40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#34657 Köszi,egyenlőre csak gondolkozom rajta hogy beruházok egyre mivel még pénz sincsen rá,mellesleg próbálok menni dolgozni, és kéne még jogsira is pénz, autóra meg pláne.... szóval majd meglátjuk.. -
#34656 Oké,mehetünk Paganival! :))
Bár,az a gond hogy szerintem 7vg-ig nem jön meg a levelem UK-ból, ha ma adják fel... -
balazsgigi #34655 Remélem jót linkelek most!:) -
#34654 Ezt! -
balazsgigi #34653 Én is ezt a mailt kaptam.És akkor most ez mit is jelent? -
#34652 Köszi a linket, ez is v1.3.1, és szintén nem működik. Van valami ötlet, hogyan lehetne működésre bírni? -
#34651 Én így jártam! Kaptam levelet Ataritól! -
Stockbauer33 #34650 Legyen szombat v vasárnap.Szombaton a F1 időmérő után, vasárnap a F1 futam után.Így jó? :D (Péntek este?)Addig póker :)
Az új DLC2-es vasak felejtősek.Motor még elmegy de szívemszerint Pagani krúznak v 400+ nak örülnék a legjobban -
Petryx #34649 Mindenképpen!
A G25 egy nagyon jó kormány és lehet hogy ez a játék nem használja ki 100%-ban, de hosszú távon aki szereti az autós játékokat mindenképpen megéri az árát! -
#34648 Valamit csinálhattak, mert nem tudtam belépni az oldalra, így jelszót kellett változtatnom :( -
#34646 -
Petryx #34645 ts -
#34644 Aki esetleg így járna -
#34643 Ehhez a játékhoz nem érdemes, máshoz igen. -
#34642 Nekem g27 van de sok a hasonlóság benne. És imádom! -
balazsgigi #34641 Szerintem meg!De motorozni nem tudom,én csak autóval megyek.
© Hungarykum :Te milyen grafikai beállítással játszol?
Én nem bírom a recéket eltüntetni.
-
#34640 Srácok! Szerintetek érdemes lenne a játékhoz,beruházni 1 G25re? -
#34639 -
Hungarykum #34637 No Comment
-
#34636 Jópofa :) -
#34635 -
#34634 Nemakartam, azért mert amikor rákattintok hogy letölt akkor kiírja a vírusírtó hogy vírust tartalmaz az a letöltése. -
#34633 Tök egyértelmű hogy mit old fel..
Amelyiket kipipálod,rámész hogy unlock és feloldja azokat a helyeket.. ( = látod hogy hol vannak.. azt nemtudom hogy "felderitési" pontot is kapsz-e érte.. )
De inkább te ne használd.. saját érdekedben.. -
#34632 Ezt valaki tudja hogy mi? http://qualityupload.blogspot.com/2011/02/test-drive-unlimited-2-map-unlocker-pc.html -
Hungarykum #34631 "Mert akkor annyiból még megoldás lehet hogy az alapszíneket megpingálod, majd amikor rátennél pl. logókat texmoddal, akkor egyszerre megcsinálod az összeset, elmented és kilépsz.
Így jó marad nem?"
Texmodal még nem próbáltam DLC2 után hogy mit lehet vele és mit nem.
Csak az a gond, ha meg van az alapszín és még erre pl. megy matricával vmi nagyobb minta, így elmented és utána Texmodal teszel rá logókat, akkor megint be kell menni a Festőhöz. Ekkor fog elmosódni.
Vagy nem tudom hogy gondoltad?!
Ha el kezdesz festeni, akkor azt nem lehet félbehagyni sajna. -
#34630 -
#34629 Igazság szerint én nemértem hogy lehet egy játékot ilyen kis apró idegesitő dolgokkal elrontani....régebben sokat NFSW-ztem de az is egy iszonyat elbaszott játék lett jobban mint eddig...azt nagyon sokat szapulják mégis játszanak vele. :D A TDU2 viszont igényesebb néhol nyomott tud lenni de amúgy egy nagyon jó játék csak ugy mint az elődje. Szoval nem értem h ők nem veszik ezt észre? meg mégis mit csinálnak h nembirják kijavitani ezeket a dolgokat.Jobban járnának hisz senki sem nyavajognak és több lenne a bevételük. Persze tudom h nincs tökélketes játék de probálkozhatnának :) -
#34628 Aha, direkt. Majd pont ők fognak tudni valamit direkt "jóra" megcsinálni.
Ez kb kezdetektől benne lévő bug kibővítése - gondolom az is még benne van hogyha festesz és alt + tab akkor törli az egészet.
Szimplán ilyen balfaszok, ez van.
MInden DLC, patch eddig hozta a maga szarait kb 1 javytott bugra jön 3 új. -
Petryx #34627 Lehet hogy direkt b@sznak ki a texmodding miatt velünk és ez nem is bug? -
Petryx #34626 Hátezbazze... no comment.
Tehát ha nekiállok matricázni egy kocsit, akkor A-Z-ig meg kell csinálnom, kilépek a shopból és soha többet nem mehetek vissza, különben leves? Ez igazán jól hangzik.
Tehát ha egyszerre megcsinálod a festést, akkor jó marad?
