40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#32664 Jól van na. Értem én. :) Nézd ez a te véleményed, sajnálom hogy te így élted meg a dolgot.
Nekem am a múltkori kreszkrúz tettszett, sztem ilyet nyugodtan csinálhatnál, mert ehhez semmi köze a mostani krúznak. -
#32663 :(
Talán vissza kéne másolni a régebbi mentésem, amikor még nincsenek hackelt kocsik. (és ruhák) :(
És Mi lesz a No damange and No dirt moddal? :( -
#32662 Nem erre gondoltam.. és nemis ígyvan..
csak volt pár olyan rész ami nemtetszett.. és így köszönöm nemkérek belőle.. -
#32661 Gondolom ezen a krúzon rajtad kívül senki se tudott vezetni. :) -
#32660 Sajnos túl komolyan vettétek páran a dolgot. -
#32659 sztem nyilvánvaló.. -
#32658 kresz nem.. de a csapatóson ha tudnak vezetni másik emberek,akkor oda szivesen ugrok mindig.. csak kell alá egy kis zenei aláfestés és 5csillag.. -
#32657 Mi történt ezen a krúzon ami ennyire elvette a kedved? -
#32656 de amit mi 2-n tolunk KRESZ-eket, ahhoz azért néha megjön a kedved... -
#32655 Én inkább nemis szólok hozzá ehez az egészhez.. tanultam belőle... a tegnap felvett videókat törlöm, kresz krúz, meg az ilyesféle krúzokra meg nemmegyek.. fölösleges.. -
#32654 Nagyon jó! -
#32653 Tudom hogy nem nekem szólt ez a dolog, de mondjuk én nem mondtam semmi rosszat SENKINEK, attól függetlenül hogy páran osztották egymást rendesen.
Én viper-el jöttem és többnyire tartottam a lassabbak temepóját hogy ne szakadjunk szét. Én is tudtam volna 300-al menni de nem mentem az előbb leírt okból kifolyólag.
Mind1 én nem vettem semmit magamra, mert látom hogy ezt nem nekem szántad.
A képet pedig csak poén jelleggel raktam be nem kell kiakadni.
Mindent összevéve sztem jó volt a krúz, voltak gondok persze, ez nyilvánvaló de az első krúza volt, és ahhoz képest jól megoldotta és sztem végig korrekt volt mindenkivel.
Nem kell ezen vitatkozni, ez csak egy játék, én is a múltkor túlságosan felfújtam a dolgot, pedig egyáltalán nem kellett volan így kiakadni az egészen.
Én azt szűrtem le hogy tényleg érdemesebb inkább autókategóriát megadni, az javít a helyzete, illetve a sebességet kéne megszabni és betartani, de a betartással meg akadnak gondok. :) -
#32652 Rendben. Ha a teszt sikeres lesz, várunk köreinkbe. :) -
Entex #32651 Köszönöm, akkor kipróbálom, amit nem nevezünk nevén :) -
#32650 Ismerős a nick-je... Ez valami nagy huligán, nem? -
#32649 Számomra viccesnek tűnik, hogy nem tudják miért bannolták. -
#32648 Nekem van egy Inspiron 1520, azon megy, igaz, alacsony részletességre állítva.
Nem szép ilyet mondani, de szerintem próbáld ki ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tedd fel a tört verziót. Ha tűrhetően megy, akkor vedd meg bátran. :) -
Entex #32647 Sziasztok!
Belekostolnék én is a TDU2-be, de nem tudom menne-e a gépemen:
Dell XPS M1530
Intel C2D T7500
2 GB RAM
GF 8600M GT 256MB
Elképzelhető, hogy menne? a www.systemrequirementslab.com nem tudja megmondani, nincs kibékülve a laptopokkal. -
#32646 Online profil az online profil, offline az offline so nem. -
bala12 #32645 Sziasztok!
