40335
  • Bronx South
    Fogalmam sincs már hogy ki volt az aki félreinformált, de most már mindegy, viszont TS te nem mondtad múltkor mikor kérdeztem hogy milyen versenyek vannak a roncsokhoz, hogy a roncsokhoz az ég világon semmilyen extra küldetések nincsenek. Az only extra küldetések amik vannak, az a pár bombás küldetés amik pluszba érkeztek az első dlc -vel. Jó hogy elbasztam több órát erre, mire egy külföldi felvilágosított. Fasz kivan, itt is csak a pampogás megy.
  • 0Diaz0
    Majdnem jó Flood!

II : Amúgy köszi srácok a gurulást! F*sza volt,ahoz képest hogy nem rendeztük meg.. Esküszöm, amiket nemrendezünk meg, úgy "spontán" krúzok.. ezek a legjobbak!

• MrBalee
    Valaki? Gurulni nem akar? Kresz krúz... Kizárólag SLS AMG-vel :)
  • MrBalee
    Köszi :)
  • mark0ba
    Felrakom modding topikba
  • MrBalee
    Amúgy meddigre tudnád meggondolni, mert akkor a körül feljövök :) Légyszi gyorsan :)
  • MrBalee
    Oké azért köszi :)
  • mark0ba
    Még gondolkodom :D Sok óra munka volt benne :D
  • MrBalee
    mark0ba eltudnád küldeni? :) Mert ha texmoddal csináltad valahogy csakmeg van :P
  • mark0ba
    Azt nem letöltöttem, hanem én csináltam kicsiny kezeimmel :D Photoshoppal, meg Texmoddal :D
  • mark0ba
    Nekem van :)
  • MrBalee
    Szegény mysterion.. ő jófej nem kelett volna idegesíeni :/
  • zoleegolf2
    mellé!
  • MrBalee
    Zoleegolf2 igen.. neked volt goldrush os sls amg-d nem ?
  • aerolive
    Kérdés: Ha visszavonom a kibontást, majd újra kibontom, akkor visszaállnak az eredeti fájlok, vagy marad úgy ahogy volt, módosítva?
  • zoleegolf2
    én?
  • MrBalee
    zoleegolf2 honnan töltötted le a goldrush os vinylt?
  • MrBalee
    Amúgy segítsetek légyszi ! Goldrush rally-s vinyl -t hol tudok letölteni? (sls amg-re )
  • MrBalee
    Hova? :D
  • icetihi
    LOL bejutottál végre?
  • MrBalee
    Dehogy most rendes SLS amg -vel :P
  • MrBalee
    Wollnerd majd eltudnád mondani hogyancsináltad? kedvenc kocsim :)
  • MrBalee
    Kresz krúz? Valaki? :)
  • Medvee
    Sziasztok! :)

Nincs kedve valakinek gurulni egyet?:)
  • Norby646
    Egyébként nagon ügyi vagy hogy neked megy, kedves stockbauer33. Amúgy a normális alatt nem 300+ értettem.
  • Norby646
    Nem tudom mire fel ez a gúnyos stílus. Egyébként nem duzzogtam be, de nem értem hogy miért szólsz bele mikor ott se voltál. Ha további problémád van akkor privátba írj.
  • Stockbauer33 #32298
    Ha most beduzzogtál arra amit irtam akkor tényleg nincs miről beszélni Norbi.Azért ird már le h mire volt a felháborodásod.
    #32243 "Elhiszem hogy nem könnyű ebben a játékban rendesen menni" Nekem megy kedves Norbi

Kedves NG ezekből a hsz-ekből te is kitudod hámozni a válaszom lényegét.Nemirok olyan fúrmányosan h egy sima mezei halandó netudná kiolvasni a lényeget :)
  • gduck
    22 után nem szerveztek krúzokat? Nekem a 19-20-21 óra túl korán van
  • Bronx South
    Az utóbbi időben egyre több speedhacker majmot látok, sokan egyedül kóborolnak az utakon és figyelik hogy kit lehetne baszogatni. Utánad erednek, azt 400 al valami szarral erőlködnek. Persze nem igazán tudnak hozzám szólni mert lemaradnak a gecibe, viszont megjegyzem hogy nagyon sokan vannak, az állapot lassan eléri azt a szintet mint annó az egyben, így valószínűleg az Eden is tud róla.

