Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek meg áldozatra várnak:
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én azt szoktam csinálni, hogy megjegyzem a legjobb utakat, összekötöm õket, azt abból szépen kijön egy pár kör Ohaun! 😄DD
Én pl. imádtam megkeresgélni a roncsokat, és közben felfedezni az utakat.
Tök jó lenne ha újra lehetne csinálni, mert van hogy szívesen autókáznék egyet, de teljesen céltalanul nagyon más, mintha "van miért gurulni".
Társaság sem mindig van...
De lehet hogy csak nekem nem hülyeség <#vigyor2>#vigyor2>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nincs valami "hekk" ahhoz hogy a játék úgy lássa a profilomban hogy pl. nincsenek felfedezve az utak, vagy nincsenek meg a roncsok... nem lehet ezt valahogy nullázni?
Tök szívesen újra felfedezném az utakat, vagy újra keresném a roncsokat, de új profilt meg nem szeretnék kezdeni. :-S
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Apropó, itt egy új videó a lag problémámról:
Faszán látható hogy 350-ig stabilitás van, majd utána ugráló mozdulatok, de ugyanez az ipse elõzött le már 370 -el is korábban és akkor meg frankó volt. A hiba most nálam van, vagy ez egy bug ? Nem mindenkinél jellemzõ ez, de van akiknél ritkábban fordul elõ, van akiknél mindig. Szerintem ha valaki a netbõl eredõen laggol, az nem X sebességtõl kezd el laggolni, hanem abban a pillanatban ahogy elindul, esetleg álltában, legalábbis az egyben még így volt a gyenge nettel rendelkezõ playerek esetében.
gaba
De lehet, hogy magyarítani szeretne, viszont azt nem tudom, hogy minek.
http://goo.gl/gd6Zi5
22-ig tolhatunk egyet ha gondolod 😉 utána meló :S
gaba
Én inkább egy RUF CTR3-at (o.O) vagy lamborghiniket. De jöhetnének az 1. részbõl is autók, pl RS4, CLS stb.
icetihi: Nagyon brutál mûveket csinálsz. Én 1-1,5 órát töltöttem azzal, hogy duplacsíkot húztam a porschéra fekete tetõvel, tükörrel, diffúzorral stb...képzelem mennyi idõ van ezekben...
gaba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
youtube.com/user/icetihiii22
2hét múlvára ígérték az xbox pecset, hát kíváncsi vagyok mennyit fog csúszni.... 😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
7:07-nél
Olyat én sem találtam hogy már készíti az xbox live party-t hanem csak arra a fülre gondoltam hogy az arra lenne, de még az xbox tulajdonosok sem tudják használni mert még nincs kész.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek van XBOX360 konzol.
Van egy olyan fülrész hogy XBOX360 Party ez mire szolgálna?
Igaz csak videón láttam eddig a felíratott, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az lenne amirõl mindenki beszél hogy ki hagytak a PC verzióból, hogy party lehetne rendezése a házunkban.
Ez az lenne?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
All hail the double x!
Ez nem mindenkinél ilyen, de vannak akiknél jellemzõ.
Ez viszont akkor se változik ha lassabb autókra váltunk, csak 350 helyett akár 250 -tõl van ugyanez az ugrálás.
köszi szépen
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.