40335
  • 0Diaz0
    Naigen.. :)

Itt mindenki eredeti,megvett játékkal játszik!
  • tomsolo
    Neked kellet volna elolvasni, hogy van OFF/WAREZ topik külön.
  • tomi151996
    de oda írtam hogy letöltöttem el kelet volna olvasni
  • tomi151996
    lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot feltelepítettem és beakarok lépni és ezt adja ki mit lehet ezzel csinálni hogy tudjak játszani
  • Angela147GTA
    Nagyon komoly az arc, ahogy még a rázókövet is szimulálja ugrálással!
  • 0Diaz0
    Máskor ne mennyek el?
  • tomsolo
    Ugye Ő csinálta Buggyt is.

Nos ez a gyerek 2007-2008-ban dolgozott a TDU2-n és a Buggy már itt is megvan.

SYLVAIN PELLAN

• somdav95
    Valaki akinek G27-e van!!!(G25 is jó..) Betudna ide rakni egy print screent a beállításairól? Köszi!
  • tomsolo
    Írj neki levelet hátha tud segíteni miért cseszi el a zmodeller a stuffokat cserébe hallgatsz a buggyról :DDD
  • tomsolo
    Ezek kb tavalyi, tavaly előtti cuccok. Ennyit a most felbukkant "készülő" motorról.

Most a gameloftnál dolgozik előző munkahelye EDEN, de nem ez a játék, és csak az előtt EDEN TDU. Jelenleg a Diablo által megszellőztett cuccokból tudjuk, hogy lesz ez a stuff. Mikor is?
  • tomsolo
    Lustább szeműeknek javaslom megnézni hogy a nála szereplő TRIUMPH motor vajon melyik szekcióban van?

A TDU2 vagy PERSONAL WORK.

Hmmm?
  • tomsolo
    Ismerjük meg Clément Dieu honlapját aki már régóta a GAMELOFT CANADA-nál dolgozik.

http://clement-dieu.com/
  • Sharks
    Köszi! :)
  • Dj Tommy
    Nekem fel van telepítve az otthoni gépemre meg a laptopra is, ugyan azt a széria számot használom, és egy profilom van, szóval megoldható (csak mindig hordozni kell pendriveon, mert ügye nem tárolja neten a mentést).
  • Sharks
    Sziasztok,

múltkor már kérdeztem Stockitól, hogy lehet e több gépre telepíteni a game-et. Azt felejtettem el mondani, hogy ugyanazzal a profillal szeretném használni. Ez megoldható? Illetve hogy van ez az aktiváció, hogy maximum 3 van? Utána tudsz még deaktiválni és visszakerül 1 aktiváció hozzád?

• Stockbauer33 #31177
    OFF
  • Petryx
  • Petryx
    Nem lehetne ennek a topiknak egy olyan házigazdája aki foglalkozik is vele?

Pixxel nagyjából hónapok óta inaktív, PM-re nem válaszol... sok értelme van! -.-
  • marcihusi
    Nagyon szép lett
  • icetihi
    Király a felni :)
  • GerY5

A Geo-Design bemutatja: SuperSailer

FullHD felbontású képek a link után

Galéria

És egy kis érdekesség a következő link után:

• tomsolo
    spájz ajtó
  • icetihi
    Melyik ajtóban??? :D
  • Fehercsoki
    Szóval csak ennyit kellett volna csinálni a fejlesztőknek, hogy legyenek rendes hangok:S
  • gduck
  • jocking
    Már mondtam, május után valamikor.
  • Petryx
    Akkor nem eredeti játékkal játszol és nem frissítetted le!
    A frissítés tartalmazza ezt az opciót!
    Eredetileg nem fért bele. -.-
  • cibi17
    igen, és nekem nincs ott a sell opció :S
  • tomsolo
    almost in the door
  • 0Diaz0
    Bemész használtautóshoz, odamész a sráchoz,rákattintasz és itt kiválasztod a "Sell Vehicles" opciót.. kijelölöd hogy melyik autód(idat) akarod eladni,és sell!
  • cibi17
    Sziasztok!

Tudna nekem Vki segíteni, hogy hogyan tudok autót eladni? az istenért nem jövök rá.. bemegyek a kereskedésbe , kiválasztom az autót, mondja, h adjak el, mert nincs helyem. De néhány autót nem dob be, h el tudnám adni. Vagy a nyert autókat nem lehet sehogy eladni?? :S Hogy dobjam ki őket akkor?
    köszi

cibus
  • icetihi
    Minden csúszkát hagyj középen, hamar belejössz ám :)
    Annál érzéketlenebbre nem érdemes állítani, mert akkor meg nem reagál.
  • Shevchenko
    Valaki megmondaná hogy a gamepadot hogy kell beállítani hogy ne legyen olyan hirtelen a kormányzás?
    Microsoft Xbox360-as gamepadom van.
    Elöre is köszi!
    Ja és inkább olyanok ne irjanak akik csak azt tudják mondani hogy vegyél kormányt.
  • Shevchenko
    De vak vagyok, nem láttam!
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Pipáld be a custom installt és utána be tudod állítani.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Hogy lehet másik merevlemezre rakni a játékot mert a c-n már csak 8 gb van.
    A játék meg automatikusan nem kinál nekem föl mást csak a c-t
  • cenobite
    Mondjuk IRL Bugatti-val ki nem próbálnám, mert nem arra van. Egy "hacsi"-ba viszon szívesen beülnék, vagy egy Mustang-ba.
    NSX, Skyline, Supra, Charger, Mustang, stb... ezek az igazán jó drift gépek. Bár van aki kispolszkival is nyomatja! :D
  • cenobite
    Viszont módolni nem akarok. Egy játékban vagy van jó drift (lásd Forza sorozat és a GT-ben is előhozható), vagy nincs. :( Azon vagyok, hogy a gyári beállításokkal, mod-ok nélkül menjen a kilincs.
  • cenobite
    Hátsókerekesekkel nyomom egyenlőre. Meg néha mással is. Mondom, az Impreza, tuti! :)
  • icetihi
    Egyetértek... Egyébként cenobite gyakorlásra a Mustang GT az egyik legjobb, de hátsókerekesekkel sport módban a legegyszerűbb. aztán ha már nem elég a korlátolt felület, akkor léphetsz tovább a módolás felé.