TDU2 vásárlás előtt vagyok (Eddig törtessel offline-ba játszottam.)
Olyat lehet-e hogy van egy ofline kijátszott profilom és azzal online játszani?Mert ha van eredetsi Serialom akk elméletbe lehet nem? -
CamelX #32644 A DLC rapre mondtam, azt láttam én is :) -
#32643 Valószínüleg. -
CamelX #32642 Hatalmas jól megkomponálta valaki :) -
#32641 Így néz ki ha bannoltak valakit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32640 Black Super Sport - Where is the DLC2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Russians ramming, Players crying
The Game is boring Community´s dying.
Can you please stop to switch,
while the Rammers using Glitch...
Atari, Atari please help us,
we calling Developers from above.
Cause Players keep on listening,
where is this little Update thing.
Now we are racing at the Streets,
while People dying under the Sheets.
Getting rammed and getting stuck,
shouting sometimes "What a f**k"
Same Things happening every Day,
waiting for DLC2 maybe till May.
If there is anything outside...
please Guys show is still with Pride
Nothing else is there we are waiting for...
just get the DLC2 OUT OFF THE DOOR! -
#32639 Ezt. -
CamelX #32637 Szóba került tegnap valakivel kormány beállítás is. Nálam így néz ki:
Lényeg itt a Spring és a Damper amit más játékokban érdemes levenni, de itt meg fordítva, hogy legyen valami ffb. Erős effektek lényegesek még. -
#32636 Elárulod mit értesz Opelos műsora alatt? Erről lemaradtam. -
CamelX #32635 Jáááj, már megint a krúz sebesség téma :D igenis az amerikai izomautók 1 széles halmazt tartalmaz, tehát nem volt kikötve hogy ki-ki ízlése szerint milyen bika autóval jöjjön, így viszont átlagsebességet kell tartani. Egyenesekbe meg igenis elértük a 250-et, de Zero, te akkor már ki tudja hol kóboroltál :D egyedül én is általában repesztek ahogy tudok olyan utakon amit felfedeztem, mert ott az nyújtja akkor a kihívást, hogy kerülgessem autókat és ne pörögjek ki. Krúznál viszont ugyanolyan, ha nem nagyobb kihívás hogy egymásra hangolódjon mindenki, esetleg alakzatokban guruljunk. Ettől függetlenül értem én hogy mindenkinek megvan a saját vezetési stílusa ilyen környezetben is, de legalább azt tartsuk be amit a krúz szervező kér. -
#32634 A festéssel nekem sincs problémám, téged kérni is foglak miután bekerül az árverés a játékba hogy csinálj majd meg nekem pár verdát.
Viszont a speedhack és egyéb hülyeségek zavarnak. -
#32633 Festésről folyton megy az agyalás, de főként az irigyek szólják meg, akik két csíkot nem tudnak felrakni a kocsikra. Legutóbbi vitámban a hülyegyerek belinkelt két képet, hogy mennyire "ügyes", miután szórta rám a buta szövegét. -
#32632 Én is gondoltam erre, de szerintem köze nincs hozzá. Az Opelos műsorán elég sokáig ment az agyalás a hivatalos fórumon. Időhúzás céljából nem hiszem hogy felvesznek +1 embert, extra még fizetést is adnak neki. Amúgy megy az agyalás azon is hogy a módolás cheating -e, elvileg linkelésre került pár ember extra festéssel. -
#32631 Na igen... Valamivel megint húzni próbálják az időt a DLC 2 előtt... Nagyon átlátszóak... -
#32630 Elkezdtek bannolni embereket most nézem a TDU2 fórumot. Hát akkor az Opelos műsora sikeresen elindította lavinát. -
#32628 Látom a játék más pontjain sem rest az élet. -
#32627 a listáról 1ember nem jelent meg voltam helyette én ez egy
