40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#39763 Sanszos :) -
Hungarykum #39762 Szerver állapota -
Micsurin #39761 Hali !
A szerok már teljesen leálltak ?vagy mi van ?
Csak olyan kormányt tudok használni amit a neten ( pl itt : http://solidlystated.com/software/test-drive-unlimited-2-steering-wheel-support/ ) is írnak ? -
#39760 Szerverek nem mennek? -
Stockbauer33 #39759
Fasza stabilnak tűnik az Aventador -
-
#39757 Köszi, kedves vagy, de már próbáltam, nem női karakteres viszont ciril betűs... :( -
#39756 Egy feliratot se tud megjeleníteni, gondolom ciril betüs -
#39755 a csudába :( -
#39754 Óóó, csudába... offline meg senkinek sincs ezek szerint... -
#39753 meg a jelszavadat, e-mail címedet is :P -
#39752 az online mentés a kulcsot is tárolja -
#39751 Részvétem. :(
Azonban még segítséget keresek a mentést illetően. Senkinek nincsen ötlete, vagy esetleg savegame-e? :) -
#39750 jól tetted.. én még meg is vettem.. :DD -
#39749 azt nem is próbáltam :) -
#39748 Test Drive Ferrari :D -
#39747 shift2? :D -
#39746 komoly teljesítmény lenne rosszabbat csinálni a TDU2-nél :D -
#39745 Várjunk még azzal a Crew-val, hogy milyen lesz, mert nem lehet tudni. -
#39744 :D Amúgy meg tudom érteni igazából. Rohadt sok időbe kerül egy modot normálisan megcsinálni, még a valamivel egyszerűbb, 1 részhez is. Én is hetek óta vacakolok az e60-as bmw-vel, és még a java hátra van. Egy idő után könnyen rá lehet unni. Az 1 szervereit már lelőtték, a 2-nek se lehet sok hátra, ez meg aztán végképp elveszi az ember kedvét az egésztől.
Hát részemről rohadt nagy reményekkel várom a The crew-t, remélem nem kell megint pofára esni. -
mikiking #39743 Sziasztok,nem vagyok otthon még a dologban, Modok érdekelnének a játékhoz,főleg Autó Modok.. (BMW... ilyesmi) hol találok hozzá legegyszerübb módon minőségi cuccokat ? -
Coral Springs #39742 Igazuk is van. Pont láttam valamelyik nap a turboduck -on, hogy a Minime891 beszúrt egy képet arról ahogy dolgozik valami verdán. Hát nem kevés munka és időbefektetés lehet egy-egy autó elkészítése, nemhogy ez az egész projekt egy olyan játékért ami már a végét járja. Arról nem is beszélve hogy vannak akik ledegradálják, lecsíterezik őket, hülye agyuktól fogva lehúzzák a projektet. Nem is csodálom hogy van aki beleun. Kijön a The Crew ezzel már senki nem fog játszani. -
#39741 úgy döntöttek, hogy inkább az életüket élik és nem a játék megmentésén szrakodnak.. idióták... -
#39740 A legjobb autó és hang modderek. Kár... :( -
#39739 Pont modek :( -
#39738 Minime891 modellező és Jorgemodek hangvágó is kiszállt a modder csapatból.. :-/
a 0.4es frissítéshez még befejezték a járgányokat, de újabb már nem várható tőlük :(
szerencsére még mások is dolgoznak rajta, szóval nem áll le a projekt, csak belassul..
-
#39737 A megnyert versenyek miatt, stb. -
#39736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
eljutsz odáig, hogy van egy házad...kilépsz, elindítod offline a játékot, bemész a kereskedőhöz, hol újabb házakat vehetsz, elindítod a cheatengine-t, átírod az egyik ház árát 1 dollárra, megveszed, visszaállítod az árát...megint bemész, eladásnál átírod az előbb vásárolt ház árát pl 800.000.000-ra, és eladod...újraindítod online a játékot...örülsz :) de ez csak egy példa. eljátszhatod ezt autóval is.
-
Hungarykum #39735 Megnyeri a pókert -
#39734 Én se értettem, hogy... -
#39733 2 sec alatt? Talán csalsz? -
Coral Springs #39732 Van valaki itt az sg.hu klubbol ? Ki a vezére ? Valamiért nagyon klub flessen vagyok, kell nekem egy saját de feleslegesnek érzem újat csinálni. -
#39731 hát de minek? csinálsz egy új karaktert, kb 2mp alatt milliomos vagy, és megveszed ami kell...max a kereskedésig kell elmenni :) -
#39730 Sziasztok ! Srácok, valamelyőtöknek nincsen véletlenül egy 100%-os mentése a játékhoz, lány avatárral? (utóbbi a fontos)
Megpusztult az a régi vinyóm amin a mentését tároltam és újra szeretnék játszadozni vele, csak épp nincs kedvem azt a 200 órát újra végignyögni. (vagy lehet, hogy többet is játszottam vele :D )
Előre is köszönök minden választ. -
#39729 -
#39728 -
-
Coral Springs #39726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39725 Adják már ki :D -