Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoleegolf2
nekem hekkelt matringám van, meg egy pár milliót raktam be....
az para? <#wow1>

TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //

Norby646
Na ezt majd megbeszéljük... 😄 Am jó lenne, mert hiányzik a kis fostalicskám... 😞

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

[HUN]FaTaL
Jópár hete nem voltam belépve, remélem nem lesz meglepi... Mondjuk autókat én nem hackeltem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Norby646
Mind1 úgyis inkább a tdu1-ben mozgolódok. Legalább nem fogok unatkozni. Egyedül azt sajnálom hogy sok idõ volt eljutni odáig meg ugrott a kis edo-s slr-em is... 😞

http://www.youtube.com/watch?v=dSFWE-Q5Ps4

Ez volt az egyetlen "komoly" festésem. Tudom ez itt nem egy nagy szám de én ettõl nem tudok jobbat csinálni és büszke is voltam rá.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Angela147GTA
Behekkelt matricás festésért bannolnak?

TDU2 > Angela147GTA

Norby646
Hát beraktam asszem 5 dlc1 autót. A fasz gondolta hogy ezért bannolnak... 1 évig szarnak a játékra, az rendben van hogy az idióták folyton összetörik az autóm, csalnak a crc-ben meg még el is küldenek a ***-ba de engem bannolnak ezért. Röhely az egész... Amúgy szerintem "csak" az accountom lett bannolva, mert a kulcsot nem bannolták. Legalábbis azt nem írta. De áhh... Faszom, egy csomót b*szakodtam mire eljutottam arra szintre ahol tartottam és most midnent elölrõl... Gondolom felesleges írni, meg mit is írnék... Mind1 végülis az jogos hogy hekkelés miatt bannoltak, viszont marhára nem igazságos hogy azokat akik jobban megérdemelnék azok vígan autókázgatnak most. Legalábbis a nagy részük. Na de az is biztos hogy egy ennyire ganéj játékért még életembe nem adtam ki 6000ft-ot. Meg is bántam rendesen, dehát késõ bánat, viszont ha már kiadtam ennyit ezért a szarért akkor mostmár kár lenne "eldobni".

fasza. trükköztél valamit a játékkal?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Norby646
Ha az authentical key banned üzenetet nem kaptam akkor csak új profilt kell kezdenem? Mert azt nem kaptam csak hogy chat locked, freeride locked, online unavaliable, meg invite unavaliable. Vagy vmi ilyesmik jöttek. Beléptem eladtam azt a kb 4-5 dlc1-s autót. Faszom beléjük. :SS

Norby646
A kibaszott szemét kurva anyját a mocskos atarinak, felgyújtam az egészet!!!!!!!!!!!!!! Belépöek erre mi fogad? You are banned és kaptam vagy 5 üzenetet.... Na elmennek ezek a gecibe a szar hányadék játékukkal együtt. <#levele><#boxer>

gduck
Na ha ma jön a DLC2, akkor én is kiszabadulok kicsit a Casinóból 😄
Akinek nem szokása sürgõsen csináljon backupot a mentésérõl!
Remélem probléma mentes lesz a frissítés ( nem ez a gyakorlat XD )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Dj Tommy
A nyugodtságon azt értettem, hogy jár-e érte ban, ha használom?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Fehercsoki
Fizikában van valami változás?Esetleg lehet már rendesen driftelni?

icetihi
Még semmi pedig már reggel van<#whatever>

youtube.com/user/icetihiii22

0Diaz0
TDU1fórumból csórtam.. Brutál! Hawaii Virtuális Túra..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Na takarítottam énis.. -40jármû.. <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Csodálatos ahogy lóg a ferka ajtaja.Gratulálok csigazabáló idióták <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
A szokásos... <#unalmas>

Nagyon geci sztori amit csináltak veled mert sorolhatnánk a gyengefejüek müsorát amit csinálnak(csapatokba tudatosan direktbe azért mennek fel h kilöködjék a playereket).Remélem jössz vissza aztán pár ezer km-rt kruzolunk v kruzolsz majd <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tomsolo
A lényeget kihagytad, ez nem vették ki:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A trade ugyan úgy nemérdekel mint a motorok de az isolate az nagyon kéne a <#kocsog>-ök miatt.Mint a múltkor veled az északi reptérnél ahogy ellöködött 70-80 méterre aVeyronos baromarcú.Ha beraknék egy tankmódot mint a NightGamez akkor meg csalok?A fasz kivan ezzel a fos játékkal.És gondolom ha megveszem az új verdákat ismét 2km-enként beakadok az aszfaltba.De lesz új ruha meg sokat gurulok majd a sztratoszal meg a lancsiával meg a Détájpal.LOL bassza meg

Viszont 1 év után megtaláltam a leguánomat.

Bronx South
December 9 -hez képest azért alaposan megkopasztották a felhozatalt. Amit elsõ ránézésre kiszûrtem hogy nem lesz Trade, se Session management, tehát a monkeykat ezentúl se lehet majd isolálni. Remélem Jahia elcseszte azt a listát.

