Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Oks, nem figyeltem. Most már jó! A monitorom keellõõõs közepére rakja az ablakot! 😄
Köszöntem! 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
"Having more than 24 or so members causes to stop Clubs from working. After removing a few members everything seems to work again."

<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

GerY5
jujj

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

[HUN]FaTaL
lol akkor nézd a torz képet

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo

és onnan már a #28224 lévõ linkbe javítva lett a bug, így minden felbontásnál középre rakja.

wollnerd
Most nem vok az asztali gépnél (hanem laptopon) De tegnap mindent megpróbáltam. Elrejtettem aztán újra elõhívtam. az ablak pozíciója nem változott, tovább lógott a tálcába.
Én csak letöltöttem, kibontottam egy új mappába és kész. (hogy érted hogy nem legfrissebb? Még a betûméret normális.
Fatal:
A Natív felbontása idegesít (már elnézést) mikor új videokártyát és drivert tettek be, a legnagyobb felbontásban indult a winfos. Hát az engem felidegesített, rögtön átállítottam 1024x768-be.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Hmm, 1024x768-on így kéne kinéznie. (Direkt kerítettem egy XP-s gépet hátha az a gond)

Nem igazán vágom hogyan tud nálad rálógni a tálcára, hacsak nem a legfrissebbet használod.

Lecsukni meg elég a tálcán lévõ ikonjára kattintani (windows alapmûveletek) vagy el tudod rejteni (ott gomb) ilyenkor a traybe mászik bele - egy katt az ikonjára vissza állítani vagy jobb egérrel ott menüje.

[HUN]FaTaL
Talán állítsd be a monitorod natív felbontását az asztalnak.

wollnerd
Jó, a Windows szerint 1024x768-as a felbontás.

[HUN]FaTaL
"Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. 😊"

Szélesvásznú monitornak 1024x768? WTF? Az egy 4:3-as felbontás.

wollnerd
1024x768 ---> Csak ez a felbontás a legjobb és ideális a széles változatú Acer monitoromnak. 😊

tomsolo
615pixel magas az egész és most már középre rakja. Mekkora felbontáson vagy? 😛

wollnerd
Hát igen... Csak úgy tudom az ablak egészét feltüntetni hogy megváltoztatom a képernyõ felbontását és majd vissza. (kicsit zavaró hogy minden indításkor kell eljátszani. :/)
Így már csak legalább a tálcának a legtetején áll. 😄

😊

most viszont egy ~hétig off, bye 😄

tomsolo
Cseréld le a letöltöttel a régi LazyDriver.ahk-t.

http://loal.sg.hu/TDU2/DPI-125/LazyDriver.ahk

Úgy jónak kell lennie.

a játék indító ablakja is csodaszép 😄

tomsolo
very nice 😄

<#worship>

sajna a 125%os betûméretemet nemigazán kezeli jól :/

tomsolo
Billelezni kell, de frissítettem egyet rajta mert szóltak hogy nem rakja középre, wollnerd is ezért akarja piszkálni, biztos 😛

Szal redownloadba jó helyen lesz.

[HUN]FaTaL
Inkább a borderstyletól függ, ha az none, akkor nem fog mûködni. 😊

tomsolo
Mivel nincs Caption az ablakon nem hinném hogy az mûködik 😊

GerY5
De ha mindenáron mozgatni kell, akkor Alt+Space -> Áthelyezés

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

tomsolo
Az ablak és direkt nem mozgatható de mindegy. 😄

wollnerd
Az a ablak nem is ablak mert nem lehet mozgatni, áthelyezni! 😄 Az programnak a alsó része a tálca mögött van és nem tudom mozgatni! 😄

wollnerd
Nekem XP-m van. így is fog mûködni. Igaz?

tomsolo
Hozzáteszem a Remap funkció még egy percet se volt tesztelve, sokat ne várjatok tõle - de elvbe jónak kell leniie.

tomsolo
Aki szeretné tesztelni:

LazyDriver1.3.0.A

Nem kell már hozzá az AutoHotkey (Benne van 😛), funkcióban kb a szokásos de van már:

GUI
MYSTERION féle szöveg és nyíl stílusok
Fordítási lehetõség - ennek még nincs értelme mert ALFA

Install: kitömörítés után vagy az EXE-re vagy a parancsikonjára Rendszergazd jogosultságot tenni. Azt hajrá. Ha nem megy a TDU nyafogni fog miatta.

