2074
  • Bulykin
    nálunk is van ilyen 5. éven...szánalom baszki, a csaj azért kap 1 jeggyel jobbat mert szépen ír, pff...
  • Sanyix
    Az egyik nagy nevű műszaki főiskolán hasonlóan megy. Ott a külalakot nézi. Ha ránézésre tetszik neki a beadott írás külalakja akkor 5-ös, ha nem bukta.
  • bardocz
    Ilyennel tuti mennék az igazgatóhoz,szórakozzon a kurva anyjával:D
  • Bulykin
    az ilyet meg kéne ütni:D
    ez olyan mint az egyetemen a havernak, úgy osztályozta a ZH-t a tanár, hogy kinyitott az ablakot, leült az asztalához, feldobta a dogákat és amelyik az asztalra esett az átment félévkor, akié pedig a földre az megbukot...
    haver megbukott, pedig tanult rá mint állat, hajnalig csak a könyveket bújta, de nem szólhat semmit, mert az egyetemen az ilyet leszarják:S
  • Sanyix
    nemtudom mit akarsz, én egyik tanáromtól régen történelemből 4,2-es átlagra 3-mast kaptam év végén, mert szerinte nekem többet kéne tudnom :D
  • LaciMaci
    Nálunk úgy van, hogy 2,3,4.4 től 2,3,4.6 ig a tanár dönti el, hogy megadja-e a jobbat, 4.6 tól fölfelé KÖTELEZŐ megadnia a jobbat.

1 esnél úgy van, hogy 1,6 tól fölfelé dönt a tanár, de csak 2.0 tól kötelező megadnia...
  • David2
    én 4,75-re kaptam 4est...
  • bardocz
    Nekünk matektanár a 79.8,vagy 79.98%-ra nem adta meg az ötös alát sem,csak négyes:D
  • NeverwinterKING
    :DDD
  • Bulykin
    első vizsga 69.6% csak jelzem 70% a minimum, szóval nem kapott el az agyrák, ááXD

am rájöttem már pár hónapja hogy szarok én magasról a programozásra, nem is tudok programozni(pedig 5ös vagyok), így hát jövőre már közgázos leszek
  • NeverwinterKING
    hát akkor sok sikert a vizsgákhoz.
    nekem a héten "csak" 1 lesz, de volt már 4 és lesz még 3 :(
  • Bulykin
    szedán és pénteken nem volt kedvem bemenni:P
    a héten 2 vizsgám is volt, mind a 2 80% fölött^-^ hoooppá:)ilyen is ritkán van
    jövőhéten záróvizsga, kemény lesz, +még nekem 2 vizsgát pótolni is kell:D:D kemény hétnek nézek elébe...

• bardocz
    Már miért lenne az?Szerintem nem sokan tudták volna utánacsinálni osztályban:D Jót röhögött mindenki,meg amikor bejelentette milyen kisérletet csinál mindenki ledöbbent:D
  • Bulykin
    és nem érezte h milyen égő?
  • bardocz
    Tényleg nem!
    Triatlonos a csávó,bécs-budapest maratonon is indultak talán,szóval simán ki lehet belőle nézni:) Ma a biosztanárunk mondta,hogy a kistanáriban is szokott ilyet csinálni,mert felmegy a vérnyomása,és jobban pörög
  • Bulykin
    kamu:D
  • NeverwinterKING
    xDDD
  • BB7
    Ti komolyan betegek vagytok! De sajnos agyilag! Ide már format kell! XD Nem elég semmilyen redzsisztri klíner!
  • NeverwinterKING
    hu talán sok lett a köhögés. bocsi :S
  • Doomista
    kék halál jött :(
    az akkor embernél kómát jelent
  • NeverwinterKING
    kapcsold ki :D különben mehetsz suliba :D
  • Doomista
    az egyik antivirus szoftverem blokkolta XD
  • NeverwinterKING
    megy pmbe! :DDD
  • Doomista
    lolz :D

bár most kicsit érzem az orrom,mandulám...pedig nem is köhögtél még le !
    vazze,nem tuttam hogy interneten is ellehet kapni
  • NeverwinterKING
    XD
    undorító vagy XD
  • BB7
    Küldjek egy kis betegséget?

BB7 a következő fájlt küldte "influenza.exe"
  • Doomista
    köhögj :D
    tüsszögj a pofámba,a számba !
  • NeverwinterKING
    leköhöglek ha ezt akarod :D
  • bardocz
    Én múlthéten,meg most hétfőn-kedden nem voltam:D De jee,holnap 8 órám lesz:D
  • Doomista
    faszom má hogy mindenki megbetegszik csak én nem :D
  • NeverwinterKING
    hát én múlt héten nem voltam szerdától de betegség miatt...
    helyette 2 évad X-akták volt XD
  • Doomista
    én nekem e héten nemvót suli,ezé nem is tudom mit irnánk róla :D
    meló powa ^^
  • NeverwinterKING
    :DDd
    ja egy kicsit
  • Doomista
    legalább kipinented magad délelőtt
  • NeverwinterKING
    tesi: aludtam
    tesi: kocsmában megírtam az angol leckét
    magyar:leírtunk 2 mondatot. igen ez tartott 45 percig :D
    angol: lyukas
    ének: énekeltünk :D
    matek: próbáltam felfogni amit csináltunk :D de úgy nehéz ha az elöző órán nem voltam.

kb ennyi
  • HUN Fittikém
    Tök valószínű :D
  • Doomista
    :D
    ilyenkor kellet volna valakinek felállni a padból,és jól hátba rugni,azmeg szállt volna vagy dűlt volna el mint az Eiffel-torony.
  • BB7
  • bardocz
    Helyettesítő biosztanár fejenállt,és közben ivott,hogy bemutassa,a nyelőcsőben nem a gravitációtól megy le a kaja:D
  • Bulykin
    hát én a héten nem is voltam suliba, mert beteg voltam:D
    de holnaptól szopacs, 2 hét és FINAL vizsga, és még 2 vizsgával le si vagyok maradva szal pótolgathatom...