A Bundesrat előtt az erőszakos játékok elleni törvénytervezet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy egyetértek az elöttemszólókkal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Eddig sem a cenzurázott anyagot kaptuk meg külföldröl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja, az a film elég jó...fõleg a vége, amikor a riporter és a szakértõ mondják, hogy az egész iskolai öldöklés az erõszakos játékok miatt történt, közben pedig muataják, amint az elkövetõket minden nap megalázták a társaik, a szüleik, stb...

Talán inkább annak kéne utánajárni, hogy a labilis gyrekeket minnél elõbb kiszûrni és megfelelõen kezelni hogyan lehetne, valamint megakadályozni, hogy fiatal korú személyek fegyverhez jussanak.
Kiskoromban én is azért voltam agresszív, mert állandóan gúnyoltak és megvertek...pedig akoriban nem sok tv-t néztem, a számítógépet pedig nem is ismertem. Nálam egy idõ után elszakadt a cérna és szétzúztam mindenkit, aki az utamba került (még a tanárt is). Azóta felnõttem, nincs benne gyûlölet, nem verekszek, nem vagyok agresszív, viszont sok filmet látok és sokat játszok erõszakos játékokkal.
Most akkor hogy is van ez? Nálam fordítva mûködik? Igazából kiskoromban nem kellett volna törnöm-zúznom, hanem csak késõbb, mikor már doomoztam?
Holnapi hírekben meg benne lesz, hogy Kiskoru G. Pistike lõtte szét éjjel a Teve utcai fõkapitnyságot, mert bekattant valami f*s erõszakos játéktól, vagy mert megnézte egymás után Chuck Norris összes "filmjét".

Egyre jobb. Amcsi mûprûdeknél cicit nem (se) szabad látnia a delikvenseknek mert ettõ lesznek szerintük "betegesek" (???), a németeknél az erõszakot cenzúrázzák mert szerintük attól kattannak be a srácok, nem az õket le se szaró környezetük miatt, mi meg filmben és játékban megkapjuk a mindkét fél által szétcenzúrázott "tartalommentes" szemetet?

A híradót vagy a hadseregeket, ne adj Isten a háborút és bûnözést nem akarják betiltani? Mint ha azok is erõszakos dolgok lennének ...

nevetséges xD
Nincs semmi bonyulolt ebben hasonloan követik el a gondolat hibát mint az amccsik.
Hogy pl az iskolai eseteknél jönnek a kamu dumákal ,hogy nemtudjuk mih váltotta kih ezt a tragédiát... Nem nagyon emlitik ,hogy az áldozatok többsége
hogy bánt az elkövetövel ,és milyen emberek voltak stb.
Nem merik az áldozatokra rá kenni pedig õk a problémásak fõleg az egész storyban álltalában ( tsz kivétel)
Ezért inkáb az esetett kéne elkerülni avval ,hogy meg kéne állitani ,hogy valakit pl lelki vagy még + testi terror allat tartsanak!
Mondjuk már néhány amcsi film pl uwe boll egyetlen jóh filmje a "9 áldozat" kezdet a realitás is megmutatni usa ügyében az ilyen eseteknél!
Nah de az amcsik se merték ez törvénybe hozni ,hogy suk pakk ez miatt van csak mert ez igy jóh marketing-be..

Nevelni nem kell csak szabályozni az kevesebb gond meg lehet szopatni a népet.
Tehát vegyünk példát amerikáról ahol sok game ilyenek miatt átalakításra kerül? De akkor hogy van az hogy mégis vannak ilyen esetek? Vagy már megszünt teljesen? Pl egy harcmûvész is tanul sokmindent és még tud vele akár öléni is mégsem veri össze a fél várost és él vissza vele. Persze vannak akik ilyet csinálnak és akkor tiltsuk be a harcmûvészeteket is. Meg az összes sportot amiben másokat kell legyõzni, hogy nehogymár kialakuljon valami gázos komplexusa az embernek....
"Szóval csak ovatosan a sok idiotázással, bonyolultabb ez annál"

