40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33325 Hát remélem ez a meglepetés nem olyan lesz mint a reggeli... :DD -
#33324 Nekemis..
Ford : Jah, kéne.. Kicsit felvagyok pörögve.. -
#33323 Előtte vegyél pár mély levegőt, az infarktus sose jó ! -
#33322 Dettó, nincs szerver :D -
#33321 dettó -
jocking #33320 Nekem a NAT type-om Moderate Cone-ról UDP Blocked-re változott. Ez azért van, mert nincs szeró? -
#33319 Na én elindulok felfele.. -
#33318 Szerver OFF.. -
#33317 30mp szerver off.. -
jocking #33316 Azért a "By the time they come back up" sor egy kicsit parás. Lehet, hogy ez a back up coming csak 2-3 nap múlva fog bekövetkezni, addig meg malmozzunk. -
#33315 estig csak készen lesznek -
#33314 :DD -
#33313 Na srácok! Mattlabtól kaptunk 2 üzenetet!
1. " We will be taking the PC servers down for maintenance now By the time they come back up I think everyone will be pleasantly surprised. "
2. "Please save and exit your games now if you are online in PC. We have just sent an in-game message stating that the severs will be down in 5 minutes. "
REMÉNYKEDJÜNK! -
#33312 felnézek énis.. amúgy lehetséges! -
brucewayne #33311 most léptem be, kaptam egy üzenetet:
please save and quit bla bla maintaince
lehet most? -
#33310 Laffantsa meg.. ne azt irogassák hogy ki mikor jár be melózni.. hanem azt hogy mikor kapjuk már kézhez ezt a sz.rt.. -
#33309 Akkor ment be a Dzsahi dolgozni, azért írta -
#33308 Érdekes.. jelenleg kb 4-5helyen írják a mai " 5.00AM-et.. "... az hajnali 5.. HOL A DLC2 AKKOR?! -
#33306 Az egész király.. -
#33305 OFF:
Amikor megjelent a TDU1 (digitális verziókat szoktam mindig vásárolni) és ugye először a digitális verzió jött ki, akkor proxyn keresztül vettem meg. Ugyanis 1 nap után leállították a vásárlást, mert hibás volt a progi (az egyik versenynél megakadt, nem ment tovább). Amikor újraindították akkor meg egy hétig csak a tengerentúlról lehetett megvenni. Ezért volt rá szükség. :D Viszont aki az 1. nap vette meg, az meg kapott levélben (kárpótlásul) egy dobozos verziót + ba :D -
#33304 Én egy szóval nem mondtam, hogy a franciáknál már kijött. Használjon proxyt aki akar, nem baszakszom ilyen faszsággal. :) -
Amúgy igen, látszódnia KÉNE.. de reménykedjünk.. -
#33302 Na erre én is kiváncsi lennék! Tegnap este 20 üzit kaptam, hogy az egyik barátom yachtot vásárolt. Mi értelme van ennek? -
#33301 Akkor használjatok proxit, ha szerintetek Napoleonéknál már kijött
De sztem a tdu2 webes oldalon is látszódni kellene az új DLC-nek. Sokkal valószínűbb hogy később jön ki és az se biztos hogy ma kijön.
Pedig ha kijön, isten bizony elrepülök a Casinós szigetről -
#33300 Sok hülye hekker yachtokat vásárolgat, én meg megijedtem, mi ez a sok üzenet.... -
#33299 Azt hiszem 15 vagy 20-as szinttől mutatja. -
Petryx #33298 Tudja valaki hogy ha új profilt kezdek, mikor és miért adja meg azt hogy a fotós helyeket jelöli egy kis fényképezőgép ikon?
Mert mikor elkezdtem anno emlékszem hogy ha ráálltam mert emlékeztem hogy ott volt egy, akkor becsippant és ki is írta bal alul, de nem látszott pl az utca végéről a kis forgó ikon.
Anélkül meg nem egyszerű megtalálni. -
#33297 Akkor passz.. -
#33296 Minek kéne ip tartományra szűrni? Elég hostra, másrészt semeddig nem tart szűrni, ha csak 1 országra kell. -
#33295 És te ezt el is hiszed? Tuti nem szűrnek IP cím tartományra (túl nagy munka lenne vele), eddig se szűrtek -
#33294 Konkrétan senki nem mondta, hogy Európai idő szerint reggel... -
brucewayne #33293 jobban járnak nem jelentenek be semmit -
#33292 a franciákhoz már igen! :) -
#33291 még sehova nem érkezett el :s -
#33290 nembiztos.. csak max még nemérkezett el magyariába.. -
jocking #33289 Azt kell, hogy mondjam, hogy megint kib@szottul át lettünk qrva az atari által... -
#33288 Még nekemsem szedi.. remélem estére azért megkapjuk már.. de addig felmegyek,megnézem hogy ajándék ban járt-e nekem.. -
brucewayne #33287 én most nézem 15 percenként, mert itthon vagyok, de semmi még...
-
CamelX #33286 Ki van csomagolva a game-m, de csak camhack-et használtam. Ha indítok 1 külön launcher nélküli játékot akkor a gyári indító visszaállítja az eredeti fájlokat? -
FxRRulez #33285 Sziasztok!
Na mi a fene?? csak 2 hónapot csúszik az Atari a DLC2-vel a beígért dátumhoz képest?? :D meg vagyok lepve! A lényeg, hogy legyen jó, működjön minden faszásan, bár efelől vannak kétségeim. Engem annyira nem is a motorok érdekelnek, mint sokkal inkább az állítólag fejlesztett irányítás és a force feedback fejlesztése...
Én most tettem újra a játékot és a launcher épp ezekben a percekben tölt valami 500 megás cumót, bár ez szerintem ezek csak az eddig kiadott update-ek...
Na majd meglátjuk! Reméljük a legjobbakat!
Cheers! :)