Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
kapcsold ki :D különben mehetsz suliba :D

\"You are fucking crazy people!\"

Doomista
az egyik antivirus szoftverem blokkolta XD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
megy pmbe! :DDD

Doomista
lolz :D

bár most kicsit érzem az orrom,mandulám...pedig nem is köhögtél még le !
vazze,nem tuttam hogy interneten is ellehet kapni

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
XD
undorító vagy XD

BB7
Küldjek egy kis betegséget?

BB7 a következõ fájlt küldte "influenza.exe"
Doomista
köhögj :D
tüsszögj a pofámba,a számba !

NeverwinterKING
leköhöglek ha ezt akarod :D

bardocz
Én múlthéten,meg most hétfõn-kedden nem voltam:D De jee,holnap 8 órám lesz:D
Doomista
faszom má hogy mindenki megbetegszik csak én nem :D

NeverwinterKING
hát én múlt héten nem voltam szerdától de betegség miatt...
helyette 2 évad X-akták volt XD

Doomista
én nekem e héten nemvót suli,ezé nem is tudom mit irnánk róla :D
meló powa ^^

NeverwinterKING
:DDd
ja egy kicsit

Doomista
legalább kipinented magad délelõtt

NeverwinterKING
tesi: aludtam
tesi: kocsmában megírtam az angol leckét
magyar:leírtunk 2 mondatot. igen ez tartott 45 percig :D
angol: lyukas
ének: énekeltünk :D
matek: próbáltam felfogni amit csináltunk :D de úgy nehéz ha az elözõ órán nem voltam.

kb ennyi

HUN Fittikém
Tök valószínû :D

Doomista
:D
ilyenkor kellet volna valakinek felállni a padból,és jól hátba rugni,azmeg szállt volna vagy dûlt volna el mint az Eiffel-torony.

BB7
<#fejvakaras><#banplz><#taps>
bardocz
Helyettesítõ biosztanár fejenállt,és közben ivott,hogy bemutassa,a nyelõcsõben nem a gravitációtól megy le a kaja:D
Bulykin
hát én a héten nem is voltam suliba, mert beteg voltam:D
de holnaptól szopacs, 2 hét és FINAL vizsga, és még 2 vizsgával le si vagyok maradva szal pótolgathatom...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Nekem elsõ kettõ infofakt:D
Bulykin
hálózati ismeretek:D
én meg holnap nem megyek elsõ 2re be, tesi, fáj a bokám, nincs kedvemXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Mi a fasz az a cisco?:D
Amúgy nekünk ma 2 óra volt megtartva.
Bulykin
ma megvotl az elsõ cisco gakorlati óra:) fura, de élveztem, jó volt, csak a kábelkészítéshez kúrvasok türelem kell...legalábbis nekemXD

Bulykin
félév: ciscoból bukokXD az összes többi 4es 5ös:D:D
az órarend változik, méghozzá kúrvaszar lesz, csak hétfõn nem lesz 1órám és nagyon de nagyon szar lesz...

BB7
Én mindig is sejtettem! XD De attól még bírtam! :P
Sanyix
semmire

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BB7
Fúú! Nekünk minden félét! Én voltam az 1etlen asz osztályban aki szerette! :D Jó! Mondjuk én vtam az egyetlen kocka is az osztályban! XD
bardocz
Fú,azt de utáltam!Semmi értelme nem volt,és mindig házat kellett rajzolnunk:D
Doomista
azt ismerem :D az elég egyszerû volt pedig...csak fokokat kellet megadni meg magyar parancsokat...kis matek tudás meg magyar tudás és ennyi :D

BB7
LoL! Áltiba volt egy ComLogo nevû cucc! Egy teknõs, akit parancsokkal lehetett irányítani! Sohase vágtam az mire jó! :D
Doomista
persze.de ha kapsz egy rajzot+méretek hozzá,és az alapján kell, már nem egyszerû :)

Sanyix
ez nem tûnik bonyolultnak, az elsõ szám a lépés, a többi meg hogy merre mozogjon, hogyan, mit csinálva. gondolom

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BB7
Jézusom! Hát GoodLuck! :)
erik10
Aludtam, jó mélyen.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Bulykin
lol...hajrá<#zavart1>

