kis csapat jött össze. <#nyes>
Név szerint köszönöm nektek: Petryx, Looner71, KeCA, Hlili95, kertitörpe, Geee <#worship>
KeCA gratula az elsö helyhez, nagyon szééééép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#taps>

wollnerd
hajjaj!<#idiota> Így már más!<#idiota>
De a mocik esélye tuti nem csökken! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Megcsinálták, visszadobta az ms meg a sony, mert szar volt 😄DDDDDDD

Azóta nem tudom mi van.

wollnerd
Szilardk fórumtárs azt mondta a PÜ-ben hogy még mindig nem érkezett meg a konzolra a DLC1!
Tehát ennyire nem dolgoznak a EDEN-ék!<#gonosz3>
A motorok érkezési esélye: 1 a 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000-hez!!!!!!!!<#violent><#violent><#violent>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

yesss...ma megyek a versenyre, 😄 már alig várom. Tegnap végül is miben maradtatok jármû ügyileg?
Kérdés: a mai szakaszban is less off-road?
Üdv a megbeszélt helyen!!

G27rulez

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

De megbaszom a kúrva nénikémet! <#mf1>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ott leszek!

A Bronxos témához csak egy gondolat:

Ha ma reggel nem basztatod senki nénikéjét, az egész herce-hurca most nem lenne.<#miaz>
Písz

Üdv! <#wave> Ezer éve... (feldobhatnád a 6 millás CRC-d, verekedhetnénk rajta egyet (ofkósz kevesebb pénzzel is jó lesz <#vigyor4>))
Maximálisan igazad van, de ez van, ebbõl is tanultunk!

De hogy ne legyen jó, ma is eltoljuk a mi kis gagyi ágyúgolyó futamunkat, akinek van kedve, 21:00 után gyülekezõ a rajt helyen. <#vigyor2>

Szarok vagyunk, a játék is gagyi és fos bughalmaz az egész de megyünk szenvedni egyet, mert mi így szeretjük!
Akit érdekel: RÉSZLETEK!

Jelentkezzetek bátran! Jelige: Bronxok kíméljenek! <#mf1>

SeanJRRussel
<#puszi><#wave>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ha értesültél a hírrõl, miszerint megyünk, akkor azért nem lett volna nehéz megtudni hogy merre is és miért is! <#mf1>

Vhol igazad van Feco de mondtad már te is neki még az 1be is h mijó meg minem.Nemérgelõdj mert nemér annyit az egész.Sztem Petryx se vergõdik a témán mert ezzel levan tudva h a jövõben nemkedvelt emberke a szemébe(szemükbe)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SeanJRRussel
Nem értem hogy mi a retkes dákóért kell itt mindig basztatni a másikat????ESzem megáll hogy szinte nincs olyan hét hogy Bronx ne boxolna valakivel.Látom színvonal folyamatosan megvan, vicc ez az egész topic basszátok +.Mondjok az + a másik hogy a hülye stílusától már 2X a fejébe húztam volna a monitort ha nekem ugatna így be de hát...Bannoltatni kell a retekbe megint hogy lehiggadjon.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Bronx South
osztom. <#eljen> de ki a franc gondolta volna hogy csatlakozok egy cruisera (utólag számomra kiderült hogy verseny????) illedelmesen, próbálok mindenkit bevárni, de a leader seggében is lenni hogy tudjam merre kell menni, azt leoltanak mert hogy megzavartam a vérre menõ hajszát 😄DDDD ez nem real b+, ehhez durva dolgoknak kell végbemennie egy ppl agyában. de ha már b+ nagyon erõlteti hogy szálka voltam ott a verseny alatt mert bevártam mindenkit, ja hogy teleportáltam is mert kibaszott a layer ???? 😄 akkor mondja meg hogy figy. mi most versenyzünk, "nézõk" nem kellenek. szónélkül leléptem volna a francba, de ne játsza már a schumachert aki elé beszaladt egy kutya a pályán. lol

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#nevetes2>

????????????? Uma Thurman from Schweppes.Nemnézel tv-t?

Mégis mit vártál??? <#nemtudom>

A hibát tekövetted L.Nem kõ odamenni.Ennyi.Mégismitvártál? <#nyes><#taps> Gondolom a szmájli dobálos krúzok tégedse érdekelnek.Nem?Nekem még vissza van a citroen krúz vmi fasza brigáddal <#idiota> A kresztõl meg herpeszes leszek de biztos izgi lehet ha lájk all ják

Húhh, most megnyugodtam!
Nekem vannak felvételeim, ha kell csak szólj és szívesen elküldöm.

