Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nekünk pár napja volt bolondballagás,itt úgy megy,hogy minden osztályon átmennek.Voltak tehenészlányok,kalappal,ostorral,és nagyon tetszetõs rövidnadrággal,lányoknak öltözött fiúk,meg hasonlók😄
Ma meg a rendes ballagás volt,bemegy 8-ra úgy,hogy 6:30-kor kellett volna ottlenni,erre én voltam a 3. beérkezõ o.O Termet díszítettünk,tarisznyát adtunk át,sorfalat álltunk,leszedtük a díszítést,és jöttünk haza.
NeverwinterKING
ma volt bolondballagás. geci szarul kezdõdött... 5kor keltem. tegnap meg szerenád volt és kb fél 2re értem haza :S szal reggel olyan komás voltam mint állat.
osztálytársaim annyira verebek. gondolom mindenki hallott már a bolondballagásról. sok hülye negyedikes kimegy a térre vmi jelmezbe és borotvahabbal,liszttel és tejszínhabbal keni össze egymást. na most mi hippik voltunk.😄 meg voltak rendõreink is. kb mindenki õket dobálta, egyik kék 10 perc alatt fehérlett XD tojással is dobálták õket szal fasza volt 😄 az a lényeg h a veréb oszttársaim azon sírtak(szó szerint) h össze kenték õket borotvahabbal O.o meg hogy milyen szar volt ez így stb... ez sztem gáz. erre azér lehet volna számítani.

de már alig látom õket...
mondjuk kicsit egy szemem sir a másik nevet feeling.

\"You are fucking crazy people!\"

Bulykin
bementem reggel tesire, elsõ 2órában csak fociztunk😊 aztán hazajöttem lezuhanyozni, enniXD, szal 3.órán bent se voltam... visszamentem, angol meg volt tartva, uccsó 4 óra meg elmaradt😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

NeverwinterKING
csak már kezdtem izgulni. mer úgy tudtam h 2 hét múlva lesz 😄

olyan közepes tanuló vagyok. de ja fosik a szám fõleg a mai nap után: úgy mentem be próba érettségire h simán megírom. erre olyan nehéz volt mint állat és szövegalkotásnál szart se tudtam írni :S

egyetlen pozitívum a mai napba h 11kor végeztem 😄

oliwwer
Ma rajzoltam egy csendéletet egy szõlõs topjoyrol és egy almáról, plusz lerajzoltam haverom profilból, de a tanár azt mondta hagyjam abba így csak félkész lett..
bardocz
Persze,csak nálunk kisérettséginek hívják,és háromszoros szorzója van😄 De csak akkor számít,ha javítja a jegyet.
Bulykin
gondókozzá<#gonosz1>

am milyen tanulók vagytok? biztos kakapisi egyben van az érettségi miatt😄 nekem is úgy volt tavaly, és meglepõdtem h miylen könnyû volt:S töribõl például 4 éven keresztül sosem kaptam 3asnál jobbat egy dogára se😄 2es voltam belõle mindig is, érettségim meg 4es lett bááz<#buck>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
de csak próba nem? a rendes az májusba lesz

Bulykin
mi meg ma se csináltunk semmitXD ha nem lett volna elsõ 2 órám tesi akkor be se megyek sztem...
jaa, sry, kicseréltem egy egeret meg buktam pókeren 150Ft<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Nekünk jövõhét kedden lesz fizika kisérettségi.Fasza lesz.
NeverwinterKING
jeee holnap magyar próbaérettségi :|

ma meg matek volt. 3 óráig tartana én meg másfél alatt befejeztem XD gondolhatjátok h mér :|

bardocz
Nálunk is diáknap😄 Városi móka nevû játékon vettünk részt,ami abból áll,hogy a városban feladatokat kell csinálni.Azzal kezdtük,hogy az indulási idõpontot kicseréltettük egy másik osztállyal,hogy ne 11:40-kor,hanem 9:40-kor induljunk.Nagyon lazán csináltuk,elmentünk enni,leültünk egy játszótéren,kosaraztunk,és az amúgy max fél órás dolgot megcsináltuk ~3 óra alatt😄
bujcsik555
diáknap volt<#idiota>
pókereztem egy kicsit, beültem egyik terembe megnézni vmi filmet, majd ellógtam 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bulykin
annyi ideig ültünk kint a napon, hogy havernak kezdett megolvadni a bérlete<#vigyor1><#idiota> durva😄😄:AD:A

bardocz
Irodalom gyengén állásomat javítottam egy 4-essel.Kerek 2.5-re álltam,és ez gyenge.Spanyolt is,egy fasza dolgozattal.
Ma kineztem az ablakon es szoltam 2 szot egy emberhez az udvarra, erre holnap felmerot irok egyedul...😄D

bujcsik555
1.Tesi: aludtam a buszon 😄
2.Magyar: nincs tanár, aludtam tovább a suliban
3.Magyar: póker
4.Német: szunya
5.Kémia: doga, 3-as megvan szerintem(50%-tol 3-as 😄)
6.Fizika: osztályfõnök pofázott osztkirándulásról meg hasonlók

