Ingyen netet ígér Los Angeles polgármestere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://en.wikipedia.org/wiki/Los_Angeles

- City 3,844,829
- Metro 12,923,547

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Szia!
Itt lakom 6 éve sajnálom ha hülyeséget dumáltam.
csá

Kaliforniának nincs annyi lakósa. Kaliforniának 34 milliós lakosága van (max. 7 millió illegális - reálisan valószinûleg 4 millió persze ez nem kevés). Az illegálisok sem mind L.A.-ben vannak, San Francisco és a többi Kaliforniai város is lakhelyet biztosít elég soknak. L.A. Greater Area belértve pl. San Bernandinot, Long Beech-et, Anaheim-ot, stb. kb. 13 millió. Területe igen elképesztõ, de azért Magyarországéval nem vetekszik, inkább olyan 130km x 110km kb. Különben nem tudom, hol tudsz L.A.-ban 120km/h száguldani 4-5 óra hosszát, de ha valahol igen akkor az végkép érdekelne, a fõutakon néha ha nincs nagy forgalom (ritkaság), de L.A. tudomásom szerint elég kevert és urbán szempontból rendezetlen, úgyhogy 4-5 órát száguldani nem igen lehet. Azt viszont elhiszem, hogy az egyik felébõl a másikba több mint 5 óra kell, de nem 120km/h-val. És ne felejtsd el, hogy a kijáratok, bejárakok az autóutra sokszor 50% több utat jelentenek mint a légvonalban, mert tovább kell menni, vagy vissza kell menni esetenként. L.A.-ban nem autókáztam, de más hasonló nagyvárosban igen, úgyhogy tudom, hogy mekkorának néz ki egy nagyváros, viszont azt is tudom, hogy ha lemérnénk, nem lenne akkora amekkorának látszik vagy érzékeljük.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Ez felfogja dobni Los Angeles hírnevét... 😉

2006-ban tavaszan Los Angeles es vonzaskorzete 34,5 millio volt + min: 5, max: 10 millio illegalis bevandorlo, de egyes becslesek szerint joval tobb, akar 15 millio
is lehet a szamuk. Los Angeles merete nekem elsore felfoghatatlannak tunt. Teruleti keterjedese Magyarorszageval vetekszik. Kb 4-5 ora (100-120km/o ) folyamatos vezetes kell ahhoz, hogy 1ik felebol a masikba jussak.

Persze, hogy nem bûn, ha a finanszírozást önkéntes alapon biztosítjuk be, de ha börtönnel fenyegetõ adóbeszedésrõl van szó akkor már "bûn". Különben az USA-ban már így is "ingyen" van a net $20 havonta az szerintem ott ahol a háztartások közepes havi jövedelme $4100 (Californiában, USA-ban = $3800) azt hiszem a $20 havi netszámla "ingyen" van. Tegyük hozzá, hogy a cégeknél és az iskolákban meg még a $20 dollár sem kell... különben a bevándorlók is ugyanúgy használják a netet mint a többiek, nem kell valakit lemínõsíteni mert Mexicói vagy Indiai... a másik dolog, bármennyit amerikában senki sem fizet, ott egy picit jobban odafigyelnek, hogy ne nyúzzák meg õket, de ugye tehetik is azt mert a verseny virágzik, az árak azért is fele akkorák mint pl. az EU-ban.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Gondolom itthon is hamarosan ingyenes lesz ... LOL
Ingyen szolgáltatást nyújtani nem bûn, kivéve, ha pl bérgyilkosságra vonatkozik <#eplus2>
Még jó, hogy ott lesz ingyen, ahol a lakosság 1 része bármennyit tudna fizetni érte, míg a másik fele még ingyen sem használná (pl bevándorlók).
Maga L.A. 4 millió, a "Greater Area" pedig 13, 40 millió lehetetlen, hisz egéssz Kaliforniának ha jól tudom 32 millió a lakosága. Ja és ami a témát illeti... "There is no such thing as a free lunch..."

négymilliós metropolisz????? lol <#wow1>
Jó lesz az 40 milliónak 😊

Csak nem választás lesz? Akkor szoktak politikusok ilyet ígérgetni, utána gyorsan el is felejtik. 😊

Vagy úgy járnak mint anno a Google a San Franciscoi egész várost lefedõ projectjével. Azt már talán anno legalább 2 éve hogy így bepromozták aztán a mai napig nem tart sehol, még most is azon vitatkoznak ki milyen költség elemeket vállaljon be, mert anyagilag senki nem akar bukni az ingyen neten. Hisz a költségeket valakinek állnia kell és ugye senki nem akar ez a valaki lenni. Legutóbb azt olvastam hogy talán valamit megegyeztek és talán 2008-09-re lesz is belõle valami.

Szóval nem szabad az ilyeneket készpénznek venni.
mindenhol
Ezt mindenhogy így kellene, de mire mi eljutun arra a szintre, addigra akik ide írnak mind por és hamu...
Nem törvényellenes ingyen kínálni ilyen dolgokat ? Merthogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és az ingyen sör esetében az volt 😄

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL