40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31149 Majd csapatunk vele FollowTheLeader módban -
#31148 Engem az se érdekelne ha tie-fighteres rendereket mutogatnak a "közelgő" dlcből, mivel az is hasonló mínőségben és időben fog érkezni mint a meglévő modellek... hogy a tengernyi más javítandóról ne is beszéljünk... -
#31146 nem nehéz a tdu2 ben driftelni, csak nem az igazi :D -
#31145 Hehe...!
Próbálgattam az Impreza-t, kellemes járgány az is, driftelgetni.Bár sokszor még csak powerslide van a dologból, de már egyre többször megyek kilinccsel előre-első kerék betekerve. :)
Gyakorlás-gyakorlás, bár azt mondják a TDU2-ben nem lehet igazán driftelni, de azért van egy-két videó (hmmm.... ) ami bizonyítja hogy lehet. Box-on a Forza 2-3-4-ben nagyon jókat lehet driftelni, ahhoz képest a TDU2 valóban nehezebb - de szerintem nem lehetetlen.
Mondjuk én mindenféle mod nélkül gyakorlok, a beállításokat variálgatom. -
#31144 Kösziii! :) -
#31143 A sok gyakorlás meghozza gyümölcsét, a sok gyümölcsből meg főzhetsz jó sok pálinkát...:) -
#31142 Ja tényleg, házigazda Bácsi! A "Nick" és "Klub" részt ki tudnád venni, hogy ne legyen a hozzászólásaimban? Nagyon tenkjú! -
#31141 Jól néz ki, grat!
Egy Police felirat esetleg az oldalára? -
#31140 Újra megvettem a játékot és új profilt kezdtem. Amit anno 0day vettem játék, valahova elkallódott . Azóta meg reinstall, gépcsere, meg minden volt.
Nem tehetek róla, nem tudok leszakadni a játékról. Már az 1ről sem tudtam. :)
Mondjuk most csak ilyen nyugger módban nyomom, inkább csak gurulgatok, cruise-olunk néha arcokkal, meg single player versenyeket csinálom. Ja! És driftelek mint állat, utcákat rombolva! :D
Jó ez így ráérősen nekem... -
Petryx #31139 -
#31138 Ez lett vége a hexeditoros mókának:
Cinque
Tricolore
Letöltés innnen.
Install (régit backupoljátok):
zonda_cinque_i.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\interiors\
zonda_cinque.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\high\
zonda_tricolore_i.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\interiors\
zonda_tricolore.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\high\ -
#31137 Mégse távozol akkor? :) -
#31136 Próbáltam driftelgetni Mustang-al én is ilyen asztalok és egyebek körül, egy kicsit, de egyenlőre annyit értem el, hogy az utca úgy nézett ki utána, mint egy háborús övezet. Szóval gyakorolgatni kell még ezt nekem. :) -
Stockbauer33 #31135 Thx.2/1 hely és 1/2. nálam tegnapra.
Pár kép.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Nálam meg iszonyatos migrénes fejfájás volt tegnap egésznap. -
basicscale #31134 Reméljük ajándékba megkapjuk a DLC2-őt , bár erre az esély... -
#31132 Grat Stock és Pet a tegnap esti győzelmeitekhez, nekem csak egy 2. hely jutott, mert már félig aludtam és KKB megveréséhez tiszta fej kellett volna -
#31131 jóvan akkor nemvagyok egyedül nekem is szar pár napja -
basicscale #31129 kód: tdu2, lemaradt -
basicscale #31128 Itt a link (mediafire) -
basicscale #31127 Pedig működik -
#31125 Srácok!
Tudnátok küldeni egy linket a No damage No Dirt modról? (NE TDUCENTRAL-osat!)
a TDUCENTRAL-on megint regizni szeretnék (új e-mail) de azóta se kaptam meg a levelet... -
swado #31124 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. A napokban vettem meg a TDU2-őt (osztrák), telepítem, aztán elkezd valami 504 MB-os Patch-et autómatán letölteni, ami 96%-nál megáll és közli, hogy ellenőrzi az adatokat/fájlokat. Na itt egy óra múlva sem történt semmi.
A következő telepítésnél már simán kidobta ugyanitt, hogy ha ezt az üzenetet először látom indítsam újra a játékot, ha nem, telepítsem újra.......
Olyan volt még, hogy szintén az ellenőrzés közben már megnyomható volt a Play gomb, de kiírta hogy ha most elindítom csak a single fog működni. Megpróbáltam, persze nem ment. Kérte hogy telepítsem újra.
Esetleg valakinek lenne valami ötlete? -
#31123 Nagyon jó! -
#31122 -
#31121 hát pedig sokkal jobbra ne számíts:D -
#31120 Ha annyira van kész mint a ZR1 vagy pár dlc-s kocsi amiért fizettem akkor sztem várjanak még vele egy kicsit. :) -
#31119 Nem rossz, de egy Focus RS 500 jobb lenne. -
#31118 Bocsi de 1-ig vártam, utána leléptem ;) -
Stockbauer33 #31117 Nemtudom h nekem miért ilyen Pet de megvolt megint 1 napra a 4 nyerés.Nem aztmondom h vmi kibaszott pro vok de 6 napalatt 11 győzelem.Az addig ok h nyersz a játék közbe de a végén kell ott lenni és írtam is h a dötőbe 17 milliórol vesztettem a KKB ellen.Szétütöttem az asztalt.De a póker már csak ilyen.Kitartás -
Petryx #31116 Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, látva mások kibaszott mákjait, hogy hogyan tud a póker engem ilyen szinten szopatni.
Hosszú körökön keresztül semmi, aztán ha van valamim, Így leszopat.
MEGINT!
Az elmúlt 3 napban, 4x jártam így.
Nem kis szar egy párral.
Két pár, sor, és kétszer FULL-al!
De biztos hogy én vagyok a balfasz és a többiek a PRO játékosok! -.- -
#31114 azaz alsó rész tökéletes lett volna rá
-
WinStar #31112 Sziasztok.Ezt írja ki a játék mieltöt elinditanám,mi lehet a baj?:
A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this application, otherwise reinstall the game.
[ERROR #05] -
#31111 Ejj.. ez nagyon baba lenne.. :P Örülnék Dubai-nak.. de csak és kizárólag, ha minimum 5-6km-es egyenes lenne hogy legyen értelme a Veyronnak -
#31109 szerintem telerakják minden szarral ami kéznél van nekik mindegy csak pénz legyen belőle alapon -
#31108 bocs Stock hogy nem mentem,csak már benne voltam egy pókerjátszmába
bent volt KOA és Smithy is -
#31107 csak jöhetne már az a DLC :D -
#31106 Nice :) -
#31104 ITT írta ha valakit érdekel ;) -
Hát Myst...Ez így sikerült :) -
#31101 Nem.