Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ha már úgyis megy az unofficial patchelgetés, meg a mókolgatás, kérdeznék valamit.
Van arra mód, hogy a klubautókat (gumpert, fxx, wiesmann) betegyem valamelyik saját garázsomba? Régebben tudtam rá módot, de az elvileg már nem mûködik...

Szabi
a használt autósnál eladhatod 😊

"Nulla tenaci invia est via"

contraste
Legyetek oly kedvesek és segítsetek!!!

Hogy tudok megszabadulni a Miami féle rózsaszín Mustangtól?:S keresgéltem egy órát a neten, de semmit nem találtam.

ain't got no history

A dxdiag-ban a hanggyorsítást tudod állítani?
Ha igen, akkor rakd alapgyorsításra

(A "dxdiag"-ot a Startmenüben lévõ "Futtatás"-ba írd be)

Átállítás után újraindítás szükséges.

Videó kártya driverek tartalmaznak HD Audio illesztõ programot.
Lehet ezzel van valami, de az is lehet, hogy semmi köze hozzá.

Esetleg keress új illesztõprogramot a hangkártyához.

Továbbra is gondom van a játék hangokkal.
Olyanok az in game hangok, mintha egy régi rossz hanglemezrõl szólnának (autóhang, zene, minden). Viszont hogyha épp van egy élõ skype kapcsolat (beszélgetek valakivel), akkor tökéletes, sehol egy recsegés. A skype kapcsolatnak csak addig kell élnie, amíg elindítom a játékot, utána már nem számít (akár a hívásminõség ellenõrzõt is felhívhatom az elindítás erejéig, a lényeg, hogy a skype csináljon valamit). Merre keresgéljem a problémát?

Coral Springs
Egy kék színû, kidolgozatlan traffic autót lát, és nem rózsaszín Mustang -ot. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

wollnerd
hát, meglehet.. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

úgy gondoltam, hogy felteszem a 0.3B-t, és mondjuk véletlen az alap TDU-2 indítom
jól hangzik 😄
és akkor jól gondolom, hogyha én a patchben lévõ kocsival megyek, és jön velem egy olyan ember, akinek nincs fent a patch, akkor õ pinkmustangot lát? 😄
wollnerd
Ha nem teszed föl a alap (bontatlan) játékhoz ezt: TDU2: Unofficial Patch v0.1c (for retail game)
Akkor rózsaszín mustang-ra változnak UP-es kocsik, úgy tudom. Tehát, fel kell rakni azt is, az elkerülés érdekében.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi
pinkmustang 😄

mi történik azokkal a kocsikkal amiket megveszek az Unofficial patchben, és egyszer mondjuk az alap játékot indítom el?
Saleen S7-hez hol/hogy lehet hozzájutni?

Hát... Nekem abban csak egy csomó összevissza jel van, értelmezhetetlen.:S

tomsolo
A gamePC.cpr vagy mia neve a fájlnak ott felülírhatod asszem

[HUN]FaTaL
A fejlesztõ az Eden Games, semmi közük a szerver üzemeltetéséhez.

http://goo.gl/gd6Zi5

Arra jutottam, hogyha az eredeti launcherrel indítom a mókolatlan játékot, akkor olyankor recseg a hang, ha direct sound-ra állítom a launcherben. Ha XAudio2-re állítom, akkor recsegésmentes a hang. Az universal launchernél hol van lehetõség ennek az audio opciónak az állítására?

Na, most viszont nem tudom, mi van. Mûködik a patchel a játék, de a hang valamiért úgy recseg, mint az állat... Ez mitõl lehet?

...mégis sikerült, csak rossz elérési utat adtam meg a launchernek...<#falbav>

Most viszont van egy kérdésem. Kicsomagoltam a játékot, feltettem a 0.3 patchet. De én egy kereskedésben se látok új autókat, mindenhol ugyanannyi van, mint eddig volt...

Azért vicces lenne, ha egy nem egészen 2 éves játékot szemét módon így lekapcsolnának...