Kérdezz meg egy németet, hogy mi a vélménye a bajorokról meg a bajor elnökröl, és rá fogsz jönni, hogy egyrészt idióták, másrészt meg nem is olyan bonyolult a dolog.
Helytelenül cselekedni talán rosszabb mint semmit nem tenni - legalábbis ebben az esetben mindenképp. Nem ismerem a törvénytervezetüket, de nekem nagyon úgy tünik, hogy ez az egész pusztán politikai döntés, a valós tényeket és szakmai alapokat mellõzve (jobban mondva: szakmai érveket csak egyoldalúan, a saját politikájuk alátámasztására használnak). Az idióta politikusok majd akkor fognak rádöbbenni, mennyire elbaltázták a dolgokat, amikor majd virágozni fog az illegális játékszoftverek piaca. A szülõk meg majd fizethetnek a fiatalkorú pixelgyilkos gyermekük miatt...

Lobsterman
Ezzel ellenben viszont a németek további tv-sorozatokat gyártanak(Cobra11, Bohóc) amikben részenként 6 autó szétzúzódik ennek (is) köszönhetõen mégtöbb ember meg is hal valószínûleg. Ez nem rossz példa a gyerkõcöknek? Elvileg már a komplett német fiatalságnak lopnia kéne a kocsikat és összetörni egymást. Vagy csak én értelmezem félre és ezek a mûsorok nem sugallnak erõszakot?

Szerintem kicsit tévedésben éltek. Gondolom sokan emlékeznek, hogy nálunk mekkora felháborodás volt a móri mészárlás után, halálbüntetés bevezetése, tucatnyi tévémûsor, a bankfiokok törévényi uton való biztonságosabbá tétele stb. Németországban ugyanilyen cimlapos eset volt az iskolai mészárlás, egyszerûen TENNI KELLETT VALAMIT.

Más kérdés hogy ez a valami micsoda, mert ez pusztán pótcselekvés, de a tehetetlenségnél nincs rosszabb. Szóval csak ovatosan a sok idiotázással, bonyolultabb ez annál.

Molnibalage
"Paintballt, ugyanis a bajor vezetõk szerint ezek ugyanúgy erõszakosak és ezáltal károsak a gyerekekre nézve."

Hát a Paintball nem a túl fiatal korosztály szórakozása, mert nem túl olcsó. És akkor még ott van az Airsoft. Vagy az más?

Mindig is tudtam, hogy tõlünk nyugatabbra nem okosabb az átlagember, csak több pénze van és szerencséje, hogy rajtuk nem ültek az elvtásak 45 évig. ENNYI BARMOT egy helyen..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aki játszani akar, az ezután is játszani fog. És amíg lesz kereslet az ún. "erõszakos" játékokra, addig ugyanúgy készíteni is fognak ilyeneket; ez olyan, mint a prostitúció 😊 na meg képzelem, ahogy a haverok összejönnek egyikük lakásán egy pár napos kikapcsolódásra LAN-party keretében, majd CS közben hirtelen rájuk törnek az igazi kommandósok 😊
Nem azzal van baj, hogy meg akarják fékezni az erõszakot, hanem hogy rossz helyen keresgélnek.
Szaruman
Nem a függõség a baj. Más játék is okoz függõséget. A gondjuk itt az agresszióval van, amit a játék allítólag okoz. De ezt szvsz nincs igazán bizonyítva. Meg persze ott a szülõk felelõssége, amirõl megint senki sem beszél.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Picizöldfül
Vicc😊)) bár a WoWot betiltanám mint a szart...az okozza az igazi gép függõséget nem a pif puf paf játékok.

Szaruman
Autóbalesetben hányan halnak meg 8 év alatt? És a dohányzás miatt? Bölcs német honatyák.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

← ElőzőOldal 2 / 2