Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
youtube.com/user/icetihiii22
nálam sajna kicsit lassú a fejmozgás TDU2-ben, de még nem foglalkoztam vele rendesen;
Shift2 ben viszont remekül szuperál, mind a kettõ progihoz Racer_S csinálja a camera hacket
Saját sufni tuning példánnyal:

Rohadt jó lehet így vezetni!<#taps>#taps>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(bár lehet rosszul tudom)
Más játékból kiindulva, meg kéne adnia offlineban is az acsikat.
Szerintem az acsik csak a profilodban jelenek meg, meg ha épp megcsinálsz valamit, akkor feljön egy kis ablakban az, amit megcsináltál.
A steam úgy mûködik, hogy elindítod a programot és amit vettél játékot, ha dobozos akkor a kódját beírod és többet nem lesz szükség a dvd/cd-re, mert bármikor le tudod tölteni a játékot.
Ha steamen veszel játékot, akkor a vásárlás mentes után, a libraryban lesz a játék és ott tudod letölteni, vagy egybõl el kezdi leszedni magától a gamet.
Remélem valamennyire érthetõ volt, amit írtam.<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Láttam, hogy vannak külön Steam achievmentek, ezek a játékban is megjelennek, vagy csak a steam profilodban?
Ezek akkor is "kipipálódnak", ha mondjuk offline teljesíted õket vagy ha egy régi mentést raksz be, amiben már megtetted, amit kellett és bejelentkezésnél ezt érzékeli a steam, vagy csak és kizárólag steam mellett és online végrehajtva lesznek érvényesek?
Ezek csak azért érdekelnek, mert a mostani accountomat elajándékoznám, és vennék magamnak egy másikat. 😊))
Köszönöm szépen elölre is
Üdv Csaby tdu 2
A két csaynak meg respect <#worship>#worship>, bár az egyik félt a kamerámtól, de ha a társaságomban fog gurulni a továbbiakban akkor meg kell szokja. <#vigyor0>#vigyor0> Na jó8.
Köszi én is mindenkinek.MS74 téged meg istenhozzot a 2be <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Mert ha nálad szaggat a játék, akkor az nem net probléma, Vsync-et kapcsold ki (állítólag bugos) és próbálgasd ki különbözõ grafikai paraméterekkel!
Most szereztem be a TDU2-õt és furcsán "lagol" a játék, mintha szaggatna. A gép bírja elvileg, meg bármilyen beállításon ezt produkálja. Lehet ellene valamit tenni? (elnézést ha már volt megoldás írva rá, sok oldal van 😊)
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Lehet valamikor megpróbálnék egy krúzt veletek, persze ha nem gond!
Nem vagyok hardcore gamer, max ha nem tudok lépést tartani, kilépek!
Este esetleg lesz valami?
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
gaba
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Friend with weed is a friend indeed
Ja meg akkor azzal a hányadék SLR -el jövök, a Zonda hamar izzadós fajta.