40335
  • vajo
    Valaki jön gurulni? :D
  • gduck
    Utsó patch óta iszonyat szar lett :(
  • Stockbauer33 #35975
    Veled ültem bent ma?Gratulálok :) Ilyet még v 100-at
  • Spawnultra51
    nem baj stoki azt a játékot megnyertem xD
  • aronka98
    nem elado tdu2 cd key! :)
  • ROLL30AbandonHo
    elado tdu2 cd key ! :)
  • jani34
    stoki nézd a jó oldalát legalább nem kellett all-inezned jp-vel
  • Stockbauer33 #35970
    De igen

Itt beleolvadt az ölembe.Kisért engem ez a japán retek.Rourou ,Emma után ez lesz a mumusom

A sok kis faszkalap sírt h milyen nehéz a lvl4.Most ovis szintre butitották.
  • 0Diaz0
    Köszi,remélem a mai napom is erre van hangolódva,és ne arra hogy minden úgy sikerüljön ahogy nemakarom..
  • buksee96
    üdv megint itt
  • 0Diaz0
    Na ha már nem írtátok be hogy visszavonultam,akkor nem vonultam vissza.. a héten már, remélem ha minden jól megy ( kivételesen ) akkor felugrok , folytatni a "pályafutásomat" :)
  • koalika
    Hááát ilyen nincs.......
  • buksee96
    rohadj meg áron am én találtam 3 olyat amibe be lehet menni de egyik körül sincsen ház xDDD
  • aronka98
    Nállam megvan.
  • buksee96
    nem kell megmutatnod megtalálom én. már annyit tudok így képről h ibizán van egy városban. ennyi nekem elég
  • buksee96
    most azért mert úgy repkedek mint egy teniszlabda? de legalább vicces amikor megelőzlek, utánna csúszok a korláton, majd hirtelen elrepülök elötted 1 méterrel mint egy labda. emlékszel?
  • GerY5
    Én csak azokat csinálok, nem tehetek róla
  • tothbalu99
    Szép lett Myst grat hozzá!
  • gduck
    "Menthetetlen vagy"
  • icetihi
    Végre csináltál valami szépet is

Buksi tudod, hogy értem, nem a korod, hanem az eszed , myst ne mutasd meg neki, így is hülyül eleget
  • icetihi
    ÓÓÓÓ, fogsz még majd meglepődni... Nekem egyik videómat kiemelték (miután németeknél letiltották azt is )
  • Stockbauer33 #35956
    version meghívja a szokásos 500K-t.Bemegyek.Lejön a flop.Gondoltam megilyesztem.All in.Jön velem.Turn után tuti nyerő vok.De nem,mert ez a szájbab... ezt dobjaki a japánnak.Janeszom ennél jobb a weteran-al(oroszokkal) agyalni ))
  • buksee96
    jah igen. bocsi d dupláért.

ice: ezt hogy érted??

myst: majd megmutatod hogy hol ás hogyan jutottál be a tennisz pályára? de elég ha leírod privibe! kössz előre is!
  • buksee96
    szééééép!
  • GerY5

A 30. újkori Olimpia margójára:
    Aston Martin London Twenty-One77

• wollnerd #35952
    Visszavonnom... akkor még nem volt tdu2.. .(szeretem az sg-t (Nem lehet törölni HSZ-t, ingyen(!)))
  • wollnerd #35951
    TDU2-ős videó amúgy?
  • Marci20
    Azért nem jött el a világvége.
    de végre műödik...
  • Interstate 95
    Ha már youtube, az mi a faszom hogy két év után kitalálja az UMG, hogy blokkolja az egyik videómat a németeknél ?!
    Menjenek az anyjukba ezek a zsidó fillérbaszó gennyládák.
  • Interstate 95
    Ha nincs több száz videó erről a youtubeon, akkor egy se, a 101 -ik nem oszt / szoroz. A facebookon be tud jelentkezni ?
  • 12346
    Szevasztok!

Innen hogy működik az exklúzívok letöltése? Regelés után ugyanezt írja ki, semmi download lehetőség.
  • icetihi
    És te se vagy sokkal több
  • buksee96
    amúgy ja még beniproff is meg tudta csinálni pedig 8 éves
  • aronka98
    Hagyjuk már ezt!! Ennyire hülye senki se lehet hogy ne tudja megcsinálni!!
    Direkt kivan írva a játék borítójára hogy 12 éven felülieknek! És ha esetleg Marci20 12 éven aluli akkor kérjen meg mást hogy csinálja meg neki, mert ez már eléggé idegesítő!
  • buksee96
    Akkor leírom szép nyugpdtan...

1. elkezded telepíteni a játékot, de ha már ez megvan akkor klikk ide
    2. ide az account name-hez beírod mit tudom én mondjuk Marci20 (ez lessz a neved a játékban)
    3. A Handle-hez beírod mondjuk Marci. <--- ezzel todsz majd bejelentkezni ide.
    4. beírsz valami jelszót.
    5. ha kapsz E-mailt (mert nem tudom h kell-e) akkor megnézed meg egyebek.
    6. elindítod a játékot, betölt és kéri h jelentkezz be. azt hiyzem úgy kell beírni h Marci20 Marci jelszó. persze ezeket egymás alá. de ha nem enged be, vagy esetleg nem így regizel (ezekkel a nevekkel) akkor akkor a másik nevekkel próbáld meg, de ha úgy se akkor a két nevet cseréld meg!

De ka már regiztél akkor már ne csináld!!!
  • GerY5
    Igen, elölről kell kezdened.
  • Marci20
    És ha már játszom offline, de szeretnék online akkor előről kell kezdenem?
  • tothbalu99
    Valaki akinek van Youtube csatornája csináljon már egy tutorial videót arról, hogyan kell regisztrálni meg bejelentkezni , mert ha így folytatjuk akkor előbb lesz világvége, minthogy szegény Marci be tudna jelentkezni...
  • [HUN]FaTaL
    Mi lenne ha kinyitnád a kézikönyvet?
  • GerY5
    Még mindig az "account name"-et...