40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31015 2. party után nem találtalak (pókerpartyban voltál) :(
Tegnap este ritka szar lapjárásom volt, remélem ma jobb lesz :D
-
#31014 hmm, a héten ránézek, hogy lehetne ezen az áldatlan állapoton változtatni... -.- -
Petryx #31013 fasza kis csörték voltak... a Full vs. Full-nál már mérgelődni sem tudtam! :-D
Én sajna csak ilyenkor érek rá játszani, 21 után. Ezért is hírdettem ekkorra, csak sokan még késöbb értek fel.
Ez ilyen, de csak összejött és jó volt, szal este folyt. -
Stockbauer33 #31012 Pár kép tegnapról
Végre sikerült nyernem 4 hónap pihi után
Petryx féle poker party
:D
Ilyen a poker
Nocomment
Kép1
Flopnál betolom gondoltam csak nincs bubija.Még sry-zok hogy neszomorkodjon a 4es párral.És .....
NG
Ilyense volt a lvl4ben
Kép1
Kép1
Kép2
Pet nagyon tetszett a party-d csak előbb kellene elkezdeni v 7végén.Nagyon jó kis társaság ült össze -
#31011 Nekem anno 60valamennyi volt, mire dobott egy cserkót. De megérte. :) -
Petryx #31010 Rekordot döntöttem!
81 koktél egy lvl4 jegyért! -.- -
Stockbauer33 #31009 PL4NB?Jógyerek.Nekem bejön a bajnok Lola is de tudom h utálják :)Nekem a lengyel Hery a faszkalap listás.De pár napja játszottam vele és vissza vett a köcsög müsorából -
#31008 Na most nagy dilemma elé állítottál... ugyanis, aki ezzel a hernyóval haverkodik, az nálam black list. :) :S -
#31007 bugos szar a chat előfordul néha -
Blackdog #31006 TDU2-ben két embernek lehet azonos nickneve? Most már többedszerre fordult elő, hogy valaki beírt chatbe (eddig csak magyar szöveggel fordult elő) az én nevemen. Utánna én is beírtam, ugyanúgyúgy az én nevem jelent meg az üzenet előtt, de teljesen más színnel volt már ez a sor. Ez hogyan fordulhat elő? -
Petryx #31005 Hányszor voltam így. A rekordom, 17 kör alatt semmi!
Na jó volt egy 4-es párom, de sor meg két pár volt 3 embernek! :-D
Kedvencem: pl. kézben D - 9. Lejön a flop: A - 10...
De már csak röhögök rajta...
Emma meg úgy járt hogy már be sem tudott szállni az adott körbe, olyan kevés pénze volt. Allin. Mivel egy tartotta, nyílt lapok és mi van nála? 9-9. Jön a flop: 9-2-4
Amúgy érdekes sokszor be lehet sétálni a legjobb háromba szar lapojárással is ha megfelelő érzékkel (és brutál nagy türelemmel) dobálod el a lapokat és nem mész be a körbe mikor már magas a nagyvak.
Tegnap végül döntőztem Emmával, második lettem mert ugye ott nem sok esélyem volt.
Durva party volt, 1.3M BB-nél még 5-en voltunk az asztalnál.
Na ha ott kétszer nem dobom be jókor a lapjaim, megyek a levesbe. -
Keca #31004 Megyek én is
Nekem tegnap abban a két Emmás körben volt először az, hogy egy szaros semmim sincs. De komolyan. Az egész poker alatt egy rohadt kört nem nyertem szinte, mert soha nem volt semmim. Mindig egy lap választott el a flushtől vagy a sortól. Párt nem is adott. Persze nekiállhattam volna blöffölni de rövid életű lett volna az is ilyen szar lapokkal zsinórba... Na majd ma este... -
#31003 Benne vagyok ;) -
#31002 A mázlista :D -
Petryx #31001 TDU pokerben nekem is volt egyszer sor flush-öm.
Nagyjából 6-7-8-9 treffből az asztalon, nálam meg a treff ötös.
Ketten voltunk Allin - Allin és mi volt nála? Igen! Treff 10-es! :-)
Tegnap toltunk pár kört és mindegyikben bent volt az Emma nevezető top pro játékos.
Hát bazzee.... így nem nehéz!
Folyamat neki osztott a gép! Öten voltunk bent egy körben, senkinek semmi.
De neki egyel nagyobb lappal volt semmije mint másnak. Folyamatosan!
4 kört vitt el úgy hogy semmit nem csinált, csak csekkelgetett. Vagy 5.nek lejött neki egy szaros ötös pár, vagy nagyobb semmije volt mint másnak! :-)
Elkeztük cinkelni hogy finoman lucky és még meg volt sértődve! :-)))
Össze kellene rántani megint egy jó kis magyar Level4-et!
Ma este 21 után a Hallban?
-
Stockbauer33 #31000 Összeszedtem pár régi képet ahogy kezdtem.Csak úgy mindenről
Ibiza
Marciékal
Északi toronynál
Az első nagy offroad krúz.
