Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A multi az többé kevésbé megy még.
2-en már vagyunk, (Czunder,ts) de kéne még nép.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az a fura, hogy a külföldieknek megy a dolog, simán tolják a multis meccseket, mi meg semmi, még a chat is le van tiltva, miközben a CRC-be meg simán bemehetsz...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nekem ablakos módban indul a játék és nem tudom teljes képernyõsre állítani mert a játékban nincs olyan beállítási lehetõség .
Hogyan lehetne megcsinálni ?
#27833 Hát ezt megsemerem mutatni 😄 Végülis ezzel nyertem.Igaz maradt még zsetonja az ellenfélnek de már esélyese volt.Tényleg mákos vok <#papakacsint>#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Treff 6-7-8-9 volt az asztalon.
Kezemben a treff ötös. Emelések, a végén ketten allin.
Mondom van egy sorod öcsém, kevés vagy!
Találós kérdés: vajon mi volt a kezében?
Na?
Vajon?
Igen! Treff tízes! <#duhos2>#duhos2>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Szoktam mondani h a poker 90% lucky és csak 10% tudás.De bizony kell az a 10% 😄
Janesz nagy-nagy gratula <#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>.Akkor menjünk tovább.Nem? 😄Bementem ma.Elsõ körbe beleszaladtam egy sorba de el is szortam a zsetont.Másodikba beültem 6 oroszhoz 😊 De ott a Lola vérzett el hamarabb.Harmadikba 3ik lettem.Kezdem megízlelni az ízét megint.Jövök most többx
Volt egy idõszak, amikor azért volt jó lapjárás, de az utóbbi idõ valami katasztrofális!
(ezért is szüneteltetem mostanában a pokert)
Játszom 4-5-6 party és szó szerint se sor, se flush, se full, semmi nem jön ki.
Temárdekszer van hogy pl. 4-5 a kézben, jön a flop: valami-6-7.
Emelések, persze hogy tartom hiszen két lappal is sorom lehet és semmi!
Közben az asztalnál lévõknek zsinórba full meg sor meg minden... fene sem érti ezt.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Az utóbbi 15-20 játékomban max. 1-2 sovány straigth meg flush csúszott be fényévente egyszer. 😊
TDU2 > Angela147GTA
+1 <#eljen>#eljen> Támogatom!
Egy ilyen Tricolor krúzt összehoz6nánk megint
Ezt meg csak úgy 😄.Janesz remélem +van az 55.Lehet vissza jövök és feltornászom 100ig <#buck>#buck><#nemtudom>#nemtudom>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
youtube.com/user/icetihiii22
Éppenséggel az is okozhat ilyet, sõt, mint mondtam hdd is lehet (ez meg saját tapasztalat).
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Bronx: PAZAR!!! 😊 Bár azért gurulhatnál néha mással is a videó kedvéért, kevés az a mercizés! 😊 Paganit akarunk! 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
youtube.com/user/icetihiii22