40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#32371 Itt mást írnak: "Oahu-t az „Összejövetelek Szigete”-ként is ismerik. Ez a legnépesebb, valamint a harmadik legnagyobb sziget Hawaii-on. A főváros, Honolulu a sziget délkeleti partján található." -
#32369 De am az útvonalat nem értem... Golfpályától oahu-ig? Dehát oahu a sziget neve. Vagy van ilyen nevű helység is rajta? :) -
#32367 Jól van! :D Benézek majd. :) -
#32366 Csekk disz áut!
Azt még elfelejtettem odaírni hogy a tali idöpontja !! 18:00 !!
Jaés várok mindenkit szeretettel... Norbit meg föleg! -
jocking #32365 Eleve azt nem értem, hogy mi a toszért akarnak olyasvalamiről videót kiadni, amit már mindenki látott... -
#32364 Én is kösz mindenkinek a tegnapi gurulást, jó volt. -
#32362 Hihi, hogy ömlenek a dlc2 infók, ezek nagyon dolgozhatnak rajta. XD -
#32361 Akkor minden OK.! -
#32360 Megvan persze :)
Nem szokásom amúgy, szeretek reálisan játszani, nem őrülök meg :D -
#32359 Részemről is!
Aerolive : Úgy legyen.. remélem sorozatszámot is kapsz hozzá,mert az a legfontosabb!
Nemgond, csak legyél normális, és ne ovodás módjára viselkedj. :) Ha ezek megvannak, gyere bátran, mi nemfogunk akkor elküldeni :)
Amúgy szokatlan volt nekemis először a TDU2, főleg krúzok terén.. de belejössz idővel! -
#32358 jó volt végre meghajtani a gépet :):) -
Stockbauer33 #32357 Én is köszi
kis pihenő
kép2 -
#32356 kösz skacok a gurulást
ütős volt!!!! -
#32355 nem kaptam egyet se :/:/ -
#32354 Na, beszereztem Steamen a játékot, nemsokára lejön. Ha nem gond lehet én is beszállnék a krúzokba majd. :)
Nem voltam még TDU multiba, szóval nem tudom mi a járás, de majd idővel. -
Stockbauer33 #32353 Dávid ugorjránk mert az invite behalt.Küldtem v 20at de nemreagálszrá
-
Stockbauer33 #32352 Termsen ott a helyed.Akinek van kedve egy Pagani krúzhoz az ugorjon ránk -
#32351 testvérem
mehetek?? -
#32350 Felugrom akkor énis.. -
Stockbauer33 #32349 Medvee itt vunk mindanyian.Itt a Smithy is.Gyere át :) -
Stockbauer33 #32348 Pár kép h mitől ütöttem szét az asztalt.
Gyönyörű lap de kine menne be ha van dámája
Innen indult a KKB
Na jó azért nekem is beosztotta :)
1 all in persze hiába irta h LOL amikor agyvérzést kaptam :)
Na gondoltam bajnok lapra 1 all in
Ez volt az utolsó all in
nocomment -
#32347 Akkor én hozom a Cinque-t, abba még csak 3ezer párszáz km van.. teszek bele énis 1 kicsit.. -
#32346 Valaki nem jön most lvl2 pokerre?:) még 2 ember kell:D -
MrBalee #32345 Valaki autópályára? Ferrarival.. :)Ferrarival autópályára aki akar ! a város mellettire..FIGYELEM! Ez oylan krúz h gyorsan KELL benne menni.. ( vagyis na.. :D ) Mert mostanába ssok votl a kresz krúz hát gondolom akkor msot legyen egy gyors krúz :) aki akar jelntkezzen ! :) -
MrBalee #32344 Zolee MMA- Edzőtáborba.. nem kinn a szabadba a szababda csak futás volt :P -
Stockbauer33 #32343 Benne vok.Majd meglátom h a kötelező Forma1-et h tudom +nézni.Élesbe v felvételről.Az este 8 után az 1000% de írok ide.Van a trecolor-ba 19345 km és megcsinálom a 20ezret szal lesz terelés :) -
#32342 Én ilyet biztos nem mondtam senkinek, mert nemcsak hogy módot írtam erre hogy újra lehessen futni ezeket küldiket, hanem még szép is vagyok. :D -
#32341 Énis köszönöm!
Akár holnap(ma) este is gurulhatnánk kicsit.. kezdenek beállni a Pagani motorjai.. aztán megkéne járatni őket,baráti közegbe! -
Stockbauer33 #32340 Köszi padavan.Ez rámfért így közel 2 hónap csak póker után -
#32339 Ismerem!
Lépek vissza fel, TDU-ba csak kidobott ez a -
Stockbauer33 #32338 Ez az Norbi :) Na ez ment végig mikor a Veyronok erőlködtek :)))))))))) -
#32337 ahhoz nemértek XD
én röplabdázok :D -
#32335 edzőtáborba, márciusban?
minden sportolónak tudtommal szerint, NYÁRON van edzőtábora... -
#32334 Ja az még benti móka Amúgy nincs gáz, nem vagyok haragtartó, csak különös esetekben -
MrBalee #32333 Ice tied a shark? (Pagani Roadster F ) ?? o.O Nagyon jóó gratulálook ! -
MrBalee #32332 Bocsi én edzőtáborba voltam és nem kellsemmi repülés :D szal bocsi.. am az egy ovodás :D -
#32331 Jó mert nekem öcséd azt mondta hogy azért rajulgatott belém a speedhackel,mert nem mondtuk meg neki hogy mitkell csinálni a repüléshez.. bár,én megmondtam neki hogy egy rossz ovodás..
ui. : Az öcsédet ne engedd oda velünk.. -
MrBalee #32330 Ice bocsi öcsém elmesélte mivolt .. Nem én voltam itt minden szir szart letöltött akinek akármit mondott ne vegye komolyan am meg nem kell semmi fly hack .. szal bocsi tényleg ! -
#32329 Si senor. Nagyon jó kis séta volt. -
#32328 Most mekkorát röhögtem.... ki etetett meg? Bár ha figyeltél volna, én sem írtam semmi extrát...