2074
-
nálunk is van ilyen 5. éven...szánalom baszki, a csaj azért kap 1 jeggyel jobbat mert szépen ír, pff... -
Az egyik nagy nevű műszaki főiskolán hasonlóan megy. Ott a külalakot nézi. Ha ránézésre tetszik neki a beadott írás külalakja akkor 5-ös, ha nem bukta. -
Ilyennel tuti mennék az igazgatóhoz,szórakozzon a kurva anyjával:D -
az ilyet meg kéne ütni:D
ez olyan mint az egyetemen a havernak, úgy osztályozta a ZH-t a tanár, hogy kinyitott az ablakot, leült az asztalához, feldobta a dogákat és amelyik az asztalra esett az átment félévkor, akié pedig a földre az megbukot...
haver megbukott, pedig tanult rá mint állat, hajnalig csak a könyveket bújta, de nem szólhat semmit, mert az egyetemen az ilyet leszarják:S -
nemtudom mit akarsz, én egyik tanáromtól régen történelemből 4,2-es átlagra 3-mast kaptam év végén, mert szerinte nekem többet kéne tudnom :D -
LaciMaci #1789 Nálunk úgy van, hogy 2,3,4.4 től 2,3,4.6 ig a tanár dönti el, hogy megadja-e a jobbat, 4.6 tól fölfelé KÖTELEZŐ megadnia a jobbat.
1 esnél úgy van, hogy 1,6 tól fölfelé dönt a tanár, de csak 2.0 tól kötelező megadnia... -
én 4,75-re kaptam 4est... -
Nekünk matektanár a 79.8,vagy 79.98%-ra nem adta meg az ötös alát sem,csak négyes:D -
:DDD -
első vizsga 69.6%
csak jelzem 70% a minimum, szóval nem kapott el az agyrák, ááXD
am rájöttem már pár hónapja hogy szarok én magasról a programozásra, nem is tudok programozni(pedig 5ös vagyok), így hát jövőre már közgázos leszek
-
hát akkor sok sikert a vizsgákhoz.
nekem a héten "csak" 1 lesz, de volt már 4 és lesz még 3 :( -
szedán és pénteken nem volt kedvem bemenni:P
a héten 2 vizsgám is volt, mind a 2 80% fölött^-^ hoooppá:)ilyen is ritkán van
jövőhéten záróvizsga, kemény lesz, +még nekem 2 vizsgát pótolni is kell:D:D kemény hétnek nézek elébe...
-
Már miért lenne az?Szerintem nem sokan tudták volna utánacsinálni osztályban:D Jót röhögött mindenki,meg amikor bejelentette milyen kisérletet csinál mindenki ledöbbent:D -
és nem érezte h milyen égő?
-
Tényleg nem!
Triatlonos a csávó,bécs-budapest maratonon is indultak talán,szóval simán ki lehet belőle nézni:) Ma a biosztanárunk mondta,hogy a kistanáriban is szokott ilyet csinálni,mert felmegy a vérnyomása,és jobban pörög
-
kamu:D
-
xDDD -
Ti komolyan betegek vagytok! De sajnos agyilag! Ide már format kell! XD Nem elég semmilyen redzsisztri klíner! -
hu talán sok lett a köhögés. bocsi :S -
kék halál jött :(
az akkor embernél kómát jelent -
kapcsold ki :D különben mehetsz suliba :D -
az egyik antivirus szoftverem blokkolta XD -
megy pmbe! :DDD -
lolz :D
bár most kicsit érzem az orrom,mandulám...pedig nem is köhögtél még le !
vazze,nem tuttam hogy interneten is ellehet kapni -
XD
undorító vagy XD -
Küldjek egy kis betegséget?
BB7 a következő fájlt küldte "influenza.exe" -
köhögj :D
tüsszögj a pofámba,a számba ! -
leköhöglek ha ezt akarod :D -
Én múlthéten,meg most hétfőn-kedden nem voltam:D De jee,holnap 8 órám lesz:D -
faszom má hogy mindenki megbetegszik csak én nem :D -
hát én múlt héten nem voltam szerdától de betegség miatt...
helyette 2 évad X-akták volt XD -
én nekem e héten nemvót suli,ezé nem is tudom mit irnánk róla :D
meló powa ^^ -
:DDd
ja egy kicsit -
legalább kipinented magad délelőtt -
tesi: aludtam
tesi: kocsmában megírtam az angol leckét
magyar:leírtunk 2 mondatot. igen ez tartott 45 percig :D
angol: lyukas
ének: énekeltünk :D
matek: próbáltam felfogni amit csináltunk :D de úgy nehéz ha az elöző órán nem voltam.
kb ennyi -
Tök valószínű :D -
:D
ilyenkor kellet volna valakinek felállni a padból,és jól hátba rugni,azmeg szállt volna vagy dűlt volna el mint az Eiffel-torony. -

-
Helyettesítő biosztanár fejenállt,és közben ivott,hogy bemutassa,a nyelőcsőben nem a gravitációtól megy le a kaja:D -
hát én a héten nem is voltam suliba, mert beteg voltam:D
de holnaptól szopacs, 2 hét és FINAL vizsga, és még 2 vizsgával le si vagyok maradva szal pótolgathatom...