ennyi erővel a viper és acr variánsa sem a ford gt nem muscle car ez kettő
nem repkedtem csak a legvégén amikor norba az akkori leader elhúzott a bánatba mondván szarnirá megmutatom én hogy tudok az acr-el gyorsan menni mi meg ott álltunk egy helybe akkor mondtam szarok bele énis és a levegőben folytatom a célig
kulturáltan mentem nem mentem messzire ha el is mentem bevártalak titeket és 300fölé egyszer sem mentem a ti esetetekben ez a szám 200 az is csak akkor amikor te vezettél és a hosszú egyenesekben kicsit jobban megnyomtad de gyorsan vissza is lassítottál mert nem jött senki utánad max én
nem értelek félre, ez a kruz elméletben nekem is való lett volna a gyakorlati kivitelezése lett elbaszva mert 50el tötyögtetek indokolatlanul, nem arról van szó hogy nem tudok lassan menni de 50el tökölődni a világon semmi élvezet nincs benne és teljesen értelmetlen nincs miért bámészkodni fölösleges szenvedés láttam akik billzettel mentek mit adtak elő köztük azt hiszem te is, kacsáztatok az út teljes szélességébe pusztán csak azért mer billzettel nem lehet lassan normálisan menni
várom a folytatást -
#32626 Ne haragudj, de Te nem is szerepeltél a listán, akik jönnek. Ez egy.
Corvette sportautóval jöttél, ami egy remek amerikai autó, de nem Muscle Car. Ez kettő.
Repkedtél, mint a bolond molylepke. Ez három.
Írtam, hogy kultúráltan menjünk, lehet előzni, meg ilyesmi, de néha azt láttam hogy több mint 1 km-re vagy.
Ez nem arról szólt, hogy menjünk 643646347-el.... Én is bejöhettem volna valami usa car-al ami szupergyors, de NEM ERRŐL SZÓLT A DOLOG.
Félre ne érts! Nem akarlak bántani, de az nem az a fajta cruise volt, ami úgymond Neked lett kitalálva. Szerencsére voltak akik tudtak alkalmazkodni, megvárni a lassabb autót, stb...
Peace!
És igen! Kurvára lesz folytatás! -
#32625 én tudnék és ez most nem csak neked szól konkrétan hanem mindenkinek aki engem ugatott le, én ehhez az egészhez teljesen korrekten álltam hozzá szabályokat betartva megfelelő autót választva miegyéb, egy kurva szót nem szóltam jó ideig semmi miatt, amikor szóvá tettem hogy ugyan egy 100-200as átlagot azért tartsunk már 50helyett leugattatok kb szó szerint idézve "amcsi izomautók nem mennek gyorsan" végülis valóban nem viper acr 400at megy zr1 375 öt és még sorolhatnám de lezárom annyival hogy a jelenlévő autók mindegyike képes legalább 250 re
mindezen túl egy rész direkt sancinak dedikálva kinek kresz kruzain anno többször is részt vettem és szívesen példálózott is a múltban tanúsitott vezetési stílusommal igen valóban kisoroltam ezen alkalmakkor a szembejövő sávba miután meguntam hogy a követési távolság mint fogalom ismeretlen többek számára és folyamatosan belém jöttek hátulról minden egyes fékezéskor de miután ez nekik nem tetszett szó nélkül visszamentem a sor hátuljára és néztem ahogy törik össze egymást továbbra is
és végül hogy a rólam készült sztárfotóhoz is hozzászóljak ezen képek a kruz vége előtt kb 5-10perccel készültek amikor már szétesett az egész, többen kiléptek -
#32624 simán:D -
#32623 Az úgy nem gáz, mert ha eddig engedte fent másnak is, akkor neked is engedni fogja ugyanúgy használni. A WMG, meg az UMG egyébként a p*cs, azokkal már 2x szívtam teljes hangsávtiltást. 1x Nickelback, 1x Fort Minor miatt. Az utóbbit rögtön tiltották, előbbit 1200 megtekintés után...