Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nekünk info órán CNC programozást tanulunk...az kb olyan mintha megtanulnád a c++ nyelvet.nem egyszerü...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
5.éves(13.os)
de nyugi, word/excel van még most isXD legszarabb a világon😄
az idén nekünk még csak excel van, word majd jövõre, de az a szopacs h mivel van ECDL vizsgánk(többség) és info szakon végeztünk(többség😄) ezért azt hiszi a tanár h excelbõl már mindent tudunk😄😄 vmi kimutatást kellett készíteni tegnap, élesbe ment, de én akkor tudtam meg h exvelben ilyet is lehetXD 4es lett, szal nem volt gond<#buck>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BB7
xD Hányadikos vagy? Én is akarok PhPt tanulni! De xar Wordöt kell! -.-
Bulykin
webszerkesztéshez használjuk, kell hozzá egy progi amivel programozol, de tanítani még nem tudlak, majd késõbbXD
ennyi volt a programom:
<?php
print "pú"
?>
ezt azt csinálja hogy kiírja hogy pú ha elindítom<#idiota> komoly nagyon😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doomista
omg 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Mi az a program? Taníccs mester engem is!
Bulykin
megírtam eéletem elsõ php programját^^ holnap meg szopok...

NeverwinterKING
_AS_FD:SDF
nem semmi 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Doomista
na látod, ebben támogatlak ! mert tényleg N00B helyen lakom =(

BB7
N00B helyen lakol! XD
Doomista
csíter népség.

BB7
Itt is van! 😄
Doomista
ott van hóó? ez lehetetlen eset.

BB7
xD Hány éves vagy?
tommygear
hógolyóztam
Doomista
én csak következõ héttõl szopok :s

BB7
Én is elküldtem vna! De... felesleges! Csak jobban megszopod késöbb!
Sanyix
OWNED én elküldtem volna a jó édes büdös kva anyjába... de már 1 éve lógok a suliból.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BB7
Röviden leírom mi történt tegnap velem! ...
Német óra ❤️német tanárom van! Ezt utálom a legjobban! -.-">
A f@sz tanár hoz szinte mindig ien Relaxációs Zenét [mint ha attól lenyugodnánk!<#wilting>
Na és most is mondta, h.: "Vki rakja be ezt a magnóba!"- és mutatja a CD-t!
Erre felpattanok <Én vagyok az osztály kockája -.-,> és elindulok a CD felé. De velem párhuzamosan egy oszt.társam is felállt és elindult Õ is a tanár felé!
Erre én visszaléptem és mondtam, h.: "Jó, akkor rakd be Te a Tanárnõnek!"
Erre mindenki elkezdett szakadni, persze a tanár nem... és elkérte ellenõrzõm, meg tök kifakadt! -.- Félév elõtt! Nem túl jó! De mind1! KAPPJABE! Csak féltékeny mert még senki nem "rakta be"<#mf1>
Doomista
ezen a héten meló...

BenTen
nem voltam ma suliban

ScarY MAN
megkérdeztem volna hova jársz suliba, de Kazincbarcika van kiírva profilodba xD

...

Bulykin
én is😊

ScarY MAN
nekem is van 😄 nempara 😄
ma tanár megmondta hogy ez ilyen "szükség óra" mivel nem lenne meg az a mennyiségû óránk.
am 13.os vagyok 😛

...

Bulykin
fA:F:A:FA:ASaS😄.D
nálunk gazdasági ismereteken mindig a cigányokról beszélünkXD
am. nemtom nekem minek van ilyen órám, számtech programozó leszek...

Kicsikiraly
ma GIS-en (Gazdasági Ismeretek) marketingrõl tanultunk, tanár mutogatott reklámokat, és elkezdi: halljátok ezt a CD-t itt találtam egy gépbe, kiderült hogy egy tanárNÕé volt, de most elkezdtem keresgélni rajta.. bekapcsolta a vetítõt, mutat egy fájlt: teen_girl_with_vibrator_in_public.avi 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
tampont vettél?

