40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#30303 Jah ,ezen kicsit később énis elgondolkoztam.. -
jocking #30302 Túl koránra időzítetted, ahhoz képest, hogy mikor raktad ki. Pedig ha most, 8 körül lenne, akkor én is mentem volna. -
#30301 Gyorsba.. :) Ha valakinek van kedve,akkor jöjjön! :) Ottleszek Skyline R35-el ! -
#30300 de .. ez túlzás neki. a cikkíró nem játszhatott vele túl sokat :D -
Szabi1991 #30299 az sajnos egy szomorú tény hogy 2011-ben tényleg nem jött ki jobb autós játék :/ -
Stockbauer33 #30298 Nembántom mert végülis szeretem de ..
Legjobb autós játék -
#30297 Azis igaz.. :) -
Petryx #30296 Sőt a remek profiltárolásnak hála még azt is eljátszhatod hogy előtte csinálsz egy mentést, betolsz a CRC-be 30 millát, kilépsz, profil visszamásol és neki meglesz a pénz, neked nem hiányzik egy cent sem! -
Petryx #30295 Csinál egy CRC-t, 10k nyereménnyel és 100k indulópénzzel.
Oszt fogod és mész rajta párat.
Beírja hogy pls. más ne menjen rajta és kész is.
24 óra alatt lejár és kicsit gyorsabb mint a 25k poker! -
#30294 Mondjuk, most ráfeküdtem nagyon a rulettre.. és már 1misit nyertem is ( átváltva ) -
#30293 Kiaggódik?! Látsz te itt aggódást?!
Amúgy csak azért csinálom meg,mert ha van pénzem,akkoris jóljön az 5misi.. :) -
Stockbauer33 #30292 Nem a megcsinálás a lényeg ( mert +van)hanem Ibizán nagyon ütős az az 1 millios útvonal.Azt kéne a csuri agyamba bememorizálni és akkor az viszont nagyon baba lenne.
A lémiatt neagoggyááá má.Mondtam h adok még.Akár 10 milliot de übergeci 25 ezrenként :D.De adok -
#30291 Én azt már megcsináltam, Bubaruval.. Könnyűvolt.. 47p alatt körbe is értem.. tuning nélkül..
p2 : Asszem ráfekszek a Hawaiin lévő jogsikra,meg bajnokságokra.. Szép pénzt lehet a végén keresni.. -
Stockbauer33 #30290 Felmegyek lassan.Ibizán meglesek 1 éjjel esőbe combót.Vmi jó krúz útvonalat vagy akár az 1 milliós utat bekéne memorizálni -
#30289 Reméljük olyan lessz,mint várjuk! -
Stockbauer33 #30288 Úgy látszik itt nem.Az álltalános 80% off mellett még beszologatnak h ne off :D.A hejesírás :D meg a HG mániálya :) csak lemásojják a pitik.De a lényeg h megvan a 30000 hsz.Ha jön a DLC majd figyeld+ mi lesz itt -
#30287 Mindenki máshogy fejezheti ki magát.. -
#30286 nem a jelentéssel van gond, hanem a formával :D
-
#30285 Röviditések.. ( csináld meg hogy meglegyen a négyes tuning ) -
#30284 "csináld+ h +legyen a 4Stuning."
na ez biztos nem magyar, annak ellenére, hogy magyar szavak nyomokban felfedezhetpek... -
#30283 De imádom a rendőrös küldiket.. Bugatti Veyron SS ellen küldenek viperral,autópályára.. nemcsoda hogy nemtudom elkapni.. -
#30282 szerintem magyarul, mit nem értesz ? -
Rainbow15 #30281 Ibiza tour-t hogy tudom újra lejátszani? -
#30280 Csinálom,Stockibá! Csinálom! -
Petryx #30279 Na közben meg is találtam!
Köszi!!!
Ilyet még tényleg nem mentem! -
Gyuracell #30278 Ugyan ott indítod mint a Klub vs Klub versenyt. Csak itt a bárnál nem : Create>Club vs Club, hanem: Create> Inner Challenge. Amúgy egy teljesen szimpla multiplayer verseny. -
Petryx #30277 Hmm... azért nem értettem (és még most sem teljesen) mert mentem már levileg mindent klubtársakkal.
Instant challenge (levillantod a másikat), Follow the leader-t, Keep distance-t, sim narancs online futamot...
Ez a klubbon belül indítható valami külön cucc? -
Gyuracell #30276 Olyan verseny ami a klubbon belül folyik, tehát az ellenfelek a klubtársaid. Ehhez elég ha van rajtad kívül még egy ember. -
Petryx #30275 Thx. Mi az az "inner" challenge? -
#30274 klubban valakivel inner challenge -
#30273 te meg milyen nyelven beszélsz? -
Petryx #30272 Valaki tudna segíteni hogy ez pontosan mit takar?
Mivel lehet teljesíteni?
-
Stockbauer33 #30271 Hogy állsz a térképpel?Minél hamarabb csináld+ h +legyen a 4Stuning.
Ezeket a zenéket mondtam a múltkor
Wait For Me
Failsafe
Sweet Harmony
Quantum Leap
Moonwalker
We Can Have It All -
#30270 És nem beszéltünk össze! :)
-
Petryx #30269 Amikor ezt megírtam, még nem voltak 2 terás vinyók! :-)
... updated! ;-) -
Petryx #30268 I love TDU poker.
Számoltam, 11 körön keresztül semmim nincs, kivéve egy pár, de két pár meg sor meg mindennel viszik a kört, a legkisebb lap volt, tehát esélytelen.
NP, van ez így.
Köv. kör, 5-5 a kézbe, jön a flop, semmi, de jön a Turn és egy 5-ös. Hááhááá Drillem van.
Lófasz! Mert lead 5.nek is egy kárót és Flush-el elviszi az egészet a kurvája!
Mert ugye nála két káró van... miért ne lenne egy Flush belőle.
Ha nálam van két káró mi jön le? 8 treff wazzee.... -
Szabi1991 #30267 -
#30266 Holnap linkelem öket! :) -
danyr #30265 Thanx az első online cruise-t ! :DDD -
#30264 most hívod még elő őket?:D