2074
-
Nekem első kettő infofakt:D -
hálózati ismeretek:D
én meg holnap nem megyek első 2re be, tesi, fáj a bokám, nincs kedvemXD -
Mi a fasz az a cisco?:D
Amúgy nekünk ma 2 óra volt megtartva. -
ma megvotl az első cisco gakorlati óra:) fura, de élveztem, jó volt, csak a kábelkészítéshez kúrvasok türelem kell...legalábbis nekemXD -
félév: ciscoból bukokXD az összes többi 4es 5ös:D:D
az órarend változik, méghozzá kúrvaszar lesz, csak hétfőn nem lesz 1órám és nagyon de nagyon szar lesz... -
Én mindig is sejtettem! XD De attól még bírtam! :P -
semmire -
Fúú! Nekünk minden félét! Én voltam az 1etlen asz osztályban aki szerette! :D Jó! Mondjuk én vtam az egyetlen kocka is az osztályban! XD -
Fú,azt de utáltam!Semmi értelme nem volt,és mindig házat kellett rajzolnunk:D -
azt ismerem :D az elég egyszerű volt pedig...csak fokokat kellet megadni meg magyar parancsokat...kis matek tudás meg magyar tudás és ennyi :D -
LoL! Áltiba volt egy ComLogo nevű cucc! Egy teknős, akit parancsokkal lehetett irányítani! Sohase vágtam az mire jó! :D -
persze.de ha kapsz egy rajzot+méretek hozzá,és az alapján kell, már nem egyszerű :) -
ez nem tűnik bonyolultnak, az első szám a lépés, a többi meg hogy merre mozogjon, hogyan, mit csinálva. gondolom -
Jézusom! Hát GoodLuck! :) -
Aludtam, jó mélyen. -
lol...hajrá
-
valamennyire kenem xD
van valami 6 milliós program a számitogépeken ott,és ott kell irni a kodot,aztán 2D-ben,3D-ben szimulálja a programodat. Ezután kell betölteni a cnc gépbe,vagy ott is megirhatod...keci nehéz...aztán pár év mulva ha munkahelyen kell ezt csinálnod...akkor már nem használhatsz programot hozzá...mivel ez a program jó,mert itt tudod szimulálni stb,igy megmutatja hogy mit csesztél el,miért szar a programod.de omg a munkahelyen meg fejböl kell nyomni...ha meg cnc gépbe hibásan irod be vagy valami,az a gép kárára mehet,összetörhet benne bármi...aztán ezek a gépek sem százezer forintosak...keci nehéz :s :s :s szrtm nehezebb mint a programozás... -
Ha miattad rosszakat álmodok!
-
nekem a cnc-hez fingom sincs, bevallom h most láttam először ilyet és azt kell mondjam h grat neked ha jól kened:D -
egyik ürgebarátom az azt mondta hogy 2 hét alatt megtanult low-medium szinten programozni pascalban...hogy ez igaz e,vagy kamu...nem tudom...őszintén simán kinézem belőle,nem hülye a srác informatikából...viszont 2 hét...nem tudom...
de ez a cnc programozás sem egyszerü...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!N1 S900
N2 M4
N3 T0101
N4 F0.15
N5 G0 X52 Z2
N6 G1 X48
N7 G1 Z-29
N8 G0 X50 Z2
N9 G0 X40
N10 G1 Z-29
N11 G0 X50 Z2
N12 G1 X30
N13 G1 Z-29
N14 G0 X50 Z2
N15 G0 X38
N16 G0 Z-28
N17 G1 X48 Z-34
N18 G1 X48
N19 G1 Z-50
N20 G0 X50 Z2
N21 G0 X20
N22 G1 X34 Z-5
N23 G0 Z-16 T0404
N24 G1 X26
N25 G0 X30
N26 G1 Z-15
N27 G1 X26
N28 G0 X50 -
jaja, ez így igaz:D nekem van olyan osztálytársan akinek chip van az agya helyén 
2 évig tanultam pascalt, nagy ívban kakáltam is rá, nem tetszettXD nem is tudom:D:D -
2 évig csak, és nem hinném hogy jönne vmi új, meg ha jön is , nem hinnék h a php például elavulva:D -
programozás egy keci nehéz dolog én mondom neked.nem nem mondom,hanem irom...nem,inkább lekopogom neked.söt el is kiabálom az utcán.
ahoz is évek kellenek...van persze akinek pár hónap...legalábbis én tudok olyanról...de annak az agya helyén valami chip van...:D nah meg könyvböl nem is tudod igazán jól megtanulni...legalábbis delphi könyvböl,c++ könyvböl...pascallal kell kezdeni :s aztán még a többi...mert egyik sem ugyan az a program...persze hasonlo a nyelv,de akkor sem ugyan az.ennyi. -
Meg amire megtanulod, addigra jön valami új! ... És kitörölheted a s3gged azzal, amit évekig tanultál! -
akkor az 
-
muszáj :D
-
most őszinte leszek, én azt mondom h amit én programozást tanulok az úgy szar ahogy van...azt hittem érdekelni fog, de most így fél év után rájöttem h szarok ráXD én delphit, php-t, mysql-t tanulok, ebből a php az ami érdekel, meg egy kicsit a mysql, de az is csak azért mert muszály a fórumhoz(ha akrok csinálni majd eccccerXD)...
a delphi meg úgy szar ahogy van
-
Német gépek angolul! :D
Én annyira tanulnék már programozást!
[9edikes vok! -.-]
-
hát ez elmélet + gyakorlat... de nagyon jóa,csak rohatt nehéz...ilyen 4 év kell hogy médium szinten told az egészet :s meg hát cnc gépekböl is rohatt sok fajta van...és azokhoz kell alkalmazkodni...nálunk HUNor gépek vannak...de pl máshol ahol dolgozni fogok ott német gép van...persze angolul van...de krv nagy különbség van...meg ilyenek...nah nembaj :D
-
fú az kemény...el se kezdeném:D -
nekünk info órán CNC programozást tanulunk...az kb olyan mintha megtanulnád a c++ nyelvet.nem egyszerü... -
5.éves(13.os)
de nyugi, word/excel van még most isXD legszarabb a világon:D
az idén nekünk még csak excel van, word majd jövőre, de az a szopacs h mivel van ECDL vizsgánk(többség) és info szakon végeztünk(többség:D) ezért azt hiszi a tanár h excelből már mindent tudunk:D:D vmi kimutatást kellett készíteni tegnap, élesbe ment, de én akkor tudtam meg h exvelben ilyet is lehetXD 4es lett, szal nem volt gond
-
xD Hányadikos vagy? Én is akarok PhPt tanulni! De xar Wordöt kell! -.- -
webszerkesztéshez használjuk, kell hozzá egy progi amivel programozol, de tanítani még nem tudlak, majd későbbXD
ennyi volt a programom:
<?php
print "pú"
?>
ezt azt csinálja hogy kiírja hogy pú ha elindítom
komoly nagyon:D
-
omg :D -
Mi az a program? Taníccs mester engem is! -
megírtam eéletem első php programját^^ holnap meg szopok... -
_AS_FD:SDF
nem semmi :D -