Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma meg a rendes ballagás volt,bemegy 8-ra úgy,hogy 6:30-kor kellett volna ottlenni,erre én voltam a 3. beérkezõ o.O Termet díszítettünk,tarisznyát adtunk át,sorfalat álltunk,leszedtük a díszítést,és jöttünk haza.
osztálytársaim annyira verebek. gondolom mindenki hallott már a bolondballagásról. sok hülye negyedikes kimegy a térre vmi jelmezbe és borotvahabbal,liszttel és tejszínhabbal keni össze egymást. na most mi hippik voltunk.😄 meg voltak rendõreink is. kb mindenki õket dobálta, egyik kék 10 perc alatt fehérlett XD tojással is dobálták õket szal fasza volt 😄 az a lényeg h a veréb oszttársaim azon sírtak(szó szerint) h össze kenték õket borotvahabbal O.o meg hogy milyen szar volt ez így stb... ez sztem gáz. erre azér lehet volna számítani.
de már alig látom õket...
mondjuk kicsit egy szemem sir a másik nevet feeling.
\"You are fucking crazy people!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
olyan közepes tanuló vagyok. de ja fosik a szám fõleg a mai nap után: úgy mentem be próba érettségire h simán megírom. erre olyan nehéz volt mint állat és szövegalkotásnál szart se tudtam írni :S
egyetlen pozitívum a mai napba h 11kor végeztem 😄
am milyen tanulók vagytok? biztos kakapisi egyben van az érettségi miatt😄 nekem is úgy volt tavaly, és meglepõdtem h miylen könnyû volt:S töribõl például 4 éven keresztül sosem kaptam 3asnál jobbat egy dogára se😄 2es voltam belõle mindig is, érettségim meg 4es lett bááz<#buck>#buck>
jaa, sry, kicseréltem egy egeret meg buktam pókeren 150Ft<#vigyor1>#vigyor1>
ma meg matek volt. 3 óráig tartana én meg másfél alatt befejeztem XD gondolhatjátok h mér :|
pókereztem egy kicsit, beültem egyik terembe megnézni vmi filmet, majd ellógtam 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
2.Magyar: nincs tanár, aludtam tovább a suliban
3.Magyar: póker
4.Német: szunya
5.Kémia: doga, 3-as megvan szerintem(50%-tol 3-as 😄)
6.Fizika: osztályfõnök pofázott osztkirándulásról meg hasonlók
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
2on pókereztünk, 3on vmi hülye kérdõívet töltöttem a tanárokról😄 4-5 és 6.órán meg kint ültem a parkban másik 3 osztálytársammal😄 poén az h a tanár le se szarta h mi nem vagyunk órán, szal be se írtXD ezért 7rõl haza is jöttem😄
egyre unalmasabb hétrõl hétre a suli, mondjuk erre rátesz az is h közel 3 hete szinte semmit se csinálunk php és cisco kivételével<#szomoru1>#szomoru1> de persze jövõre vizsgázz le ha tudsz mi? hát fuck
szerdiág még suli, szerdán csak tesire megyek be, elsõ 2 óra, utána lécelek el😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
én inkább alszom...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ez olyan mint az egyetemen a havernak, úgy osztályozta a ZH-t a tanár, hogy kinyitott az ablakot, leült az asztalához, feldobta a dogákat és amelyik az asztalra esett az átment félévkor, akié pedig a földre az megbukot...
haver megbukott, pedig tanult rá mint állat, hajnalig csak a könyveket bújta, de nem szólhat semmit, mert az egyetemen az ilyet leszarják:S
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1 esnél úgy van, hogy 1,6 tól fölfelé dönt a tanár, de csak 2.0 tól kötelezõ megadnia...
am rájöttem már pár hónapja hogy szarok én magasról a programozásra, nem is tudok programozni(pedig 5ös vagyok), így hát jövõre már közgázos leszek <#zavart1>#zavart1>
nekem a héten "csak" 1 lesz, de volt már 4 és lesz még 3 😞
a héten 2 vizsgám is volt, mind a 2 80% fölött^-^ hoooppá😊ilyen is ritkán van
jövõhéten záróvizsga, kemény lesz, +még nekem 2 vizsgát pótolni is kell😄😄 kemény hétnek nézek elébe...
Triatlonos a csávó,bécs-budapest maratonon is indultak talán,szóval simán ki lehet belõle nézni😊 Ma a biosztanárunk mondta,hogy a kistanáriban is szokott ilyet csinálni,mert felmegy a vérnyomása,és jobban pörög<#banplz>#banplz>