Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Van arra mód, hogy a klubautókat (gumpert, fxx, wiesmann) betegyem valamelyik saját garázsomba? Régebben tudtam rá módot, de az elvileg már nem mûködik...
Hogy tudok megszabadulni a Miami féle rózsaszín Mustangtól?:S keresgéltem egy órát a neten, de semmit nem találtam.
ain't got no history
Ha igen, akkor rakd alapgyorsításra
(A "dxdiag"-ot a Startmenüben lévõ "Futtatás"-ba írd be)
Átállítás után újraindítás szükséges.
Videó kártya driverek tartalmaznak HD Audio illesztõ programot.
Lehet ezzel van valami, de az is lehet, hogy semmi köze hozzá.
Esetleg keress új illesztõprogramot a hangkártyához.
Olyanok az in game hangok, mintha egy régi rossz hanglemezrõl szólnának (autóhang, zene, minden). Viszont hogyha épp van egy élõ skype kapcsolat (beszélgetek valakivel), akkor tökéletes, sehol egy recsegés. A skype kapcsolatnak csak addig kell élnie, amíg elindítom a játékot, utána már nem számít (akár a hívásminõség ellenõrzõt is felhívhatom az elindítás erejéig, a lényeg, hogy a skype csináljon valamit). Merre keresgéljem a problémát?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
és akkor jól gondolom, hogyha én a patchben lévõ kocsival megyek, és jön velem egy olyan ember, akinek nincs fent a patch, akkor õ pinkmustangot lát? 😄
Akkor rózsaszín mustang-ra változnak UP-es kocsik, úgy tudom. Tehát, fel kell rakni azt is, az elkerülés érdekében.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Nulla tenaci invia est via"
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ce-vel belehet hekkelni, asszem benn is marad, de hanem azt is kilehet játszani.
Bant nem hiszem hogy adnak érte - ha Hotrodért se adnak - mivel nem dlc jármû.
Ellenben a class A3-as Audi R8 Quattro R Tronic az hogyan és hol elérhetõ?
TDU2 > Angela147GTA
tud benne valaki segíteni??
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
😄
Majd elõhozza ha akarja.
A lényeg, hogy megvan, és nem szenvedünk hiányt rendõrautóban! <#bee1>#bee1>
TDU2 > Angela147GTA