40335
  • Interstate 95
    Úgy gondolom ez a projekt részemről kész, hogy sikeres-e azt majd eldöntitek ti. Kicsit vicces, valamennyire komoly, próbáltam kreatív lenni és bele illeszteni mindent amit elképzeltem, bár csöppet tempós a videó, a szemeket megerőltetheti.

Azt viszont meg nem tudom hogy a chrome a szarabb vagy a youtube, nálam eléggé gyéren fut a videó (effekteket hagy ki, akadozik, etc...).

• Ryder62
    Akkor nem nálam van a hiba. A hőfok is határ esett: 70-71 fok volt a max.
  • icetihi
  • icetihi
    Én külön emelvényt építettem a laptopnak, hogy legyen elég hűtése. Ja és rendszeresen porszívózom is
  • ToMM23
    Abszolute létezik, nekem a 6770es vgamat is pörgeti mint a fene.. És forralja is szépen ha nem kap a trixxel nagyobb fordulatot.. Jol elkrták..
  • Tomca
    nem tudnál egy videót csinálni arról hogy kell az autó mintákat berakni? icethi
  • Ryder62
    Hali

Az létezik hogy a játék igencsak fölpörgeti a vidikari ventijét? Ugyan csak 50% volt játék alatt (2200 RPM). Ez volt a max kb 40 perc játék alatt. De az amúgy csendes gép igencsak felhangosodott, ezért tettem be játék alá a MSI Afterburnert.

Egy 6850-ről van szó de az az érdekes hogy se Battlefield 3, se NFS Run se más gépigényesebb játék alatt nem pörgött ennyire a venti. Bár meg is izzasztja ez a csoda játék hisz míg egy dirt 3 full ultrában mindenféle élsimivel stabil 60 fps-el száguldott, itt meg össze vissza ingadozott az fps még sima high-on is. Very high-ot nem is bírta 45 fps volt a max és laggolt.

A vidikari kihasználtsága 99% ergo fullon megy. Ez tényleg ennyire optimalizálatlan?

Kb 2007-es grafikai szint, akad össze vissza, és olyan érzésem van mintha egy repülőgép turbinája mellett játszanék. Nice.
  • icetihi
    Köszi
    Szóval tehát, annak aki lusta festeni, vagy várná az Auction Hall-t, vagy csak szeretné feldobni pár autóját:

Audi S3 Gymkhana 4 Edition

Chevy Camaro SS Gymkhana 3 Edition
    Bugatti Veyron SS Falken
    Mercedes Benz CLK AMG Hungarian Drift Edition

Nissan 370Z Formula Drift Edition
    Videó

Ford Mustang GT Gymkhana 5 Edition
    Videó

Audi S5 Isover Promo Car
    Videó

Beillesztés a játékba: Autó kiválaszt, bemész sticker shopba, teszel pár rózsaszín krikszkrakszot a kocsidra, mented, majd bemész újra, és onnan lépsz ki. Texmod indít, Logging mode, PNG kiterjesztés kiválaszt. indítod a játékot Texmodból, majd a garázsban lapozol, míg meg nem találod a rózsaszín krikszkrakszodat, és entert nyomsz, majd Alt+F4-el lépsz ki. PS, vagy Gimp segítségével kicseréled a rózsaszín textúrát a kívánt elemre, majd Texmod Build, majd Texmod Package mode-ban elindítod. Teszel a kocsira valahová egy pöttyöt, majd mented, és kész is van.
  • 0Diaz0
    Persze érthető.. vannak külföldi haverjaid, semmi gond ezzel.. érted. Sőt, ez baromi jó!
    Csak , már nem kötekedésképpen,de ők nemsegitenek ilyenkor neked?
  • Interstate 95
    Természetesen ez már az 1 -ben is így volt (néhány kivétellel), hogy más miért vesz játékot azt nem tudom és nem is érdekel, de én viszont azért hogy jól érezzem magam, nem azért hogy elbasszam azt a kevés időt ami még hátra van.
  • wollnerd #35384
    De ha kiveszed az s betűt a protokollból, így is megjeleníti a tartalmat és így más be lehet szúrni az URL-be. :)
  • 0Diaz0
    Én szivesen segitettem volna hogyha gépem lenne.. de én úgyérzem hogy az én "társaságom" nem volt számodra ,hogyis mondjam kedvező vagy barátságos..
    Nem ellened vagyok, ne úgy értsd légyszives de ahogy láttam,többet gurultál külföldiekkel ( amig énis online voltam ) mint magyarokkal..
  • icetihi
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/s5ceges.png

na még azért ezt is ingyéreklám sosem árt
  • icetihi
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/audis3gymkhana.png
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/hundriftclk.png
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/fd370z.png
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/falkenbugatti.png

