Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
:-|

\"You are fucking crazy people!\"

szerencsére nem kellett ünneplõbe mennünk meg semmi ilyesmi és ma csak másfél órát voltunk bent suliban... mégis többnek tûnt sokkal😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
JAJ TYE SSZEGÉNNY

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
tegnap évnyitó <#zavart2>
vhogy túl éltem...

ma meg suli áááááááááááááááá

elsõ két órát még végig röhögtük meg ilyenek. többin már a halálomon voltam :|
meg a sok kecy tanár rémisztget az érettségivel :|

bardocz
Hidd el,lehet...😄
Doomista
hát ugy volt,hogy bemutatták a gépeket,öltözöt,de mindenhez füztek krv sok beszédet,aztán jött az alap beszéd,meg az osztályfönöki beszéd,aztán még a tanár még elment 1 orára,mi meg szenvedtünk a semmivel,de kül az egész sulikor,meg ilyenekröl folyt a duma.

holnap 10 órám lesz 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike at home
mi a szart lehet 4 órán át pofázni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Doomista
ma vót évnyito,az után elvileg "osztályfönöki" óra lett volna,ami ugye max 1 orás,ehelyet 4 orán át kinoztak bent minket...szal jó sok sebet szereztem már az elsö nap 😊
de jo lesz a suli...5-6 tantárgyunk lesz...szal ilyen kémia meg matek meg nyelvtan ének etc kizárva teljesen...98%ban szakmaim van,csak szakmai angol+tesi ez a kivülállo tipus.

Dragooon
megvolt, nagypöcs
:o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bandee1987
órán? milyen órán, nekem csak jövõhéten kezdõdik a fõsuli<#mf2>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
Lehet beadom azt,hogy hétfõn 0.-1. óra matek fakt,6-7 meg kémia,és akkor több nincs a héten<#idiota>
bardocz
Semmi különös,megemlékeztünk Kolonicsról,mert a suliban érettségizett,meg egy gyerekrõl,aki drogozva rohangált a vonat tetején,és most kómában fekszik...Szokásos süketduma,majd 3 vagy 4 ofõ,már nem emlékszek mennyi volt.Suli után meg egy sör játszótéren.
nekem a misén gondok voltak egyszer kétszer felkellet kapnom a fejem 😄

Kaplan
Évnyitót még sikerült ébren végignézem, de aztán ahogy felértünk a termünkbe két óra osztályfõnökit majdnem végigaludtam.. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sanyix
nem akarok kárörvendõ lenni, de

hahahahahahahahahahahahahahahaaa 😄DD

mek amúty is, lekaláp újra ott a sok jó kiscsaj reggel a békáfén 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kicsikiraly
zsiezzsetek ozskolába tyerekek mer mindjárt kezsdõdik az ozskola 8)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mike at home
na megvolt az évnyitó, kispöcsök? 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jah. holnap már kezdünk :S

Kérem kapcsolja ki!

bardocz
Vasárnap?😮
Ez cigányság.
Nekem holnap lesz.
megvolt az évnyitó :/

Kérem kapcsolja ki!

NeverwinterKING
szintén: föci, elõre hozott

nekem is z volt majdnem h menjek vissza holnap. utolsó elötti voltam a sorba :/ 2kor kerültem sorra 😮 azt fél8ra benn kellett lenni. de minek?😮

Én ma föcibõl szóbeliztem (elõrehozott).
Hétfõn korán reggel be kellett menni. Kb 25 percet kellett bent lenni, ebbõl max. 10 perc volt a nyitó. Aztán haza... Kössz!
Még hnap be kell menni záróra, meg eredményért, aztán szeptemberig semmi b*sztatás!!!
bardocz
Hát hajrá:-) Milyen érettségi volt?
Amúgy nekem 19-én lesz vzáró,fúdekurvasok kedvem van hozzá,reggel kilenckor.Mondjuk ebben a suliban még nem vltam egyszer sem évzárón,ez lesz az elsõ^^
NeverwinterKING
kösz. már túl vok rajta :S kellõképp fostam... könnyû tételeket húztam de nem nagyon tudtam õket. 4es nagy mákkal meglesz :S

bardocz
Sok sikert hozzá!
NeverwinterKING
holnap érettségi ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

bardocz
Nagybetüvel végig,akár 2 hétig is itt lehet dolgozni,meg irodai munka,hostess munka😄
Sanyix
"de a fele lányoknak dugós munka"

Az milyen? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike at home
húst

no meg ti is elviszititek a szüzességeteket 😊

Mike at home
mondom, öreglányok
azok jól fizetnek, szeretik a friss hûst 😄

NeverwinterKING
jó nyarat 😊

bardocz
Nah,sulibúcsúztató a lehet legjobb volt,konert,csak nem tartott sokáig😊
ScarY MAN
nah legyetek joak 😊 ... nekem ennyivolt 😊 jo nyarat aki igenyli 😊 pápá

...

Dragooon
tandíj.
nagyon megemelkedett és attól féltünk tovább fog az évek alatt, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy most lenne a legegyszerûbb iskolát váltani.

tényleg jó volt, szerettem is ebbe a suliba járni.
de ná szakadok el tõle végleg, valószínûleg péntekenként visszajárok egyéb okok miatt.^^

bardocz
Na véga a sulinak egy idõre,ma megünnepeljük egy Tankcsapdával,aztán mitomén mi lesz nyáron.
Doomista
hogyhogy?
emléxem hogy régebben mondtad hogy milyen jo osztályod van,meg minden :o

szenvedtem a matek kettesért XDD
bardocz
Természetesen az n az nem akart nagy betü lenni...
bardocz
ÉN már nem fogok szerintem sulit váltani,most 11.,12.-re meg hülyeség már.
Dragooon
suliváltás lesz itt is

Doomista
nyáron én kockulni fogok + kisebb munkákat végzek...kül sulit váltok,átmék másikba 😊

NeverwinterKING
kár :S

bardocz
Én is valami hoszabb munkát szeretnék,2 hét alatt nem fogom szíjjelkeresi magamat,pedig kéne a pénz.Eleve jó lenne,ha ösze tudnék gyûjteni 60.000HUF-ot,és akkor vehetnék egy g25-öt,de hát ehez kéne dolgozni rendesen:S
Kaplan
Eleve csak olyan munkára mennék el ahova beprotektálnak (mert máshogy már nem megy.) és legalább két hetes. Nem fogok naponta alkalmi szarokra menni, alkalmanként én is tudok muttertõl pénzt kérni.. Ha bejön valami jó tartós munka arra elmegyek, ha nem akkor így jártam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bardocz
Nem találok ott budapesti munkát:S
NeverwinterKING
diaknavigator.hu
v vmi ilyesmi a neve 😮

ott nézd meg. tesóm itt keresett

bardocz
Én valamit tuti fogok csinálni,mert kell a pénz.Csak nem tudom mit:S diakmunka.hu-t nézegetem,de a fele lányoknak dugós munka,nem tudom mit csináljak.
NeverwinterKING
😊

én nem találtam nyári melót 😞 úgyh itthon fogok sgzni egész nyáron :|

bardocz
Címet,telefonszámot,de csak ha jól fizetnek!<#idiota>
Mike
vagy öregasszonyokhoz is járhatsz kekszelni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray