Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
A GPS javasolt egy útvonalat:

Ezek meg áldozatra várnak:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sztem nem hülyeség, csak nekem nem lenne elkezdenem nekiállni az összes utat elfedezni, õleg a öldutakat Hawaii erdõs részén, ahol még kilátás sincs, másrészt meg kell a pont a tuningoláshoz is...

Én azt szoktam csinálni, hogy megjegyzem a legjobb utakat, összekötöm õket, azt abból szépen kijön egy pár kör Ohaun! 😄DD

Miért hülyeség?
Én pl. imádtam megkeresgélni a roncsokat, és közben felfedezni az utakat.
Tök jó lenne ha újra lehetne csinálni, mert van hogy szívesen autókáznék egyet, de teljesen céltalanul nagyon más, mintha "van miért gurulni".
Társaság sem mindig van...
De lehet hogy csak nekem nem hülyeség <#vigyor2>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

wollnerd
ez abszurd hülyeség...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Srácok!
Nincs valami "hekk" ahhoz hogy a játék úgy lássa a profilomban hogy pl. nincsenek felfedezve az utak, vagy nincsenek meg a roncsok... nem lehet ezt valahogy nullázni?
Tök szívesen újra felfedezném az utakat, vagy újra keresném a roncsokat, de új profilt meg nem szeretnék kezdeni. :-S

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Tattix
Szerintem ez egy netszinkronizációs hiba.Nálam elég sokszor elõfordul általban verseny közben.Az én netem nem hyperszuper gyors azt tudni kell! :-)

köszi csak nem tudtam hova irjam

Igen, és a kérdésbõl ítélve neked az OFF/Warez topicban a helyed 😉 😊

hello megszeretném kérdezni hogy itt is csak eredeti játékal leeht multizni??

Nálam is néha 320 felett a betonba mennek az emberek. De szerencsére nem mindig. Gondolom ez a játéknak egy újabb aranyos hibája 😊

Bronx South
Majdnem kész az újabb alkotásom "Hungarian Edition" alcímmel, igaz vannak "töltelék" külföldiek is benne, de ez a videó inkább az utóbbi 3-4 napban Stockbauer33 által levezényelt cruiseokat foglalja össze, azokban döntõen magyarok vettek részt. Majd ha idõm lesz kimentem és betolom ide. (am. Pixxel visszaírhatnád a topik eredeti címét.)

Apropó, itt egy új videó a lag problémámról:

Faszán látható hogy 350-ig stabilitás van, majd utána ugráló mozdulatok, de ugyanez az ipse elõzött le már 370 -el is korábban és akkor meg frankó volt. A hiba most nálam van, vagy ez egy bug ? Nem mindenkinél jellemzõ ez, de van akiknél ritkábban fordul elõ, van akiknél mindig. Szerintem ha valaki a netbõl eredõen laggol, az nem X sebességtõl kezd el laggolni, hanem abban a pillanatban ahogy elindul, esetleg álltában, legalábbis az egyben még így volt a gyenge nettel rendelkezõ playerek esetében.

Én ezt hányszor mondtam már, hogy magyarosítani pl az ételt szokták 😊 De senki nem érti és kiröhögnek 😄

Neeee 😄 idõbe telt mire leesett (magyarosítás-magyarítás) 😄😄😄

gaba

[HUN]FaTaL
Paprikás krumpli matricát a kocsira.

De lehet, hogy magyarítani szeretne, viszont azt nem tudom, hogy minek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Én köszi 😊 majd folytatjuk holnap este vagy vmikor :\ én sem leszek itthon napközben.

icetihi
Köszi 😄

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Ez igen cool menet volt 😄😄 folytatnám de holnap már working 😞

Jólvan 😊 Akkor találkozunk, a világítótoronynál Oahun

csáó,
22-ig tolhatunk egyet ha gondolod 😉 utána meló :S

gaba

Szeva Gaba 😊 Rég láttalak =)

minek annyi Bugatti? :S
Én inkább egy RUF CTR3-at (o.O) vagy lamborghiniket. De jöhetnének az 1. részbõl is autók, pl RS4, CLS stb.
icetihi: Nagyon brutál mûveket csinálsz. Én 1-1,5 órát töltöttem azzal, hogy duplacsíkot húztam a porschéra fekete tetõvel, tükörrel, diffúzorral stb...képzelem mennyi idõ van ezekben...

