40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35435 Akkor tudod mit??
E! -
#35433 valami mégiscsak lesz ott... Keresd még -
buksee96 #35432 XXDD az első kerék mögött olyan mintha flex lenne -
buksee96 #35431 nekem du amikor ma először mentem fel csak azt írta h a hekkelt dlc-s kocsik törölve lettek. utánna visszaengedett és eladtam a 4es ferkákat meg a club-autókat. de most is fel tudok menni ha akarok :D nert azóta többször is felmentemaz Atari, tőlem nem szabadul
hülyeök.... -
#35430 Nos TS tőlem nem vették el se klub autókat ami ugyebár 4es tuning volt mindegyiken, van pár racing school os kocsi, és ami a leg furcsább, hogy megvannak a 4es tuningos Ferkák. Csak dlc-t vették el tőlem ( összesen 35 kocsi) -
#35429 semmi nincs bent már rég, még DLC2 előtt töröltem őket... Csakis megvett autóim vannak, tuningferka már nincs, egyedül a sok ruha.
De mint említettem, visszaállított eredeti játékkal, és színtiszta, egy évvel ezelőtti mentéssel se jó. :D
Ez valami oltári facepalm lesz. Ichibu most írta officialon, hogy bent van, és épp most látott pár speedhacker arcot. -
#35428 Klub autó? :) -
#35427 Én csak azt nem értem téged miért dobál ki???? Nincs bent véletlenül régi Corvette (amit azóta megvettél, és nem veszed észre), vagy Hotrod? -
#35426 Arra tudok még gondolni, hogy anno betettem a ruhákat a ts-féle megoldással (persze nem csak én itt közülünk). Amiben a vicc csak az, hogy mit is írnak ezek a csigazabálók...?
"[...] In addition to the anti-cheat functionality, the system will verify all accounts and remove any illegitimately obtained content. [...]"
Magyarán, minden illegálisan megszerzett tartalom eltávolításra kerül. Akkor most miért is szórakoznak? Távolítsa el a játék a ruhákat a mentésből (ha egyáltalán azzal van a baja persze), aztán kalap kabát...
Ami még nagyobb vicc az egészben: egy ismerősöm nemrég vette meg a játékot. Azon kívül, hogy adtam neki 1,8m játékpénzt, totál tiszta a játéka, még csak NDD-t se adtam neki. Erre ma belép, és neki is az arcába tolja, hogy "cheater detected". Második próbálkozásra meg már simán ment neki, nem dobta ki többé.
Innentől ez az egész egy bűzös trágyadomb, amit megint jól összehordtak. Csapkodnak-kapkodnak, de valójában azt se tudják, mit csinálnak. Pedig csak egyet kéne, örökre kitiltani mindenkit, aki 00:00:00-s, és egyéb irreális időket ment bárhol is... -
Stockbauer33 #35425 23 Veyron
#35404 Viszont KF-am :) -
#35424 Valóban így történt! -
#35423 Csak beragasztottak a pályafalba -
#35422 Én az előbb megpróbáltam belépni, azt írta a tdu 2 szeró nem elérhető. Ez önmagában még nem jelent sztem semmit, de gondolom ha még olyanok is kaptak ilyen cheat akármi üzenetet akik csak kicsomagolták a jjátékot akkor valszeg engem a 60-as lvl hekkel mega 120 miliómmal és az ingyen dlc2 autóimmal együtt bannoltak a francba megint... :D -
#35421 Engem nem bannoltak.... -
#35420 Ilyen egy igazi minőségi játék... :D Hát mostmár aztán végképp nem bánom ha megint bannoltak... :D (kb 1 hete hogy újra behekkeltem ezt-azt)... -
#35419 Opsz...
Kicsit javítottam az autópályafalat... :D
-
PapiHun #35418 Nagyon komoly lett a videó!!! Nekem bejön olyan pörgős mint egy Monster energia ital után az ember.. :D Grat és köszi!! -
#35417 öööö... van webkamerád? Lehet, pofára osztogatják...
most jut eszembe, a ce nem módosít valamit? -
#35416 Ezek szerint másfajta "hibaüzenet" is létezik, remek.
Innentől még jobban érdekelne, hogy mit is akar az a "cheater detected" pontosan jelenteni... -
#35415 PÁPÁ DLC: http://www.kephost.com/view3.php?filename=0xnjhgexo0e1fo3drq0c.bmp
De 4es Ferkák MÉG, megvannak... -
#35414 Szánalmas... Mindenesetre a véleményem azért odaírtam. -
#35413 "We will be adjusting what is considered a cheat in the coming days as we activate and deactivate tracking of certain things..."
http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=66885
PROFI :D -
koalika #35412 Neked is Csicso! -
FevaLas #35411 Én új tdu2 profilt csináltam az oldalukon, új nick meg minden. Most ezzel beengedett. -
#35410 Másik profillal próbáld ki. -
#35409 Az eredmény 1 évvel ezelőtti makulátlan mentéssel (és tiszta játékkal) is ugyanaz. Röhej. -
#35408 Igen, látom, és azóta kipróbáltam full eredetiben is (kibontatlan játék, eredeti exe és cpr-ek), és az eredmény ugyanaz.
A Feva által említett thread-ben azt írja drága Jahia, hogy tartalomellenőrzés van. Innentől lehet gond a festett SS-től a tuningolt Ferrarin át a pilótaruháig bármi... Viszont alighogy belépek, ki is dob, tehát tenni se tudok ellene. Eden megint jól kibaszott a valódi csalókkal, gratulálok. :D -
#35407 Ma aktiválták :D. -
#35406 Ahhoz képest tiszta, hogy tegnap este még ugyanezzel az összeállítással gond nélkül játszottam.
Szívjanak mustárgázt... -
FevaLas #35405 TDU2 oldalán írnak róla: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=66771 -
CsicsoHUN #35404 SZiasztok ! Kellemes délutánt ! -
#35403 "Tiszta", de a game ki van bontva nem? :) -
#35402 Nnnneidegelj.... Tegnap nem írta ki? -
#35401 Beenged, majd kb 1 perc múlva kirak ezzel az üzenettel. Aztán vissenged, majd megint kitesz, és így tovább, és így tovább...
Mindezt tiszta játékkal. Gratulálok Eden.... -
WTF???
-
#35399 B+ ez krvajó lett -
#35398 -
#35397 Hát én is 1080p-ben néztem és nem is akadozott, pedig a chrome rol néztem.
Ez a videó meg elképesztően jó lett. GRAT -
#35396 Am nálam abszolút nem akadozott sehol... Pedig chrome-ot használok énis. :) Én hülye meg nem 1080p-ben néztem... Na mind1 majd ha lejött. :P -
#35395 Hát tudod hogy engem a tdu 2 marhára hidegen hagy, de ez a videó kegyetlen jó lett! Ilyen komoly tdu2-es videót még nem láttam! Tényleg nagyon komoly lett, grat! Főleg az tetszett amikor a 2 motor pörgött, illetve a végét is rohadt jól oldottad meg. Áh nagyon fasza lett, le a kalappal! :)