Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lesz ez 😄

Csak faszántosan vágd össze

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
a tegnapi/mai

Sziasztok !
több napja nem enged be a steam es TDU2 . Azt mondja : This game is currently unavaible at this time . Valakinek csinált már ilyet a steam es tdu vagy esetleg valami másnál ? Utána gugliztam de én nem találtam konkrét receptet a megoldáshoz

thx: popely
icetihi
😄😄😄😄😄😄

youtube.com/user/icetihiii22

rotator
Wooooowww...

Bronx South
az hogy az irányítás... ok, megszokja az ember. de utána még rengeteg olyan dolog van ami alaposan visszaveti a cruiseolási morált, ezek közül is a törés ami a legnagyobb zavaró tényezõ, mintha a fejlesztõk nem tudták volna hogy mi a qrwa anyjukért játszik még 2010-11 -ben is 1000-10000 player az 1 -el. vagy tudták és tudatosan már a kezdetektõl fogva csökkentik, csökkentették a játék élettatramát. ami szar az ott van benne, ami kell, és már volt az egyben is meg majd a vedd meg a megjenéstõl számított egy év után ?? lehet az edenes bácsik csak poénkodtak, csak arra nem gondoltak hogy vannak akik nem szeretik a hülye vicceket

jofer
A kedvenc részem! <#taps>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Neked gond mert videózol. A roncsokról kicsinál videót?Nálam nemgond mert lazán tartom a 3-5% hibahatárt de telilayernél becsúszik pár keresztbe rakott civil az úton de h azért erõlködjön a player h összekapar milliókért egy Veyront és 1 szigetkör után full roncs <#levele>

Sõt mondtad is h megváltozik az irányítás ha kinyilik vmelyik ajtó.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
hát hülyegyerekeknek készült az tény, bár én még elvok addig amíg, azt ha eljön az amíg majd lesz más. Az 1-el elvoltam 2 évig, de elõtte se unatkoztam.

GerY5
Mert mindenki tudja, hogy a madár az ász 😄

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

tomsolo
Beküldtem egy ilyen CRC-t (Ibiza Cross), B3 kat és roadless:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

<#taps>

Nagyon gáz h lóg az opelos meg a zsu vasán az ajtó.Ez az idióta mûtörés mi a f..sznak kellett bele?Még a megjelenéskor nyafogott itt pár furcsagyerek h miért nincs komolyabb törésbenne?Idiota francia <#kocsog>k csináltak a frissgenerációnak egy nagyrakás szart <#eljen>

icetihi
Igen ütõs lett😄

nagyon rég megakartam csinálni ezt a vidit, de az elõzõ videokártyámmal a játék is szaggatott, nemhogy a videó felvétel 😄

icetihi
....a fekete haláááál.......😄😄😄

icetihi
LOL

wollnerd
Az.<#levele>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Hihetetlen bazz, hogy 3 hónap után kidobnak egy ugyanolyan szarrakást konzolra is. Ráadásul ott nem igazán tudsz a mentésrõl backupot készíteni gondolom.

Szánalom az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
"Right after downloading the new updates I decided to leave my club and join a new one. And after joining a new one I got stuck at a black loading screen with a white spinning wheel. Forever. I turned of the console and started up TDU2 again and after choosing my storage device go back to the loading screen. Forever."

Végül is sikeresen benne van az összes pc-s bug az XBOX explo packba csak tettek még bele újakat. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

0Diaz0
Ez beteg... <#idiota> De nagyon bejön..<#taps>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Bronx South
pixxel meghótt gyerekek ?

[HUN]FaTaL
Köszönjük, ban, szevasz.

[HUN]FaTaL
Kezdjél már új profilt és ne nyagass, leírtam már mit csinálj. Az elõzõ hsz meg nem neked ment, amint látod.

/ban..

<#vigyor3>

kezdj új profilt :/

fatal de ez mit is jelent ? tudnánk vhogy gyorsaban is beszélni?

[HUN]FaTaL
Mert nem jpegbe ment csak a kiterjesztése az. Frapssal mentsd ki õket. Igazából arra van, hogy dekoráld a házadat vele. Amúgy nem tudom miért nem jpgbe ment, atari...

Az én problémámra vki tudja a válasz? pls segítsetek.
én most pl azon kapok agyfaszt hogy visszajátszásba miért nem tûnik el a csík ami jelzi hogy hol járunk a pályán..ehhh....

Norby646
B*meg... Fasza. Mind1 végülis megoldható. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

direkt ilyen :-/

Norby646
A képeket amit a játékban csinálok miért nem tudom megnyitni semmivel? A játékban látom azzal nicns gond de a windowsban már nem tom megnézni, photoshop-olni stb. :S

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

senki nemtudna segíteni?
Sziasztok
Valaki akkor nem tudna segíteni h miért nem mûködik a játék? Az a problémám h mikor felraktam elõször akkor online profilt csináltam de azt írta ki h érvénytelen termékkulcs. Most letöröltem és újra felraktam a játékot most már beenged online módba is, de mikor kimennék az utcára csak a garázst látom és nem jön ki az autó így nem tudok játszani. A mentésem az amivel offline módba játszottam online profillal, de én nem hiszem h ez lenne a baj mivel online profil volt. Ez olyan mintha nem lett volna netem és úgy játszottam volna online profillal. Nem tudom h neme vmi patch vagy ilyesmi. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Szevasztok
Bronx South
Pár tegnapi meg mai cruise részlet:

Ha már nincs társaság, ez a legjobb.

cenobite
Hehe. Lolát a 2. körben kiütöttem. Nem tetszett neki. 😊
Jók a cruise képek!

gamertag: kenobita

icetihi
Köszi a helpet, a Microsoft Security Essentials úgy döntött hogy aktiválja magát, kinyííííírtam😄😄

icetihi
Kérdés: hol lehet a hiba? Pár napja folyton ugrálok, mikor valaki új lép a layerbe, ma este meg teljesen használhatatlanná vált. Netet csekkoltam, sebesség megvan, viszonylag folyamatosan, nem úgy néz ki, hogy az a hibás. vsync off. valakinek 5let?

játszottam egy kicsit én is a sticker shop-ban, jó móka...lenne, ha egy kicsit egyszerûbben is meg tudná az ember csinálni azt amit akar, nameg ha a játék nem cseszné el állandóan a felrakott "matricákat"...

Norby646
😄 Én benne vagyok. Nem tom mikor érsz rá? Én jelenleg nem igazán érek rá és nem tom meddig... :S Lehet csak holnap tudunk menni. 😊 Am meg már ideje volt. :$

icetihi: 😊 Megesik... 😄

Bronx South
hey papa na ha már itt vagy a 2ben is összeröffenhetnénk vmikor <#wink>

icetihi
De 😄 fail 😄 csak a te hsz-edbõl néztem az övét, és a tiedre nyomtam rá 😄

gduck
<#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Én ráérek, megyek, ha van hely 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Norby646
Ezt nem opelfan-nak szántad? 😊 Én nekem megvan a kedvem meg a játék is! 😄

[HUN]FaTaL
Van sell is.

icetihi
www.ottthoncentrum .húú 😄 Egyébként csak úgymond cserélni lehet azt hiszem, 'exchange' az ingatlanosnál.

icetihi
Nézd meg, hátha megjön a kedved 😄 BTW egy ideje tolom, nem egyszerû, sõt talán semelyik játékhoz sem hasonlítható az irányítása és a fizikája (persze véletlenül sem azért, mert jobb 😄), de mindezek ellenére imádom. Egy igazi játszótér 😄