Köszi Dév és Sean <#eljen>Kellett már egy ilyen civil lagolos,duplaesõs kilökdösõs idióta faszos aki halálba unnyamagát és nemtudmitcsinálni szakitás <#taps><#awink>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wollnerd
Tomsolo: Én elkezdem kipróbálni a slotpkert, leülök egy félkarúhoz, (Hight Life, és 9 "'vonalat" állítottam be) nyomom a Ctrl+Numpad * és felállít a géptõl ahelyett meghúzná a kart! 😄 Mit rontok el?
És meg tudod mondani hogy mikor fog elkészülni az ablakos verzió? 😄

Köszönöm!

hangacsi.blog.hu

holecsko10
Én is elgondolkodtam, hogy újra felrakom az elsõ részt, de egy újratelepítés során eltûnt a megapack, és a vásárlásakor kapott e-mailben lévõ link már nem mûködik. Valaki tudna dobni egy linket, ahonnan le tudnám tölteni. Torrent nem jó, mert azt a netszolgáltatóm korlátozza.
Azért az még szerencse, hogy mikor megvettem a megapackot, nem töröltem az e-mailt, mert így legalább a kód megvan hozzá!

hangacsi.blog.hu

jó hát a reggelt úgy értsd hogy 10kor 😄

#28207: Nem azt kaptuk mint amit vártunk volna, ez tény, de a TDU1-et fényévekkel lekörözi így is.
(pont tegnap telepítettem fel egy kicsi bohóckodni a Spyker-el, de elborzadtam hogy tudtunk ezel a sz*ral annyit játszani, úgyhogy ment is az uninstall 😄)

Bronx South
OFF: Ferrari fanoknak

Ez meg pár cruise jelenet:

[HUN]FaTaL
Akartad mondani max 1 hónappal 😄

De a megjelenés után meg a szerverrel ment a szerencsétlenkedés, az elsõ pár héten játszani sem lehetett...

Az biztos, hogy én nem veszek meg több részt, illetve, ahhoz valami nagyon nagyot kell alkotniuk.

Teljesen 1et értek veled.Sõt ezzel kellett vna kezdeniük a megjelenés után min 1 hónappal.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
De nem kell új autó meg motor ha ilyen retkesül fos, mint a gyáriak hogy tiltásig lehet huzatni meg össze-vissza indexelnek. A teljesítmény és tuning problémákról nem is beszélve... Elõbb azokat kéne javítani.

Tudom és tapasztal(juk)om is minden krúznál.Ha jövõre is de jönnifognak a motorok v talán pár új autó stb stb.

[HUN]FaTaL
Csak remélni tudom, hogy az ordenáré bugok javítva lesznek, de sajnos kételkedem benne. Jelenleg szinte használhatatlan a játék az autók bugjai miatt, legalábbis engem baromira idegesít.

Hiddel mi is vártuk nagy lelkesedéssel és ezt kaptuk.SAJNOS ezt kell szeretni.Nemsokára megjelenik 1 új NFS amivel játszanak max 2-3 hónapot ezzel meg még 2 v 3 év múlva is.

Ugyanez volt a nickem, vagy valami hasonló, de nem sokat krúzoltam, csak a feleségemmel vezetgettünk felváltva, de volt hogy hajnalig.

Most mindketten csak pislogtunk kb, hogy mi történik. A ti játékélményeitek nem bántom, legalább ti élvezzétek...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Mi volt a nicked a TDU1be?

A nagy csalódásod maradjon a tied.Miután kisírtad itt magad ezt a kérdésed nem is értem a mezei hangya nagyságú agyammal.

"ti mivel játszotok?" Lapozz vissza pár oldalt és meglátod pár videóba

Most így hogy visszanézek ide, látom zenében legalább otthon vagytok 😊 ASOT az nem begyere 2006 óta, de ez a kiragadott rész ott van teljes mértékben.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tisztelt nagyraméltó SG közönség!

Rengeteget játszottam a TDU1-el, sok örömömet leltem benn a Logitech Formula Force EX kormányommal. Tiszteltem az Atarit, amiért létrehozott egy olyan freeride/sandbox/mmorg játékot, amiben a vezetési technika és az árkád keveredett az élvezhetõség kedvéért, ezt fûszerezve a közösségi élményekkel.

