Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de nyugi, word/excel van még most isXD legszarabb a világon😄
az idén nekünk még csak excel van, word majd jövõre, de az a szopacs h mivel van ECDL vizsgánk(többség) és info szakon végeztünk(többség😄) ezért azt hiszi a tanár h excelbõl már mindent tudunk😄😄 vmi kimutatást kellett készíteni tegnap, élesbe ment, de én akkor tudtam meg h exvelben ilyet is lehetXD 4es lett, szal nem volt gond<#buck>#buck>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ennyi volt a programom:
<?php
print "pú"
?>
ezt azt csinálja hogy kiírja hogy pú ha elindítom<#idiota>#idiota> komoly nagyon😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Német óra ❤️német tanárom van! Ezt utálom a legjobban! -.-">3német tanárom van! Ezt utálom a legjobban! -.-">
A f@sz tanár hoz szinte mindig ien Relaxációs Zenét [mint ha attól lenyugodnánk!<#wilting>#wilting>
Na és most is mondta, h.: "Vki rakja be ezt a magnóba!"- és mutatja a CD-t!
Erre felpattanok <Én vagyok az osztály kockája -.-,>Én vagyok az osztály kockája -.-,> és elindulok a CD felé. De velem párhuzamosan egy oszt.társam is felállt
Erre én visszaléptem és mondtam, h.: "Jó, akkor rakd be Te a Tanárnõnek!"
Erre mindenki elkezdett szakadni, persze a tanár nem... és elkérte ellenõrzõm, meg tök kifakadt! -.- Félév elõtt! Nem túl jó! De mind1! KAPPJABE! Csak féltékeny mert még senki nem "rakta be"<#mf1>#mf1>
ma tanár megmondta hogy ez ilyen "szükség óra" mivel nem lenne meg az a mennyiségû óránk.
am 13.os vagyok 😛
...
nálunk gazdasági ismereteken mindig a cigányokról beszélünkXD
am. nemtom nekem minek van ilyen órám, számtech programozó leszek...
DFTBA ಠ_ಠ
hétfõn hála a jó istennek nem lesz vizsga, már a tököm ki van a ciscoval...
DFTBA ಠ_ಠ
Ma tesitanár: "Ma olyat mutatok, hogy jobb lesz a télapónál is!"
Mondom jó! Olyat már láttam! Van az én lábam között is! De nem! Nem pedofil hanem hívott egy brazil csajt és Capoeira-ztunk! XD L0L volt!
legnehezebb kérdés: melyik vallás szent napja a szombat
no comment 😄
de am lazulás lesz, egész héten az volt, egyre jobban tetszik ez az 5.év😊
alig tanulok vmit és tele vagyok jó jegyekkel, csak a cisco szopás, az érdekel, csak a cisco miatt jelentkeztem, mégis bukásra állokXD
tök buli<#vigyor1>#vigyor1>
matekból dogát írtunk, nagyon könnyû volt még most értem is, de az uccsó feladatot mégis elbasztamXDXD
van 6 orám holnap,de csak 11:45kor kell benennem,fél5ig vagyok max 😄
nem ugy van itt hogy 45 perces orák háháháháháháháhháháháh
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!