40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#32622 én a novemberi dlc2 hekkes videó alá szépen egy youtuberól leszedett zenét raktam - ki írtam ki az elöadó, linkkel - persze már a feltöltéskor sírt hogy jaj copyrightos a zene fú most mi lesz - 9000n nézték azóta meg. -
#32621 Z idevalósi, persze -
#32620 Petryx, elkérhetném a komplett valvoline festésed? rá szeretném rakni az slk-mra. -
CamelX #32619 ZeroX92P amúgy itteni fórumos? Krúz után 2en maradtunk, kb. semmiben nem értettünk egyet, de legalább civilizáltan megbeszéltük :D -
#32618 Ja, és muszáj volt lecserélni a hangot, mert a kis amerikai gyökér azon arcoskodott, hogy ő csinálta az első Gymkhana videót a TDU 2-ben, mert azzal nem foglalkozik, amit nem tud megnézni... -
#32617 Ne félj, ezen kb fél órát keresgélt, mire megkaptam a screent (az jelenti azt, hogy befejezte a kutakodást) és teljesen clean lett. Bár igaz, a Wildlife Collection - I need a dollar önmagában is átmegy a rostán... -
CamelX #32616 Na, 1 kép tőlem is :)
-
CamelX #32615 Az hogy undorító ami a zeneiparban megy azt világéletemben tudtam, én inkább azt sajnálom hogy ez a komolyabb elektronikus zenei műfajokra is átterjedt. Szerencse hogy az underground még mindig underground, legyen az trance vagy progressive :) -
#32614 Ám az a vicc hogy egyes kiadók rendkívül pofátlanok tudnak lenni. Pár éve volt balhé pl. egy 20 másodperces videóból, a videón egy talán 2 éves gyerek táncol "levédett zenére" amit az anyja felvett és feltöltötte a youtubera, a videó tiltva lett. A hölgy kérvényezte a videó tiltásának feloldását, végül a bíróság hozott döntést, szerencsére az anyuka javára. Manapság nem szerzői jogvédelem zajlik, hanem trollkodás. -
#32613 Cenobite: Jó volt a krúz, a végére mondjuk eléggé széthullott sajnos. Remélem lesz folytatása! Na pár kép:
És a végére idéznék a hozzászólásodból:
"... a repülő módokat... mellőzük..."
Hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni... :D
-
CamelX #32612 Mindig tanulok valami újat. Oltári zenemániás vagyok, de nem tudtam a mechanikáját hogy törlik ki ezeket :) -
#32611 Úgy hogy egy bot leellenőrzi a videót hangilag és képileg, és ha talál akkor adatbázisból rak rá egy szerzői jogi igényt amit ha le akarsz szedni róla, van rá egy lehetőség kérvényt küldeni az illetékes kiadó felé akit "megsértettél". Az elbírálja, és ha a tartalom fair use, vagy korrekt a kiadó akkor leszedi, ha meg köcsög akkor törölteti a videót, és megbasznak egy figyelmeztetéssel. Kb. 3 figyelmeztetés a youtube account törlése. -
CamelX #32610 Bevallom én se alt-tabozok már régóta ha TDU-zok, főleg mióta kilépett párszor úgy, csak mobilon lesem videókat, meg mindent :) -
#32609 Én is csak mostanában jöttem rá, ugyan is a youtube csak annyit ír alap esetben hogy a "videóm elérhető worldwide, de megjelenhetnek reklámok mellette". Amit meg leírtam az eldugva a videó beállításai közt található, aki nem bogarászik az észre se veszi.
Elvégre a mobil eszközök további szépszámú nézettséget hozhatnának mivel elterjedtek, de hát alattomos módon még extra csökkenteni kell egy original felhasználó nézettségét. -
CamelX #32608 De még mindig nem értem hogy nyomozzák ki a zenét, ha csak esetleg nem írsz pontos címet kommentbe -
CamelX #32607 Mindig is érdekelt miért van iphone/ipad-re pl. korlátozva az ilyesmi, de most rávilágítottál :) -
#32606 Thanks az öteletet Én már kaptam visszajelzést emberektől hogy egyes videóim nem elérhetőek mobil eszközökön és így jóval kisebb a nézettségem, hamar rá is jöttem a miértre, copyright claim. A következő videómban összemixelek majd pár számot azt úgy próbáljanak szerzői jogi követeléseket rárakni a kiadók. Ezek szerint így érdemes feltölteni videót. -
CamelX #32605 Köszi a krúzt, de verd ki gyors a fejedből hogy alább agyj a motivációdnak. Igenis nagyot dobott az élményen a tematizált volta. Remélem észrevetted hogy majdnem mindenki adott a szervezés betartására, úgyhogy hajrá így tovább, még sok ilyet. Pár hónapja még el akartam adni a játék példányom, de már eszembe sincs.
