40335
  • Tomca
    Hogy kell betenni a BMW M1-et?
  • wollnerd #36019
    Még nincs a TDU2-höz a Performace Editor... :)
  • balazsgigi
    Köszi!Amúgy a fizikára itt nem csinálnak,vagy nem is tudnak hozzá módot készíteni a hozzáértők?
  • wollnerd #36017
    Nincs. Gyári autók fizikáját használják.
  • balazsgigi
    És milyen az irányításuk ezeknek autóknak?Van különbség a gyáriakéhoz képest?
  • wollnerd #36015
    2011 BMW M1 a legjobbb car mod a TDU2-höz! Nagyon szépen kidogozott modell, beltér és a saját hangja! Minden működik benne!
    És nincs törésmodellje! Csak piszkolódása.
  • wollnerd #36014
    Én be tudtam lépni... Kicsomagolt TDU2-vel...
  • Angela147GTA
    Na, most elindult rendesen... aztán "DLC car hack" üzenet. Soha nem hekkeltem be semmilyen DCL járművet, de még csak offline kipróbálni sem, mindet tök becsületesen megvettem. Még mindig áll benn náluk 560 Atari Tokenem.
    Most hogy tudom bizonyítani az igazamat? Egyáltalán van kedvem hozzá?
  • icetihi
    Abszolút egyetértek. Az, hogy a camhack .exe fájlját automatikusan törölgeti....hmmm.... ennyit tud. BTW ingyé rakták új gépre, pedig senkise kérte...
  • Interstate 95
    OFF

Nekem Microsoft Security Essentials van, ingyenesen letölthető a Microsoft oldaláról, tulajdonképpen a Win 7 mellé jár, azt ennyi, különösebben nem foglalkozok a témával. Régen én is letöltöttem minden szart, azt már majdnem mindenért benyögött a gép és herótom lett az egésztől. Én úgy vagyok vele hogy aki egy béna fa** az használhatja akár a világ legjobb vírus irtóját is, akár havonta fizethet is, mindig be fog kapni valami szemetet. Aki meg ésszel tud netezni az meg leszarja, én is. Magától nem kap be senki se spyware -t vagy vírust.

Azt nem mondom hogy én még soha nem kaptam a gépemre semmit, előfordul nagyon ritkán, de egy win reinstall mennyi idő ? Fél óra, se.
  • SylarHun
    Nálam is ez a helyzet.
    Pont verseny közben szakadt meg a kapcsolat.
  • icetihi
    BM........................................................................... Vagy egy órája azon dühöngök, hogy leszedtem az irritáló bzi mcafe-t, és azóta nem tudok felmenni. Hibaüzenet u.a. mint nálad.... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hozzáteszem, a hivatalos fórum szerint megy a szerver
  • Angela147GTA
    Your NAT type is: Open: FullCone
    Game servers available.

speedtest.net szerint: Ping 6 ms, down: 87.81 Mbps, up: 25.36 Mbps

Erre mit ír ki a TDU2?
    "No network connection. Switching to offline mode."

Végre van időm játszani.
  • 0Diaz0
    Ugyanarra a szerverre megy fel,az összes. Csak a játék árai,változnak a boltoknál.. ez a különbség.
  • peachman
    Valaki tudna segíteni TDU2 vásárlásnál? Valahol olvastam régebben olyat, hogy nem mind1 hol veszem meg a játékot, mert más szervert fog használni. Szeretnék segítséget kérni, hogy hol és mennyiért lehetne online megvenni.
  • wollnerd #36005
    én újra kezdtem a modolni és nem történt ilyen... Szal lehet használni olyan modokat amik valaminek a helyébe lépnek.
  • Norby646
    Nem tudjátok hogy most mi van az autó modokkal? Mert azt látom hogy sorra jönnek ki a modok a tdu-hoz de azokat csak úgy lehet telepíteni hogy bemásolgatod őket a kicsomagolt játék mappáiba. De akkor meg kivág cheat detected üzivel a szeró. Van erre vmi megoldás vagy ezek a modok csak offline játékmódhoz készülnek?
  • tutituti
    a mentéseket ne felejtsd kimenteni.más szvsz nincs én úgy tudom.
    (\Users\........\Documents\Eden Games\)
  • icetihi
    lehet
  • wollnerd #36001
    A camera hacket lehet még használni a "Cheater detected" üzenetek óta is? Vagy már nem?
  • icetihi
    Valaki aki jelen van, és tud segíteni, please. Telepíteném a játékot egy másik gépre, a jelenlegin megszüntetem, kell valami extrát tennem, hogy a profilom megmaradjon?
  • Stockbauer33 #35999
    Töröld nyugodtan kedves HG.Ezé off :))
  • Stockbauer33 #35997
    Off