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bulykin
ma 1 órám az ami megvolt tartva rendesen:S
2on pókereztünk, 3on vmi hülye kérdõívet töltöttem a tanárokról😄 4-5 és 6.órán meg kint ültem a parkban másik 3 osztálytársammal😄 poén az h a tanár le se szarta h mi nem vagyunk órán, szal be se írtXD ezért 7rõl haza is jöttem😄

Bulykin
<#idiota>egyre több a lyukas órámXD
egyre unalmasabb hétrõl hétre a suli, mondjuk erre rátesz az is h közel 3 hete szinte semmit se csinálunk php és cisco kivételével<#szomoru1> de persze jövõre vizsgázz le ha tudsz mi? hát fuck

szerdiág még suli, szerdán csak tesire megyek be, elsõ 2 óra, utána lécelek el😊

Scottt
Torokgyulladás hétfõ óta-.-"Szerdáig igazolás,szerda lógás,utánna szünet (H)De én mennék suliba,évfolyamtársammal feltétlenül kellene beszélnem és az a ringyó baszik feljönni msnre telót nem veszi fel szóval ha meglátom dádá lesz<#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nekünk is volt😄

BB7
<#gonosz1>Majd gondolok rád!
Bulykin
<#szomoru1>téényleg...hát ez gáz

BB7
Nálunk van, s emlékezz vissza, mikor nem volt gáz, volt egy szabad napunk! Na most azt dolgozzuk le!
bardocz
Nálunk ne,,vagyis úgy tudom.
Doomista
jah már aszittem nálunk is lesz de nem 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
hát nekünk kell, kéneXD menni holnap is, mert volt egy olyan nap amit be kell/kéne pótolni:S

én inkább alszom...

Nem, a mi sulinkba nem kell.
Doomista
?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
mindenhol kell menni holnap(szombat) suliba?😄

Bulykin
nálunk is van ilyen 5. éven...szánalom baszki, a csaj azért kap 1 jeggyel jobbat mert szépen ír, pff...

Sanyix
Az egyik nagy nevû mûszaki fõiskolán hasonlóan megy. Ott a külalakot nézi. Ha ránézésre tetszik neki a beadott írás külalakja akkor 5-ös, ha nem bukta.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bardocz
Ilyennel tuti mennék az igazgatóhoz,szórakozzon a kurva anyjával😄
Bulykin
az ilyet meg kéne ütni😄
ez olyan mint az egyetemen a havernak, úgy osztályozta a ZH-t a tanár, hogy kinyitott az ablakot, leült az asztalához, feldobta a dogákat és amelyik az asztalra esett az átment félévkor, akié pedig a földre az megbukot...
haver megbukott, pedig tanult rá mint állat, hajnalig csak a könyveket bújta, de nem szólhat semmit, mert az egyetemen az ilyet leszarják:S

Sanyix
nemtudom mit akarsz, én egyik tanáromtól régen történelembõl 4,2-es átlagra 3-mast kaptam év végén, mert szerinte nekem többet kéne tudnom 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nálunk úgy van, hogy 2,3,4.4 tõl 2,3,4.6 ig a tanár dönti el, hogy megadja-e a jobbat, 4.6 tól fölfelé KÖTELEZÕ megadnia a jobbat.

1 esnél úgy van, hogy 1,6 tól fölfelé dönt a tanár, de csak 2.0 tól kötelezõ megadnia...

David2
én 4,75-re kaptam 4est...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

bardocz
Nekünk matektanár a 79.8,vagy 79.98%-ra nem adta meg az ötös alát sem,csak négyes😄
NeverwinterKING
😄DD

Bulykin
elsõ vizsga 69.6%<#buck> csak jelzem 70% a minimum, szóval nem kapott el az agyrák, ááXD

am rájöttem már pár hónapja hogy szarok én magasról a programozásra, nem is tudok programozni(pedig 5ös vagyok), így hát jövõre már közgázos leszek <#zavart1>

NeverwinterKING
hát akkor sok sikert a vizsgákhoz.
nekem a héten "csak" 1 lesz, de volt már 4 és lesz még 3 😞

Bulykin
szedán és pénteken nem volt kedvem bemenni😛
a héten 2 vizsgám is volt, mind a 2 80% fölött^-^ hoooppá😊ilyen is ritkán van
jövõhéten záróvizsga, kemény lesz, +még nekem 2 vizsgát pótolni is kell😄😄 kemény hétnek nézek elébe...

bardocz
Már miért lenne az?Szerintem nem sokan tudták volna utánacsinálni osztályban😄 Jót röhögött mindenki,meg amikor bejelentette milyen kisérletet csinál mindenki ledöbbent😄
Bulykin
és nem érezte h milyen égõ?<#vigyor1>

bardocz
Tényleg nem!
Triatlonos a csávó,bécs-budapest maratonon is indultak talán,szóval simán ki lehet belõle nézni😊 Ma a biosztanárunk mondta,hogy a kistanáriban is szokott ilyet csinálni,mert felmegy a vérnyomása,és jobban pörög<#banplz>
Bulykin
kamu😄<#banplz>

NeverwinterKING
xDDD

BB7
Ti komolyan betegek vagytok! De sajnos agyilag! Ide már format kell! XD Nem elég semmilyen redzsisztri klíner!
NeverwinterKING
hu talán sok lett a köhögés. bocsi :S

Doomista
kék halál jött 😞
az akkor embernél kómát jelent