40335
  • brucewayne
    hogy lehet villogtatni?...
  • Keca
    Nekem alapvetően tetszik a DLC 2. Atariékhoz képest egész jó lett. Leszámítva a lassú letöltési sebességet (amit hála a lelkes sg-s fórumozóknak sikerült megoldani) működött egyből minden.
    Jó, hogy végre H-shifter módba is lehet 7.et kapcsolni és nem R-be rakja. A force fura lett, elsőre szinte nulla érzetű volt, de logitech profilba felhúztam 150%-ra, így már van valamennyi, viszont alapjáraton és váltáskor úgy rázza a kormányt mint a huzat, ezért a vibrationt kikapcsoltam.
    Végre látni, ha valaki rádvillant. Tetszik, hogy lehet végre gyorsan válogatni a ruháknál. A kocsiáthelyezés is normális lett szerintem. Talán nem a leghatékonyabb megoldás, de bőven jól használható. Feelinges a motor is, ahogy mozog rajta a karakter. Van persze még bőven mit javítani, de én örülök nagyon ennek a pár dolognak is. Kicsit visszahozta a játékkedvem.
    Bízom benne, hogy nem hagyják annyiban a játékot és ha lassan is, de foglalkoznak vele, mert óriási lehetőség van ebben a játékban.
    Na befejeztem.
  • tomsolo
    Hogyan szűrsz csak a végeredmény alapján ha a világ legjobb TDU-sa ment 3:21:48 -at a csaló meg megy 3:21:47-et?

• FevaLas
    De most ők régi exével nyomják a játékot mert este mér rákérdeztem, de akkor is le tudják őket ellenőrizni?
  • tomsolo
    Ja oroszoknál most sok új kulcs fog fogyni :) - megse veszik egyébként.
  • FevaLas
    Én már tegnap este találkoztam hackerekkel ott beszélgetek egymással a repülőtéren, hogy universal launcher meg tdu2 exe...

Aztán offline megvették a dlc2-es járgányokat :D
  • Petryx
    Tegnap kaszinóban néztem, az Audinál semmi változás. -.-
  • tomsolo
    A leaderboardok tiszták már? :)
  • tomsolo
    Speedhackhez mióta kell kibontás? Ne legyél te is már Psysim .

Kibontás a moddinghoz kell főleg - hang, kocsik.

Sztem úgyanúgy doomed lesz ebből a szempontból a játék, mint mondtam szinte minden megy.
  • [HUN]FaTaL
    Basszanak lovat, mert a hangok hulladékok.
  • tomsolo
    Nem jutottak el, a játék - nem az uplauncher - csekkolja az új physics adatait.
  • tomsolo
    Ilyet fogsz kapni egy idő után, aztán meg mást is valszeg..

#33750 : Minden megy, viszont vannak új fájlnevek olyan 400 db ezeket ki kell találni mi - nem olyan nehéz csak egyesével lehet. Amikor azt mondom ne piszkáljátok abba a modding is beletartozik.

Mégegyszerűbben: DLC2-vel jelenleg nincs modding.
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom eljutottak végre oda, hogyha füvön gyorsabban mész mint amennyivel egyébként menne, akkor küldi is a reportot.

ts: Minden fájlmódosításról jelent?
  • FevaLas
    Hogy érted, hogy jelent érte a játék?
  • [HUN]FaTaL
    És a régi unpacker és universal launcher működik?

Mert Modek hangjait beraknám.
  • tomsolo
    "Modolós" szempontból nem sokat változott a játék. Szinte minden megy ami az előzővel ment
    (Vicces motorrral repülni. :D) is kibontani is ki lehetett.

