Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ma kocsma este,holnap meg évzáró:D
Piloss
dejó neked,nálunk csak holnap lesz az évzáró

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Kicsikiraly
nekem 15-én már nem kellett bemenni, 12-én meg csak évzáró volt.

DFTBA ಠ_ಠ

Piloss
12 és 15-én kinek volt suliszünet?

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Doomista
Mi az a vakáció ? :D
Mi az a 3 hónap szünet ? :D Ja nekem 1 hónap szünetem van, többi meló^^ De várom a kövi évet, különben is leszartam hogy 1 hetet suliba kellet mennem, aztán örömömre 1 hét gyakszi. Valahogy megtaláltam számomra azt a helyet, amit szivesen elvégzek.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

BB7
Holnaptól menj suliba és azt a 3hónapod add nekem!
Majd én eltöltöm!
Azert az ember egy ido utan megunja a vakaciot is :P:P legalabbis sokan vagyunk igy, es akkor inkabb suli. 3 honap nyari vakacio kicsit sok.

Bulykin
5.éven vagyok, szal nem mondanám h menõzök vele:D csak érdekes h mennyire leszarják a tanárok...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Doomista
enyhe túlzás volt ^^ de akkor lóg az elõbb utóbb rátud arra is érezni :)
szerintem 1 hónap lógás nem vészes :D de fél évet durva :D
amúgy ma én se mentem be utolsó napra, és kiderült hogy felesleges volt volna bemenni =)

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Kicsikiraly
még mindig menõ lógni és szar jegyeket szerezni?

színvonal azér megvan <#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
ma naplókat összesítettünk<#idiota>
érdekes h a fél évet szinte ellógtamXD de uccsó napra bejöttem, hát voltunk bent kb.6an:D jó volt ez, a poén h 1db igazolatlanom sincs<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

matyi0323
örültem, hogy meglett a 2-es ...XD fail

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bujcsik555
pf, asszem 6600 volt az egész.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

9 re kellett menni, 9:30 beertem,az osztalytarsam hozott laptopot es egy kicsit TDU-ztunk, majd mediakat szamitottunk es 12 re otthon voltam :D

Bulykin
<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

toysoldier
mennyi egy olyan epres vodka? :]

amúgy én ma kegyetlenül beszoptam a sulival -.-
nem tudtam, hogy rövidített órák vannak, szal mentem úgy ahogy kellett volna (nem volt elsõ 2 órám szal 9:55 környékén kellett volna beérnem)
késtem egy kicsit, 10:20ra beértem, hallgatózok ajtónál h kb mi a téma meg ilyenek és hallom hogy "székeket rakjátok fel és a csöngõt várjátok meg!"
kicsöngetnek, jönnek ki haveromék, elkezdenek szakadni a röhögéstõl és mondják, hogy végeztünk mehetünk haza <#gonosz3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bujcsik555
azistenit, erre nem is emlékszek.

Nekünk ma volt az utolsó "nap". Kb annyiból állt hogy 9-re be kellett menni a városközpontba, megnéztünk egy kiállítást a festményhamisításról. 9:20-ra végeztünk, azt lehetett menni el. páran elmentünk azt vettünk 3 üveg fanta exotic-ot, vagy mit(azt a pirosat :D )meg hozzá 3 üveg epres vodkát. Kiültünk a Tiszapartra, azt 6-an megittuk.azt nemtom hogy jöttem haza:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bulykin
nem fogja sztem:D
majd kiülünk a suliparkba^^

Lyukasbogrács
holnap utolsó nap, az lesz fasza :)
bizonyítványt kioszthatná <#nezze>

Bulykin
az fasza:)

Lyukasbogrács
elmondta a jegyeket, meg kérdezte, hogy kik mennek el jövõre, meg hogy "hogy tetszett" az egész év XD, harmadik órán meg mondta, hogy aki akar hazamehet, én meg hazamentem, a többiek még maradtak, mert nem jött buszuk, ennyi.

Doomista
nah látod krv jót mondtál :) igy eszembe juttattad,hogy nálunk már kedden lezárták a naplót, szal akkor elvileg nem lehet igazolatlan...köszi :D

Bulykin
már lezárják a naplót ma(vagy holnap), szal abba már nem tudják beírni h nem voltál:D nekünk azt mondta ofi h ne jöjjünk be hétfõn:D majd õ elintéziXD

bardocz
Hát nálunk nem szarja le sajna,van,aki ma kapott igazgatói figyelmeztetõt,mert sokat késett:D
Doomista
de most komolyan, az utolsó tanitási napot nem irják be igazolatlannak nem ? vagy ha be is,az osztf. leszarja mert már vége...

