Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
de reméljük hogy azlesz.. bár mint írták , fizetõs.. szóval ezt már itt beis buktuk.. de kitudja.. <#zavart1>#zavart1>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amúgy köszi, hogy töröltétek a duplázásomat, meg még egy köszi amiért az eredetit is.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De most ha tényleg kijön a DLC2.. akkor mindjárt jövök 1 plakettal.. <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps>
Intel® Core™ i5-4670K |Corsair Dominator Platinum 2400 MHz 16GB | XFX Radeon R9 290X EDFD | ASRock FATAL1TY KILLER Z87 | EVGA SuperNOVA 850 G2 | ASUS MX239H | Logitech K360 / G602 | Gigabyte Sumo 5112
5 perccel késõbb írta mint az elsõ posztját...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mire hazajövök a suliból, újra olvashatom azt a 65-100 HSZ-t... 😄
Épp beteg voltam (hasmenés) hnap már megyek suliba! ezen fog járni az agyam! (ha igaz)
Miért nem vok még beteg?! 😄<#idiota>#idiota>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
#33163 Tegnap éjjel ill ma hajnalban felmentem egy barátommal(Derek) és dobált szét minden layerbõl.Látszott h vmin nagyon dolgoznak.Ideje volt h jöjjön már
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
youtube.com/user/icetihiii22
Intel® Core™ i5-4670K |Corsair Dominator Platinum 2400 MHz 16GB | XFX Radeon R9 290X EDFD | ASRock FATAL1TY KILLER Z87 | EVGA SuperNOVA 850 G2 | ASUS MX239H | Logitech K360 / G602 | Gigabyte Sumo 5112
Forrás: http://www.facebook.com/testdriveunlimited2
Nincs április 1 😊
A muscle videómat pl 3 hónapig vettem fel, részben az idióták miatt képtelenség volt forgatni, de ha visszaszólsz az csak olaj a tûzre.
de amúgy küldd el õket az annyukba,aztán leszállnak rólad.. <#idiota>#idiota>
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Emlékszel hogy mi dolgom volt a Supporttal. Adtak új kulcsot, mert elfejtettem mindig revoke-olni. És nem kellett új profilt kezdenem.
Itt tartok most velük. Megtennéd hogy addig kussolsz?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"A mások szeme láttára dologra meg annyit reagálnék" - Aha, gondolom azon a cruiseon is ahol utoljára találkoztunk csak az autó repülési képességeit tesztelted, álszent duma. Az utolsó sorban meg most te is leírtad hogy mi van, tehát pontosan tudod hogy az lett volna az érdekes ha nem bannolnak. Ettõl függetlenül nem örülök annak ami történt, pár másokkal való vitádat leszámítva nem ártottál senkinek, viszont a helyzet az, hogy mindenkire rájár a rúd. Vedd meg újra mert cigipénzért adják, nem történt tragédia.
De amúgy igen.. TS, te épp azért csináltad és melóztál vele ( gondolom ) nagyon sok idõt, mert NEKÜNK akarsz segiteni, esetenként a rammer majmok miatt, vagy hogy egy picit jobban érezzük magunkat a játékban..
Mellesleg reméljük TS hogy tévedésbõl lettél banolva.. bár ha a repkedésért banoltak ,aztsem értem... oké , nincsen benne a játékba.. de nem ártottál vele senkinek 1 percigse.. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt is megértem, hogy téged nem izgat a legtöbb dolog mert elég ingerszegény vagy, például persze hogy nem kell neked unlock a festésekre/matricákra mivel egy kocsid sincs dekorálva és sorolhatnám...
A mások szeme láttára dologra meg annyit reagálnék, hogy nem véletlenül csináltam nyilvánosan mert ha kis önzõ geci lennék aki mindig csak a saját érdekeit nézi - tudod kire gondolok most - akkor szartam volna mindenki fejére és nem ölök bele órákat mi legyen a Community Patchben, vagy hogy hogyan lehet leállítani a motort.
Hack és tesztelés nélkül nincs modding csak az EDEN dolgozik így.
Jelenleg úgy néz ki, hogy a cheatereknek sima ban jár az ismert moddereknek meg kulcs törlés.
TDUC-on már felajánlották, hogy megveszik nekem a játékot, de - bár nen tudom mit fognak nekem reagálni végül - nagyon úgy néz ki, hogy rászálltak a modderekre a cheaterek helyett.
http://goo.gl/gd6Zi5
Te meg vagy elégedve a supporttal, szerintem meg egy kalap szar, a témát részemrõl le is zártam. 😊
A véleményemet a fejlesztõ és a kiadó felé, pedig a TDU3 (ha lesz) megjelenése fogja tükrözni: nem veszem meg.
Az meg eleve hülyeség hogy valaki bizonyítékokat gyártson(!) Photoshoppal, valaki ellen, ehhez már igen elvetemültnek kell lenni pszichológiailag, még is kit tud felbaszni ilyen szinten egy játék, ne viccelj. Arról nem is beszélve hogy Photoshop tudása sincs mindenkinek egy hihetõ bizonyítékhoz, a videót azt meg felejtsd el. A hszed harmadik feléhez meg csak annyit, Icetihit miért nem bannolták még ?
Na mindegy, ez így nevetséges. Inkább védelmet kellett volna építeni a játékba. Pl. egy egyszerû verzióellenõrzés, hogy ne lehessen a legelsõ exével felmenni a szerverre. Ez kb. 2 sor kód. Stbstb.
A moddolás meg nem feltétlen bûn, kiváncsi vagyok mikor kezdenek el bannolgatni hangok cseréje, indexmod meg camera hack miatt. Utóbbi kettõnél az a vicc, hogy alap funkciónak kéne lennie.
Én még életemben nem láttam ilyen szar supportot szoftverhez, mint, amit ezek csinálnak.
Miért van az hogy mindent úgy megcsinálok az NDD-be ahogy kell.. és hiába írja felül a dolgokat ( elméletben és az állapotjelzõ szerint ) , gyakorlatilag nemcsinál semmit? Ugyanúgy törik az autó, ugyanúgy koszolódik.. teljesen "szûz" a játék, mióta újratelepitettem a w7 miatt.
Szal simán az is lehet, hogy más használja a kulcsomat - ezt giggingirl hacker már tavaly márciusban bebizonyította hogy lehet - és ezért volt/van minden. Itt is volt emberke - talán Derek? - akinek egyik napról a másikra invalid lett a kulcsa.