40335
  • GerY5
    Szia, én voltam az, de már elkelt az "áru", sajnos lekésted :(

Viszont van egy eladó Wacom rajztáblám is, régebbi modell... ;)
  • 0Diaz0
    vagyis ,a warezt látogatják ritkábban..

Amúgy valakinek az aláírásában,van egy eladó momo kormány. Az ki? Mert esélyes hogy vevő lennék rá.
  • 0Diaz0
    Ati : Tudom,de ezt a részt ritkábban olvassák,és talán tudnak segiteni..

tihi : köszi :D nagyon jó ötlet..XD
  • tomsolo
    Szabi kvarcóráról töltötte fel :)
  • kifli
    úgy hogy nem elérhető egy youtube video? :D
  • Szabi1991
    na így már mindjárt élvezetesebb kreszkrúzolni..
  • ATi0021
    + Ha jól tudom van Off\Warez topicunk is. :)
  • icetihi
    :D ha mi szívunk, szívjál te is, úgy tudod csak átérezni az igazi TDU 2 feelinget :D
  • 0Diaz0
    Ki mondta hogy ha ennyi hibája van,megakarom venni?! Senki!.. Kipróbálni szeretném.. aztán majd ha megtetszik,meg javitják a dolgokat akkor esetleg.. +lessz kormányom..
  • bpeti72
    Ezzelbiztosan működni fog.
  • 0Diaz0
    Skacok, valaki tudnátok segíteni? :)

Az lenne a problémám,hogy ugye felújítottam a számitógépemet és látom ahogy írjátok hogy milyen a TDU2.. nos én letöltöttem, hogy kipróbáljam milyen is.. billentyűzettel tudom hogy nagyon "tré" lessz,de azért a kiváncsiság furdal. Nos,az van hogy felrakom és mindenképpen kéri a serialt,meg unlock kódot.. és nemtudnátok nekem ehez adni egy cracket,hogy ne kelljen semmitsem beírni? Hanem elinduljon és kipróbálhassam. Vagy egy generátort,ami offline játékban használható..
  • gduck
    Na úgy látom továbbra sem lesz pókerparti a jachton XD
  • Bronx South
    Szerintem is egy szar, és nem játszok vele, de nem az én véleményem volt a szempont abban amit leírtam.
    Még az sg-s topikja is pörög, nem véletlenül. Viszont a lényeg nem ez volt az előző hszemben.
  • [HUN]FaTaL
    A World egy határ fos még ehhez képest is.
  • Bronx South
    Gondold el, lenne egy jó support, heti vagy havi szinten kijövő dlc -k, rengeteg lehetőség a játékban akár további versenyek, akár parti helyek, etc. Jó fizika, vagy lehetőség a több fizika közüli választásra mint pl. a TDU ban. Amiket kihagytak azokat is beépíthetnék választási lehetőséggel, akár lehetne üzemanyag felhasználás is benzinkutakkal, esetleg jönnének új szigetek is, visszatérnének a régebbi emberek is és a topikban is napi szinten lenne 2-3 cruise kiírva, esetleg az Eden is hirdethetne kihívásokat valamilyen nyereményért a weboldalukon és a játék kliensében is. Az évtized játéka lenne, mert rengeteg lehetőséget bele lehetne építeni, kreativitás szerint... ezt a kibaszott pörgést vártam megjelenés előtt, erre mi lett... Akárhogy is nézem, és viccnek is elmegy, az EA többre vitte a Worldot.
  • [HUN]FaTaL
    Ez elég kétoldalú dolog, innen nem tudhatjuk, hogy elherdálták a pénzt, vagy azért lett ekkora fos a játék, mert kevés volt a pénz, amit az atari rászánt. Ugye egy ilyen (elvileg) AAA játék fejlesztése, nem 2 forint, többe kerül már, mint egy film elkészítése.

Nagy fellendülést én sem várok.
  • Bronx South
    Ezzel az a baj, hogy volt már egy balhé az Atari és az Eden közt mert elherdálta valamelyik a játék fejlesztésére szánt keretet, lényegében ezért lett kipaterolva egy rakás ember az Edentől, ugyebár ezt a pronyó programozók szívták meg és nem a vezetőség. Fizetek én egy DLC -ért, de mi garantálja azt hogy a kifizetett pénzemet a játék további fejlesztésére fordítják ? Nothing. A dlc miatt talán lesz vmi fellendülés egy hétig és többen lesznek a játékban mint most, aztán megint leapad a létszám, ez a játék a jelenlegi formájában halott. "Hogyan ne készíts játékot" kategória.
  • [HUN]FaTaL
    Fizetős lesz, mondták az első DLCnél, hogy a következő már fizetős.