Mivel van még hely a motor szalonban innen berak6nának párat :)

On
  • Hungarykum
    Nekem Nvidia GeForce GTX 460 videokártyám van, de nekem egyáltalán nem szaggat, még mini laggok sincsenek se semmi más akadás. Maxra fel van véve minden és hibátlanul megy.
  • icetihi
    Sajnos igen, ez feature... Eddig azt hittük csak ATI kártyáknál van, ott egy régebbi driver alkalmazása megoldotta a problémát, geforce-nál még senki sem jelezte eddig. Igaz 4-5mp-es fagyások nem voltak, max 0,5-1mp-esek. És most kezdek imádkozni, mert az új gépemben az lesz, pont az ilyen szrságok miatt...

Bár én azért még gyanúsítanám a hard drive-t is, ha az az időtartam tényleg 4-5 mp...
  • scottryder
    Nem laggol mert van amikor 1 napig semmi ez ugyan ugy előjön alacsony és full felbontáson is akr lejebb veszek mindent lowra vagy feltolom fullra akk is előjön. Az FPS érték mejdnem 80 on van folyamatosan még amikor ez a fagyás bejön akkor is. Ha meg igy van csesszék meg a játékukat
  • buksee96
    Játékhiba. Aki megvette annak az 50%-ánál laggol a játék, de ami a legidegesítőbb az a bug report...
  • scottryder
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a TDU 2 vel kapcsolatban, másfél hete megvettem a gamet, szépen haladok is vele csak néha néha 4-5 másodperc időtartamra befagy a game majd minden gond nélkül megy tovább, van olyan hogy 1 napig minden jó van hogy félóránként. A gépnek nincs baja más autós meg egyéb gamek fullon mennek fagyás nélkül. Melegeési problémák sincsenek minden az optimális értéken működik. Olvastam forumokon hogy nvidia kártyán lehetnek fagyások, ez mit takar?? Gigabyte Geforce GTX560Ti OC van a gépben. Ha esetleg kell vmi hozzá egy linket tegyen be vki hogy honnan kellene letölteni még vmit!

Előre is köszi a segitséget
  • Stockbauer33 #35990
    Jó volt a vége

kép1

büntetett a kettes pár :)))

kép2
  • Stockbauer33 #35989
    De megint megcsináltak a ruskik :)) THX
  • jani34
    Grat stok látom
  • tothbalu99
    Ha azt írja ki , akkor is játszatok nyugodtan van szeró.
  • tothbalu99
    Csak nekem írja ki hogy Game servers unavailable?
  • Interstate 95
    Megörökítettek engem is.

• keményfejű
    Sziasztok, azon töröm a fejem, ha már az Atari kiadta ingyen és bérmentve az Exploration Pack-et (DLC1), akkor miért nem találom meg semmilyen hivatalos/legális oldalon, csupán torrenten...? Lehetséges, hogy lemaradtam róla és már nem érhető el, vagy csupán rossz helyen keresem?? Egyébként most tervezem megvásárolni a játékot, lehetséges, hogy az újabb példányok már eleve tartalmazzák?

Köszönöm az ötleteket, jó gurulást mindenkinek!
  • aronka98
    Bemész a használtautóshoz, és ott megkeresed a csávót, rákattintasz, a Sell-re és a kijelölt kocsikat eladod. De ez levan irva az útmutatóba! :))
  • gigamen
    Üdv!

Hol van lehetőség felesleges autók eladására? Mert nem úgy működik mint a TDU 1-ben!

Válaszotokat előre köszönöm!
  • Tomca
    Helló!
    Én hagytam hogy a játék állítsa be a gmepad-ot.
  • vajo
    Azt nem tudjátok mitől lehet, ha beállítóm a gamepad-ra kiosztásokat, (gáz, fék, stb..) akkor ha leokézom miért fordul meg minden?? Hátra felé néz az emberem és teljesen balra van tekerve a kormány...
    Nincs rá ötletetek?
  • Interstate 95
    Beszereztem egy Logitech F310 -et, most valamivel érdekesebb az irányítás a bill után.