Szóval aki ilyet használ szerintem ne csodálkozzon ha érik majd meglepetések hamarosan, sok év után annó az 1 -et is moderálták, pedig alig két - három hónappal azelőtt jelent meg a Performance Editor nyilvánosan.
  • Bronx South
    Szóval akkor a special versenyek multi event formájában találhatóak meg ? Kezdem vmi hülyegyereknek érezni magam, ha nincs semmi special lófasz akkor nem agyalok mostmár ezen.
  • Bronx South
    Nem érted. Én úgy hallottam hogy a wreck autókhoz vannak speciális versenyek. A bombás küldetések már tavaly óta megvannak, csak gondoltam ezeket a speciális versenyeket bomba formában találom meg. A Charger meg már ott áll az egyik garázsomban, de nem találom a versenyt, ha van ilyen.
  • 0Diaz0
    Naigen.. mentem volna én elöl, csak ugye vkinek videóznia is kellett.. és az a valaki az ÉN voltam
  • bency
    Van ott 599GTO,Viper,Vantage...és te egy M5el pózólsz?
  • wollnerd #32290
    Én és a BMW M5...

:D
  • Dj Tommy
    Én ha közös gurulás van, akkor inkább leghátul megyek, így nem jelentek senkire sem veszélyt.
    A kresz krúzhoz jó lenne, ha lenne a játékban tempomat, így jó lehetne tartani a sebességet.
  • Norby646
    Igen, igazad van. Te a spyker-el elég normális jöttél úgyvettem észre, a stop-nál elvileg megállunk ugyebár de a játékban nem olyan helyeken helyezték el őket, ahol szükséges egy stop tábla.

A speed hacker, meg az ugribugri meg nem tudom miért kellett, persze vicces tud lenni, de ezt ne egy kresz krúzon lőjük el. Igaz ennek 20 perc után túl sok köze nem volt a kreszhez.

Mind1 elismerem természetesen hogy ezt lehetett volna jobban kezelni. De az tény hogy a szabályokkal nem nagyon foglalkoztatok. Sajnálom hogy nem jött össze a dolog mert szerettem volna ennek hogy legyen folytatása, vagy csak szimpln hogy sikerüljön jól, de talán túl sokat vártam a dologtól.
  • MrBalee
    Szabi a speedhacker én voltam de kevés emberbe mentem bele komoyl és ha sokba akkor bocsi ! Nem akartam..
  • Norby646
    Erről beszéltem. :D

Elhiszem hogy az jól sikerült. Igen lehet hogy sok volt a kresz krúz, de látod szerintük nem ezzel van a baj hanem azzal hogy nem én mentem elöl. Ezek szerint norba krúzán sem norba ment elöl még is működött a dolog... De érdekes...
  • zoleegolf2
    ilyen nincs hogy magad hibáztatod...
    nézd meg Norbának az Oldschool krúz vidijét...full KRESZ volt az egész, a végén már padlóztunk a benzinkútig, azt kész. De végig, asszem 40 km-n át...(annyivolt az egész krúz) KRESZ-ezve toltuk...Nekem a krúz elején bemondta a Norba a fülembe, hogy Z vezess....Előre mentem, aztán kész, mindenkinek jó volt, igaz mark0ba volt mögöttem, AC Cobrával, és sokszor belémjött, mert a Cobrának szar a fékje...De teljesen jó volt...:) De sztem az is baj volt mostanság, hogy sok volt a KRESZ-Krúz, és senki sem tudta kiélni magát a tempón...
  • Norby646
    Mind1 nem vitázok, legyen igazatok, megszoktam hogy ezen a fórumon kurvára felesleges az embernek kifejteni a véleményét mert úgysem fog vele senki egyet érteni. Én az életbe többet itt nem szervezek semmilyen krúzt mert ez kell a francnak.