40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33721 Nem látszik az oldalon semmi. De még a DLC oldalon se látszanak az új dolgok.
UI: Casinó tök üres, de elég durván néztem ki motoros szerkóban :D -
#33720 Ja, az tényleg kipufogó, akkor rendben van. :) -
buksee96 #33719 amúgy ha felnyomjátok a lámpát akkor úgymarad égve?
-
#33718 Nálam mennek a motorok a kormánnyal ugyanúgy mint a kocsik.
Az aston dbs hangja is jobb lett, mint volt, bár a Modeké még mindig klasszissal jobb. -
#33717 Nálam a motorok tök bugosak. Nem is tudom írányítani őket. -
Entex #33716 fxx-el kevertem -
Entex #33715 ugye ez elvileg csak versenypályára készült, és úgy emlékeztem nincs rajta, de mégis van
-
#33714 Srácok.. mi a fene van?! Azt írja hogy nincs szeró.. :O -
#33713 Az ok, észrevettem. De féklámpa semmi. Este próbáltam, lehet, hogy nappal világít a headlight mint féklámpa de este nem erősödik. De ha ez így rendben van akkor ok. -
#33712 alul van a lámpa, ha indexelsz észreveszed -
Entex #33711 Azon nincs lámpa azok a kipuffogók elvileg -
#33710 Az 599XX-nek nem kéne hogy legyen fék lámpája, vagy valami? A hátán a két körben csak egy nagy feketeség van :D -
#33709 Nálam is ilyen főleg mikor megállok a mocival. -
#33708 1 év alatt az RS5 Indexét nem sikerült kijavítani, gondolom akkor a Cobrának sincs továbbra sem. -
#33707 Nem kell tokenért venni. Legalábbis most besétáltam az audi szalonba RS5-nél simán Buy van, nem download content mint a még meg nem vett autóknál.
Persze festhető nem lett, gyökerek. -
#33706 Nálam semmi gond a motorokkal, bár csak a ducatit próbáltam.
Online. -
#33704 Azok a kocsik vásárlósak amik már megvannak? Pl bugatti SS?
Ha igen akkor ezek az elmebeteg faszok azt találták ki hogy festhetetlen DLC kocsikból ha többet akarsz vegyél tokenért még? :D -
Petryx #33703 Nekem a Warning Flash-re fel illetve le kapcsolja a világítást.
Mondjuk elég gáz hogy nyomva kell tartani, de ezt most a másik is látja aki áll veled szemben!!! -
#33700 Egy darab big ugye általában, meg map szóval nem hiszem. -
#33699 Megy a szerver egyébként? Vki megnézné mit mond a dlc cuccokra ott is? No offer? -
jocking #33698 Nem azért, de ígértek valami olyat, hogy kapcsolható világítás. Azt melyik gombbal lehet? -
#33697 Nem tudom eléggé hallgatnak, egy biztos én nem veszek új game-t.
Gyerekek biztos hogy ez a DLC2? Nem maradt ki valami fájl? Hát nálam a motoroknak nem volt ilyen gondjuk. -
#33696 Akkor mesterúr.. ha lesz kedved,és visszakapod a karidat.. csináltak neked munkát.. -
#33695 Az semmi. Reszeltek a fizikán is. Sírok miket csinálnak most az autók. -
#33694 A régieket is kicserélték? A fosnál is fosabbra? Minek? omg -
#33692 HAHAHHHAHAHAHAHAHHA.
ENNYIRE. Nézz meg egy tricolore-t vagy veyront. Te jószagú kenyérgyártó kisiparos. -
Entex #33691 Sima MasterCardot használok működik mindenhol. Nem dombornyomott, az a lényeg hogy az aláírás mezőben legyen 3 szám mert azt is kérni fogja.
Imprezába végre beköltözött a turbo meg a lefújószelep :D -
Petryx #33690 Reszeltek az Italia hangján, egész pofás lett az eredetihez képest, bár messze nem olyan mint a Modek féle.
A FF viszont szerintem még szarabb lett. -
#33689 Ennyire fos?:D -
#33688 Bazze röhögögörcsöt kapok a hangokat illetően :DDDD -
Petryx #33687 -
#33686 Remélem sima internetkártya is jó, dombornyomott kártyám nincs, de ez meg külön netes fizetéshez van. -
#33685 Ja így is lehet, akkor ok. :-)
Majd regisztrálok, ha egyáltalán sikerül életet lehelni ebbe a szarba. :D -
Entex #33684 Megy a szerver! -
Petryx #33683
-
Petryx #33682 A PayPal-al, dombornyomott bankkártyával pár másodperc a világ bármely pontján fizetni online.
Azonnal leveszi és Accepted.
Évek óta használom. -
#33681 Amúgy a betöltőképernyőig minden ok.. utána kiírja hogy nincs szerver :) -
#33680 Ja úgy igen.. :) -
Entex #33679 Talán add meg a bankkártyaszámodat nekik és ne utalgass -
#33678 De a paypalodra a bankodból utalni az 4 nap állítólag.
Paypallal vásárolni az már azonnali, de a pénznek oda kell érnie.