Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
vhogy túl éltem...
ma meg suli áááááááááááááááá
elsõ két órát még végig röhögtük meg ilyenek. többin már a halálomon voltam :|
meg a sok kecy tanár rémisztget az érettségivel :|
\"You are fucking crazy people!\"
holnap 10 órám lesz 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de jo lesz a suli...5-6 tantárgyunk lesz...szal ilyen kémia meg matek meg nyelvtan ének etc kizárva teljesen...98%ban szakmaim van,csak szakmai angol+tesi ez a kivülállo tipus.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hahahahahahahahahahahahahahahaaa 😄DD
mek amúty is, lekaláp újra ott a sok jó kiscsaj reggel a békáfén 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
nekem is z volt majdnem h menjek vissza holnap. utolsó elötti voltam a sorba :/ 2kor kerültem sorra 😮 azt fél8ra benn kellett lenni. de minek?😮
Hétfõn korán reggel be kellett menni. Kb 25 percet kellett bent lenni, ebbõl max. 10 perc volt a nyitó. Aztán haza... Kössz!
Még hnap be kell menni záróra, meg eredményért, aztán szeptemberig semmi b*sztatás!!!
Amúgy nekem 19-én lesz vzáró,fúdekurvasok kedvem van hozzá,reggel kilenckor.Mondjuk ebben a suliban még nem vltam egyszer sem évzárón,ez lesz az elsõ^^
Az milyen? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
no meg ti is elviszititek a szüzességeteket 😊
azok jól fizetnek, szeretik a friss hûst 😄
nagyon megemelkedett és attól féltünk tovább fog az évek alatt, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy most lenne a legegyszerûbb iskolát váltani.
tényleg jó volt, szerettem is ebbe a suliba járni.
de ná szakadok el tõle végleg, valószínûleg péntekenként visszajárok egyéb okok miatt.^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
emléxem hogy régebben mondtad hogy milyen jo osztályod van,meg minden :o
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
v vmi ilyesmi a neve 😮
ott nézd meg. tesóm itt keresett
én nem találtam nyári melót 😞 úgyh itthon fogok sgzni egész nyáron :|