40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#39723 Nekem is meg van steamen - ugye a ban után kaptam pár kulcsot emberkéktől, viszont vki giftként is elküldte, viszont nem steamen keresztül installáltam hanem a steames kulccsal aktiváltam a már meglévőt így maradt minden a régiben :) -
#39722 -
#39721 egyszer megvettem megjelenéskor játszani, aztán jóárasan steam-re, hogy meglegyen steam-en is, így kaptam egy audi dlc-t :D
és igen, a steam-es kulcsomat nem használtam még, csak a listába rakta be a játékot :) -
#39720 de minek vetted meg ennyiszer? Ajándékba vagy mi? -
#39719 januárba 1124ft-ért vettem meg steam-re.. :D
jelenleg ~2500ft a legolcsóbb amit találtam, de ezt az oldalt egyáltalán nem ismerem -
pitlord23 #39718 Hát ja, emlékszem, amikor meg akartam venni már nem is találtam dobozos változatot, de soknak tartottam a steames árat ezért vártam, aztán a cdgalaxisban lehetett kapni újra egy ideig akciósan, és akkor gyorsan megvettem. :) -
#39717 -
#39716 LOL még dobozos korában is olcsóbban vettem :D -
#39715 ~6200 ft :D -
#39714 Mennyiért fut most a steamen a gamma? Bocsi, de melóból nem tudom elérni a játékos oldalakat és estére tuti el fogom felejteni -
pitlord23 #39713 Csak, hogy tisztázzuk, ez a játék pénzbe kerül, nem ingyenes. Steamen keresztül lehet a legegyszerűbben megvenni, ehhez be kell lépned a steam accodba kosárba tenni a játékot, majd fizetési módot választani, stb. A steam magyarul van szóval az elég jól elmagyarázza, majd innen lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni. -
zsotya71 #39712 Nem vágom ,hogy kell!bocsi!
-
zsotya71 #39711 A steam ra kell kattintani?
-
#39710 Hali, innen tudod letölteni. -
zsotya71 #39709 Sziasztok! hol lehet ezt a játékot letölteni?ill ,hogy lehet elkezdeni egyáltalán? már regeztem!eddig nfs w-öt nyomtam de hackerek miatt lehetetlen játszani!előre is köszi a segítséget! -
#39708 Hát Én nekem meg volt egy fél év-év offom a forumozás terén és csak most tűnt fel a képeken a MrFordSelby név, akkor jöttem rá hogy te vagy az. Mondjuk Én még nick cseréről eddig csak tőled halottam :D
De egy kis érdekesség:
"Néhány hónap, év után van hogy úgy érzi az ember hogy megunta a nicknevet..."
és "Már évek óta nem azon a néven fórumozok" kicsit ellentmond egymásnak nem? :) -
Coral Springs #39707 Amúgy Steam -en is épp mostanában váltottam regisztrációt, szóval amivel felvettelek barátnak azon már nem nagyon leszek online. -
Coral Springs #39706 Egyik regem sincs véglegesen kibannolva, van amelyiken csak 5db büntetőpont van mégis lecseréltem. Eljárt felettük az idő. Néhány hónap, év után van hogy úgy érzi az ember hogy megunta a nicknevet, majd csinál egy újat. Nem hiszem hogy ezzel egyedül lennék, vagy hogy szenzációnak számítana az internet világában.
#39704 - Már évek óta nem azon a néven fórumozok, nem tudom hogy jött most ez ide. -
#39705 amikor sokadjára lett már kibannolva és kellet egy új reg neki -
#39704 Te mikor lettél USAMENPOWER-ről Korál rúgó :D -
Hungarykum #39703
-
#39702 Igen, ez egy ilyen játék.
Egyébként olyan szinten megértem a "tisztákat", hogy baromi szar lehet látni azt a sok lancsát ami velük szembe gurul :D -
Hungarykum #39701 Ha nem tetszik nekik a patch az nem baj, de senki nem mondta, hogy kötelező használni.
Amúgy nem értem mit nem lehet ezen szeretni. Hülyék szegények.
Az a legjobb az egészben, hogy úgysem tudnak tenni ellene semmit. -
#39700 Lehet tudni, hogy mikor jön a 0.4? -
#39699 idióták mindig is voltak.. és lesznek is.. :D -
Coral Springs #39698 Pár napja lehet hogy összefutottam vele, egy Lamborghini -vel volt. Van egy büdösbunkó brit klikkesedés akik hallani se akarnak a patch -ről, a csávó meg egy cruise -ba került velük azt be is lett találva. Azt mondta hogy "rengeteg munkám van ebben, köszönetként meg azt kapom hogy motherfucker ?" Amúgy nem tudom hogy mekkora aberráltság kell ahhoz, hogy egy ilyen patch -et valaki hack -nek tituláljon. Főleg úgy, hogy az említett klikk tagjai közül nem egynek elmondásuk szerint ki van csomagolva a játéka, használ texmod -ot, stb. Ez már a gyökérség magasfoka. -
#39697 google :D -
Coral Springs #39696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39695 még nem, a model készítője rakta ki ezeket a képeket :) -
Megjelent a 0.4? -
Hungarykum #39693
-
motown #39692 koszi szepen..mukodik -
#39691 Vedd ki a combined axist a kontroller beállításaiban. -
motown #39690 Nem jó.Egy Logitech Driving force GT röl volna szó.Le nyomom a fék pedált,és azt irja ki hogy már be van állitva.a gáz pedig egyfolytába aktiv -
#39689 Ne nyomd a pedált, amikor kéri, hogy engedd fel... -
motown #39688 sziasztok.olyan problémám lenne a játékkal,hogy nem tudom beállítani a kormányt.Be van akadva a gázpedál
-
#39687 A Dokumentumokba lévő Eden Games mappa kimásolása az kötelező, mert ott a mentés, és természetesen egy revoke-t kell csinálni telepítés előtt. -
#39686 Semmi nem lesz a régi, mert nem szinkronizál. A mentés a dokumentumokban van (ha jól emlékszem), vagy a programdataban.
És a TDU-t ne felejtsd el revokeolni reinstall előtt. -
#39685 Uraim! Hardver csere miatt szeretném a gépet újratelepíteni és a profilomat és a mentett állást nem akarom elveszíteni. Van-e valami extra tudás amit megosztanátok velem? Vagy telepítek win-t és azután a TDU2-őt szinkronizálók a steam-el és minden a régi lesz? -
#39684 senki sem vette át
a TDU licenc jelenleg a hitelezőnél van, az aukción nem érkezett be olyan ajánlat ami említésre méltó lett volna - hivatalosan