Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
DFTBA ಠ_ಠ
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mi az a 3 hónap szünet ? :D Ja nekem 1 hónap szünetem van, többi meló^^ De várom a kövi évet, különben is leszartam hogy 1 hetet suliba kellet mennem, aztán örömömre 1 hét gyakszi. Valahogy megtaláltam számomra azt a helyet, amit szivesen elvégzek.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
szerintem 1 hónap lógás nem vészes :D de fél évet durva :D
amúgy ma én se mentem be utolsó napra, és kiderült hogy felesleges volt volna bemenni =)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
színvonal azér megvan <#eljen>#eljen>
DFTBA ಠ_ಠ
érdekes h a fél évet szinte ellógtamXD de uccsó napra bejöttem, hát voltunk bent kb.6an:D jó volt ez, a poén h 1db igazolatlanom sincs<#vigyor2>#vigyor2>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
amúgy én ma kegyetlenül beszoptam a sulival -.-
nem tudtam, hogy rövidített órák vannak, szal mentem úgy ahogy kellett volna (nem volt elsõ 2 órám szal 9:55 környékén kellett volna beérnem)
késtem egy kicsit, 10:20ra beértem, hallgatózok ajtónál h kb mi a téma meg ilyenek és hallom hogy "székeket rakjátok fel és a csöngõt várjátok meg!"
kicsöngetnek, jönnek ki haveromék, elkezdenek szakadni a röhögéstõl és mondják, hogy végeztünk mehetünk haza <#gonosz3>#gonosz3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nekünk ma volt az utolsó "nap". Kb annyiból állt hogy 9-re be kellett menni a városközpontba, megnéztünk egy kiállítást a festményhamisításról. 9:20-ra végeztünk, azt lehetett menni el. páran elmentünk azt vettünk 3 üveg fanta exotic-ot, vagy mit(azt a pirosat :D )meg hozzá 3 üveg epres vodkát. Kiültünk a Tiszapartra, azt 6-an megittuk.azt nemtom hogy jöttem haza:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
majd kiülünk a suliparkba^^
és tanárúr sajnálja h évvégén abbahagyom ezt a szakot, aszonta' h jó programozó vagyok:D
de am a legegyszerûbb programot se tudnám sztem megírni
viszont jó volt, mert mentem suliba és megúsztam egy vizsgát(igaz pótolni kell:S)
12edikes muffok.. Uhááuhááá!!!<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Egy öreg papa
Viszont ma délbe kellett bemenni, 2órát tartottak meg és 2Ofõ díszítésre. Majd kizavartak egy órára a suliból "takarítás" címen... addig bnõmmel el fagyizni, hozzánk átöltözni, vissza suliba sorfalhoz
Aztán ki az udvarra... beszéd. stb.. kb2óra és el! :D