gaba

Nagyon jó kis videó 😄 Zene 10/10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
Mit akarsz ebben a játékban magyarosítani ?

icetihi
Céges autó összeállítás 😄😄 Majd meglássuk, mit szól a fõnököm hozzá 😄😄

[HUN]FaTaL
én meg bugfixeket...

http://goo.gl/gd6Zi5

sziasztok!TDU 2 van már magyarositás??
+1 <#vigyor>

2hét múlvára ígérték az xbox pecset, hát kíváncsi vagyok mennyit fog csúszni.... 😄

Bronx South
<#eljen>

Ztech
én bármi jelét annak hogy a tisztelt fejlesztõk dolgoznak valamin
Én egy Lada 2107-et 😄

Hmm... Én egy Bugatti Galibiert szívesen látnék a DLC-k között... 😛

SeanJRRussel
Sztem az a saját accountal kapcsolatos dolog lesz vagy pedig vmi különítmény vagy csoport de semmi képpen sem az ige party és az nem is xbox lenne.Nincs x boxom de olyat tudok elképzelni mint mondjuk egy x fire hogy megnyitod és ott vannak a barátaid stb...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

holecsko10

7:07-nél
Olyat én sem találtam hogy már készíti az xbox live party-t hanem csak arra a fülre gondoltam hogy az arra lenne, de még az xbox tulajdonosok sem tudják használni mert még nincs kész.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

arról lenne sztem legalább egy tucat videói yt-n, de egy sincs 😊

holecsko10
Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek van XBOX360 konzol.
Van egy olyan fülrész hogy XBOX360 Party ez mire szolgálna?
Igaz csak videón láttam eddig a felíratott, de nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az lenne amirõl mindenki beszél hogy ki hagytak a PC verzióból, hogy party lehetne rendezése a házunkban.
Ez az lenne?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
reggelt. 1 hét "szünet" után. mi az abrak? látom volt vita is :/ nem szép 😄

All hail the double x!

Bronx South
Mesélje már el nekem valaki hogy egy olyan ember, aki 350 -ig teljesen stabil, efölött miért kezd el igy ugrálva menni ?
Ez nem mindenkinél ilyen, de vannak akiknél jellemzõ.
Ez viszont akkor se változik ha lassabb autókra váltunk, csak 350 helyett akár 250 -tõl van ugyanez az ugrálás.

Köszöntem szépen ezt a "krúzt" jó volt, és a végére egész jó kis társaság jött össze 😊 Remélem találkozunk, és gurulunk még.

😄😄 Mindenesetre elég türelmes ember lehetsz =)

icetihi
Nem vagyok ROLLIN😄, és nem fizetõs a frapsom, durva lenne annyi vidit összefûzögetni, és vagdosni, arra csak MrFord képes 😄😄

Bronx South
Nekem is van róla videóm. Most vágom az új cruise videómat, és annak az elején feltûnõen sokat szerepelsz.

Arról csinálj, videót felgyorsítva ahogy készül 😄

icetihi
Kész a videó a Monster Energy RUF-ról 😄

srácok én egy koviubi nevû tdu 2 játékost keresek aki tudja ismer szóljon neki nagyon fontos csabyyyyyyyyyy keresi

köszi szépen
Jólvan 😊

icetihi
Most jött meg a family, majd késõbb

Ha már így ráérsz akkor gurulhatnánk is 😊 😄

icetihi
Köszi, volt vele meló, csináltam a cápásról egy jobb videót ITT , bár itthon leszóltak, hogy nagyon ráérek 😄

Sharks
Rohadjon meg az összes sza... szem...étláda szu...ok tervezõ, gyógszerre költsék a bevételt, amit ezért kaptak...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Monsteres RUF a legjobb 😉 De télleg grat hozzájuk, komolyak 😊