De figyelj igen okos fiú! Ha semmiben nincs igazam, és a "baaazd meeeg" felszólításom a gurulás alatt sem volt helyénvaló, ezt mégis mire véljem?:

te meg megbaszhatod a jó kúrva nénikédet, és ezt teljesen baráti felindulásból írom

...és én ennek az "embernek" segítettem a rendõrösdiben, segítettem a kaszinóban... és beböfög egy kúrva nénikédet... én kérek elnézést!

Bronx South
Tudod mi a makkerod ? Hogy a kis összejöveteledet nem láttam érdemesnek hogy belerakjam majd az új videómba, így nem nagyon videóztam a cruise alatt. De gondolom meglennél lepve ha beszúrnák pár videót. <#eljen> Szavakkal a tukók ellen nem nagyon lehet védekezni sajnos, de úgy tûnik hogy tomsolo reakciója jogos volt pár napja ezek szerint.

<#taps>

Bronx South
Két dologra fogok reagálni, és ez az utolsó reagálásom a mûsorodhoz.

Elõször is a hszed eleje és a vége funny volt, egy mérges gyerek esetenként aranyos tud lenni, mosolyt csaltál az arcomra. <#eljen>

Most jön a lényeg:

1. Valóban nem jelentkeztem a szarodra, egy hszt olvastam hogy lesz valami, gondoltam benézek, cruiseolni.

2. Köszöntem, ha belépek egy társaságba számomra az az elsõ, max nem láttad.

3. Nem tudom hogy észrevetted -e, Ibiza északi felénél a társaságot kétfelé dobta a szerver, ti ketten maradtatok a Smithel, és akkor volt az egyetlen teleportálásom mikor hozzátok csatlakoztam vissza. És igen, pont eléd sikerült, lehúzódtam már jóval elötte az út szélére nem emlékszem hogy nekem jöttél volna. Továbbá mi az hogy egy cruiseon nem lehet teleportálni ? Hátrányos helyzetben érezted magad, vagy mi a faszom ? Ha qrwára versenyezni akarsz vissza rakom az egyet, HC ban toljunk le 2-3 izmos Oahu kört, ne itt ökörködjünk már a jóég áldjon meg, én nem versenyezni csatlakoztam a társasághoz.

4. Miattam senki se szállt el a layerben, senkit nem löktem ki, én mindenkire vigyázok magam körül, vannak itt a topikból páran akik tudják hogy közlekedek a játékban, úgyhogy hülyeségeket felesleges állítanod. Az esetleges lagokról meg senki se tehet, emlékeim szerint pedig 2x szálltál el a Smithel észak Ibizán, mind2x civilek által, az hogy én szorosan mögöttetek voltam extra nem kaptam be azokat a civileket amiket ti igen, nem hiszem hogy okot ad arra hogy ugyancsak hülyeségeket állíts. Meg is kérdeztem töletek hogy "mi van srácok?" talán ezen bûszültél fel nem igaz ? Na ülj le egyes.

5. Helyesbítek. Az autópályának volt egy leágazása, ami rögtön vissza is tért az autópályára. Ott te úgy gondoltad hogy most mutatsz valamit a mögötted levõknek, áthajtasz 300 al a leágazáson, majd visszatérsz az autópályára. Nos ez nem jött be, beszoptad a falat, mögötted jöttem szóval láttam mit csinálsz. Utána én azt hittem hogy a másik úton ami a leágazásból jött ki, akarsz továbbmenni, ezért a leágazás másik végén felhajtottam, és hát a domb tetejérõl meg jöttél te, majd egy illetlen szöveg, én meg nézek mint pók a falon.

6. Ez még korábban történt, mert az 5 -ös pont volt az ahol én leléptem. Tudod mit nem értetél ? Hogy én helyenként mindig bevártam a társaságot, az elöl lévõt soha nem elõztem meg, de mindig ott voltam az elsõk közt, egyszer meg kibaszott a layer és mertem teleportálni. Nos kár hogy egy olyanban aki csatlakozott hogy egy jót gurulhasson te vetélytársast láttál (legalábbis a szövegedbõl ezt szûrtem le), de én végig szartam a versengésre, én nem azért csatlakoztam. Ha meg érvelsz az igazadért, akk próbálj meg helyesen és ne ferdíts.

+1

callvote BAN player "MrFordShelby"

VOTE YES

Hogy mi az édesanyád picsája van Te Majom???

Okosan durrogjál kisfiam! Mi a faszt képzelsz te magadról Öcsi?
Neked már nagyon érik hogy valaki nyakon verdessen a billentyûzeteddel te degenerált pöcs.

