Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk tegnap még magát a játékot sem tudtam feltelepíteni, a telepítés legvégén megakadt a lemez az x360pad fájlnál vagy valami ilyesminél és nem ment tovább. Megpróbálom torrent lehúzni, kód ugyanúgy, mentés vissza, gondolom úgy mûködik : D
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mi meg a Sunday Driversnél elég öregurasak <#bee1>#bee1>
All hail the double x!
"Nulla tenaci invia est via"
All hail the double x!
Mert már vagy 3 hónapja nem látom Ibizán az utolsót...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mivel a konzolos fórum nem aktív,játssza valaki PS3-on ? 😄 Valamikor krúzolhatnánk. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
azt majd csapatjuk rendesen 😉 😄
Van valamelyikõtöknek clubja? Csatlekoznék.
Másfél éve komolyan toltam a játékot, de 53. szinten újra kellett húzni a windovst és elveszett a karim. Nagyjából egy fél éve újrakezdtem (sok felejtéssel), de 30-35. szinten meguntam, hogy habár online tolom, nincs társaságom, akikkel le tudok menni lógni, versenyezgetünk, segítünk egymásnak vagy csak dumálgatunk.
Lenne kedve valakinek? 😊
Egyedül a kaszinós öltöny a fontos.
Most beléphetsz bármelyik kategóriába és végignézheted miket lehet lopni.
(némelyiket elég drágán lehet ellopni <#vigyor3>#vigyor3>)
Arra ügyelj, hogy balra ne lépj, mert akkor kezdheted elölrõl.
All hail the double x!