57
  • BCs design
    jól teszik a vista amugy is csak egy feltupírozott xp szinte alig van benne valami amit régen még a longhornál beígértek
    S.Z.Á.N.A.L.O.M.
  • DjDano
    a léyyeg az hogy az irigy kis pöcsök tudjanak fikázni
  • HUmanEmber41st
    FAT 16 FAT 32 NTFS NTFS...a winfs hol marad? he?
    Nem mintha hiányozna...
    De azért igazán megkérdezhetnék az európai usereket is, mégis milyen fícsörök kellenének... Aztán ami kell beteszik, ami meg nem ( az a gagyi aeroszarság)azt kiveszik így mindenki azt ( warezolná :D ) venné, ami a legjobban megfelel..
  • Omegared
    Hát szerintem a Vista inkább egy XP 1.5, és a következő OS lesz a rendes utód
  • mikloss
    Asszem 1 generációt mindig át fogok ugrani hogyha két évente fognak megjelenni a windows.ok
  • sathinel
    ha így megy majd minden game ingyen rendszeren akkor a win....
    http://www.youtube.com/watch?v=Od_okiiorvQ
  • Magnum PI
    Nehogy már tovább tartson a Vista fejlesztése mint ameddig használni fogjuk. Ez hülyeség. 2007-végéig jóformán még át sem állnak az emberek Vistra erre 2008-nyarán meg már lehet az új bétát teszteljük.
  • asysoft
    Miért adnak ki új verziókat a sikeres dolgokból? Nyilvánvalóan pénz miatt, illetve 1-2 feature kimaradt az eredeti Longhorn projectből, gondolom most azt is pótolni fogják... Ez a 2009-es időpont meg szerintem változni fog:)
  • scorpeeon
    Asszem a Vista ki is marad nekem :)
  • totya4
    Bolondok ezek :) Egyelőre nincs indok miért váltson bárki is vistára.
  • egyember1
    lol. en ugy szamoltam h majd 2009 elejen raerek vistara valtani ha mar semmi mas ut nem lesz (windows teren) de akkor nincs mese, csak megvarom mar az ujat... :D
  • Emmegki
    http://www.sg.hu/cikkek/27416/windows_xp_utod_mar_jovo_oktoberben
  • whitehawk
    "vagyis a cégen belül sem százszázalékosan elégedettek az eddigi eredményekkel."

az a lényeg, hogy a sok kis MS fanboy elégedett legyen :D
  • Sanyix
    Mégtöbb esélyt, méggyakrabban adni a júzereknek, hogy vegyenek egy új oprendszert, mer az az m$-nek jó :)
  • HUmanEmber41st
    Mit akarnak még a windózpista után?
    1 terabáytos oprendszert??
  • Zé
    Ezek szerint az XP-hez már nem készül SP3...