2074
-
#1834 Jó hely:D Betelefonálós műsorban a csajt szivatták,nyert valaki,számolta a pénzt,és közben össze vissza mondott számokat a csávó:D Jó hely. -
#1833 lol:D milyen volt? -
#1832 Votunk ma TV2-ben osztálykirándlás formájában,így csak egy tesi meg eg biosz volt megtartva:D -
#1831 én ma uncsitesóm ballagásán voltam, de ott még a diákok szülei is kaptak jutalmat bááázkegyetlen szarul volt megcsinálva:D
viszont jó volt, mert mentem suliba és megúsztam egy vizsgát(igaz pótolni kell:S) -
#1830 o.O -
#1829 Felvettem telefonnal videóra,de undorítóan szar a minősége,úgyhogy nem megy youtube-ra.De így eszembe jutott,hogy egyik srác a hátán egy guminővel mászkált:D -
#1828 Na nem mind szép ám:D De van 1-2 nagyon szép lány köztük:-) Jah meg a termünkben öltöztek át,lépek be,és egyik csaj ott áll melltartóban,sajna háttal volt:-D -
#1827 Nekem mondod? :O
12edikes muffok.. Uhááuhááá!!!
Egy öreg papa [Valszeg szülő] kamerázott, de alulról, s szerintem minden szoknya alá belátott vele! xD Azért elkérném azt a felvételt! :D -
#1826 Szerencsére udvaron már nem kellett állnunk.Egyik csaj annyira nagyon jó nézett ki abban a ruhában :o -
#1825 Dettó ugyanez! Még tehenészlányok is voltak tegnap!
Viszont ma délbe kellett bemenni, 2órát tartottak meg és 2Ofő díszítésre. Majd kizavartak egy órára a suliból "takarítás" címen... addig bnőmmel el fagyizni, hozzánk átöltözni, vissza suliba sorfalhoz
Aztán ki az udvarra... beszéd. stb.. kb2óra és el! :D -
#1824 Nekünk pár napja volt bolondballagás,itt úgy megy,hogy minden osztályon átmennek.Voltak tehenészlányok,kalappal,ostorral,és nagyon tetszetős rövidnadrággal,lányoknak öltözött fiúk,meg hasonlók:D
Ma meg a rendes ballagás volt,bemegy 8-ra úgy,hogy 6:30-kor kellett volna ottlenni,erre én voltam a 3. beérkező o.O Termet díszítettünk,tarisznyát adtunk át,sorfalat álltunk,leszedtük a díszítést,és jöttünk haza. -
#1823 ma volt bolondballagás. geci szarul kezdődött... 5kor keltem. tegnap meg szerenád volt és kb fél 2re értem haza :S szal reggel olyan komás voltam mint állat.
osztálytársaim annyira verebek. gondolom mindenki hallott már a bolondballagásról. sok hülye negyedikes kimegy a térre vmi jelmezbe és borotvahabbal,liszttel és tejszínhabbal keni össze egymást. na most mi hippik voltunk.:D meg voltak rendőreink is. kb mindenki őket dobálta, egyik kék 10 perc alatt fehérlett XD tojással is dobálták őket szal fasza volt :D az a lényeg h a veréb oszttársaim azon sírtak(szó szerint) h össze kenték őket borotvahabbal O.o meg hogy milyen szar volt ez így stb... ez sztem gáz. erre azér lehet volna számítani.
de már alig látom őket...
mondjuk kicsit egy szemem sir a másik nevet feeling. -
#1822 bementem reggel tesire, első 2órában csak fociztunk:) aztán hazajöttem lezuhanyozni, enniXD, szal 3.órán bent se voltam... visszamentem, angol meg volt tartva, uccsó 4 óra meg elmaradt:D:D -
#1821 csak már kezdtem izgulni. mer úgy tudtam h 2 hét múlva lesz :D
olyan közepes tanuló vagyok. de ja fosik a szám főleg a mai nap után: úgy mentem be próba érettségire h simán megírom. erre olyan nehéz volt mint állat és szövegalkotásnál szart se tudtam írni :S
egyetlen pozitívum a mai napba h 11kor végeztem :D -
#1820 Ma rajzoltam egy csendéletet egy szőlős topjoyrol és egy almáról, plusz lerajzoltam haverom profilból, de a tanár azt mondta hagyjam abba így csak félkész lett.. -
#1819 Persze,csak nálunk kisérettséginek hívják,és háromszoros szorzója van:D De csak akkor számít,ha javítja a jegyet. -
#1818 gondókozzá
am milyen tanulók vagytok? biztos kakapisi egyben van az érettségi miatt:D nekem is úgy volt tavaly, és meglepődtem h miylen könnyű volt:S töriből például 4 éven keresztül sosem kaptam 3asnál jobbat egy dogára se:D 2es voltam belőle mindig is, érettségim meg 4es lett bááz -
#1817 de csak próba nem? a rendes az májusba lesz -
#1816 mi meg ma se csináltunk semmitXD ha nem lett volna első 2 órám tesi akkor be se megyek sztem...
