Indul a Sztárok a jégen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyelj, szerintem jobban járunk, ha fogalmuk sincs a külföldieknek Kisszel Tündirõl, no meg persze Gyõzikérõl...
Karsai Zita mióta sztár? Szerintem egy senki, nemhogy sztár, vagy nálunk bárki lehet sztár? Mégcsak nem is nyerte meg a táncot, és mégis sztár, nevettséges... Ollivéren legalább lehet röhögni.
Ha jól tudom Ámerikában sem Tom Cruise táncol az ilyen mûsorokban. Ha továbbmegyek szinte csak Amerikában vannak sztárok mert csak õket ismeri mindenki... Akkor most hogy is van ez?

Apus-sal meg egyegytértek. Mindamellett hogy igénytelen mûsor volt, még hosszú (éjfélkor lett vége) is és akkor ezek után érdekelni fog valakit a szombati egyórás kiszavazás?

Apus
én értem, hogy biztos kellenek ilyen szar mûsorok (bár nemtudom kinek), de könyörgöm miért majd 3 órás az összes? agyrém ez a sok húmostírj esemest mert sorsolunk mindenféle kincset, meg a többi szar, hát vicc, hogy ilyesmivel kell a nyomikat a tévé elött tartani mert a mûsor egy szánalom fostenger.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ezzel a témával amúgy foglalkozott a Frei is.
Itt

"Hiszen most már nálunk is tele van az ország híres emberekkel. Sztároknak hívjuk õket, megvannak hozzájuk az újságok, a tv-csatornák, de valahogy mégis döcög ez a sztárvilág - nem is illik annak hívni. Magyarországon ez fellengzõsen hangzik."
egyáltalán nem irt hülyeséget. hidd el hogy egy magyar és egy amerikai sztár között fényévnyi különbségek van. De azt hiszem a legjobb példa az, hogy Tom Cruise-t mindenki ismeri itthon, de (minden bántás nélkül) a hazai sztárjainkról fogalmuk sincs az embereknek a világon.

Lehetnek kivételek, de hogy egy Gyõzikét vagy egy Kiszel Tündét nem ismer meg egy amerikai az biztos...
Gladiator
remelem tudod, hogy nagy hulyeseget irtal. amugy meg en is kivancsi lennek a kulfoldi nagy sztarjaidra...

bocs h szólok, de te ideírtál egy nagy szánalom szót >.>

Picizöldfül
Csak azért nem írok ide egy ekkora SZÁNALOM szót,mert máciustól lesz a Tv2-n a Heroes,és ez egy jó pont nálam. De erre cikkre kár több szót fecsérelni

hát persze...😊a szombat esti láz volt a kedvencem.ki vok plakátolva a szerplokkel 😄
hát elég idióta feje vana mûsorvezetõ nõnek:/

a szombat esti lázt meg gondolom imádtad:-)

Meddig tartanak még az ilyen giga-mega táncos -jeges hulyeségek?!Ujabb olah ibolyas gaspar lacis és még ehhez hasonlo "hatalams személykiségek" elohozatala...Nem hiszem el h csak én unom már ezeket... :S "sztárok" :S kozrohej...
Miért te kint tekintesz sztárnak kint? (konkrét neveket kérek)

hûû de érdekes...

már alig várom :S
Pénteken ugysem otthon ülök 😊
zaki
Azt hiszem én is ki fogom hagyni... :S

Még egy jó ok, hogy ne nézzek TV-t
Sztárok !!!

Kész röhej 😊 Itthon nincsenek sztárok, max ismert emberek. De véleményem szerint itthon senki sem érdemli meg, hogy sztárnak nevezzék
Matyóhímzés
Újabb gagyi "sztáros" (értsd gyõzike, anettka, kiszel tünci) botladozós-nevetõs próbálkozás....mintha lett volna már ilyen. A legjobb az egészben, hogy a birka magyar úgyis meg fogja nézni, bármit is raknak elé, mintha kötelezõ lenne ott a ülni a TV elõtt, ha nem tetszik neki akkor is kell valamit nézni, az OFF gombot úgy látszik még nem találta meg a távirányítón.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Gladiator
hat ez... fantasztikus...