40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31056 Keresd meg azt a mappát, ahová telepítetted a játékot, majd katt az UpLauncher.exe-re.
Iso fájl készítéshez, én az UltraIso progit használom. -
#31055 ImgBurn-val pl. :D -
WinStar #31054 és azt hol találom?
31051: azt hogy tudom megcsinálni? :D -
#31053 Fékezve az indulatokat: ha a telepítéskor ki kellett hagyni 2 big fájlt az nem sok jót jelen, bár az Uplauncher letölti a hiányzó fájlokat lehet itt lesz vmi gubanc. -
jocking #31052 Talán onnan, hogy lemezről telepítetted, vagy steamről töltötted-e le. :P -
#31051 Akkor úgy látom dobozos verziód van, akkor meg rakd újra, mert az a 2 fájl kell.
Csinálj a lemezről egy iso fájlt és telepítsed abból, így jónak kell lennie. -
WinStar #31050 Steam-es?Azt én honnan tudom meg hogy az-e? -
#31049 Ha steames, akkor katt a library->TDU2 nevére jobb egérgomb->properties->local file-> és az utolsó előtti lehetőséget válaszd. -
WinStar #31048 ráadásul hozzátenném hogy nem elösször játszok vele,csak aztán félretettem aztán újból elővettem és feltettem!!!Eddig rendesen működött,mondjuk telepítés közben 2 big fájl-t ki kellett hagyni...nemtudom miért :S -
WinStar #31047 nem frissitettem,a 9-es directix van frissitve csak,HD 2600 XT-m van,tehát a 10-est is feltudom rá tenni de nemtudom megéri-e. -
WinStar #31046 eggyértelmű -
#31045 az aláírásodban szereplő konfigon szeretnéd futtatni? -
#31044 DirectX lefrissítve? -
WinStar #31043 ahha,köszi az okos segítségedet....biztos megfogadom -.- Ha nemtudsz értelmes választ adni akkor kérlek ne válaszolj,egy életre megköszönném! -
#31042 áhhh elég egy win98 is fasznak ilyen modern dolgokat felrakni mint xp pff csak eszi a gépet feleslegesen -
#31041 -
jocking #31040 Szerintem már azzal kitetted a keresztet a gépedre, hogy azt a határtalan pudva fos "vindózszevent" raktad rá. Tegyél fel egy XP-t, és jó lesz. -
WinStar #31039 köszi,de olvasd el lgéyszíves mégegyszer amit írtam,mert nem azzal van a problémám hogy hogy kell kinagyítani...hanem hogy a játék nem indul el,és utána abbamarad.....magyarul kilép! -
#31038 Enter+E-t kell nyomni, ha minden igaz... -
#31037 Én meg azon hogy mennyi Eden Games épület van a játékban - totál látom magam előtt mikor csinálták, a ci*ánykurva biztos így lelkesítette őket:
- Ez az Jean-Luck tegyél oda meg oda is egyet, aztán már csak motorok vannak vissza. Lássák a népek mekkora nagy CÉG vagyunk, a jövőhéten tán még Gyomaendrődön is lesz kirendeltségünk. Akkora siker lesz ez a játék gyerekek, hogy még télen is mustáros csigát fogtok enni, vanília fagyival. Érzem.
Azt júliusba maradtak 25-en. :D -
WinStar #31036 Olyan problémám lenne hogy most telepítettem az eredeti TDU2-t és elnditom...ugyebár kicsi ablakba jön,alt entereztem majd nem reagáltál rá és a loading képernyőnél pukk eltűnt az ablak.....és hiába inditgatom nem megy a játék.Mi lehet a baj?
A legfrisebb driver van rajta,win 7 32 bites,és a minimális követeleménynek is megfelelek mivel már játszottam vele nem is egyszer. -
#31035 Azon agyalok, milyen kemény a biztonsági őr a VIP terem előtt... azóta ugyanaz a faszi áll ott, mióta kijött a játék... rohadt atari, kizsákmányolja még a saját dolgozóit is... :) -
koalika #31034 Wooww látom nyertél, grat -
#31033 Végig jó lapok jöttek, szerencsém volt :) -
Stockbauer33 #31032 Sry h leléptem de átvonult a brigád egy új asztalhoz.Még így a végére legyalultam az asztalt.Jó erős brigád volt.
KKB már kifagyott
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4 -
Stockbauer33 #31031 Szép volt Duck -
#31030 1000 kösz -
Stockbauer33 #31029 Ott volt a szmájli hercegnőm :) Vicceltem csak.
#31026 Írd ide Cápa mikor találkozzunk aztán mehet mint most a Duckiékkal
Ez az Dávid :) -
Petryx #31028 Ejj de jól sikerült a linküllés! -
Petryx #31027 A tegnapi után még mára is jutott egy ilyen!
Hogy miért egy szarszemétszarfosgeci a TDU póker?
Hmm... lássuk csak! -
#31026 Látom, mindenre figyelsz. :) Az lenne a vicces, ha írná azt is, mikor kifagyok nyerő szériában :) Grat, kár, hogy a ti körötökből kimaradtam. Már inkább csak dumálni ülök be, mint játszani... annak van még értelme. :) -
koalika #31025 Ne viccelj, nagyon jó volt együtt játszani
Még nincs meg a 3. hely, még 1x kell nyernem -
Stockbauer33 #31024 Többet nemülökbe veled játszani :) Úgy legyalázol nyanya h készrevágsz mindig.Pedig ott vtam az elsödnél amikor még nem is tudtad h melyiklap melyik.De grat a 3 helyezésedhez .Igazi Poker killer :)
És tényleg én adtam neki az első helyet
Megy ez neked Cápa :) -
#31023 Inner Clubot valaki?? Bent leszek a klubban nekem hiányzik még 35 :) körpályás versenyre gondoltam, ott hamar lemegy, de ha valakinek dolga van, háttérben parkolva is várhat, én elmegyek körbe-körbe :) -
jocking #31022 Lesz, majd valamikor október környékén, megapack formájában. -
#31021 Vagy Amerika egy része, Európa egy része akár.. Japán-t esetleg.. -
#31020 Jogos lenne ha a DLC3-ba megkapnánk a Dubait :D -
#31019 Miért lesz DLC2? :) -
#31017 DLC-be csinálhatnának ilyet is akár.. elég nyálcsorgatós..
-
Stockbauer33 #31016 Visszamentem játszani.Örültem h ilyen jól játszott NG és neki adtam vna az első helyet.Kár h kiesett.Viszont a döntőbe irta IcePeak h ez az első döntője és oda adtamneki az első helyet.Extra még egy durva lappal is nyert :)
Döntő