jaa, sry, kicseréltem egy egeret meg buktam pókeren 150Ft -
#1815 Nekünk jövőhét kedden lesz fizika kisérettségi.Fasza lesz. -
#1814 jeee holnap magyar próbaérettségi :|
ma meg matek volt. 3 óráig tartana én meg másfél alatt befejeztem XD gondolhatjátok h mér :| -
#1813 Nálunk is diáknap:D Városi móka nevű játékon vettünk részt,ami abból áll,hogy a városban feladatokat kell csinálni.Azzal kezdtük,hogy az indulási időpontot kicseréltettük egy másik osztállyal,hogy ne 11:40-kor,hanem 9:40-kor induljunk.Nagyon lazán csináltuk,elmentünk enni,leültünk egy játszótéren,kosaraztunk,és az amúgy max fél órás dolgot megcsináltuk ~3 óra alatt:D -
#1812 diáknap volt
pókereztem egy kicsit, beültem egyik terembe megnézni vmi filmet, majd ellógtam :D -
#1811 annyi ideig ültünk kint a napon, hogy havernak kezdett megolvadni a bérlete durva:D:D:AD:A -
#1810 Irodalom gyengén állásomat javítottam egy 4-essel.Kerek 2.5-re álltam,és ez gyenge.Spanyolt is,egy fasza dolgozattal. -
cargame #1809 Ma kineztem az ablakon es szoltam 2 szot egy emberhez az udvarra, erre holnap felmerot irok egyedul...:DD -
#1808 1.Tesi: aludtam a buszon :D
2.Magyar: nincs tanár, aludtam tovább a suliban
3.Magyar: póker
4.Német: szunya
5.Kémia: doga, 3-as megvan szerintem(50%-tol 3-as :D)
6.Fizika: osztályfőnök pofázott osztkirándulásról meg hasonlók -
#1807 ma 1 órám az ami megvolt tartva rendesen:S
2on pókereztünk, 3on vmi hülye kérdőívet töltöttem a tanárokról:D 4-5 és 6.órán meg kint ültem a parkban másik 3 osztálytársammal:D poén az h a tanár le se szarta h mi nem vagyunk órán, szal be se írtXD ezért 7ről haza is jöttem:D -
#1806 egyre több a lyukas órámXD
egyre unalmasabb hétről hétre a suli, mondjuk erre rátesz az is h közel 3 hete szinte semmit se csinálunk php és cisco kivételével de persze jövőre vizsgázz le ha tudsz mi? hát fuck
szerdiág még suli, szerdán csak tesire megyek be, első 2 óra, utána lécelek el:) -
#1805 Torokgyulladás hétfő óta-.-"Szerdáig igazolás,szerda lógás,utánna szünet (H)De én mennék suliba,évfolyamtársammal feltétlenül kellene beszélnem és az a ringyó baszik feljönni msnre telót nem veszi fel szóval ha meglátom dádá lesz -
donoki #1804 nekünk is volt:D -
#1803 Majd gondolok rád! -
#1802 téényleg...hát ez gáz[ha-ha]
-
#1801 Nálunk van, s emlékezz vissza, mikor nem volt gáz, volt egy szabad napunk! Na most azt dolgozzuk le! -
#1800 Nálunk ne,,vagyis úgy tudom. -
#1799 jah már aszittem nálunk is lesz de nem :)
-
#1798 hát nekünk kell, kéneXD menni holnap is, mert volt egy olyan nap amit be kell/kéne pótolni:S
én inkább alszom... -
Hymtozis #1797 Nem, a mi sulinkba nem kell. -
#1796 ? -
#1795 mindenhol kell menni holnap(szombat) suliba?:D