Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem gondolom hogy egy vita kitörli a múltat.
Ezek szerint krúz kérdésben nem igazán egyformán látjuk a dolgokat, nagy kaland.
Legközelebb nem hívom, vagy csak akkor ha ketten vagyunk! :-)
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Hála az égnek a neten 2 sec kilõni vkit, tedd te is ezt a ts "haveroddal" és a legközelebbi vita aláásva.
Nem egyforma az értékrend, nincs ezzel semmi gond.
Akinek tetszik jön, akinek nem, nem!
Bazzz ez egy JÁTÉK, nem a munkahelyed, vagy az élet valamely kötelessége!
Itt nincs MUSZÁJ. Nekem legalábbis nem ez az értékrendem.
Nekem itt olyan van hogy LEHET.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Ok, vettem, legközelebb nem hívlak.
Hatan voltunk amikor hívtalak (én marha) azért, mert jelzés nélkül is többször csatlakoztál hozzánk.
Ennyi.
Gondoltam árd, hátha jösz. Nem több!
Közben jött még két ember, aki csak úgy odaugrott (momentán club társak).
Mit kellene ilyenkor tennem?
Elzavarni aki ott van, mert lehet hogy valaki még visszajön?
(azt meg le sem merem írni hogy én nem láttam tõled beírást hogy "mindjárt jövök, kocsi csere")
Rendben, fossad telibe a másikat aki gondolt rád, hátha van kedved gurulni, no problem!
Többet nem foglak hívni, megnyugodhatsz!
Ilyet bazdmeg... mint az oviban...
Részemrõl is lezárva!
Magam részérõl ezért nem szeretem az ilyen szervezet cruiseokat, ott többségbe vannak a számomra kívülesõ emberek, legyen egy cruise összeverõdve akárhol 4-5 playerrel, sokkal színvonalasabb mint a szervezett majomkodás, mivel ott szinte csak azok vannak, akik egymás barát listáján szerepelnek, tehát noname köcsögök kiszûrve, az az 1-2 noname külföldi meg nem problem, ha meg baromkodnak mindenki elugrik egy másik helyre, ennyi.
betelik a layer vs 20 perc múlva 7-n voltunk folyamatost
Legalább magadnak ne hazudj, légyszíves.
Elbaszni valóban ott basztam el, hogy az elsõt elfogadtam. Ilyen többet nem lesz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha épp crcztél, akkor a te döntésed volt, hogy elfogadod vagy nem. Elfogadtad, jöttél, mondtad hogy cserélsz autót, de ha egyszer megtelik az a kurva layer, akkor megtelik.
Mivel nem jelezted, hogy te mennyire szeretnél jönni, ezért miért várod el, hogy akkor állandóan agyonbombázzanak invite-al?
Mind1, nem vagyunk egy véleményen, nem is akarom, hogy még ezzel buzizzuk szét a topicot.
Én nem jeleztem sehol se hogy mennyire szeretnék ott lenni. Épp crcztem mikor jön az invite. Odamentem látom mindenki Itáliával vagy hasonló rusnyaságokkal szaladgál, látom hogy vmi krúz lesz, köszönök, beparkolok, szólok hogy cserélem a bugát és mehetünk. Ennyit kértem. Mire visszajövök látom sehol senki, layer off de a menet vígan megy már.
Ha én megyek oda magamtól és nem sikerül joinolnom vagy leszakadok a layerrõl ezért egy kurva szót sem szólok soha, de ha kedves szervezõ ODAHÍV akkor legalább annyit elvárnék tõle, hogy észbe tartja kit hívott oda és néha megállítja a menetet hátranézni mi a fasz van. (Hasonló szituba milliószor kerültem / kerültünk már az például elmúlt két hét során, mindig megáltunk visszahívni a kiesetteket vagy megvártuk ha vkinek gondja akadt).
"Egyébként hozzátenném, hogy kb 20 perc múlva folyamat 7-en voltunk a layeren."
Csodás, hajnali egyig crcztem azalatt a kedves szervezõnek bõven lett volna ideje akár egy újabb próbálkozást megeresztenie, de erre nem futotta, pedig csak ha egy is jön és az is sikertelen akkor azért részemrõl más lenne a szitu. De hát nem volt, és ebbõl ki is derült hogy arra pont jó lennék hogy megtöltsük a layert - mert az fontos - csak foglalkozni ne kelljen a krúz tagokkal mert az már fárasztó.
Hát tõlem szervezhet ezentúl akármekkora übermegakirály lightos krúzt, hogy telibe fosom innentõl a csodálatos meghívásos mókáját mindenre az biztos.
Részemrõl akkor mindent elmondtam a dologgal kapcsolatban, teljesen felesleges lesz reagálni rá mert immáron érdektelen számomra a téma.
Egyébként hozzátenném, hogy kb 20 perc múlva folyamat 7-en voltunk a layeren.
Én ezt most nem baszogatásból írom, csak szerintem ne egymást baszogassuk olyan dolgokban, amirõl nem nagyon tehetünk.
Egyébként meg lightos kis cruise lett ide bemondva, tehát aki éppen tdu-zik este, annak ha van kedve, ne egyedül botorkáljon. Ennyi. Nem lett kitalálva, hogy akkor te igen, te nem, te igen...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hátha neked az a kibaszott nagy krúz szervezés, hogy odarángatsz a barátlistádról 20 embert, csak hogy biztos beteljen a layer - mert az fontos! - akkor ebbõl a frenetikus mókából én szeretnék kimaradni permanens.
Szídtuk mi a gamespyos szervert, de sokkal jobb volt mint ez, szarom le hogy pillanatok alatt dobál be egy layerbe ha éppen egyedül vok, mikor cruise közben kidobál más layerekbe, olyanok laggolnak nálam akik az egyben nem!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Há nézd meg, belaggol...
N -M
Egyló**sz! <#vigyor2>#vigyor2>
mostanában este már nem megy a gépelés! <#mf1>#mf1>
Köszi a remek kis gurulást és a királyos Gumballt a krúz után!
Fain volt! <#taps>#taps>
Amúgy az este pozitívuma a remek kergetõzésen túl, hogy a bõ másfél óra alatt nem dobott szét a layer! Senki nem tûnt el.
Thanks guys!
#27509: TS ha ez nekem szólt, akkor really sorry, de én elküldtem az inviteot mindenkinek aki jelezte hogy jönne, illetve akit úgy gondoltam hogy számításba jöhet, aztán jöttek rá elfogadások és elutasítások vegyesen, sajnálom de nem leltároztam hogy vajon ki acceptált és ott is van és ki az aki nem.
Egyébként tele is lett a layer, de aki késõbb akart volna jönni, az JOIN és ennyi. Nem gondolom hogy ezen meg kell sértõdni.

gaba

gaba
icitihi
KOAGT
pl friendek lettek.
<#merges2>#merges2><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1>
Grat Kenobi <#eljen>#eljen>
Am mi a nicked a játékba Rotator?
Lola88 - csekk
Pl4nB - csekk
Jól indul! 😄
0
Az külön öröm, hogy meg se vártatok bazge. Az ilyet akkor hagyjuk jó.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Ma menjünk fel a keleti parton, át az észak-nyugati toronyhoz, aztán le délre... vagy majd alakul.
cenobite: nagyjából igen, bár szerintem 21:00 magasságában már sikerül odaérnem.
Elvileg ma is.
Ma végre valahára odaférek a cockpitom elé. Benne lennék valami lightos krúzolgatásba!! Hozzunk össze valamit!! 😄
Várom a jelentkezõket!!
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...