Azóta sok idõ eltelt, talán senki nem is emlékszik rám közületek... amit nem is csodálok. Eladtam a kormányomat már 1 éve, és azóta hanyagoltam az autós játékokat, de közben szorgalmasan gyûjtöttem egy G27-re. Nem kifejezetten ezekért a játékokért, hanem a szimulátor élményért (azt se közösségiben, hanem magamban elmerülve kitapasztalva). 1 év után ma lelt az az öröm, hogy kézhez vegyem eme mestermûvet... na de ne rohanjunk ennyire elõre.

Eme topicban a létem az autók iránti rajongásból eredt, és a TDU1 iránti tiszteletbõl. Nem rendeltem meg még ennek ellenére sem a játékot, mert Logitech Chillstreammel gondoltam csak fél játékot élvezhetnék, és a felfedezgetések is kifulladnának az analog stick pöckölgetésben ahelyett, hogy a kormányt megragadva nézelõdjek a szép tájakon --- ezért LEWAREZOLTAM. Én szemét... és még ócsároltam is, nem kicsit, mert hogy xbox360 klón kontrolleremmel olyan érzésem volt az elsõ vezetéskor, mintha búgócsigát pöckölgettem volna a forró disznózsírban. Csúszott-csúszott, de csak tologatni tudtam, átérezni nem. Lehurrogtatok azért, mert ezt kifejtettem, ennél sokkal csúnyábban, és nem értettem mi a célja akkor a játéknak.

Ennek is már hosszú ideje. Most itt van frissen felszerelve egy fárasztó hét után a G27-em és mindennek ellenére megvettem hozzá a TDU2-t, mert hát gondoltam én, talán ad valami olyasmit, mint a TDU1: vezetési élményt a szabadban, aminek az elõzõleg szerzett negatívuma csakis a kontrollernek tudható be.

Hát nagyot koppantam most. Megismétlem magam, nem akartam szimulátor érzést, és a TDU1 fizikájának a felét se vártam el, de amit kaptam az elborzasztott, megijesztett. A telepítést követõ 500 megás frissítésben is reménykedtem, hogy valami fejlõdött, de minden amit éreztem, az hogy nem gondolhatták komolyan azt, hogy ezt élvezni lehet.

A kormányt amerre fordítottam, arra nézett az autó egybõl, mint egy 90es évekbeli arcade automatán, de még ott is mutatkozottt valami kerék kicsúszás-féleség ha túlhúztam a botkormányt. Itt még az sem. Azt éreztem, mintha egy matchboxot tologatnék a kátrányban... se rendes fordulás, se force feedback... ennél még a far cry 2-ben is jobban viselkedtek a dzsippek.

Mindezt mondom úgy, hogy elõtte megnéztem egy google találatot az "optimális" g27 beállításokról a játékkal kapcsolatban, és azzal próbáltam meg variálni.

KÉRDÉS: ti mivel játszotok? Van valami magyar csodaszer arra, hogy ne matchbox pöckölgetõs legyen a játék, vagy ti már amúgy is csak pókereztek itt? Mert akkor szívesen eladom a példányomat, és átkozom magam és az Atarit, hogy így át lettem baxva.

Hol is ébredtél te? 😄

ha már off, ma reggel fotóztam ezt a szépséget 😊

Bronx South
Ja volt idáig real life cruise, néhány autónak amivel a szigeten is gurulnak egyesek real life bemutatása, de a szemetet azé nem itt kéne megosztani. <#rolleyes>

Nem semmi sem blokkolja, mindent átnéztem kérdezte a win7, hogy engedélyezem vagy õ blokkolja...

Az uplauncher egyébként zöld mindkét oldalán, eddig kb. 2 volt, hogy piros lett amióta megvettem.

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

jééé, kit látnak szemeim, az egyik klubtársam! 😄DDDD (catemp2, ausztrál srác)

Attól tartok, nem ez volt az elsõ eset (és nem is az utolsó), hogy nem feltétlenül a játékhoz kapcsolódó, de autós témájú vagy egyéb vicces videót linkel valaki. De én kérek elnézést! <#rolleyes>