2074
  • bardocz
    Jó hely:D Betelefonálós műsorban a csajt szivatták,nyert valaki,számolta a pénzt,és közben össze vissza mondott számokat a csávó:D Jó hely.
  • Bulykin
    lol:D milyen volt?
  • bardocz
    Votunk ma TV2-ben osztálykirándlás formájában,így csak egy tesi meg eg biosz volt megtartva:D
  • Bulykin
    én ma uncsitesóm ballagásán voltam, de ott még a diákok szülei is kaptak jutalmat bááázkegyetlen szarul volt megcsinálva:D
    viszont jó volt, mert mentem suliba és megúsztam egy vizsgát(igaz pótolni kell:S)
  • BB7
    o.O
  • bardocz
    Felvettem telefonnal videóra,de undorítóan szar a minősége,úgyhogy nem megy youtube-ra.De így eszembe jutott,hogy egyik srác a hátán egy guminővel mászkált:D
  • bardocz
    Na nem mind szép ám:D De van 1-2 nagyon szép lány köztük:-) Jah meg a termünkben öltöztek át,lépek be,és egyik csaj ott áll melltartóban,sajna háttal volt:-D
  • BB7
    Nekem mondod? :O
    12edikes muffok.. Uhááuhááá!!!
    Egy öreg papa [Valszeg szülő] kamerázott, de alulról, s szerintem minden szoknya alá belátott vele! xD Azért elkérném azt a felvételt! :D
  • bardocz
    Szerencsére udvaron már nem kellett állnunk.Egyik csaj annyira nagyon jó nézett ki abban a ruhában :o
  • BB7
    Dettó ugyanez! Még tehenészlányok is voltak tegnap!
    Viszont ma délbe kellett bemenni, 2órát tartottak meg és 2Ofő díszítésre. Majd kizavartak egy órára a suliból "takarítás" címen... addig bnőmmel el fagyizni, hozzánk átöltözni, vissza suliba sorfalhoz
    Aztán ki az udvarra... beszéd. stb.. kb2óra és el! :D
  • bardocz
    Nekünk pár napja volt bolondballagás,itt úgy megy,hogy minden osztályon átmennek.Voltak tehenészlányok,kalappal,ostorral,és nagyon tetszetős rövidnadrággal,lányoknak öltözött fiúk,meg hasonlók:D
    Ma meg a rendes ballagás volt,bemegy 8-ra úgy,hogy 6:30-kor kellett volna ottlenni,erre én voltam a 3. beérkező o.O Termet díszítettünk,tarisznyát adtunk át,sorfalat álltunk,leszedtük a díszítést,és jöttünk haza.
  • NeverwinterKING
    ma volt bolondballagás. geci szarul kezdődött... 5kor keltem. tegnap meg szerenád volt és kb fél 2re értem haza :S szal reggel olyan komás voltam mint állat.
    osztálytársaim annyira verebek. gondolom mindenki hallott már a bolondballagásról. sok hülye negyedikes kimegy a térre vmi jelmezbe és borotvahabbal,liszttel és tejszínhabbal keni össze egymást. na most mi hippik voltunk.:D meg voltak rendőreink is. kb mindenki őket dobálta, egyik kék 10 perc alatt fehérlett XD tojással is dobálták őket szal fasza volt :D az a lényeg h a veréb oszttársaim azon sírtak(szó szerint) h össze kenték őket borotvahabbal O.o meg hogy milyen szar volt ez így stb... ez sztem gáz. erre azér lehet volna számítani.

de már alig látom őket...
    mondjuk kicsit egy szemem sir a másik nevet feeling.
  • Bulykin
    bementem reggel tesire, első 2órában csak fociztunk:) aztán hazajöttem lezuhanyozni, enniXD, szal 3.órán bent se voltam... visszamentem, angol meg volt tartva, uccsó 4 óra meg elmaradt:D:D
  • NeverwinterKING
    csak már kezdtem izgulni. mer úgy tudtam h 2 hét múlva lesz :D

olyan közepes tanuló vagyok. de ja fosik a szám főleg a mai nap után: úgy mentem be próba érettségire h simán megírom. erre olyan nehéz volt mint állat és szövegalkotásnál szart se tudtam írni :S

egyetlen pozitívum a mai napba h 11kor végeztem :D
  • oliwwer
    Ma rajzoltam egy csendéletet egy szőlős topjoyrol és egy almáról, plusz lerajzoltam haverom profilból, de a tanár azt mondta hagyjam abba így csak félkész lett..
  • bardocz
    Persze,csak nálunk kisérettséginek hívják,és háromszoros szorzója van:D De csak akkor számít,ha javítja a jegyet.
  • Bulykin
    gondókozzá

