2074
-
csíter népség. -
Itt is van! :D -
ott van hóó? ez lehetetlen eset. -
xD Hány éves vagy? -
hógolyóztam -
én csak következő héttől szopok :s
-
Én is elküldtem vna! De... felesleges! Csak jobban megszopod késöbb! [Tapasztalat! -.-] -
OWNED én elküldtem volna a jó édes büdös kva anyjába... de már 1 éve lógok a suliból. -
Röviden leírom mi történt tegnap velem! ...
Német óra [3német tanárom van! Ezt utálom a legjobban! -.-"]
A f@sz tanár hoz szinte mindig ien Relaxációs Zenét [Mint ha attól lenyugodnánk!
Na és most is mondta, h.: "Vki rakja be ezt a magnóba!"- és mutatja a CD-t!
Erre felpattanok [Én vagyok az osztály kockája -.-,] és elindulok a CD felé. De velem párhuzamosan egy oszt.társam is felállt[SGzik Ő is! Lehet olvassa ezt is! XD] és elindult Ő is a tanár felé!
Erre én visszaléptem és mondtam, h.: "Jó, akkor rakd be Te a Tanárnőnek!"
Erre mindenki elkezdett szakadni, persze a tanár nem... és elkérte ellenőrzőm, meg tök kifakadt! -.- Félév előtt! Nem túl jó! De mind1! KAPPJABE! Csak féltékeny mert még senki nem "rakta be"
-
ezen a héten meló... -
nem voltam ma suliban -
megkérdeztem volna hova jársz suliba, de Kazincbarcika van kiírva profilodba xD -
én is:) -
nekem is van :D nempara :D
ma tanár megmondta hogy ez ilyen "szükség óra" mivel nem lenne meg az a mennyiségű óránk.
am 13.os vagyok :P -
fA:F:A:FA:ASaS:D.D
nálunk gazdasági ismereteken mindig a cigányokról beszélünkXD
am. nemtom nekem minek van ilyen órám, számtech programozó leszek... -
ma GIS-en (Gazdasági Ismeretek) marketingről tanultunk, tanár mutogatott reklámokat, és elkezdi: halljátok ezt a CD-t itt találtam egy gépbe, kiderült hogy egy tanárNŐé volt, de most elkezdtem keresgélni rajta.. bekapcsolta a vetítőt, mutat egy fájlt: teen_girl_with_vibrator_in_public.avi :D -
tampont vettél? -
Megjött? -
cargame #1696 Vartam a Mikulast :) -
ma úgy kiment tesin a bokám h azt hittem ott halok meg... amúgy fasza nap volt:D
hétfőn hála a jó istennek nem lesz vizsga, már a tököm ki van a ciscoval... -
Hát úgy szétzúztam a lábfejem,hogy nem tudok ráállni.
Olyat rugok,hogy nekem lesz tőle bajom. -
Osztálytársam takart, szóval nem látott a tanár :D Néha még zenét is lehet hallgatni, de az már rizikósabb.. meg ha lebukok akk szívás van :S :D -
eszel órán? :O nálunk ha bejön a tanár, becsengettek és te eszel, arcon vagy rúgva :D (kivéve egy két tanárnál) -
Megettem egy kakaóscsigát törin.. fincsi volt csak összekent a hülye kakaó :D -
ÁÁÁ!
XD lol!
Ma tesitanár: "Ma olyat mutatok, hogy jobb lesz a télapónál is!"
Mondom jó! Olyat már láttam! Van az én lábam között is! De nem! Nem pedofil hanem hívott egy brazil csajt és Capoeira-ztunk! XD L0L volt! -
"Felkeltem,rájöttem,hogy nem tudok járni"
-
Felkeltem,rájöttem,hogy nem tudok járni,bementem sztk-ba,12-re kaptam időpontot,úgyhogy hazajöttem,aludtam,visszamentem,és két óra múlva már kint is voltam^^ -
megvolt az első vizsgám... Világvallások eredete, piszoknehéz, 10 a b vagy c jellegű kérdés
legnehezebb kérdés: melyik vallás szent napja a szombat
no comment :D -
holnap matekdoga, shit...
de am lazulás lesz, egész héten az volt, egyre jobban tetszik ez az 5.év:)
alig tanulok vmit és tele vagyok jó jegyekkel, csak a cisco szopás, az érdekel, csak a cisco miatt jelentkeztem, mégis bukásra állokXD -
holnap 6 óra...aztán hétvégén nincs suli...és kövi héten hétfön van még suli,keddtöl meg munkaszüneti nap 2 hét :) -
Péntek 0. óra,szombat is,vasárnap meg F1 miatt kelek
-
hú de fasza, holnap nekem nincs suli:) sőőőt, szombaton se kell menni^^
tök buli
-
tegnap tesin 3szor is kiment a bokám...kúrva jó volt^^
matekból dogát írtunk, nagyon könnyű volt még most értem is, de az uccsó feladatot mégis elbasztamXDXD
-
nekem meg hétfötöl máig egy elméleti orám sem volt,dolgoztam háháháhá
van 6 orám holnap,de csak 11:45kor kell benennem,fél5ig vagyok max :D
nem ugy van itt hogy 45 perces orák háháháháháháháhháháháh
-
nekemsincs...
helyette meló nyolctol négyig -
Nekem van bibibíííí
-
xxxpaulxxx #1678 HOLNAPNINCSSULIIIM:O -
Nyelvi tábor előtt, lázasan, bementem három órára ötödik embernek az osztályba, hogy megírjam az angol dolgozatom, és a másik két órán semmit ne csináljunk. Büszke vagyok magamra... ;) -
büszke lehetsz magadra. -
Ma reggel 10.27kor keltem.. Úgyhogy a negyedik órára lenéztem a szembe lévő iskolámba.. Kurvára megérte. Inkább aludtam volna délig.