Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 év múlva talán átküldi ez a villám net 😄

Elvileg jó lesz. Most fogom tesztelni.

Szabi
visszanéztem a képeimet, volt az több is mint 4 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(a rajtszám ne tévesszen meg senkit, ez volt a pót autó, kellet is, mert a fõ autó az egyik edzésen csúnyán falat fogott)

(errõl nincs jobb képem, Tom Coronel Spykere jobban érdekelt, arról van sok képem 😄DD)

(a "teltházas" magyar bajnokság állandó résztvevõje 😄)

kiállításos autókat nem számolom, a lényeg ami mozog, zajos, szagos 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Coral Springs
Hiszek neked, nekem meg a youtube videók csilingelnek a fülemben, és nem érzem elég erõteljesnek az alap hangot.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
sajnos eddig még csak 4db S7-est hallottam élõben (mindet úgy hogy ~20centire voltam tõlük, majd padlógázás elsuhanós stb, motortesztelést is hallgattam már végig) ilyen a hangjuk mint a 0.3-ban 😉

Coral Springs
Megszokható, de ehhez közel sincs. <#gonosz1> Ez már majdhogynem az igazi S7 hang, nem sokat tévedett aki csinálta.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
azt a fájlt még ki kell bontani, majd átnevezgetni a TDU2-es fájlnevekre 😊

viszont szerintem a 0.3as Saleen hang zseniális lett

Coral Springs
Ugyan az a fájl, nagy bõszen be is másoltam a TDU2 -be, csak éppen nem volt hangja a verdának.

A fájl kiterjesztése milyen? Ugyan az mint a TDU2-ben?
Csak azért kérdem, mert a TDU2-es autó hangokat kitudom bontani és módosítani is.
Küld el és meglátom mit tehetek.

otisz111
Értem, köszi!
Coral Springs
Van olyan jó ez a vas mint amilyen a TDU1 -ben volt, bárki is fejezte be kiváló munkát végzett mind irányításilag, mind a kaszni terén. <#eljen> <#eljen>

Coral Springs
Valaki áttud konvertálni TDU1 hangot a TDU2 -be ? Volt nekem egy nagyon fasza Saleen S7 hangom, de ha bemásolom ebbe a játékba akkor nincs hang. Amúgy nagyon eltalálták a vasat, nagyon jó irányítani, a belseje is elfogadható, csak a mellékelt hang nem igazán nyerte el a tetszésem.

Szabi
így van

otisz111
Szóval enélkül nem, jól gondolom?
Szabi
felrakhatod a nemhivatalos frissítést az új autókkal 😄

otisz111
Oké, de mivel lesz nekem jobb, ha kicsomagolom?
[HUN]FaTaL
Kicsomagolni a játékot gondolom.

http://goo.gl/gd6Zi5

otisz111
A nem hivatalos patch-nél mi az az unpacker? Mire jó?
Coral Springs
Itt-ott vannak azért még cruise -ok. <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hali ! Lenne egy olyan kérdésem felétek hogy hogyan lehet a tdu2-be autókat berakni milyen program kell hozzá ??
Elõre is Köszönöm !!
Üdv.: Kolbi
Engem a múltkor azért csalózott le, mert rendszergazdaként indítottam el 😄
Utána meg azért, mert megváltoztattam a merevlemezek tulajdonosát Win 7-en 😄
Amúgy néha nekem is csalózik, de másodszori belépésre jó lesz 😄

Szabi
ez egy percig se volt kérdés, de most nem változtattam semmin és most nem dob ki.. ki éri ezt.. 😄

kemszi2
és az vagy?<#idiota>
Szabi
belépek és 5mp után kiírja hogy csaló vagyok ezért kidob 😄

kemszi2
hmm a látom a dolgok nem változnak 😄
próbáltam rád dzsojingolni de nem engedte
Szabi
én meg nem tudok mert lecsalóz ez a szr.. 😄

kemszi2
én már felmentem
Szabi
<#eljen>

kemszi2
megberheltem,úgy hogy most már 0.3b
kemszi2
okés.köszi! délután majd megcsinálom ,kipróbálgatom,aztán olyan este 8-9fele ha neked jó mehetünk
Szabi
jó, de ezzel egyszerûbb, és ki lehet választani egy másik mappát, hogy oda bontsa ki a játékot, utána a becsomagolt játékot törölheted is, nem kell kétszer legyen fent a játék 😄

kemszi2
Szabi
játékot kibontod és mehet is fel, sok új autót és egyebet ad hozzá a játékhoz, szóval szerintem érdemes felpakolni 😊

kemszi2
rendben
õõõ nincs.de majd lesz akkor 😄
Szabi
majd pontosítsd hogy mikor leszel fent és megyek <#eljen>

(0.3b remélem telepítve van nállad)

kemszi2
akkor véletlenül/direkt csaphatnánk egy jó kört
Szabi
véletlenül biztos nem, de direkt lehetek 😄

kemszi2
Valaki este nem lesz véletlenül fent?😊
Szabi
<#eljen>

kemszi2
és tévedtem ,kaptam választ az ataritól!
megváltoztatták a jelszavamat így betudtam lépni. Vannak még csodák😄
kemszi2
az a bizonyos kacsa reptetés 😊 ez az egy képem van meg csak

kemszi2
hát ha más nem marad az offline,letiltottam tûzfalon,aztán majd meglátjuk válaszol-é az atari,bár ahogy olvasgattam steamen nem nagyon jött válasz senkinek
kemszi2
nem.
Ez az emailed van meg? TestDriveUnlimited2.com - Confirm Your TestDriveUnlimited2.com Account (2010.05.26. 😄)
ebben van egy link, úgy sem tudsz belépni?
kemszi2
az email az megvan,a jelszó nincs 😄 végig próbálgattam az összes verziót amivel akkor "dolgoztam" de semmi belépni meg nem tudok mert nem küld emailt új jelszónak
kemszi2
írtam nekik egy emailt,bár ahogy olvasgattam nem nagyon foglalkoznak már vele 😄
Be lehet valahogy mûteni a régi mentést egy új profilba?
Szeva, hát ha megvan még az az e-mailed amikor beregisztráltál az oldalra az sokat segítene.. tudom, hogy nem most volt : ) De azzal nekem sikerült belépni és megváltoztatni a jelszavamat.
kemszi2
sziasztok! rég nem jártam itt ...problémába ütköztem mikor újra felraktam a játékot.nem enged belépni a játékban a profilomhoz.nem jó a jelszó.belépni sem tudok az oldalra új jelszót pedig nem lehet kérni.az atari.comra viszont igen...van valami ötletetek?
Thx. 😊