am milyen tanulók vagytok? biztos kakapisi egyben van az érettségi miatt:D nekem is úgy volt tavaly, és meglepődtem h miylen könnyű volt:S töriből például 4 éven keresztül sosem kaptam 3asnál jobbat egy dogára se:D 2es voltam belőle mindig is, érettségim meg 4es lett bááz
  • NeverwinterKING
    de csak próba nem? a rendes az májusba lesz
  • Bulykin
    mi meg ma se csináltunk semmitXD ha nem lett volna első 2 órám tesi akkor be se megyek sztem...
    jaa, sry, kicseréltem egy egeret meg buktam pókeren 150Ft
  • bardocz
    Nekünk jövőhét kedden lesz fizika kisérettségi.Fasza lesz.
  • NeverwinterKING
    jeee holnap magyar próbaérettségi :|

ma meg matek volt. 3 óráig tartana én meg másfél alatt befejeztem XD gondolhatjátok h mér :|
  • bardocz
    Nálunk is diáknap:D Városi móka nevű játékon vettünk részt,ami abból áll,hogy a városban feladatokat kell csinálni.Azzal kezdtük,hogy az indulási időpontot kicseréltettük egy másik osztállyal,hogy ne 11:40-kor,hanem 9:40-kor induljunk.Nagyon lazán csináltuk,elmentünk enni,leültünk egy játszótéren,kosaraztunk,és az amúgy max fél órás dolgot megcsináltuk ~3 óra alatt:D
  • bujcsik555
    diáknap volt
    pókereztem egy kicsit, beültem egyik terembe megnézni vmi filmet, majd ellógtam :D
  • Bulykin
    annyi ideig ültünk kint a napon, hogy havernak kezdett megolvadni a bérlete durva:D:D:AD:A
  • bardocz
    Irodalom gyengén állásomat javítottam egy 4-essel.Kerek 2.5-re álltam,és ez gyenge.Spanyolt is,egy fasza dolgozattal.
  • cargame
    Ma kineztem az ablakon es szoltam 2 szot egy emberhez az udvarra, erre holnap felmerot irok egyedul...:DD
  • bujcsik555
    1.Tesi: aludtam a buszon :D
    2.Magyar: nincs tanár, aludtam tovább a suliban
    3.Magyar: póker
    4.Német: szunya
    5.Kémia: doga, 3-as megvan szerintem(50%-tol 3-as :D)
    6.Fizika: osztályfőnök pofázott osztkirándulásról meg hasonlók
  • Bulykin
    ma 1 órám az ami megvolt tartva rendesen:S
    2on pókereztünk, 3on vmi hülye kérdőívet töltöttem a tanárokról:D 4-5 és 6.órán meg kint ültem a parkban másik 3 osztálytársammal:D poén az h a tanár le se szarta h mi nem vagyunk órán, szal be se írtXD ezért 7ről haza is jöttem:D
  • Bulykin
    egyre több a lyukas órámXD
    egyre unalmasabb hétről hétre a suli, mondjuk erre rátesz az is h közel 3 hete szinte semmit se csinálunk php és cisco kivételével de persze jövőre vizsgázz le ha tudsz mi? hát fuck

szerdiág még suli, szerdán csak tesire megyek be, első 2 óra, utána lécelek el:)
  • Scottt
    Torokgyulladás hétfő óta-.-"Szerdáig igazolás,szerda lógás,utánna szünet (H)De én mennék suliba,évfolyamtársammal feltétlenül kellene beszélnem és az a ringyó baszik feljönni msnre telót nem veszi fel szóval ha meglátom dádá lesz
  • donoki
    nekünk is volt:D
  • BB7
    Majd gondolok rád!
  • Bulykin
    téényleg...hát ez gáz[ha-ha]
  • BB7
    Nálunk van, s emlékezz vissza, mikor nem volt gáz, volt egy szabad napunk! Na most azt dolgozzuk le!
  • bardocz
    Nálunk ne,,vagyis úgy tudom.
  • Doomista
    jah már aszittem nálunk is lesz de nem :)
  • Bulykin
    hát nekünk kell, kéneXD menni holnap is, mert volt egy olyan nap amit be kell/kéne pótolni:S

én inkább alszom...
  • Hymtozis
    Nem, a mi sulinkba nem kell.
  • Doomista
    ?
  • Bulykin
    mindenhol kell menni holnap(szombat) suliba?:D