2074
-
#1954 Padzet, itt az ősziszünet, és nem voltam sehol sem bebaszni -.-" Mekkora szégyen már. -
#1953 ma kivételesen semmit:D 6 órából vagy 4et végigebszéltgettünkxD
tesiről megint lemaradtam, beültem a volt osztályomhoz, őket boldogítottam -
#1952 lolxD nah látod, ez is egy ok amiért abbahagytam:D:D -
#1951 első kettő tesin futottunk volna - elmaradt... helyette fociztunk...
következő 2-3 órán 2 vizsgát írtam volna újra - elhalasztottuk...
utolsó kettő elmaradt...
kérdem én: mi értelme van bejárni? :D -
#1950 ma az utolsó 2 infó elmaradt mert a tanár továbbképzésen van
a jövőhét is jó lesz
csütörtökön csak 11:05-ig leszünk pénteken meg megint elmaradnak az infók
-
#1949 kúrvajó volt ma
első 2 órában szarrá untam magam, 4.órában tesi, akkorát estem báz...FFFFFFUUUUU
5.ben meg számvitel doga, remélem jól sikerült, nem igazán készültem rá,de úgy érzem jó lett:) -
#1948 egy szóval tudom jellemezni, hogy mit csináltam ma az órákon: semmit! -
BBaresz #1947 lényegében mélykómába voltam zuhanva mind a hét órán feébredtem átmásztam egy másik terembe aztán ott is elterültem, dehát kell az energiátt gyűjteni szombaton be kell vonszolni azt a becses hátsót és amúgy minigolfozni is fogok szval... -
#1946 ma órán? kaptam egy osztályfönökit mert visszaugattam a tanárnak
a hülye kurvája -
#1945 nem há
mert a többit én ittam meg -
#1944 Nem is volt [olyan] sok! -
#1943 -
#1942 az a sok sör -
#1941 Lazultunk helyett Lázadtunk-ot olvastam! -
#1940 lazultunk, diáknap volt, fél órás órák, fél órás szünetek... 6.óráról meg eljöttem, szal ma tiszta hawaii feeling voltxD holnap meg csopás:D 8 óra abból 4 vagy 5 számvitel -
#1939 egész laza volt a ez a nap
3.ra kellett csak be menni
hét elején még bejelentette a kémia tanár hogy pénteken nem lesz így ma dupla fizika lett volna az offővel,de mára az offő is eltűnt így mehettünk az infóterembe,szórakozni cserébe a tanár elengedett az utolsó 2
infóról -
Apocalipto #1938 Nem is volt ma óra... :C -
#1937 Csak 14 egy óra alatt ki az ablakon?:D Mi annyiszor egy repülőt dobtunk el spanyolon:D És azt terembe, ahol nagyobb a rizikó(párszor eltalálta tanárt), nem ki az ablakon kockázat nélkül:D -
#1936 Szóval ti voltatok ?
Az egyik fejbe talált...anyátokat... -
DJtunklee #1935 Matek órán papírrepülőket dobáltunk ki az ablakon, amikor a tanár nem figyelt. Óra végére 14 darab repcsi volt kint az utcán!
-
#1934 iken mert ők ilyen menők : > -
#1933 Heh, nálunk első filozófia órán beült egyik haverunk, és egy magántanuló srác nevét mondta be, aki a mi osztályunkba jár:D -
#1932 én ma se voltam, óra végén volt névsorolvasás azt mondták a többiek, de amikor az én nevem mondta a tanár akkor az egyik srác felkiáltott h jelen és kész a tanár ugyse ismer:D:D -
#1931 úgy érzem ennek se lesz sok :D -
#1930 Amúgy ti hazamehettek a suliból simán, amikor nem mentek be tesire, meg ilyenek?:D -
#1929 meg a tavalyi évnekXD -
#1928 Ma csak négy órám volt, sajna elmaradt a kémiafakt. Matek meg uncsi így, hogy faktra is járok, semmi deriválás, meg határérték, meg szopatós feladatok, hanem bazmeg területszámítás
Am reggel sulibamenet megelőztem egy 47-es villamost móricz-leányka távon bicóval, szóval van mire verni a mellem, hazafele már nem is kellett sietnem, reggel már megvolt a büszkeség :-D -
#1927 első kettőn tesiztem, a többin meg asztalokat pakoltam, +1 angol óra, tehát a mai napnak is annyi értelme volt, mint egész héten a többinek -
#1926 első 2 órán itthon aludtam, 3.ra bementem de nem csináltunk semmit, 4.en itthon ülök(mostxD), nincs kedvem tesizni...uccsó 3ra meg megyek vissza mert gyakorlati óra -
#1925 meg ne fertözzétek a gépem plz xD -
pinky1337 #1924 az lol, én is oda járok
meik osztályba jársz? xD -
#1923 hétfön, kedden nem volt tanitás h1n1 miatt :) (benne is volt a tvbe a sulim xD)
szerda, csüt, péntek 4 orám volt xD -
#1922 Mai napom:
9-órára kellet mennem mert tanitási szunet volt és mentunk akadályversenyre az erdobe:)
Kivitt a busz és elkezdett esni az eső... a busz elment valahova és mi meg addig megásztunk rendesen... szinte az ajtóig vitt a busz engem és 9 ora 30 kor már gépeztem... röviden ennyi...:D -
#1921 am a mai nap szétszedett rendesenxD
8órámból 6 számvitel volt
a tanárt mi csak Speaker-nek hívjuk, bejön és 45 percen keresztül csak nyomja és nyomja:D
írtam ma vagy 20 oldalt simán -
#1920 -
#1919 mi meg 14-en vagyunk, de legalább nálatok a négyötöde csaj :D -
#1918 Jó, de akkor nálatok 1 csoport nagyobb, mint nálunk az egész osztály...
Csak fakton láttam a csoporton kívül két oszt.társat, meg egyik csajt, és ennyi, ráadásul a csoportok is szarul vannak szétosztva, egyik 7 fő, másik 12(rájöttem, hogy 19-en vagyunk), 2 srác átjönne még és teljesen jó lenne, de így... -
#1917 nálunk 3 csoport is van, mert mi vagyunk vagy 50enxD -
#1916 hát ma 5 órám lett volna...de ebből 2 és fél lett megtartva :D az ilyen napokat szeretem, kár hogy nagyon ritka... -
#1915 ma elmaradt az uccsó 3 órám