...

BB7
Megjött?
Vartam a Mikulast 😊

Bulykin
ma úgy kiment tesin a bokám h azt hittem ott halok meg... amúgy fasza nap volt😄
hétfõn hála a jó istennek nem lesz vizsga, már a tököm ki van a ciscoval...

bardocz
Hát úgy szétzúztam a lábfejem,hogy nem tudok ráállni.
Olyat rugok,hogy nekem lesz tõle bajom.
oliwwer
Osztálytársam takart, szóval nem látott a tanár 😄 Néha még zenét is lehet hallgatni, de az már rizikósabb.. meg ha lebukok akk szívás van :S 😄
Kicsikiraly
eszel órán? 😮 nálunk ha bejön a tanár, becsengettek és te eszel, arcon vagy rúgva 😄 (kivéve egy két tanárnál)

DFTBA &#3232;_&#3232;

oliwwer
Megettem egy kakaóscsigát törin.. fincsi volt csak összekent a hülye kakaó 😄
BB7
ÁÁÁ! <#idiota> XD lol!

Ma tesitanár: "Ma olyat mutatok, hogy jobb lesz a télapónál is!"
Mondom jó! Olyat már láttam! Van az én lábam között is! De nem! Nem pedofil hanem hívott egy brazil csajt és Capoeira-ztunk! XD L0L volt!
Bulykin
"Felkeltem,rájöttem,hogy nem tudok járni"<#idiota>

bardocz
Felkeltem,rájöttem,hogy nem tudok járni,bementem sztk-ba,12-re kaptam idõpontot,úgyhogy hazajöttem,aludtam,visszamentem,és két óra múlva már kint is voltam^^
Fabio Capello
megvolt az elsõ vizsgám... Világvallások eredete, piszoknehéz, 10 a b vagy c jellegû kérdés

legnehezebb kérdés: melyik vallás szent napja a szombat

no comment 😄

Bulykin
holnap matekdoga, shit...
de am lazulás lesz, egész héten az volt, egyre jobban tetszik ez az 5.év😊
alig tanulok vmit és tele vagyok jó jegyekkel, csak a cisco szopás, az érdekel, csak a cisco miatt jelentkeztem, mégis bukásra állokXD

Doomista
holnap 6 óra...aztán hétvégén nincs suli...és kövi héten hétfön van még suli,keddtöl meg munkaszüneti nap 2 hét 😊

bardocz
Péntek 0. óra,szombat is,vasárnap meg F1 miatt kelek<#buck>
Bulykin
hú de fasza, holnap nekem nincs suli😊 sõõõt, szombaton se kell menni^^
tök buli<#vigyor1>

Bulykin
tegnap tesin 3szor is kiment a bokám...kúrva jó volt^^
matekból dogát írtunk, nagyon könnyû volt még most értem is, de az uccsó feladatot mégis elbasztamXDXD

Doomista
nekem meg hétfötöl máig egy elméleti orám sem volt,dolgoztam háháháhá

van 6 orám holnap,de csak 11:45kor kell benennem,fél5ig vagyok max 😄
nem ugy van itt hogy 45 perces orák háháháháháháháhháháháh

Fabio Capello
nekemsincs...

helyette meló nyolctol négyig

bardocz
Nekem van bibibíííí<#duhos2>
HOLNAPNINCSSULIIIM😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kaplan
Nyelvi tábor elõtt, lázasan, bementem három órára ötödik embernek az osztályba, hogy megírjam az angol dolgozatom, és a másik két órán semmit ne csináljunk. Büszke vagyok magamra... 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kicsikiraly
büszke lehetsz magadra.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kaplan
Ma reggel 10.27kor keltem.. Úgyhogy a negyedik órára lenéztem a szembe lévõ iskolámba.. Kurvára megérte. Inkább aludtam volna délig. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!