40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33893 ja tudom, beszéltem stepunique-kel, mondta nem vagyok normális, mé fizettem érte , nem hekkelnek, csak régi exével megveszik -
#33892 Ruszkikat felpiszkálták most. Náluk a játék olcsóbb mintha megvennék az új autókat. Vajon mire költenek? :) -
#33891 ok segáz -
#33890 Karácsony van??
Húúú de figyelnek....
-
#33889 Ez ilyen. Ezt találták ki a franciák. Szvsz rohadt idegesítő dolog sztem.
Talán az lehett a gondjuk hogy a néhány helyen egy emelkedőn áll a kocsi és ha motorral vagy hülyén nézett volna ki a tartóval. -
Hungarykum #33888 Ice PM-ben nem engedi elküldeni -
#33887 Jó neked.. nekem nemtudom mi gondja lehet.. mert banolva nemvagyok.. de eléggé idegesítő.. -
Hungarykum #33886 Ti látjátok a járművek közül bármelyiket a garázsotokban amit éppen vezettek? Mert nekem nincs ott semmi.
Ha alap kocsi ha DLC2 jármű akkor sem látom.
Mi baja lehet? -
#33885 LOL
-
FevaLas #33884 én most léptem be, nálam nincs semmi gond -
#33883 Kezd elegem lenni ebből a szerverből.. 30perce próbálok csatlakozgatni,és persze hogy nem dob be SEHOVA.. -
FevaLas #33882 http://kephost.hu/share-D963_4F88A23D.html -
FevaLas #33881 Ducati lvl4-es tuning: -
FevaLas #33880 Én mentem versenyen igaz nem nyertem meg, csak kipróbáltam :) -
balazsgigi #33879 A többit már írtam offtopic-ba!
De annyira nem lényeges,csak kipróbálás végett akartam.
A lényeg,hogy bejön maga a játék.Igaz nem vérig szimulátor,de legalább itt nem csak köröket lehet menni!Van egy kis szabadság!
Tehát meg fogom venni,szerintem majd talizunk is!
-
#33878 Adjak? :D -
#33877 Új offline küldik nincsenek? Nincs kedvem a cheaterekkel baszakodni pénzért. -
Stockbauer33 #33876 Mesélték h milyen űridőkkel döntögetted a Ts versenyeit.De neked meg az Endzsinek van türelmetek ezekhez a versenyekhez.Az Angéla meg extra ezekre van ráálva -
Petryx #33875 Hááát attól hogy "jól" kicsit messze érzem magam, de köszi. :-) -
Petryx #33874 ts.
mi a meglátásod?
Texmodot offline az Universal Launcherrel lehet (merjem) használni? -
#33873 nekem kritikus hibát ír ki
mit tegyek skacok?? -
#33871 De játékbeli pénzt.. -
#33870 Talán ha elolvastad volna a hozzászólásokat.. Elég lett volna törölni az uplauncher.localdb-t, vagy reinstall előtt kimenteni a big fájlokat és visszamásolni. Kérj meg valakit akinek normális uploadja van, hogy adja oda.
Ha minden kötél szakad felseedelem én, de csak 3 megabitem van. -
Stockbauer33 #33869 Te amúgy is nagyon jól vezetsz legalább viszed a magyar vonalat az élen
Na meg az Angela -
#33868 "Raknak ki "hivatalos" challengeket ahol talán tisztán lehet versenyezni más ideje ellen?"
Aha. -
Petryx #33867 Gyerekek!
Bementem a CRC-be és ez fogadott:
Raknak ki "hivatalos" challengeket ahol talán tisztán lehet versenyezni más ideje ellen?
-
FxRRulez #33866 Skacok kellene egy kis segítség! Nekem is kiírta a DLC 2 letöltése közben, hogy Critical ERRor és hogy telepítsem újra a játékot bla-bla... nem volt mit tenni, újraraktam a játékot, most viszont ugye le kell hogy szedje a "sima" patcheket, ami 1 giga kb, plusz majd még ugye a 2-es DLC és könyörgöm 12 K-val jön!!!!!!! :O Mit csináljak emberek, mert így nem lesz kész Soha ebben az életben!!! És mi lesz ha majd megint kiírja a Critical Errort??? majd megint újrakezdem??
Mi tévő legyek?? a játékom természetesen eredeti!! -
Petryx #33865
Az Ataris párna is odabasz! -
Stockbauer33 #33864 Én fizettem ezért a szép fotelért -
#33862 Ígyvan! Ruhák-Bútorok ingyenesek.. csak az igért ingyenes járművekért kell fizetni.. -
#33861 köszi
Akkor várható a közeljövőben remélem. -
#33860 Csak PC egyelőre. Azt hiszem a ruhák, bútorok ingyenesek, a járművekért fizetni kell. -
#33859 sziasztok
PS3-on tolja valaki? Arra is kijött a DLC2? Mert azt észre vettem, hogy a graf és a hangok javultak, de a többit meg kell venni? Néztem a storet, de nincs ilyesmi. -
becsiati #33858 nincsen meg valakinek a TDU 2 - hez, az összes kocsinak a hexa kódja?
privibe írjatok...
köszi
-
#33856 Szabi!
Hova tűnt a klubunk?! -
YeJoK #33855 köszi fatal:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#33854 Az exet, meg a kis vackokat le fogja tölteni, de a nagy, 500 megás fájlt nem. -
#33853 Akartam is plakátot csinálni,és fogok is.. csak közbe külföldi haverokkal is beszélgetek,meg segitek nekik ittott meg minden.. -
YeJoK #33852 Azaz nem biztos most TDU2 part1 et tölti a 3 mból 14 mb
-
YeJoK #33851 Így is letöltő oldal jön be:////