Lesz ingyenes része is, de van, ami fizetős. Kocsikért biztos fizetni kell, meg vmelyik motor sem ingyenes.
  • Galy
    oszt ingyé adják-e?
  • ATi0021
    Kb. 1 évük volt rá, hogy megcsinálják a DLC2-t. A listát elnézve nem erőltették meg magukat. Ezeknek a dolgoknak egy része eleve be volt ígérve az alapjátékba, másik része meg készen van csak le van tiltva. Plusz sehol nem látom, hogy ingyenes lenne. Ezek szerint fizetős lesz? Csak mert legutóbb a DLC1-nél ki volt emelve, hogy ingyen van. Maradt még 4-5 kocsira elég creditem legfeljebb beváltom azokat, de az biztos, hogy egy forintot nem költök rá többet.
  • Szabi1991
    minden autó modelljében megvan adva hogy a rádiót hol kéne megnyomni rádióváltáshoz :D
  • tomsolo
    Főleg, hogy vannak kocsik amik immunisak rá pl Paganik :)
  • tomsolo
    Az a vicc hogy lehetne állítani ülést, shake camet, blur camet csak le van tiltva a menü hozzá. A HC módot meg sem említem :D Még a mentésedben ist ott van a slot ezeknek a paramétereknek.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy meg lehet oldani modokkal, de hát ez szánalmas, hogy nem oldják meg gyárilag, hogy ne kelljen megint széttákolni az egész játékot. Bár a hangok miatt úgyis muszáj lesz. :D
  • Szabi1991
    a belső indexet meglehet oldani, ma egész délután azzal szenvedtem, de még nem sikerült rájönni a titok nyitjára :/
  • [HUN]FaTaL
    Gyanítom, hogy lesz még bugfix, csak azt nem rakják bele a listába, mert minek.

Viszont a belső indexet megoldhatták volna, ha már a lámpa kapcsolót sikerült..

No meg még mindig nem lehet majd ülést állítani, ami vicc.
  • icetihi
    áááááááhhhh...... igazából semmit sem csináltak. Csak elérhetővé teszik amit eddig kellett volna....
  • Bronx South
    Ja és mi van a tradel ? Azt nem is írják...

Headlight Control
    Session management
    Ducati Desmosedici RR

Ha azt nézem hogy számomra ennyi az ami felkeltette az érdeklődésem...
  • FxRRulez
    Hát ez is jogos...
  • Bronx South
    Nem kell lvl5 inkább vegyék vissza lvl3 -ra de az legyen olyan amilyennek kéne lennie.
  • FxRRulez
    Minden esetre ha a vezetési élmény ténylegesen javul sokat, akkor kuss a nevem! :)
  • FxRRulez
    ÉS minderre várhatunk még 3 hónapot! Mert,hogy ez nem jön ki február elején az hótzicher! majd valamikor február végén.. Akkor ezennel feltenném a kérdést: Mi a halál retkes farkát csináltak ezek eddig???
  • FxRRulez
    Jah igen!!!! Nagyon fontos, hogy tudjak tenni a házamba viedojátékot meg egy rakás felesleges szart, azt az energiát, amit abba belefeccöltek, egészen nyugodtan fordíthatták volna a járművekre... Szerintem millió-egy fontosabb dolog van ezeknél... Vicc.!!! Még mindig egy vicc!!!!
  • Gyuracell
    Lehet, hogy kész autóként leviszik C2-be, de ha C1 az se baj fő hogy lesz, 250 GTO meg gondolom megy C2-be, kíváncsi vagyok hogy itt is 5 milla lesz-e mint az első részben.

Tuning meg szerintem igen esélyes az 5-ös tuning, ha már hack-ként létezett akkor gondolom volt valami előre megírt alapja is.

• FxRRulez
    Uramszentisten!!! Lehet, hogy végre odaértek az imáink a TDU isteneihez és lesz végre normális Force Feedback beállítás???!!! Nagyon boldog lennék, ha gy lenne!! :D Mert ez a mostani irányítás egy tragédia, mondjuk ki!

Amúgy meg azért én őszintén szólva nem vagyok lenyűgözve ettől az autófelhozataltól... Minek az a Corvette, meg az SL Black Series??? Ezek már amúgy is benne vannak!!! Vicc!!!! Gondolom hatalmas különbség lesz az alapverzió meg ezek közt... hülyeség... F40 is benne volt már a játékban, ha jól emlékszem.. Jöhetne több utcai, hétköznapibb autó... No meg 1 év után kapunk 6 kurva autót..fasza..remek tendencia.. És 3 motort !!!!!! Hatalmas LOL!!!Meg milyenek...Harley...KÖZRÖHEJ!!!!!!!!
    No de legalább foglalkoztak a játékkal.
    Végre lehet majd lépkedni a szigetek között könnyebben és ha minden igaz lesznek kapcsolható fényszórók is, nem csak reflektor!

Az én véleményem a DLC2-ről: 10 / 2,3 ->lehervasztó ez az egész nekem még mindig...
  • tomsolo
    2 érdekes dolog lesz számomra:
    az ORC minden héten 3 új verseny
    és a session managment

Viszont a kocsiválaszték nem vmi nagy - talán azért mert ez a free csomag csak?
  • tomsolo
    F40 egymaga mint c1 vicces lesz :D

A tunning update vajon a level5 lesz?

• basicscale
    A motoroknak örülök, illetve a Ferrari F40-nek! :) Kíváncsian várom már, remélem a bugokat is kijavítják!
  • Gyuracell
    Friss és ropogós!
    DLC 2 RÉSZLETEK
  • wollnerd #29981
    Nos, kiderült hogy a videókarinak az alaplappal volt problémája! Ezért futottak rosszul a gémek! Így kényszerültem újabb 60 000 FT-ot fizettetni új alaplapért (2011-es) és egy AMD athlon X3 3.4 GHz-es prociért.
    Most meg a Max graffal is megy, de a legeslegstabilisabb futás érdekében az Eviroment quality medium, Az összes többi hight (kivéve a felbontás (1028x1024), mert érdekes módon a legmagasabb felbontás (1680x1050) nem terjed ki a monitorom minden sarkába. :D)