Mert akkor annyiból még megoldás lehet hogy az alapszíneket megpingálod, majd amikor rátennél pl. logókat texmoddal, akkor egyszerre megcsinálod az összeset, elmented és kilépsz.
Így jó marad nem? -
Petryx #34625 -
#34624 A kocsi lefestése stickersbe négyzettel stb összejött köszönöm szépen a tippet nagyon jólett a kis Stratos-om :) -
#34623 Így van, ugyanezeket írtam. Pá-pá texmodding.... -
Hungarykum #34622 Az elmosódás akkor is előjön, ha van 1 matricázott kocsid, bemész a Stickers Shopba vele, utána egyből kimész és kész is.
Így jártam én is.
De ami a legjobb, ha elmosódik a festés, akkor az már javíthatatlan.
Mikor matricázol egy kocsit akkor úgy kell megcsinálni hogy ne kelljen visszamenni vele a Stickes Shop-ba mert megint elmosódik. (Ezt is tapasztaltam :D)
Még az is ha mondjuk kész 1 kocsi matricázása és véletlen rossz helyre nyomsz 1 matricát és "Undo"-t nyomsz akkor megint kuka az egész festés.
Azt is megfigyeltem, ha van 1 készen matricázott kocsi, ráteszel 1 matricát, aztán Undo és ha megcsinálod többször is akkor nemcsak elmosódik a matrica, hanem arrébb is vándorol és megy össze fele a végén pedig el is tűnik. -
Petryx #34621 B+, akkor nem a szemem csalt amikor felraktam a narancs Porsche orrára a Jagermaister logót hogy olyan mintha 3kbytos képet raktam volna be háttérképnek. :-S
Elmosódott szar az egész. Hááát gratulálok Atari!
De ez akkor jön csak elő ha Undo-t nyomsz? Ha visszalépés nélkül matricázol akkor okés a dolog???
myst: még egy kérdés: milyen beállításokkal nyomod a játékot? Mert a képek amin pl a narancs Lada felnis Veyron, vagy a festett 250GTO van az valami hihetetlenül gyönyörű.
Nekem a színek/fények közel sem ennyire ütősek...
Amit még észerevettem, amikor versenyhez készülődünk és állnak az autók a rajt elött sorban, mikor még mászkálnak a karakterek... az összes élnél tele vannak a kocsik kis apró fehér pontokkal. Mindenkié. Eddig ez nem volt ilyen, most viszont hányadékul néz ki. -
#34620 Mert 1ikÜdv! Mostmár semmiféle módon nem lehet bejutni a casinóba vagy valahogy "behekkelni"? Mert 1ik haver elkezdené a gamet ha szerzek neki casinót úgymond 'kezdésnek' -
#34618 Az általad említett hibák egyike sem bug.
Matrica exportálásnál minimum DDS, de inkább TGA használata javasolt.
A tükör alatt (és máshol) megjelenő "árnyak" csak akkor látszanak, ha nem symmetry-módba matricázol. Viszont symmetry-módban a matrica a kitakart felületekre is átmegy, így vigyázni kell vele.
Ami viszont tényleg bug, azt DLC2-vel kaptuk, nevezetesen az eddig csak konzolon létező elmosódás és shift-elődés. Próbáljátok csak ki: menjetek be stickerbe, tegyetek 2 matricát a kocsira, majd egy undo, és máris eltolódik az elsőnek lerakott matrica (és minden, ami addig a kocsin volt), ráadásul abban a pillanatban 512-es felbontásra butítja le a már meglévő festéseket is, legalábbis gyanúsan maszatos volt nálam minden festés. (SuperSailer-en a faminta teljes kuka, ha ráfestek valamit). Valószínű sajnos - bár nem próbáltam ki - hogy a texmodolt festés is eleve butítottan lesz lementve. Ha ez igaz netán, akkor innentől nincs mód értelmes autófestés készítésére. -
#34617 Nekem ugyan ez volt az Evorán.....Idegembe alt f4 - eztem -
Petryx #34616 Az az igazság hogy elég bugos a stickers. Ha pl a tükör környékét fested, az "árnyéka" a matricának húz egy kis csíkot az alatta lévő matricára vagy festésre.
Ezeket utólag kis pötyögtetéssel szoktam eltüntetni. Jó játék...
A lényeg hogy ezt csak akkor tudod igazán szépen megcsinálni ha matrica az alapszíned, mert ha pont ugyanolyan színnel festesz bele, tökéletesen fedik egymást és lehet vele művészkedni szépen.
De pl most festettem egy narancs Porsche-t és rengeteg illesztésnél olyan a szín mintha koszos lenne. Pl a motorháztető illesztéseknél, a sárvédőknél... ha kilépek a shopból és vissza, akkor megint olyan. Ha rámatricázok eltűnik, de kilépés után többé kevésbé visszajön.
Ha kész lesz az egész logózás, utána kimentem és megnézem mit lehet rajta okosítani photoshoppal. Kíváncsi vagyok utána is visszajön-e.
Korábban nem igazán tapasztaltam ilyesmit. -
#34615 Próbáljátok ki DXTbe vagy TGAba - vagy valami olyanba ami rendes alfa csatornát tud használni. Sztem mennie kell úgy.