40335
  • Bronx South

• Bronx South
    #30626 második része.
  • jocking
    A merci már régóta megvan, most a rendőrautóra gyúrunk kevés sikerrel, a lent említett ok miatt.
  • Bronx South
    Vagy keres egy olyan útszakaszt ami két egymás mellett futó részből áll (autópálya, Oahu), közte kicsit terjedelmesebb földsávval, és jöhet 100 rendőr akkor se lehet elrontani.
  • Petryx
    Mi úgy csináltuk anno, hogy összejöttünk páran (de sokszor csak ketten voltunk) és amikor találtunk rendőrt hogy felpiszkáljuk, a többiek elmentek egy kicsit a környékről.
    Legalább másik párhuzamos útra, vagy min. két sarokkal arrébb és így 10-ből 7-8x összejött hogy nem AI üldözött.
    Egy jó tanács: ha összeakarod szedni a 8 lelépést, úgy a legkönnyebb ha sikerül egy, ledobod a játékot tálcára és csinálsz a profilodról egy backupot!
    Aztán ha következőbe elkapnának, akkor kilépsz, mentés vissza és hajrá!
  • Bronx South
    Amit te csinálsz azt 8x kell megcsinálni úgy, hogy egyszer nem kapnak el a zsaruk közbe, és kapsz egy Outlaw mercit. A rendőrautóhoz 35x kell benne legyél egy olyan akcióban, ahol te is rendőrként szerepelsz és elkapjátok akit el kell.
  • icetihi
    Minimum 2 rendőr kell az egy üldözöttre, próbáljátok olyan vidéken ahol tele a layer, valaki csak csatlakozik :) Egyébként igaz, így sem fog mindig összejönni a dolog :/
  • gduck
    Sztem nem attól függ. Amikor 6-8 játékos van a layerben, akkor is előfordul hogy egyből jönnek a zsaruk :(
  • jocking
    Kérnék egy kis segítséget azoktól, akik már nyertek rendőrautót, vagy tudják, hogy kell.
    Haverommal próbáljuk csinálni a rendőrös üldözős missziókat, de akárhányszor nekimegy(ek) egy rendőrnek, rögtön szétdobra a layert a játék, és mehet npc zsaruk ellen.

Van egy olyan feltevésem, hogyha nincs más a környéken, csak mi ketten, akkor csinálja ezt, vagyis kéne még pár játékos. Javítsatok ki, ha tévedek.
    Ha valaki esetleg tudna jönni csinálni ezt a rendőrös szarságot? jocking01 néven fel tudtok venni.
  • Fabio Capello
    jól néz ki, kár hogy nem vagyok oda a cheviért :)
  • icetihi
    Lájkolom :)
  • GerY5

• fatmax
    Sziasztok ,kéne egy kis segítség mivel már az első lépésnél az online profil készítésnél megakadtam.
    Regisztráltam itt http://www.testdriveunlimited2.com/ megkaptam az e mailt a megerősítéshez ,ez is oké mert ha az oldalon belépek írja ,hogy megerősített e mail címmel rendelkezem . DE ha a játékban az online profilt szeretném elindítani ezt a hiba üzenetet kapom " Atari.com account does not exist " A játék steam-en vásárolt ha esetleg számít .
    Előre is köszi a válaszokat !
  • GerY5
    +1!!!!
  • marcihusi
    Deadmau5 meg az Animálék!!
  • tomsolo
    Köszi, majd meg / átnézem öket!
  • Stockbauer33 #30615
    Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5
  • Petryx
    Minden este megy legalább 2-3 MAGYAR krúz ha a szerver layerkezelése is úgy akarja.
  • 0Diaz0
    LEHET hogy tudok jönni.. de nem ígérek semmitsem!
  • Sanci789
    Este kinek van kedve egy fasza kis krúzhoz? Akinek még nem vagyok fent friendnek, az vegyen fel
  • becsiati
    Futárnak
  • becsiati
    Az jó lenne neked hogy a fuárnak fizetnék?
  • CamelX
    3000ért eladom + esetleges postaköltség részedre.
  • Stockbauer33 #30607
    Kép1

Kép2

Kép3

Kép4
  • icetihi
    Jajj most esik le. A Stratos és Dodge roncsokat csak a bombás küldetések után lehet megtaalálni mindet. ...ha jól emlékszem:)
  • Spawnultra51
    hello lenne egy kérdésem: felakartam fedezni a Lancia Stratos roncs autó darabokat jelezte is a térkép de 3mat nem ... megnéztem róla egy videót odamentem és nincs ott a roncs most ez bug vagy mi? pls help ty :D
  • [HUN]FaTaL
    Na igen, ez a szégyen.
  • Bronx South
    Szégyen...
  • icetihi
    Ha jól haladunk hamarosan az 576-ban a 3990 is 10 euró lesz
  • [HUN]FaTaL
    Ja de nem rég még 10 euro volt steamen, haver most vette meg. :D
    20-ért már drága.
  • mark0ba
    http://store.steampowered.com/app/9930/
  • GerY5
    "Megfelelő összegért" már boltban is megkapod.
  • Stockbauer33 #30597
    Ts régebben kértél olyan helyet ahol beakad az autó az aszfaltba

Kép1

Kép2

Kép3
  • becsiati
    Hello
    Valaki nem adja el a TDU 2 eredetibe?
    Megvenném tőle, persze megfelelő összegért!
    Köszi Hali
  • icetihi
    Petryx :) #30528 vége :)
    Aztán nézd a krúzvideót :)

Nekem semmi közöm hozzá:D
  • Stockbauer33 #30594
    HÁÁÁT AKIKKEL TEGURULSZ :D
  • icetihi
    Nagynevek? Kikazok?
  • Stockbauer33 #30592
    Az a 801 km marad sztem.Nemhiszem h többet fogok egyszerre gurulni.Főleg nem a mostani brigáddal ( ).Ha megjön a DLC akkor talán visszajönnek a nagynevek azokkal még talán.

#30588 Gratulálok hozzá Pedig 2x annyit saccoltam amilyen aktív voltál :D
  • GerY5
    Tényleg nem, szervízben visszatekertettem 30ezerrel. :D
    Majd összeadom fejben...
  • Bronx South
    ááá az a longest cruise kevés... Ezt kéne lefutnunk megint, extra megspékelni a 14-15 -ik Oahu körrel, hogy akkor már legyen meg az új rekord is.