Offroad 2
Nocomment :D :D
A PsychoRussian sasólja az áldozatokat
HC király Trainfield
BlueAce
Zsc papa
Rick
ColdMetal
DonLaci
Gripjow
Nem is volt bugos az elején :)
Oahu
Fecóékkal
Bicepsz nem is vágtam h 1 ilyen durva fej van oda festve :)
HG :)
Fatal bulija
Me bekostoltad a krokodil csizmámat :)
Kis cinkelés a HG-nak :)
Afro Ducki :))))))))
Igy még jobb Duck :)))))
Demegszenvedtem ezért az öltönyért
Az R8 20 perc a fekete öltöny kb 2 hónap
Azért nembántom mert olyan qva nagydarab vagy :D
Egy tuti magyar asztal
Kép2
Kép3
Jólnéztélki Tomi :)
Első krúz a TDU2be Coldal
Kép2
Látom te is vágtad Ati h a Kennek nemgépezni ült oda :D :D
Kép1
Tomi
Nemvolt bugos
NG
Esélyese volt
Volt pár idiota
Kép2
Kép1
Anna :)
Kép1
MonteKen
Kép1
Kép2
Itt is majdnem megvolt
Sry Gipsz :)
Volt itt minden
SG-s arcok
Egy fasza kis krúz előtt.V után?
Kép1
Sean :)
GobiHilda :)
Kép2
Amikor bealudtál Zsuzsi :)
Azóta vannak jobbak LVL1-el
Full
Az 1ik nagykedvencem :)
NG
Kép1
Tomikám finoman ciánozod a csajokat :)
Jó a keze az osztónak
Vmi hasonló volt nálam is a 9es pokernél
Lengyelekkel
Amikor elkezdtem
A második kedvencem -
Spawnultra51 #30999 én már láttam Straight Flush-t nekem lett volna de még flopp elött bedobtam :'(
pedig gyereknek szine volt ásszal
-
#30998 Sem a játékban, sem IRL nem láttam még, de "sima" Straight Flush-t sem. AAAA volt eddig a legnagyobb... szerencsére nálam volt -
koalika #30997 Gratula, woow ilyet még nem láttam itt a játékban, szééép -
Stockbauer33 #30996 Meg is találtam.Basszus mennyit kerestem.Na Zsuzsi itt a Royalom
A nagypofáju PL4NB ment a levesbe Később jól összehaverkodtam vele.
A rivernél megált bennem az ütő :))
Még 1 kukkolás h tuti az :)
Ennyi :)
Nemértem miért Straight Flush-ek irja és miért nem Royal Flush? -
#30995 -
Stockbauer33 #30994 Ha megcsináltad könig vagy -
#30993 Bugatti Tricolore fizikával egész klafa lett. -
Stockbauer33 #30992 Full gyanús de hát bedobta a negyediket(9) -
Stockbauer33 #30991 Nekem is pikkből :)
#30990 Te nyerted :D :D Grat Zsu -
koalika #30990 Köszi Stocki , sajnálom hogy nem Te nyerted, mert nagyon jól ment neked, csak hát a végén......De nagyon jó volt együtt játszani.. -
#30989 Nekem meg már volt. :) Persze nem ezek voltak lent az asztalon... :) -
#30988 TDU2 pókerben nincs royal :(
UI: pontosabban én még egyet se láttam, pedig sokat pókereztem :D -
#30987 Hát, pedig aki erre all-inel, az nagyon megérdemli... :) Akkor lennél cheater, ha royalod lett volna, na az már valami... :) -
Stockbauer33 #30986 Zsu na az ilyen meccsekért imádok bemenni :) Nagyon bejön h ilyen jóljátszól Gregu is vette a poénokat.
Kép1
Kép2
-
Stockbauer33 #30985 Hidd L kell ez a kis idegeskedés :) Ha nem a kifagyástól ak a jó lapjárás miatti noobozás v cheaterezés miatt.9-5 kézbe.Flopba kidob még két 9est. Bejön velem mondom ok.Kidobja a pókerhez a 4ik kilencest.Meghúzom a bajszát 350 ezerrel és irom h fold 88 baby.Erre All inezik a homály :).Na cheater lettem 1ből ahogy meglátta h mim van.De végre a döntő játszma közelébe megremegtek a vírgáncsok(lábaim) és ez hiányzott.Csak ugye sok a tehetségtelen faszkalap akiket kirúgok az asztaltól.Már ha jó a lapjárás.Viszont jó hogy játszanak még a régi pro pókeresek és díjazzák a jó párbajt.
Poker
-
#30983 Igen,csak azzal..
Szabi : De nem az exébe vannak átírva a dolgok,és az miatt lesznek a boltokba az új autók? Pl corvette, F40, SL65.. -
#30982 Sziasztok!!
Kérdésem csak az lenne hogy csak eredeti játékkal lehet Online játszani??Válaszotokat köszönöm! -
#30980 Jah és valaki említette hogy van egy bizonyos "exé"-je amibe gondolom bennevannak a dlc2-es autók... azt eltudná küldeni privátban nekem? -
#30979 Nos.. egy pár kép régebbről, és egy pár kép a kora éjszakai krúzról
Californiákok
Mein Käfer
Police
Airport
Myst.-ékkel
És a kora éjszakai krúzról pár kép :
cars
[URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=3vkn54rvu0jh6wxj0xo7.jpg]" Bambit kérnénk az uraknak..! "[/URL]
MS belerallyzott a képbe
Majdnem lecsúsztam.. :D
És a záró kép.. -
#30978 persze hogy le TDU2 Camera Hack, TDU2 Camera Hack, TDU2 Camera Hack ennyiszer elég lesz? -
becsiati #30977 Köszi a segítséget de a camhack et az az ülésbeállítást nem találom!
Konkrétan letudnátok írni?? :D
Köszi
-
#30975 Na én ittvagyok.. inkább 35ig várok.. aki gondolja,jöjjön! :D -
#30974 Lehet, hogy már ott lennék, ha nem fagynék ki folyton... :) atari nem akarja... -
#30973 Akkor legyen A1es kategória.
21:25-ig várok! :)