0Diaz0
uplaunchert elinditod.. és ha letöltötte, újra kicsomagolod.. Mr.M. <#smile><#idiota>

marcihusi
A kicsomagolt játékkal mit kell csináljak, hogy le tudjam szedni az esetlegesen érkezõ dlc-t?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Nagyon nagy<#taps><#nevetes1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

icetihi
Nem láttam egy részt sem, nem értem <#nemtudom><#vigyor>

tomsolo

icetihi
A tuning hack... ha már itt tartunk. Gondolom nem lestél bele, de ha véletlenül igen...<#zavart2> Ferrari 2es tuningnál nézi-e hogy hogyan van elosztva? <#idiota><#idiota><#idiota> tudom jó kérdés, de érdekelne ha esetleg ránéztél.

tomsolo
Én tudtam használni - az a rész nem változott és nem is fog 😊
A nyugodtságáról nem tudok nyilatkozni.

wollnerd
Egy roncsderbiben nem. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dj Tommy
TS:
NDD lehet majd használni, "nyugodtan"?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Bronx South
Hozzá se szóltam. (#33205 >>> #33207) <#smile>

0Diaz0
Hát.. akkor igazából tényleg fölösleges.. <#idiota> De azért köszi 😊

Na uraim, tegyék meg tétjeiket. Lesz holnap DLC2, vagy perszehogynem? <#idiota>

tomsolo
1 napot (se) kell várnotok és itt a végleges, akkor úgyis meglesz mindenkinek a véleménye, fog-e rá költeni vagy nem.

A jelenlegi memóriahekkes dolgok egyike se fog menni - dlc kocsik, tunning hack etc... - és mint mondtam legyetek tiszták abból nem lehet baj.

0Diaz0
Nyugottan.. legalábbis ,ha nem nagy kérés.. engem érdekel picit.. esetleg privátban? <#bohoc>

Felesleges kötekedned.Leirtad h mi a véleményed a bannolása miatt.ENNYI.Nem kell keresztre feszíteni.Hibázott és beválalta.Igaza volt ICE-nak h tett annyit értünk(jobbá-kényelmesebbé tette ezt a rakás fost) h kussbalegyünk és várjuk h ismét aktív játékos legyen majd.Lapozzál légyszives

Bronx South
Az ócska beszólásaid mosolyt csalnak az arcomra, még egy párat, jól szórakozom. <#gonosz1>

tomsolo
Köszönjük emese.

tomsolo
Id változás (tudtommal) nem lesz - most van nálam egy februári verzió 😊, a pink mustang és a meg nem jelent kocsik fognak változni egyenlõre nem árulom el mire. (Meg más dolgokat se nagyon, nem akarok spoilerkedni.)

Bronx South
Pontosan tudják hogy mindenki behackelte magának a DLC2 -es autókat, és szerintem több is várható mint spontán ID változtatás. Ha a szûrést TDU2 account szinten fogják végrehajtani ezentúl, szerintem esély se lesz a hackelésre ilyen téren, a TDU2 account az meg fix. Tehát ez alatt azt értem, hogy szorosabb lesz a kapcsolat a TDU2 account és a játék között, persze ez az én elméletem, lehet hogy hülyeség. Minden esetre én többre számítok egyszerû átírásoknál, most nagyon rajta vannak ezen a témán.

0Diaz0
Az a gond, hogy én újraraktam.. és van pár pinkmustangom.. <#idiota><#idiota><#idiota>
De mindjárt felmegyek aztán használtautósnál elpasszolom õket..

0Diaz0
Naigen.. lehet hogy bese megyek most kivételesen melózni ( mert szorgalomból megyek.. akkor megyek amikor akarok, és akkoris jövök el amikor akarok ).. de ha nem megyek,akkor reggelektõl fent várlak, aztán tõlem felváltva krúzolhatunk ,és pókerezhetünk is! <#worship><#taps>

Na akkor 7végétõl komoly krúzok lesznek 😊 Csúcsra lesz járatva a 2 sziget.Remélem nem szétdobálós meg laggolós csapatások lesznek

[HUN]FaTaL
Csak hangot szeretnék cserélni. DLC-t eddig se hackeltem, ezután sem fogok.

Esetleg camera hack meg az index hangmod. Ezek egyike sem nyúl annyira a játékba. Nem hiszem, hogy a hangok cseréjéért bannolnának, pláne, hogy report alapú és ez kívülrõl egyáltalán nem látszik.

0Diaz0
Igen Stocki, jelenleg ígyvan.. és szerintem ezután is így lesz.... de motort megveszem motorboltba.. az autókat meg, kisunyiskodom TS úr módszerével.. Amit nem vettem meg DLC-s autót.. abbólsem volt probléma idáig.. ( leis kopogom )

wollnerd
Jé, kérdés hogy a motoroknak lesz-e külön irányítási opció mint az 1-ben.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Volt vmi képed régebben h kell megvenni a szalonból a DLC2-es autókat.80 tokent írt a vásárlásnál?Tehát megint darabonként 80 lesz?

Norby646
Szal többek között az rs5-öm mehet a piacra? 😄

tomsolo
Ki lehet. De azt javaslom mindenkinek h amennyire csak lehet legyen tiszta fõleg DLC kocsik terén.

[HUN]FaTaL
Jé, csoda történt 😄 Na kiváncsi leszek. Viszont akkor egyelõre a hangmoddingnak búcsút lehet inteni, ha jól sejtem, mert kicsomagolni még nem lehet majd.