Egyetlen... EGYETLEN dologgal indokold meg a szidalmazásod! FIGYELEK!
Nem megy?
SEGÍTEK!

1. Nem jelentkeztél a bulira, egyszer csak megjelentél. OK. NP.
2. Senkinek még csak nem is köszöntél, a köszönésre nem reagáltál! OK. NP.
3. Egy ~80km-es futamon, MINIMUM kétszer teleportáltál. OK. NP.
4. Egyik alkalommal tökéletesen elém, majd simán behúztál a belsõ sávba ahol érkeztünk 300-al, ketten szálltunk el miattad. OK. NP.
5. Az autópálya felhajtón VELEM SZEMBEN jöttél, frontális ütközés. Itt már kezdtem morcos lenni.
6. Célbaérkezésnél elkezdted megint a hülyegyerekes fröcsögésed, hogy ja ez verseny? Te csak gurultál, ez szar, az egy volt a király, ez nem jó semmire.
Legurultunk 4-en, 7-en 280 km-t. Egyetlen ráfutásos kocctól eltekintve SENKIVEL nem ütköztem.
40-50 km-en keresztül pár tíz méteren belül tartottuk egymást 300 környékén.
De te nem csak az élethez vagy gyökér, hanem egy játékhoz is, ahol viselkedni kell, ahol másokhoz kell igazodni, másokat is emberszámba kell venni. Tudom, ez nehéz, de majd ha felnõtt leszel és boldogulnod kell a nagyok világában, majd megérted és megtanulod!

OK. Akkor húzzál a véreres faszba és játssz azzal ami neked BEJÖN és ne azzal amit NAPONTA firkálsz, vagy játssz azzal amivel egyidõs vagy!

És vegyél vissza az arcodból kisöreg, mert nem vagyok a játszópajtásod!

akos25
Hali mindenkinek! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy kormányom ( Trust Force Feedback FF380 Race Master ), de sajnos akár mit csináltam nem tudtam rábírni, hogy mûködjön TDU 2-vel... Utánaolvastam a neten, azt írták a hivatalos oldalakon, hogy ez a kormánytípus nem kompatibilis a gamevel, de kell lennie valami megoldásnak, hogy ne kelljen új cuccost vennem... Valaki nem használ valami hasonló típusú kormányt? Vagy esetleg nem tud valamit, ami megoldja a problémát? Drivert frissítettem, TDU 1-nél nem volt vele gond, de itt.... Nem lehet beállítani a kiosztást.... Össze vissza rakja a dolgokat, stb... :S

ajajj..!!?? Mi a hal van??

Remélem ezt kurvára nem gondoltad komolyan, hogy még neked áll feljebb???<#wow2>

Metwork
<#fejvakaras>

I will use google before asking stupid questions.

Bronx South
te meg megbaszhatod a jó kúrva nénikédet, és ezt teljesen baráti felindulásból írom <#eljen>

"Cruise"
A jó ég áldjon meg! <#idiota>

Nah, ez az Ágyúgolyó teszt úgy gondolom hibátlanra sikerült!
Köszi srácok a gurulást, a ~200 km "Bumball" és utána a 80 km "crouse" nekem nagyon bejött, és ahogy a visszajelzésekbõl lejött, nektek is.

Holnap folytatjuk! ;-)

<#integet2>

Érdekes.. Beléptem a játékba, kb. 1 mp ideig láttam az embereket, aztán mindenki eltûnt és csak Tess Wintory jött szembe...
Any idea?

cenobite
<#taps><#eljen><#eljen>

gamertag: kenobita

Én nem látok senkit a játékban, megint csõdöt mondott a szerver?
Ez már azért kurva égõ.

Nem tudok sajna indulni a futamon. Vacsorát kell csináljak a családnak, de remélem legközelebb is lesz ilyen alkalom és akkor szívesen részt vennék! Üdv és jó gurulást, remélem össze jön!!

Egyelõre a layer kezelés nincs a helyzet magaslatán...

Nincs különösebb megkötés, de erre én is gondoltam hogy nagyjából hasonló autókkal ha lehet, mondjuk tõlem akár tök egyformával is mehetünk, de az életben az ilyen futamokon is tök különbözõ autókkal mennek... van aki a gyõzelemre hajt, valaki a buli kedvéért egy kacsával is végig vágtatna, szóval bármi lehet! :-)
Szerintem a helyszínen egyeztetünk, gyere nyugodtan amivel akarsz!
Igen, lesz benne "dirt" szakasz is!