Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South

Bronx South
Kicsit pókereztem én is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha átadja neked a Pixxel ak grat új HG.De a Ts is tökéletes lenne

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Angela147GTA
Most péntek, 2012.02.24.

TDU2 > Angela147GTA

icetihi
LOL

youtube.com/user/icetihiii22

gduck
Sok csaj, sok eunuk és egyetlen férfi <#idiota> Ez a menyország? <#help><#fejvakaras><#phone><#guluszem1><#confused><#conf><#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ztech
lázadjatok
icetihi
Ugyanezt élem át énis....😞

Sharks
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

tomsolo
<#eljen><#eljen><#puszis>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Angela147GTA

TDU2 > Angela147GTA

Bronx South
Hát a létem nem függ a mód megvalósulásától, az a szerencsétlen hölgy amúgy is végigrókázná a cruiseokat, a kapaszkodó se lenne elég neki, <#hehe> csak pont azért hogy van már a nude módig annyi minden, megcsapott a kíváncsiság. <#wink>

Na mondjuk ezt is megtudom érteni! <#vigyor>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

tomsolo
Meglehet, de nem én fogom megcsinálni az tuti 😊

Akinek ilyen igénye van az nézegesse addig a Nude Islands-et.<#idiota><#gonosz1>

Bronx South
Túlságosan antiszoc lett volna az érdeklõdésem ? <#hehe> De ha ennyire érdekel már-már annyit vagyok emberek közt hogy van mikor megfejel a hányinger, de köszönöm szépen a törõdést. <#vigyor5>

Még mindig nincs Házigazdája a topikban?

pixxel-nek 5x küldtem el a kérésem hogy tegye fel a header-t amit küldtem, de még csak válaszra sem méltat, nem hogy meg is csinálná.
Egy laza két hónapja nem sikerült elintézni. -.-

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

O_o

Néha mozdulj ki a gép mellõl és menj emberek közé! <#vigyor2>

Bronx South
TS ! <#nevetes1>

Egy olyat meg lehet oldani, hogy valami nõ üljön az anyósülésen non-stop ?

Vagy hogy a macska helyett, egy pina fetrengjen a kanapén ? <#wink> <#nyes>

gduck
<#idiota><#taps>

TDU2 EXCLUSIVE BIKE IN-GAME FOOTAGE - FIRST LOOK <#taps>

Üdvözlet az Uraknak, Hölgyeknek! Xlive-on játszom a játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami hír a nagy dirrel-durral most februárra bejelentett motoros dlc-rõl? Neten én nem találtam semmit.
icetihi
Legyél jófej és leszünk a barátaid 😊) Küldeni kell a menübõl friend requestet, az úgy megy, hogy kiválasztod a session playersbõl akit szeretnél, megnyitod, majd add to friends. Ha nincs tele a listája, és elfogadja, barátod lesz. Ha valaki téged szeretne felvenni, bal felsõ sarokban megjelenik egy rózsaszín box, nyomj esc-et és fogadd el enterrel (alapbeállításnál)

0Diaz0
a barátlistádra! <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Shevchenko
Sziasztok!
A játékba hogy lehet barátokat szerezni?
Azt írja szerezz 50 barátot, de hol?

FORZA MILAN!!!

Bronx South
ááá... Azt a szakállas kanadai favágót szerintem a következõ életemben se érném be, <#nevetes1> de hát vannak akik megpályázták (Floyd Jeff). Én megmaradok a realitásnál. <#pias>

Viszont megint elkezdtem a régi idõkön gondolkozni, és hogy ne legyen unalom fel is dobtam egy régi cruiseomat a Balance -vel, remélem jó kedvre derül tõle ha meglátja. <#wink> Ám ebbõl a Mercibõl neked is volt egy. <#eljen>

Kopasz büntetsz nagyon 😊.Lassan össze kéne dolgoznotok a Kennek-el <#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
Ja akad, szerintem ha megjönnek majd a motorok biztos sok pina vált majd bõrruhára. <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Baba lesz mint mindig 😊 <#eljen> Ha megjön a DLC2 és nem egy bugpack lesz akkor pár jó csajos motoros krúzt tolhatnánk hamár így televagy új csajokkal 😄

Bronx South
Összeszedtem pár cruise-t egy új összefoglalóhoz még a TDU1 videóm elõtt:

Ok de Szabi meg is válaszolta h ez DLC-s vas és nemkerülnek a trade-re majd.Az NDD elég meg az h nemlassúl a füvön-földúton(mod).Nagy köszönet értük <#eljen>

tomsolo
Megvenni nem lehet, de ha rászánod magad és kibontod játékot, nyugodtan felteheted magadnak most is. (Regisztrálni se kell oda a letöltésért mert sg-n van a cucc.)

A más nem látja te látja dologra meg annyit, hogy pl. belsõt eddig se nézegették másnál a userek, továbbá bár õk most ezután is ugyanazt látják semmit se vesztesz ha te meg olyat nézel ami neked tetszik.

Bronx South
A "Hege" feltûnt a "Hungarian Ed." videómban pár hónapja, de ezek szerintem Prohardveres emberek.

gduck
Nem tudjátok mikor lesz vége a szerver karbantartásnak?

icetihi
Megvan 😊 nekem bejön😄

Leo 1991
srácok az sg.hu klubbal mi van??kéne még menni klubversenyekre

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

icetihi
Szabi!

Ígértél egy képet, én nem találom.

wollnerd
Szabi, tele van a klubod? Az én klubom halott... A klubtársaimat tavaly május közepe soha többé nem láttam.. 😞
Szintlépéshez kéne még klubosdi...
Õk voltak a klubtársaim. Egy verseny elõtt véletlenül felvettem (HD-ra) (még jó, nem fogom "elfelejteni" azt a pillanatot) (privát vidiként töltöttem fel, de átváltottam hogy ti is megtudjátok nézni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Misi az ezredes
Hello!

Nem szeretnék nagyon offolni. De gondoltam szimulátorral játszotok hátha érdekel egy eladó Logitech G27 valakit!

Ha igen itt a link és érdeklõdjetek

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Bronx South
Mit csináltak a szerverrel vasárnap este ? Ráadásul az 1 szerverei se mennek, király <#levele>

Igazad van.Nagykár mert nagyon tetszik

Viccnek is rossz.

Ha menni fog majd a trade akkor Ts vennék tõled 1 kék-fehér trecolort.Már ha úgy meglehet venni

icetihi
Nem érted a lényegét. Nem az amire te gondolsz 😊

Bronx South
direkt kiszmájliztam hogy még véletlenül se vedd komolyan, úgy tûnik fél munkát végeztem <#nyes>

icetihi
Very high speed cruise

GerY5
Ez utóbbi két hsz. most pont hiányzott még nekem mára.... -.-

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Bronx South
elloptad gurulásra a csayaimat te <#kocsog> <#alien> most lebuktál csõdör <#hehe>

tomsolo
Szigetkörözni lehet meg hasonlók. Jelenleg 3-an is vagyunk egy lobbyba.

gduck
Mielõtt elmennek nyári vakációra a fiúk. Szóval az én tippen június vége 😞

0Diaz0
Ugyanez nekemis..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Sok dolog lesz még meglepõ, ha újrakezdted, fõleg az R8 Spyder.