Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Akinek ilyen igénye van az nézegesse addig a Nude Islands-et.<#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1>
pixxel-nek 5x küldtem el a kérésem hogy tegye fel a header-t amit küldtem, de még csak válaszra sem méltat, nem hogy meg is csinálná.
Egy laza két hónapja nem sikerült elintézni. -.-
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Néha mozdulj ki a gép mellõl és menj emberek közé! <#vigyor2>#vigyor2>
Egy olyat meg lehet oldani, hogy valami nõ üljön az anyósülésen non-stop ?
Vagy hogy a macska helyett, egy pina fetrengjen a kanapén ? <#wink>#wink> <#nyes>#nyes>
youtube.com/user/icetihiii22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A játékba hogy lehet barátokat szerezni?
Azt írja szerezz 50 barátot, de hol?
FORZA MILAN!!!
Viszont megint elkezdtem a régi idõkön gondolkozni, és hogy ne legyen unalom fel is dobtam egy régi cruiseomat a Balance -vel, remélem jó kedvre derül tõle ha meglátja. <#wink>#wink> Ám ebbõl a Mercibõl neked is volt egy. <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A más nem látja te látja dologra meg annyit, hogy pl. belsõt eddig se nézegették másnál a userek, továbbá bár õk most ezután is ugyanazt látják semmit se vesztesz ha te meg olyat nézel ami neked tetszik.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Szintlépéshez kéne még klubosdi...
Õk voltak a klubtársaim. Egy verseny elõtt véletlenül felvettem (HD-ra) (még jó, nem fogom "elfelejteni" azt a pillanatot) (privát vidiként töltöttem fel, de átváltottam hogy ti is megtudjátok nézni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szeretnék nagyon offolni. De gondoltam szimulátorral játszotok hátha érdekel egy eladó Logitech G27 valakit!
Ha igen itt a link és érdeklõdjetek
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha menni fog majd a trade akkor Ts vennék tõled 1 kék-fehér trecolort.Már ha úgy meglehet venni
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22