40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #30547 Anyázzá nyugodtan.Megérdemli az Atari.Ez a játék így online megy még min 3 évig.Reméljük nem így ahogy 1 hete -
#30546 csak a kardiológusom. Két napja akarok játszani a játékkal, de a szerver nem megy, jogomban áll kicsit morcosnak lenni. Még nincs annyi játékórám, hogy megszokott legyen nekem ez a folyamatos leállás :P -
#30545 mivanveled ember orvos látott mostanába? -
#30544 hammroprapprapgpasdkgpoajksdfkpaso
rohadt atari
hpadgkopasfkpasdokaspfokpaskfopasg -
Stockbauer33 #30543 MrFord vágja.Kérdezdtőle. -
#30542 Stocki! Vagy skacok! Kis segitség kéne.. valaki aki ismeri a Sony Vegas 8.0-t.. Hol kell normálisan lementeni AVI-ba a videót?! -
#30541 steam-en 7 euro volt néhány napja.. :) -
#30540 Érdekes eddig minden ok volt csak most fagytam ki:) -
#30539 576Kbyte-nál, 3999Ft a TDU2 akciósan. -
#30538 nálam miután kiválasztom a profilt még mindig azt mondja hogy TDU2 servers not available. -
Gyuracell #30537 Megy a szerver! -
#30536 Amúgy esküszöm, trollkodik velem az Atari, amikro a legutóbb elhatároztam, hogy megint játszogatok a TDU2-vel, akkor is vagy három napig nem lehetett online lenni, mindig a szerver nem elérhető hibát vágta a pofikámba :D
Valaki szóljon majd, ha megy a buli... -
#30535 Matricázásért nem éri meg, arra ott van Don TS .exe-je :) -
#30534 Egy kérdés egyébként az őstagoktól: a régi exézés miért jó? nagyon sok embertől hallottam már, hogy régi exével tolja, mert akkor működnek a régi trainerek, meg pl. nem matricázható autókat lehet matricázni - ezek igazak? Ha igen, akkor pl. matricázásért megéri a régi exe? Van rizikója? (haha, abból ítélve milyen idők/emberek vannak a szerveren, aligha rizikós... :|) -
#30533 remélem estére helyre kerülnek a dolgok,ma pont ráérnék autókázni -
#30532 Az ember gurulna egyet, erre bumm, TDU2 servers are not available this time, please blabla.
Csak azt tudnám akkor minek írja ki hogy online a szerver... -
mark0ba #30531 A rohadék, pedig a JackD's Challenge-ben én vittem a pálmát 280 egész valamennyivel :D A rohadék -
#30530 Ez a mosztranszavto még mindig él és virul???? Lehet, hogy idegölő bérenc az ataritól :D
Köszi P :) igyekszem állat lenni :) -
Petryx #30529 Továbbra is azt mondom, hogy egy állat vagy! :-)
Mestermunka.
Elismerésem! -
Petryx #30528 Egyszerűen nem értem hogy miért nincs senki aki foglalkozzon az ilyen csíter gec*kkel!
Olyanok ezek mint a Magyar Rendőrség!
Büntetni kéne és akkor talán lenne visszatartó erő és nem lennének tele az utak gyorshajtó, ittas, ártatlan családot megölő faszokkal!
Kibannolnának néhány csírát és meggondolná legközelebb a kis köcsög hogy szétbarmolja-e mások játékát!
Az Atari és az Eden monnnnyon le! -
Hehe csináltam mégegyet -
#30526 oda -
mark0ba #30525 Menni megy, de nem rak össze senkivel se :S de már legalább tudok csatlakozni XY-ra :D -
#30524 először elment, most meg elindult visszafele -
#30523 hova? -
#30522 megy a szerver :)
-
#30521 119 perc volt a Wiesmannal kocogva :) -
mark0ba #30520 Köszi, nagyon jók a versenyek. :) -
Petryx #30519 PM ment! -
mark0ba #30518 request :D online vagyok, de nem tom, hogy hogy kell keresni embert a játékosok közt, stb :D -
Petryx #30517 Nah srácok, foglaljuk el magunkat.
Szerencsére a CRC működik!
Összedobtam két versenyt, akinek van kedve küzdeni egymás ideje ellen.
4-5 kört futottam rajta én magam is, csak hogy belőjem a checkpointok helyét.
Ha lesz keletje a dolognak, szívesen csinálok még.
Küzdjetek egymással! Hajrá! :-)
Ja, természetesen csak barátok és clubtársak látják, tehát ha nem lennék listán, de mennél rajta, küldj egy Requestet! -
Petryx #30516 Jaa, nem is vettem "bántásnak" nehogy félre értsd! -
#30515 Pont azt mondtam béla, hogy a tied tetszik! Ezt a festést már rég meg akartam csinálni, csak mindig másba kezdtem bele, de mivel már van egy perfekt (a Tied), nem esek neki :) -
Petryx #30514 Na jó a Te Monsteres festéseid más dimenzió!
De nekem ez is tetszik! :-) -
jocking #30513 4-es tuningos Wiesmann befigyel... :D -
#30512 Én a lekvárosat preferálom, a tiszán úszósat nem ismerem. -
#30511 Bár ez talán a modding topikba jobban illene, de készítettem ill. átírtam egy meglévő online pályát Ibizán 300km-esre , így a vállakozó kedvűek ebben az inséges időkben ha van kedvük elüthetik vele az időt.
Van benne direkt egy 1000m-es könnyü offroad rész, egyébként mindig az aszfalton maradjatok.
Csak kibontott játkkal megy, a letöltött fájlt tegyétek az [ Euro/bnk/ig2 ] folderbe felülírva az ott lévőt. (Arról legyen egy backup.) Ekkor a fenti képen található pálya az új beállításokkal megy, ha mentek egy testrunt már az új beállításoknak kell látszani. Egymással ha mentek csináljatok egy privát lobby és csak azokat inviteoljátok be akinek szintén át van írva a pálya különben kifagy a program. Este 9-től én is ráérek akit érdekel az jelezze.
#30508 :D -
mark0ba #30510 Nagyon állat lett Mysterion, de ehhez nem kis módosítás kellett a játékban is :D szép munka ;) -
#30509 Szép cipő:) -
#30508 hát ez jobb mint a tiszán úszó bukta