Kaptam - innen is - jó pár üzenetet csináljam meg ezt meg azt. Erre azt kell hogy mondjam, hogy egyelőre nem teszek meg ilyet senkinek, és nem is ajánlom senkinek a játék piszkálását - pl a fűhekkett is felejtsétek el, mert jelent érte a játék - a saját jól felfogott érdekében.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, véletlen töröltem még este :(

Mindegy, úgylátom megoldódott. :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen, nekem is baromi furcsa volt, le kell vennem az érzékenységből, de mintha jobb lenne a cucc. :)
  • Bronx South
    Szerintem valamivel jobb lett, de különböznek a vélemények mert mindenki mást élt meg.
  • Dj Tommy
    Valaki meg tudna szánni engem a torrenttel?, mert sajnos a dropboxos link nálam nem elérhető.
  • Stockbauer33 #33743
    Na kezdetnek nem volt rossz ez a szerpentines motorozás :)

#33742 Kicsit igen 1-2 vasnál jó lett párnál meg elqrták de nagyon
  • Fehercsoki
    Na fizika változott?
  • icetihi
    Hangok jobbak, motorok ok, GTO imádnivaló, az SL szintén, de már most zavar, hogy nem egyedi a motorom....

Ja és Fatal, köszi szépen nélküled szerintem most kezdenénk belépkedni
  • Bronx South
  • 0Diaz0
    Naigen... bár lekopogom.. de kezdjük elérni azt a szintet,ahol kezdjük tényleg autóban vagy motoron érezni magunkat..
  • Bronx South
    Az irányítás beállításaimat újra nekiállok kitesztelni ma vagy holnap, most már érzek valami súlyt az autón, nem a doboz tologatás van.
  • 0Diaz0
    Mi is gurultunk ,nemrég motorokkal.. szerintem nagyon tuti lett.. meg az autók irányitása is egész korrektre sikeredett..
  • 0Diaz0
    És egy válasz is! :)

Egész jó lett itt a ZR1 belseje..

Hol a trade, hol a trade?! :D

LOL.. saját fejem fölé írja ki a nevem?!

Jó kis asztal :P
  • Bronx South
    Még csak a motorokat teszteltem alaposabban, de engem meggyőzött.
    Teljesen jó az irányításuk, sokkal jobb mint az 1-ben, az autókat még nem teszteltem részletesen de ahogy észrevettem az én beállításaimmal kissé nehézkesebb lett a Veyron irányítása, ami részemről rendben van teljesen, végül is az első részt HC -ban toltam. A Veyron hangja érdekes lett, bár még nem tudtam eldönteni hogy jobb vagy rosszabb.

Mindjárt betolok ide egy motoros videót, utána felmegyek megnézek még mindent.
  • Stockbauer33 #33734
    Ment privát.

• FevaLas
    Fényszórókat rendesen le lehet kapcsolni, vagy csak ha a gombot folyamatosan nyomom?
  • Angela147GTA
    Nálam az van, hogy újra letölt mindent, mintha csak most lett volna feltelepítve, uplauncher-t, explo dlc-t, dlc2-t... szóval minden korábbi dolgot is, ami már fent volt. Valszeg bezavart, hogy úgy raktam át másik meghajtóra a játékot, hogy csak simán átmásoltam, aztán a registry-ben átírtam a meghajtó betűjét, ahol csak megtaláltam.
    80 / 25 -ös digikábel neten ~15 kB/s-el szivárog... 138.68 MB / 1.05 GB - 12%-nál tart.
  • Hungarykum
    Kiléptem aztán újra beléptem a hivatalos oldalra. Már le volt vonva a 80 AT
  • Hungarykum
    Most vettem egy kocsit a boltban 80At-ért de, még nem vonta le a hivatalos oldalon. (még)
  • [HUN]FaTaL
    Az előző is ez volt, verzióra is.

Valami elszállhatott nálad, mert ugyanazt tölti le akkor megint. Nálam nincs update.
  • tomsolo
    Új frissités: DLC2 v.025 ez is 500MB
  • allock #33725
    értem :)
  • gduck
    Vettem motort és az eladó csaj átöltöztetett
    Nem néztem, mert kiléptem, holnap korán kell kelni :(

Na jó8 :D
  • tomsolo
    Vegyél meg egy motort.
  • allock #33722
    hol lehet megtalálni a motoros szerkókat?