bardocz
Holnap meg filmet nézni megyünk be,de ha nem,akkor beír osztályfõnök hiányzónak sajna...
Bulykin
igen? hehe, akkor nem maradtam le semmirõl:D:D

Doomista
holnap van 4 órám amik nem órák hanem csak bemegyek kijövök...egyszóval nem mék be holnapra, most azért 50 km-t utazni kösz nem kihagyom bebszk itthon thx-..--..--..

bardocz
Egésu nap udvaron voltunk,utolsó órán meg letakarítottuk a padokat.
Lyukasbogrács
Ma vizsgát írtunk volna, de elhalasztottuk jövõre <#taps>

bujcsik555
emlenteünk inia havrokkkal. VEGE A SLUINAK buli an

bardocz
Megkaptam a magyar kettes dogámat,érdekes,hogy fiúk közül 2 embernek volt 3-asnál jobb jegye,mindenki más egyes meg kettes,egy novellaelemzésnél,lányok meg mind 4-5 -.-" Emiatt leszek kibaszott irodalomból 3-as év végén,amúgy meglenne a négyes.A legnevetségesebb az,hogy az õ általa megadott szempontok alapján elemeztem az egészet,2-3-at hagytam csak ki,mert azokra sehogy sem tudtam válaszolni,és így ad kettest.Haver meg felel a kettesért majd jövõhéten...Elmehet a picsába,azt élvezi,hogy buktatja az embereket,meg leront mindenkit év végén.És ez fogja az érettséginket is javítani,ha ott lehúzza a jegyeket,akkor nem egy ember akarja majd rágyújtani a házát:C persze ebbõl nem lenne semmi,de valami emlékezeteset biztos alkotnánk neki utána..Remélem el tudom majd intézni,hogy legalább az én dogámat majd ne õ javítsa.
Bulykin
ma lezártam programozásból 4esre úgy h jegyem se volt<#idiota>
és tanárúr sajnálja h évvégén abbahagyom ezt a szakot, aszonta' h jó programozó vagyok:D
de am a legegyszerûbb programot se tudnám sztem megírni

Doomista
délutános vagyok mint minden 2. hét keddjén...cnc programozûs 8 óra,este 7re érek haza, hurry up hurry up,de legalább 7ig aludhattam,mert ha 7ig aludhatok, akkor már hálát adok az égnek !

Thaison
Melóban vagyok, szóval semmit. Majd pénteken megpróbálok tanulni is.

NeverwinterKING
XDD
ilyen az az iskola :D

\"You are fucking crazy people!\"

Bulykin
nem:D ma se csináltam semmit, ahogy egész évben sem<#idiota>

BB7
XDDDD

Bazdmeg! Csak nekem volt ma tényleg átlagos napom? XD
Veletlenul lefejeltem a padot :DD es kicsit betorott a fejem. Atlagos nap...

BB7
XDDDD
bardocz
Jó hely:D Betelefonálós mûsorban a csajt szivatták,nyert valaki,számolta a pénzt,és közben össze vissza mondott számokat a csávó:D Jó hely.
Bulykin
lol:D milyen volt?

bardocz
Votunk ma TV2-ben osztálykirándlás formájában,így csak egy tesi meg eg biosz volt megtartva:D
Bulykin
én ma uncsitesóm ballagásán voltam, de ott még a diákok szülei is kaptak jutalmat báááz<#vigyor1>kegyetlen szarul volt megcsinálva:D
viszont jó volt, mert mentem suliba és megúsztam egy vizsgát(igaz pótolni kell:S)

BB7
o.O
bardocz
Felvettem telefonnal videóra,de undorítóan szar a minõsége,úgyhogy nem megy youtube-ra.De így eszembe jutott,hogy egyik srác a hátán egy guminõvel mászkált:D
bardocz
Na nem mind szép ám:D De van 1-2 nagyon szép lány köztük:-) Jah meg a termünkben öltöztek át,lépek be,és egyik csaj ott áll melltartóban,sajna háttal volt:-D
BB7
Nekem mondod? :O
12edikes muffok.. Uhááuhááá!!!<#szeret><#szeret>
Egy öreg papa kamerázott, de alulról, s szerintem minden szoknya alá belátott vele! xD Azért elkérném azt a felvételt! :D
bardocz
Szerencsére udvaron már nem kellett állnunk.Egyik csaj annyira nagyon jó nézett ki abban a ruhában :o
BB7
Dettó ugyanez! Még tehenészlányok is voltak tegnap!
Viszont ma délbe kellett bemenni, 2órát tartottak meg és 2Ofõ díszítésre. Majd kizavartak egy órára a suliból "takarítás" címen... addig bnõmmel el fagyizni, hozzánk átöltözni, vissza suliba sorfalhoz
Aztán ki az udvarra... beszéd. stb.. kb2óra és el! :D