Coral Springs
De fellehet, a kiadó még nem szûnt meg csak a fejlesztõcég. Amíg ki van fizetve / érvényes a szerzõdés a szerverekre, addig még tolhatod online.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
még mennek a szerverek,. de hogy meddig...... 😄

Akkor mostmár a játékban sem lehet szerverre felmenni és multiban tolni?:S

Szabi
"Eden Games has been shut down by Atari and is in the process of liquidation." 2013 április

Akkor most technikailag support nélkül fut a multiplayer?

Szabi
már rég megszûntek... kiváncsi vagyok mennyi ideig volt elõre kifizetve a szerver.. 😄

Érdemes a játékra rátenni ezt a fan made patch csomagot? Nem lehet baj belõle (ejnye bejnye az atari részérõl)?

Az Unofficial Patch-ban ezt javították, de elõtte tényleg elég gagyi volt 😄

aronka98
Az R8 R-Tronic az nincs rendesen ki dolgozva, ha fékezel az eleje be bukik az útba, ha kanyarodsz, össze-vissza rángat és túl élesen kanyarodik, azzal nem nagy élvezet menni.

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

A kaszinós Audi nekem is megvolt hamar. Kb a 8. húzásra megnyertem 😛

Az Unofficial Patch-al meglehet venni az Audi-s boltban.

Coral Springs
Én is szoptam vele anno, aztán meguntam, kimentem az elõtérbe és megvettem. Az öltöny viszont pár húzás alatt megvolt. <#levele>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
Official, sehogy. Az egyik eventnél használhatod annyi.
Ce-vel belehet hekkelni, asszem benn is marad, de hanem azt is kilehet játszani.

Bant nem hiszem hogy adnak érte - ha Hotrodért se adnak - mivel nem dlc jármû.

Angela147GTA
Amit írtok R8 Spyder ha nem is egyszerûen, de megszerezhetõ.
Ellenben a class A3-as Audi R8 Quattro R Tronic az hogyan és hol elérhetõ?

TDU2 > Angela147GTA

Leo 1991
benne vagyok

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Szabi
ha megbeszélünk egy idõpontot és leszünk 3-4en akkor hamar összejöhet 😄

Leo 1991
ezt a rendõr ruhát nekem is be kéne szerezni a Viper-ral együtt<#smile><#smile>
tud benne valaki segíteni??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

wollnerd
Most már nekem is megvan a Chrysler. <#hawaii>

😄

Szabi
a legszebb, hogy láttam ahogy egyik ismerõs bement a kaszinóba elõször, leült és másodikra kipörgette, azt hittem elsírom magam <#idiota>

tomsolo
Az volt az elsõ dolog ami miatt nekiálltam hekkelni. Kifzettem a dlc-t, erre ott kellet volna robotot játszani, közben meg olvastam olyanokat hogy vki 72 órán pörgette és semmi.

Szabi
megjelenés elõtti nap óta játszok, jónéhány órám a játékban van már.. de azt a rohadt r8 spydert még mindig nem sikerült kipörgetnem, pedig volt amikor ráengedtem a makrót is pár órára és még az se pörgette ki 😄

Még mindig periodikusan jelenik meg. Szóval nem áll ott mindig.
Majd elõhozza ha akarja.

tomsolo
berakod ce-vel

Szabi
nálam mindig csak 3 autó van és ezt még 0.3b-vel se hozta elõ 😄

Angela147GTA
Hát igen. Elég furcsa módon lett javítva ez a 0.3b-ben: most csak ez az egy autó volt a használtautósnál, semmi több. De miután megvettem helyre állt a rend és megint öt autót kínál.
A lényeg, hogy megvan, és nem szenvedünk hiányt rendõrautóban! <#bee1>

TDU2 > Angela147GTA

Most már kicsit hamarabb meglehet találni a sünverdát úgy látom 😄

Angela147GTA

TDU2 > Angela147GTA