Megjegyzem örülök hogy kis kétségem ellenére sikerült rendesen tartanom tempót az öreg Corvette-emmel, és továbbra is classic autókkal fogok megjelenni ahol lehet, mert mint az életbe, itt is ők hozzák nekem az igazi vezetési élményt :) -
#32604 Tőlemis..
1
2
3
4 -
koalika #32603 Én is nagyon köszönöm mindenkinek!
Szerintem jó volt nagyon, az igaz hogy csak egy bizonyos ideig, de hát....
Sajnos később nem tudtam visszamenni hozzátok, mindig más layerben voltam.
Lehet hogy legközelebb jobb lenne egy zártkörű gurulást tervezni.
Kenobita ne add fel, legközelebb ha tudok én biztos jövök -
#32602 A benzinkútnál sok szép autó állt körbe, mert azt hitték hogy arra van észak, pedig nem:
Jön majd a többi is. -
#32601 Köszi mindenkinek a Cruise-t!
Mint írtam, ez volt az első "nagyobb" gurulásom, és nagyon jól éreztem magam - egy bizonyos ideig. Írtam, hogy inkább freeride jellegű dolog legyen, mert szerintem béna leader lennék így elsőnek. :)
Kértem, hogy ne repkedjünk, várjuk be egymást meg ilyesmi, sajnos nem mindig jött be... Szerencsére összeségében azért jó volt, készült pár jó kép - amik hamarosan jönnek.
Hibám volt, hogy az autók típusát talán kellett volna szűkítenem. Jó dolog a cruise szervezés! :D
Mindegy, nem adom fel, folyt. köv.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki részt vett!
-
#32600 Kedves Youtube, ezt a zenét bogozd ki
-
#32599 Bármelyiket elfogadnám :D De sajna a csak a TDU-ban vezethetek ilyeneket ;) -
CamelX #32598 Krúz layer overload :D :S -
#32597 Találtam pár jó képet! -
CamelX #32596 Érthető, akkor semmi extra map-ban ugrálás meg ilyenek, thx :) -
#32595 Mapon meglátod valamelyőnk nevét,és klikk ránk.. :)
Ameddig be nem ad minket, addig kattintgatsz.. ( de azért 1 kattintás után várj 5-20mpet ) -
CamelX #32594 Valami tipp kezdő TDU2 krúzolónak? Hogy lehetek biztos benn hogy egy layerbe kerülök veletek? Meglátok valamelyikőtök, aztán add player? Azt tudom hogy 1be volt gyorsmenü ehhez és azt kormánnyal is pikkpakk elintéztem -
#32593 Ez a lényeg! Jólesz az biztos! :)) -
brucewayne #32592 egyenesbe is jó lenne majd odafigyelni, mert tuti lesznek csúszkálások és senkinek se kellemes mikor meglökik stb., mert akkor oda vész az egész hangulat. -
#32591 Ööööö.... ??? :)
-
#32590 Üdv!
A mai Muscle Car cruise-ról..,
Még kb. két óra és találka. A szabályokat ismerjük, annyit még hozzátennék, hogy a cruise inkább egy laza freeride lenne. Az elején én lennék a leader, mert kinéztem egy egész kellemes kezdő útvonalat. Útközben valószínű párszor lesz leállás fotózni is, remélem ez nem gond. Aztán ha valakinek van kedve átveheti a csapat vezetését, nem akarok "főnökösködni". A lényeg hogy jól érezzük magunkat.
A sebességről... Írtam, hogy nincs sebességhatár - és nincs is. Viszont városban azért a 100 km/h fölé ne menjünk., mert lehetnek nagy zakók! :D Csak lazán. :) Lesznek "huzatósabb" részek is, ahol mehet az ereszd el a hajam dolog, persze az említett mod-ok nélkül, és normálisan.
Nos, remélem jó lesz, én várom! Találka a benzinkútnál! Ha nem látnánk egymást, join-oljatok rám (kenobita)
Csokinyúl! -
#32589 öööööö..... -
CamelX #32588 Tartom, köszi :) -
koalika #32587 Már én is nagyon várom -
#32586 Semmi gond. :) -
#32585 Ja, oksa! Vettem és bocs! :)
-
Sanci789 #32584 Köszönöm, már várom -
#32583 Már várom az estét. Igaz nem csak emiatt... :DD Amúgy A tdu 1-es nickem Norbi931 a 2-es azaz az itteni meg Norby646. :))