Sorry, hogy így van, de a https-t nem veszi be az url beszúrásánál
  • Interstate 95
    A meccsek ideje alatt amit számoltam kb. 10-11 magyar volt fent a szigeten, ezek közül nem egy az sg-n is meg szokott fordulni. Pontosan tudom hogy miért nem segítenek nekem az emberek de azt nem írom le, minden esetre a világ nem állt meg megoldottam máshogy. Máskülönben meg túl nagy felhajtást csinálok szerintem a videóimnak feleslegesen, mint ha valamit is számítana, de több ilyen nem lesz.
  • Stockbauer33 #35378
    Töröld Szabi légyszives ezt #35375 a hsz-t.Elnézést a paraszt kirohanásomért de letiltott a hangember és nemtudtam reagálni.

Elnézést
  • icetihi
    https://dl.dropbox.com/u/59674282/camaro.png
  • icetihi
    LOL Csak látnám mire kattantál ki ennyire
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy nem az EB meccsek idejében kellett volna toborozni :D
  • Interstate 95
    Vártam több mint 20 percet és semmi, részemről ennyi volt a toborzás megpróbálok kitalálni valamit amihez nem kell ember.
    Csak azt sajnálom hogy nem tudom követni azt a vonalat amit már kitaláltam, hihetetlen hogy így kihalt ez a szar.
  • Interstate 95
    Hááát, sehol senki...
  • Interstate 95
    Szabi a #35369 -et légyszíves töröld, valamit elbasztam.

Szóval az előző idő csak egy kb. idő volt részemről de mondhatok egy mai fél 9 -et, bár most is játékban vagyok. Aki úgy gondolja hogy segít az legyen ott a DK -i világítótoronynál fél 9 -re, remélem min. 6 -an azért összejövünk.
  • buksee96
    ,a este vagy holnap este? mert ma tökéletes

mert nemfogok mást csinálni mint meg megXXDD
  • buksee96
    újjabb bugok: hát nem annyira új de amikor follow teh le.... eztem akkor többször voltak bugok vagyis 5 versenyből minimum 3ban volt bug és lett vége a versenynek :S többről még én se tudok...
  • aronka98
    Én már akkor alszok :DDD Majd legközelebb... :)
  • gduck
    Ops, bocsesz, elfelejtettem hogy reggel 5-kor kelek, így a ma este fejtős :(
  • icetihi
    Hmmm.... Ismét egy rejtély, hogy mi friss. Az exe biztos, megint kell új unlockos ndd-s..... Ezen kívül semmit nem találtam eddig. Az SS gyengébb lett talán... Az officialon hogy örülnek az idióta stickershopos matricáiknak....
  • Interstate 95
    Oksa akkor én mondok egy 22:40 -et, jó mindenkinek ?
  • gduck
    A meccs után ráérek. Elkészült már a kis Herbie is, mert ezt még én is le tudtam festeni a műhelyben :D
  • gduck
    Én még egyet se, de a frissítés óta 2x volt program crash póker közben :( ( Előtte 1x sem! )
  • wollnerd #35361
    És hogy milyen újabb bugokat hoztak? :DDD
  • buksee96
    én is mennék de hány órára?
  • aronka98
    Jah és ebbe valaki tudja mit javítottak?
  • Stockbauer33 #35358
    Vmit frissitett megint v031 build 15
  • aronka98
    Hányra?
  • Dj Tommy
    21:30 után jó lenne?
  • Interstate 95
    A pókeres emberkéken kívül játszik még valaki a játékkal, vagy a topik a totális valóságot tükrözi ? Kéne még összesen 8 db nagyon rövid jelenet a videómhoz (ökrök híján max fél óra felvenni) ami fejben már meg van, ebből 3 -hoz egy parkolót szeretnék megtölteni ha nem is egy layerre való emberrel, de kb. 6 fővel mindenképp. Számíthatok néhány emberre ma este, vagy tegyek le arról hogy a videóm valaha is elkészül ? Nem mint ha kötelező lenne segíteni a félreértések elkerülése végett, csak próbálok toborozni.
  • Robi546
    Üdv!

Innen a fórumból tolja valaki Logitech MOMO kormánnyal ? Ha igen akkor írjon itt,chaten vagy privátban,mind1. Előre is köszi.
    További szép estét! :)
  • jani34
    megkérdeztem tőle igen ő az
  • Stockbauer33 #35352
    1 új Royal a 4ik eddig amit láttam,és bemondja h royal straight flush