40335
  • tomsolo
    50sose lesz :D
  • GerY5
    Nekem egymagában a tiszában megvan a 34ezer km
  • GerY5
    Ó, pedig nagyon is látszik a különbség.

A logók elkészítése a legegyszerűbb része még mindig, persze nem mindegy, hogy valaki JÓL meg tudja csinálni, vagy csak meg tudja csinálni...
  • Petryx
    WOW! Grat!
    Van pár érdekes adat!
  • Petryx
    Bizony, sokszor az sem egyszerű, főleg a logók előkészítése!

De az új munkád mutatja igazán, hogy enékül is lehet brutál jó festést csinálni, csak az nem mindenkinek megy. Én pl. meg nem mondtam volna hogy ez textmodos festés, ismerve előző munkáidat!

Szép!
  • Stockbauer33 #30584
    Pár adat

Play Time

Cocktails drunk :)

Poker

Poker 2

Longest cruise,Best drift,Best jump
  • icetihi
    Ez lett a kis próbálkozásomból:
  • wollnerd #30582
  • icetihi
    Szóval minden riszpekt a Texmodos komplex design-ok készítőinek! Nem egyszerű játék ez sem, tegnap megtapasztaltam, eltartott egy darabig :) talán 1 órát nyertem a komplett gymkhana 4-es grafikán. Mondjuk szebb is lett :) Ja és a gépem is házon belül maradt a KeyTweak-nek köszönhetően :)
  • Bronx South
    Ha Win 7 helyett Xp-t írsz nem csodálkoztam volna el, így viszont elcsodálkoztam...
  • [HUN]FaTaL
    Miért ne futna?
  • Tomika boy
    Üdv!

Érdeklődnék hogy elfut e a Game Windows 7 Ultimate 32 bites rendszeren!
    Service pack 1 em van!
    Köszi a választ!
    Üdv!
  • Petryx
    Lazydriver kicsit másképp:

• [HUN]FaTaL
    Koeing vagy Veyron és talán valamelyik Hawaii autópályán.
  • Stockbauer33 #30575
    Koenigsegg CCXR

Aston One-77
  • Fabio Capello
    A Steamen van egy olyan achi, hogy öt másodpercig tartani a 400 km/h-t egy kocsival, szerintetek ezt hol és melyik autóval érdemes megcsinálni? Egyelőre az Ibiza highwayen próbálkozom, ott vannak szép hosszú egyenes útszakaszok, de hátha van valakinek jobb ötlete. A kocsi pedig, eddig egyedül csak a Veyron jutott eszembe, én azt viszont nem bírom normálisan vezetni, valami alternatíve kéne (Zondákon gondolkozom most, illetve talán valamelyik Ferrari, de mivel nem tuningolhatóak, ezért ahhoz egy baromi ütős A1 kéne)

A kaszinóban meg újabb félmilla bedobálása után se nyertem emg a rohadt autót :D
  • Stockbauer33 #30573
    Legalább ez benne lesz

Még meg se kérdeztem h a tetőt letudjátok tolni?

Ezt meg Endzsinek és Tapinak :) Mert gyönyörű pirosba is
  • Bronx South
    Ha nem vagytok ellene hagy offoljak kicsit ! ;)

• icetihi
    ismerős, de nem érek rá:) megoldottam:)
  • icetihi
    Kérdezd Mystet, a camhack miatt a múltkor már belefutottam, ő már röhögött egy sort...szóval fn-re sem.
  • tomsolo
    Fn-re se?
  • Falkon
    Akkor mehet az ablakon! :DD
  • icetihi
    Srácok! Valaki help me sürgősen, mert a gépem gyönyörű ívet bejárva repül az ablakon....
    A kérdés a Texmodra irányul... Hogy a bánatban változtathatok benne irányítás billentyűket????
    Még mielőtt felmerülne a kérdés bennetek "Minek??", hát nincsen numpadom.....
  • icetihi
    Nekem csak a Countach hiányzik, gyermekkorom álomautója :) na meg a motorok, a többi ...
  • Bronx South
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állreggel is kívántam !

Meg most is kívánok boldog újévet !
  • Petryx
    +1
  • tomsolo
    Sztem nem lesznek ilyenek - hivatalosan biztos nem. A lambok
    bár Lanciaként benne vannak szinte minden fizika ki van alóluk herélve. A Saleenek moddolva talán, a Twin Turbo állatul megy még modell nélkül is.

A megnem jelentek közül nem sok igazán vezethető, a centralon összeírtam mik működnek nagyjából. Persze a jövőben bármi lehet - de én a DLC2vel is szkeptikus vagyok - Hotrodot miért nem kapjuk meg pl. Minden megvan hozzá, V8 Mustanghoz is.

Fasz se érti ezeket.

Más, ma rájöttem, hogy lehet a garázsból festeni, interiort cserélni - talán felnit is lehet - az aktuális autón. Majd a modding topikba beteszem ha sikerült emészthető formába önteni.
  • Spawnultra51
    Petryx: köszi a segítséget tényleg a használt autó árusnál volt :D:D:
  • Stockbauer33 #30559
    Ts ebből szted lesz vmi?Mármint a Saleen Raptor v a Murcik?
  • mark0ba
    Tektorman-el krúzolgatunk, ha gondoljátok csatlakozzatok! :) mark0ba & Tektorman (mark NULLA ba)
  • mark0ba
    not bad-not bad
  • MerlinW
    Alapmű :DD
  • Petryx
    Úgy tudom van (volt?) egy olyan bug ha két profillal játszottál és az elsővel már megnyerted az Audit, a másodikkal hiába nyerted meg, nem adta oda.
    Viszont ha az első profiloddal nyerted, akkor a használt autósnál kellene lennie ha nem volt hely a garázsban.
  • Fabio Capello
    örülök hogy ilyen gyakran megnyered, nekem másfél év alatt nem sikerült... :D
  • Spawnultra51
    nekem lenne egy olyan problémám hogy kaszinoztam megnyertem az audit de mivel nem volt hely a garázsban nem kaptam meg. aztán vettem új házat hogy legyen hely elmentem megnyertem még egyszer és megint nem kaptam meg :S aztán csináltam egy új karakter azzal is megnyertem és megint csak sehol a kocsi. irtam a supportnak de még nem válaszoltak. valaki találkozott ilyen problémával?
  • kemszi2
    mér nem?:D
  • kifli
    nemhiszem
  • kemszi2
    9 fele lesz valami mozgás?:)
  • tomsolo
    7 kruzolunk innen a topikból kb másfél órája folyamat
  • Ztech
    hát én nemrég léptem ki lehet megyek is vissza tehát a szerver megy