40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
brucewayne #33769 hogy lehet villogtatni?... -
Keca #33767 Nekem alapvetően tetszik a DLC 2. Atariékhoz képest egész jó lett. Leszámítva a lassú letöltési sebességet (amit hála a lelkes sg-s fórumozóknak sikerült megoldani) működött egyből minden.
Jó, hogy végre H-shifter módba is lehet 7.et kapcsolni és nem R-be rakja. A force fura lett, elsőre szinte nulla érzetű volt, de logitech profilba felhúztam 150%-ra, így már van valamennyi, viszont alapjáraton és váltáskor úgy rázza a kormányt mint a huzat, ezért a vibrationt kikapcsoltam.
Végre látni, ha valaki rádvillant. Tetszik, hogy lehet végre gyorsan válogatni a ruháknál. A kocsiáthelyezés is normális lett szerintem. Talán nem a leghatékonyabb megoldás, de bőven jól használható. Feelinges a motor is, ahogy mozog rajta a karakter. Van persze még bőven mit javítani, de én örülök nagyon ennek a pár dolognak is. Kicsit visszahozta a játékkedvem.
Bízom benne, hogy nem hagyják annyiban a játékot és ha lassan is, de foglalkoznak vele, mert óriási lehetőség van ebben a játékban.
Na befejeztem. -
#33766 Hogyan szűrsz csak a végeredmény alapján ha a világ legjobb TDU-sa ment 3:21:48 -at a csaló meg megy 3:21:47-et?
-
FevaLas #33765 De most ők régi exével nyomják a játékot mert este mér rákérdeztem, de akkor is le tudják őket ellenőrizni? -
#33764 Ja oroszoknál most sok új kulcs fog fogyni :) - megse veszik egyébként. -
FevaLas #33762 Én már tegnap este találkoztam hackerekkel ott beszélgetek egymással a repülőtéren, hogy universal launcher meg tdu2 exe...
Aztán offline megvették a dlc2-es járgányokat :D -
Petryx #33761 Tegnap kaszinóban néztem, az Audinál semmi változás. -.- -
#33759 A leaderboardok tiszták már? :) -
#33757 Speedhackhez mióta kell kibontás? Ne legyél te is már Psysim .
Kibontás a moddinghoz kell főleg - hang, kocsik.
Sztem úgyanúgy doomed lesz ebből a szempontból a játék, mint mondtam szinte minden megy. -
#33755 Basszanak lovat, mert a hangok hulladékok. -
#33754 Nem jutottak el, a játék - nem az uplauncher - csekkolja az új physics adatait. -
#33753 Ilyet fogsz kapni egy idő után, aztán meg mást is valszeg..
#33750 : Minden megy, viszont vannak új fájlnevek olyan 400 db ezeket ki kell találni mi - nem olyan nehéz csak egyesével lehet. Amikor azt mondom ne piszkáljátok abba a modding is beletartozik.
Mégegyszerűbben: DLC2-vel jelenleg nincs modding. -
#33752 Gondolom eljutottak végre oda, hogyha füvön gyorsabban mész mint amennyivel egyébként menne, akkor küldi is a reportot.
ts: Minden fájlmódosításról jelent? -
FevaLas #33751 Hogy érted, hogy jelent érte a játék? -
#33750 És a régi unpacker és universal launcher működik?
Mert Modek hangjait beraknám. -
#33749 "Modolós" szempontból nem sokat változott a játék. Szinte minden megy ami az előzővel ment
(Vicces motorrral repülni. :D) is kibontani is ki lehetett.
Kaptam - innen is - jó pár üzenetet csináljam meg ezt meg azt. Erre azt kell hogy mondjam, hogy egyelőre nem teszek meg ilyet senkinek, és nem is ajánlom senkinek a játék piszkálását - pl a fűhekkett is felejtsétek el, mert jelent érte a játék - a saját jól felfogott érdekében. -
#33748 Igen, véletlen töröltem még este :(
Mindegy, úgylátom megoldódott. :) -
#33747 Igen, nekem is baromi furcsa volt, le kell vennem az érzékenységből, de mintha jobb lenne a cucc. :) -
#33745 Szerintem valamivel jobb lett, de különböznek a vélemények mert mindenki mást élt meg. -
#33744 Valaki meg tudna szánni engem a torrenttel?, mert sajnos a dropboxos link nálam nem elérhető. -
Stockbauer33 #33743 Na kezdetnek nem volt rossz ez a szerpentines motorozás :)
#33742 Kicsit igen 1-2 vasnál jó lett párnál meg elqrták de nagyon -
#33742 Na fizika változott? -
#33741 Hangok jobbak, motorok ok, GTO imádnivaló, az SL szintén, de már most zavar, hogy nem egyedi a motorom....
Ja és Fatal, köszi szépen nélküled szerintem most kezdenénk belépkedni -
#33740 -
#33739 Naigen... bár lekopogom.. de kezdjük elérni azt a szintet,ahol kezdjük tényleg autóban vagy motoron érezni magunkat.. -
#33738 Az irányítás beállításaimat újra nekiállok kitesztelni ma vagy holnap, most már érzek valami súlyt az autón, nem a doboz tologatás van. -
#33737 Mi is gurultunk ,nemrég motorokkal.. szerintem nagyon tuti lett.. meg az autók irányitása is egész korrektre sikeredett.. -
#33736 És egy válasz is! :)
Egész jó lett itt a ZR1 belseje..
Hol a trade, hol a trade?! :D
LOL.. saját fejem fölé írja ki a nevem?!
Jó kis asztal :P -
#33735 Még csak a motorokat teszteltem alaposabban, de engem meggyőzött.
Teljesen jó az irányításuk, sokkal jobb mint az 1-ben, az autókat még nem teszteltem részletesen de ahogy észrevettem az én beállításaimmal kissé nehézkesebb lett a Veyron irányítása, ami részemről rendben van teljesen, végül is az első részt HC -ban toltam. A Veyron hangja érdekes lett, bár még nem tudtam eldönteni hogy jobb vagy rosszabb.
Mindjárt betolok ide egy motoros videót, utána felmegyek megnézek még mindent. -
Stockbauer33 #33734 Ment privát.
-
FevaLas #33733 Fényszórókat rendesen le lehet kapcsolni, vagy csak ha a gombot folyamatosan nyomom? -
#33732 Nálam az van, hogy újra letölt mindent, mintha csak most lett volna feltelepítve, uplauncher-t, explo dlc-t, dlc2-t... szóval minden korábbi dolgot is, ami már fent volt. Valszeg bezavart, hogy úgy raktam át másik meghajtóra a játékot, hogy csak simán átmásoltam, aztán a registry-ben átírtam a meghajtó betűjét, ahol csak megtaláltam.
80 / 25 -ös digikábel neten ~15 kB/s-el szivárog... 138.68 MB / 1.05 GB - 12%-nál tart. -
Hungarykum #33731 Kiléptem aztán újra beléptem a hivatalos oldalra. Már le volt vonva a 80 AT -
Hungarykum #33729 Most vettem egy kocsit a boltban 80At-ért de, még nem vonta le a hivatalos oldalon. (még) -
#33727 Az előző is ez volt, verzióra is.
Valami elszállhatott nálad, mert ugyanazt tölti le akkor megint. Nálam nincs update. -
#33726 Új frissités: DLC2 v.025 ez is 500MB -
#33725 értem :) -
#33724 Vettem motort és az eladó csaj átöltöztetett
Nem néztem, mert kiléptem, holnap korán kell kelni :(
Na jó8 :D -
#33723 Vegyél meg egy motort. -
#33722 hol lehet megtalálni a motoros szerkókat?