40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31198 Naigen.. :)
Itt mindenki eredeti,megvett játékkal játszik! -
#31197 Neked kellet volna elolvasni, hogy van OFF/WAREZ topik külön. -
#31196 de oda írtam hogy letöltöttem el kelet volna olvasni -
#31194 lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot feltelepítettem és beakarok lépni és ezt adja ki mit lehet ezzel csinálni hogy tudjak játszani
-
#31193 Nagyon komoly az arc, ahogy még a rázókövet is szimulálja ugrálással! -
#31192 Máskor ne mennyek el? -
#31190 Ugye Ő csinálta Buggyt is.
Nos ez a gyerek 2007-2008-ban dolgozott a TDU2-n és a Buggy már itt is megvan.
SYLVAIN PELLAN
-
#31188 Valaki akinek G27-e van!!!(G25 is jó..) Betudna ide rakni egy print screent a beállításairól? Köszi! -
#31187 Írj neki levelet hátha tud segíteni miért cseszi el a zmodeller a stuffokat cserébe hallgatsz a buggyról :DDD -
#31185 Ezek kb tavalyi, tavaly előtti cuccok. Ennyit a most felbukkant "készülő" motorról.
Most a gameloftnál dolgozik előző munkahelye EDEN, de nem ez a játék, és csak az előtt EDEN TDU. Jelenleg a Diablo által megszellőztett cuccokból tudjuk, hogy lesz ez a stuff. Mikor is? -
#31182 Lustább szeműeknek javaslom megnézni hogy a nála szereplő TRIUMPH motor vajon melyik szekcióban van?
A TDU2 vagy PERSONAL WORK.
Hmmm? -
#31181 Ismerjük meg Clément Dieu honlapját aki már régóta a GAMELOFT CANADA-nál dolgozik.
http://clement-dieu.com/ -
#31180 Köszi! :) -
#31179 Nekem fel van telepítve az otthoni gépemre meg a laptopra is, ugyan azt a széria számot használom, és egy profilom van, szóval megoldható (csak mindig hordozni kell pendriveon, mert ügye nem tárolja neten a mentést). -
#31178 Sziasztok,
múltkor már kérdeztem Stockitól, hogy lehet e több gépre telepíteni a game-et. Azt felejtettem el mondani, hogy ugyanazzal a profillal szeretném használni. Ez megoldható? Illetve hogy van ez az aktiváció, hogy maximum 3 van? Utána tudsz még deaktiválni és visszakerül 1 aktiváció hozzád?
-
Stockbauer33 #31177 OFF -
Petryx #31176 -
Petryx #31175 Nem lehetne ennek a topiknak egy olyan házigazdája aki foglalkozik is vele?
Pixxel nagyjából hónapok óta inaktív, PM-re nem válaszol... sok értelme van! -.- -
#31174 Nagyon szép lett -
#31172 Király a felni :) -
És egy kis érdekesség a következő link után:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#31170 spájz ajtó -
#31169 Melyik ajtóban??? :D -
#31168 Szóval csak ennyit kellett volna csinálni a fejlesztőknek, hogy legyenek rendes hangok:S -
#31167 -
jocking #31165 Már mondtam, május után valamikor. -
Petryx #31164 Akkor nem eredeti játékkal játszol és nem frissítetted le!
A frissítés tartalmazza ezt az opciót!
Eredetileg nem fért bele. -.- -
cibi17 #31163 igen, és nekem nincs ott a sell opció :S -
#31162 almost in the door -
#31161 Bemész használtautóshoz, odamész a sráchoz,rákattintasz és itt kiválasztod a "Sell Vehicles" opciót.. kijelölöd hogy melyik autód(idat) akarod eladni,és sell!
-
cibi17 #31159 Sziasztok!
Tudna nekem Vki segíteni, hogy hogyan tudok autót eladni? az istenért nem jövök rá.. bemegyek a kereskedésbe , kiválasztom az autót, mondja, h adjak el, mert nincs helyem. De néhány autót nem dob be, h el tudnám adni. Vagy a nyert autókat nem lehet sehogy eladni?? :S Hogy dobjam ki őket akkor?
köszi
cibus -
#31158 Minden csúszkát hagyj középen, hamar belejössz ám :)
Annál érzéketlenebbre nem érdemes állítani, mert akkor meg nem reagál. -
#31157 Valaki megmondaná hogy a gamepadot hogy kell beállítani hogy ne legyen olyan hirtelen a kormányzás?
Microsoft Xbox360-as gamepadom van.
Elöre is köszi!
Ja és inkább olyanok ne irjanak akik csak azt tudják mondani hogy vegyél kormányt. -
#31156 De vak vagyok, nem láttam!
Köszi! -
#31155 Pipáld be a custom installt és utána be tudod állítani. -
#31154 Sziasztok!
Hogy lehet másik merevlemezre rakni a játékot mert a c-n már csak 8 gb van.
A játék meg automatikusan nem kinál nekem föl mást csak a c-t -
#31153 Mondjuk IRL Bugatti-val ki nem próbálnám, mert nem arra van. Egy "hacsi"-ba viszon szívesen beülnék, vagy egy Mustang-ba.
NSX, Skyline, Supra, Charger, Mustang, stb... ezek az igazán jó drift gépek. Bár van aki kispolszkival is nyomatja! :D -
#31152 Viszont módolni nem akarok. Egy játékban vagy van jó drift (lásd Forza sorozat és a GT-ben is előhozható), vagy nincs. :( Azon vagyok, hogy a gyári beállításokkal, mod-ok nélkül menjen a kilincs. -
#31151 Hátsókerekesekkel nyomom egyenlőre. Meg néha mással is. Mondom, az Impreza, tuti! :) -
#31150 Egyetértek... Egyébként cenobite gyakorlásra a Mustang GT az egyik legjobb, de hátsókerekesekkel sport módban a legegyszerűbb. aztán ha már nem elég a korlátolt felület, akkor léphetsz tovább a módolás felé.