Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nincs elég játékbeli pénzem 😄 F40-et meg egy motort vettem meg, a többit majd késõbb 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Megvettem mindent.A motorakat is( ill a maradék 2-t 😄 )
A DLC-s dzsekiket is meglehet

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

otisz111
Akkor ez csak egy darabig lesz? 😮
[HUN]FaTaL
Nah akkor most felrakom a játékot és megveszek mindent. 😄

Szabi
jé, akkor megint behalt a fizetõs oldal, akkor van ingyé minden 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Beültem ma is pókerezni és írja egy brazil haver h free atari token.Bementem és megvettem simán 2 DLC-s Bugatti-t meg a Ferrari GTO 250-et.

Ha már ezt meglépték akkor ennyi volt a TDU2 is? <#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Azt hogy bugos az amd driver.

otisz111
Nektek volt már olyan, hogy a féknyom rózsaszínes lett? Nekem mostanában mindig ilyen. Nem vészes, mert tudok tõle játszani. De hátha van megoldás. (Steamen már ellenõriztem a fájlokat.)

Meg az lenne a kérdésem, hogy a DLC-s kocsikat valahogy meg lehet szerezni? Atarin nem akarok venni ilyen pontokat.

Valamint a motorokat is külön meg kell venni, ahhoz h használhassuk?

Köszi!
tomi161996
az mit jelent?

[HUN]FaTaL
AMD driver bug.

Szabi
hogy lehessen újabb procid a gépbe és hogy lehessenek normális ramjaid 😄

ide írd le mégegyszer, hogy milyen géped van most és hogy mennyit tudnál gépfejlesztésre költeni és összeírnak neked valamit 😊

tomi161996
az alaplapot mért kellene cserélni?

Szabi
a videokártya elfogadhatónak tûnik, itt a ram és fõleg a proci miatt lassú 😊

(szóval elsõ körben alaplap+proci+ram csere, az hozna egy kis stabilitást, aztán utána majd jöhet új vga)

tomi161996
videókártya: Amd Radeon hd 6670 1 gb
ram: 2gb
windows xp
Processzor: Intel pentium 3.00 ghz

tomi161996
van valami pénz kód?

Szabi
Üdv Fönök, elõször írd le, hogy milyen géped van.. 😄

fõleg erõs VGA kell, majd som RAM és végül erõs proci.. ebben a sorrendben érdemes költeni a gépre 😊

tomi161996
helló egy kérdés az mért van hogy ha 100-al megyek akkor elkezd akadozni a játék? (ha kell a gépbe cserélni valamit akkor az mi )

Coral Springs
Félreérted. Én Vlad2-nek az új cheat-jérõl beszélek, úgy hívják hogy KickPlayer. A ruszki bejött a layer-be egy Ferrari-val, elkezdett ram-olni, majd szóváltásba keveredett velünk. Közben megfenyegette a társaságot hogy kibassz mindenkit a szerverrõl, így is történt sorban eltûnt mindenki, én fagytam ki utoljára. Továbbá van egy program ami simán isolate-ként használható, ez utóbbi kellett volna nekem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

tomsolo
...és az miért is lesz(lenne) jó ha mindenkinek van ilyen és ugrálva egymás után teszi tönkre a layereket?

Szóval fasság.

Egyébként több módszer is van erre pl. meg nem jelent motorral belépsz egy layerbe kihullik rögtön mindenki, mivel hibás default bike modell.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Coral Springs
A Veyron SS -bõl Miami Mustang lett 20K km -el, keserû szájjal vettem az újat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Hát ahogy múltkor megjelent a ruszki, és kick-elt mindenkit a játékból (kifagyott sorba mindenki) az nagyon is reális volt. <#nevetes1>

tomsolo
mert az egy fasság

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Coral Springs

Coral Springs
Ez már egy új festés, ezen csak a motorháztetõn van matrica. Nem volt rossz a régi se, viszont én a szolid matricázást jobban preferálom. De nincs probléma, megõriztem PNG -ben.

Coral Springs
Jó lesz, bár a ts adhatna valami layer kezelõ programot, amivel isolate -be lehet tenni a layer -t. Az egyik német haveromnak volt, de õ valamilyen fogadásból nem akarta nekem elküldeni, le is töröltem a faszba mindenhonnan, az ilyen nem haver. Bár nem valószínû hogy a ruszki barom megint megjelenik, én legalábbis múltkor láttam elõször, azóta egyszer sem, pedig letoltam néhány órát a szigeten.

<#eljen>

Béluska74
Megvettem most a játékot és szeretnék vele online is élvezkedni. Kaphatok egy részletes leírást,hogy mit,hogyan merre mikor kellene csinálnom. Köszi!

If you give a little love you can get a little love of your own

Leo 1991
Coral Springs-nek már írtam ez ügyben

Szeretnék szombatra vagy vasárnapra (attól függ hogy összejön-e a layer) egy emlék gurulást
A tervek úgy néznek most ki hirtelen hogy kb este 6 fele lenne a gyülekezõ és kifulladásig mehetne a vezetés. Arra gondoltam hogy olyan csoportot kéne létre hozni ahol F&F verdák mennek (pl.: GTR, R34, Charger, stbstb)
Szeretnék olyan embert kérni aki nagyon jó ismeri a szigetet az vezesse a tempózást és a szigeten való irányítást.
Elõzetes tervek szerint és egy zöld Skyline R34-el fogok megjelenni
Aki szívesen részt venne írja meg és szóljon mert a layer miatt korlátozottak a helyek elõre is köszönöm

1. Dawe2 - Nissan Skyline R34
2. Coral Springs - ??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

0Diaz0
F@sza a fénye! Fõleg az csomagtartón lévõ kis matrica! <#taps><#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Coral Springs

Akkor, inkább maradok a TDU 1 nél egyedül viszem
Határeset. Amíg még mûködik, addig használható.

Sziasztok TDU1 megvan nekem, csak ugye az online vasaim és pénzemnek annyi. Ez a TDU2 van olyan jó mint az elõd?
Touché. <#vigyor0>

Szabi
van balesetek és F&F topik is 😄

Leo 1991
ez volt a lehetõ legjobb 5let <#smile>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Ma estére összedob6nánk egy fasza kis krúzt.Köne az új vasakról is 1 videóóóóó 😄

Coral Springs

Coral Springs

Coral Springs
Nem vagy béna, csak több esélyt kéne adj a nehezebben kezelhetõ autóknak. <#wink>

Ez is 😄D De béna vagyok <#mf1> Sry Gondi meg Temp 😊

Coral Springs
Jó cruise volt. <#eljen>

Coral Springs
Nem tudom miért változott meg a hang, átírva nem olyan mint amilyen az 1 -ben volt. Mindegy azért köszi, most már marad az original. <#wink>

nagyon jó a F12 <#eljen>

Jó a S7 is <#eljen>

Elküldtem

Azt nem értem, hogy visszatömörítve miért 500 MB? 😄