Doomista
valamennyire kenem xD
van valami 6 milliós program a számitogépeken ott,és ott kell irni a kodot,aztán 2D-ben,3D-ben szimulálja a programodat. Ezután kell betölteni a cnc gépbe,vagy ott is megirhatod...keci nehéz...aztán pár év mulva ha munkahelyen kell ezt csinálnod...akkor már nem használhatsz programot hozzá...mivel ez a program jó,mert itt tudod szimulálni stb,igy megmutatja hogy mit csesztél el,miért szar a programod.de omg a munkahelyen meg fejböl kell nyomni...ha meg cnc gépbe hibásan irod be vagy valami,az a gép kárára mehet,összetörhet benne bármi...aztán ezek a gépek sem százezer forintosak...keci nehéz :s :s :s szrtm nehezebb mint a programozás...

BB7
Ha miattad rosszakat álmodok! <#ejnye1>
Bulykin
nekem a cnc-hez fingom sincs, bevallom h most láttam elõször ilyet és azt kell mondjam h grat neked ha jól kened:D

Doomista
egyik ürgebarátom az azt mondta hogy 2 hét alatt megtanult low-medium szinten programozni pascalban...hogy ez igaz e,vagy kamu...nem tudom...õszintén simán kinézem belõle,nem hülye a srác informatikából...viszont 2 hét...nem tudom...

de ez a cnc programozás sem egyszerü...:

N1 S900
N2 M4
N3 T0101
N4 F0.15
N5 G0 X52 Z2
N6 G1 X48
N7 G1 Z-29
N8 G0 X50 Z2
N9 G0 X40
N10 G1 Z-29
N11 G0 X50 Z2
N12 G1 X30
N13 G1 Z-29
N14 G0 X50 Z2
N15 G0 X38
N16 G0 Z-28
N17 G1 X48 Z-34
N18 G1 X48
N19 G1 Z-50
N20 G0 X50 Z2
N21 G0 X20
N22 G1 X34 Z-5
N23 G0 Z-16 T0404
N24 G1 X26
N25 G0 X30
N26 G1 Z-15
N27 G1 X26
N28 G0 X50

Bulykin
jaja, ez így igaz:D nekem van olyan osztálytársan akinek chip van az agya helyén<#idiota>
2 évig tanultam pascalt, nagy ívban kakáltam is rá, nem tetszettXD nem is tudom:D:D

Bulykin
2 évig csak, és nem hinném hogy jönne vmi új, meg ha jön is , nem hinnék h a php például elavulva:D

Doomista
programozás egy keci nehéz dolog én mondom neked.nem nem mondom,hanem irom...nem,inkább lekopogom neked.söt el is kiabálom az utcán.

ahoz is évek kellenek...van persze akinek pár hónap...legalábbis én tudok olyanról...de annak az agya helyén valami chip van...:D nah meg könyvböl nem is tudod igazán jól megtanulni...legalábbis delphi könyvböl,c++ könyvböl...pascallal kell kezdeni :s aztán még a többi...mert egyik sem ugyan az a program...persze hasonlo a nyelv,de akkor sem ugyan az.ennyi.

BB7
Meg amire megtanulod, addigra jön valami új! ... És kitörölheted a s3gged azzal, amit évekig tanultál!
Bulykin
akkor az<#idiota><#beka2>

Doomista
muszáj :D

Bulykin
most õszinte leszek, én azt mondom h amit én programozást tanulok az úgy szar ahogy van...azt hittem érdekelni fog, de most így fél év után rájöttem h szarok ráXD én delphit, php-t, mysql-t tanulok, ebbõl a php az ami érdekel, meg egy kicsit a mysql, de az is csak azért mert muszály a fórumhoz(ha akrok csinálni majd eccccerXD)...
a delphi meg úgy szar ahogy van<#zavart1>

BB7
Német gépek angolul! :D

Én annyira tanulnék már programozást! <#wilting> <9edikes vok! -.->
Doomista
hát ez elmélet + gyakorlat... de nagyon jóa,csak rohatt nehéz...ilyen 4 év kell hogy médium szinten told az egészet :s meg hát cnc gépekböl is rohatt sok fajta van...és azokhoz kell alkalmazkodni...nálunk HUNor gépek vannak...de pl máshol ahol dolgozni fogok ott német gép van...persze angolul van...de krv nagy különbség van...meg ilyenek...nah nembaj :D

Bulykin
fú az kemény...el se kezdeném:D