Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
3 órán kereszetül wut? az a kérdõív az internet használatról?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Lyukasbogrács
2 óra foci, 3 órán keresztül meg csak azt hajtottam, hogy: Soha, Rikán, Havonta, Hetente, Naponta, Rendszeresen -.- +1 angolóra felfrissülés.

Bulykin
tegnap debreceni kiruccanás, ma meg egy reggeli foci után itthon ülés^^
a doki meg rendes volt, adott igazolást isXD kérdezte milyen volt debrecenben:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bardocz
Én ma BME nyíltnapon voltam.
bujcsik555
egész jó hetem volt

hétfõ:lyukas, lyukas, helyettesítés(alvás),fizika, angol, helyettesítés(póker),uccsoelmaradt
kedd:lyukas, lyukas, helyettesítés(póker), angol ,info info, elmaradt
szerda:nyíltnap, idegenvezetõ voltam, 8-tól fél 10-ig voltam bent:D
csütörtök:matek, helyettes, helyettes, helyettes, helyettes(póker végig:D)
péntek:lyukas, helyettes(alvás),tesi ,elmaradt, elmaradt

meg tudnám szokni az ilyen heteket:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

BB7
Annyira örülnék, ha az osztályomból másnak is lenne PSP-je!
Olyan jó lenne multiba nyomni órákon! :D
De nem baj, a Chinatown Wars-t már így is szinte csak az iskolában kivittem! :D
huuh, ilyen nálunk is volt!!! szegény csaj rendesen szétütötte az állkapcsát és a fogsorát..:S kész horror volt..:S
Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lyukasbogrács
megírtam a sziszkót, 93% <#eljen>

Bulykin
most itthon vagyok mert lyukas órám van:P utána meg 4 számvitel<#buck>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lyukasbogrács
ja, ott voltál, nem szóltam <#bdead>

Lyukasbogrács
láttad mit kapott a fejére? :D

Bulykin
én haverom meg a radiátort:D

Egész végig csak PSP-tem! Semmi érdekes nem történt azt leszámítva hogy osztálytársam rohan be a tanár elõtt és akkorát zúgott a küszöbben hogy a tanári asztalt is lefejelte!
jancso22
Húú, nálunk ma elmaradt az irodalom nagydoga! Most meg épp infón osztják az észt, hogyan szummázzunk az excelben :)

angelslie
Ez van most :D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bulykin
ma a 7 órám helyett csak 4 volt, abból az uccsó 3ra bementem, de nem csináltunk semmit:) 11kor itthon voltam:D

Doomista
hehe :D
hát mai napom...volt 2 szakmai órám, aztán lett volna még 2 tesi egy angol, de a tesi gázos volt, mert nem volt hova mennünk...igy elengedett a tanár...viszont akkor ez majdnem 2 óra lyukas óra...annyit meg mivel senki sem fog várni egy angolra, szépen hazamentünk...igy az angolra senki nem ment be...azaz igazolatlant sem adhat igy...meg is lett oldva a dolog.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Kicsikiraly
érdekes, ebben a topikban mindig a rossztanulóság, a lógás meg a stb faszság a menõ.

tökjó, ti vagytok a példaképeim :>

DFTBA &#3232;_&#3232;

angelslie
Hazajöttem mert nem volt kedvem ottmaradni és kiírattam magam egy hétre az orvossal.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

bardocz
Padzet, itt az õsziszünet, és nem voltam sehol sem bebaszni -.-" Mekkora szégyen már.
Bulykin
ma kivételesen semmit:D 6 órából vagy 4et végigebszéltgettünkxD
tesirõl megint lemaradtam, beültem a volt osztályomhoz, õket boldogítottam<#idiota>

Bulykin
lolxD nah látod, ez is egy ok amiért abbahagytam:D:D

Lyukasbogrács
elsõ kettõ tesin futottunk volna - elmaradt... helyette fociztunk...
következõ 2-3 órán 2 vizsgát írtam volna újra - elhalasztottuk...
utolsó kettõ elmaradt...
kérdem én: mi értelme van bejárni? :D

Piloss
ma az utolsó 2 infó elmaradt mert a tanár továbbképzésen van

a jövõhét is jó lesz
csütörtökön csak 11:05-ig leszünk pénteken meg megint elmaradnak az infók
<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Bulykin
kúrvajó volt ma<#sniffles>
elsõ 2 órában szarrá untam magam, 4.órában tesi, akkorát estem báz...FFFFFFUUUUU<#idiota>
5.ben meg számvitel doga, remélem jól sikerült, nem igazán készültem rá,de úgy érzem jó lett:)

Lyukasbogrács
egy szóval tudom jellemezni, hogy mit csináltam ma az órákon: semmit!<#levele>

lényegében mélykómába voltam zuhanva mind a hét órán feébredtem átmásztam egy másik terembe aztán ott is elterültem, dehát kell az energiátt gyûjteni szombaton be kell vonszolni azt a becses hátsót és amúgy minigolfozni is fogok szval...<#vigyor5>
BenTen
ma órán? kaptam egy osztályfönökit mert visszaugattam a tanárnak
a hülye kurvája

Piloss
nem há
mert a többit én ittam meg<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

BB7
Nem is volt sok! <#buck><#pias><#pias>
Bulykin
<#banplz><#idiota>

Doomista
az a sok sör <#banplz><#idiota><#vigyor1><#pias>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

BB7
Lazultunk helyett Lázadtunk-ot olvastam! <#banplz>
Bulykin
lazultunk, diáknap volt, fél órás órák, fél órás szünetek... 6.óráról meg eljöttem, szal ma tiszta hawaii feeling voltxD holnap meg csopás:D 8 óra abból 4 vagy 5 számvitel<#buck>

Piloss
egész laza volt a ez a nap
3.ra kellett csak be menni
hét elején még bejelentette a kémia tanár hogy pénteken nem lesz így ma dupla fizika lett volna az offõvel,de mára az offõ is eltûnt így mehettünk az infóterembe,szórakozni cserébe a tanár elengedett az utolsó 2
infóról<#idiota><#idiota>

Nem is volt ma óra... :C
bardocz
Csak 14 egy óra alatt ki az ablakon?:D Mi annyiszor egy repülõt dobtunk el spanyolon:D És azt terembe, ahol nagyobb a rizikó(párszor eltalálta tanárt), nem ki az ablakon kockázat nélkül:D
Doomista
Szóval ti voltatok ?
Az egyik fejbe talált...anyátokat...

Matek órán papírrepülõket dobáltunk ki az ablakon, amikor a tanár nem figyelt. Óra végére 14 darab repcsi volt kint az utcán!<#eplus2><#nevetes1><#circling>
Kicsikiraly
iken mert õk ilyen menõk : >

DFTBA &#3232;_&#3232;

bardocz
Heh, nálunk elsõ filozófia órán beült egyik haverunk, és egy magántanuló srác nevét mondta be, aki a mi osztályunkba jár:D
Bulykin
én ma se voltam, óra végén volt névsorolvasás azt mondták a többiek, de amikor az én nevem mondta a tanár akkor az egyik srác felkiáltott h jelen és kész<#idiota> a tanár ugyse ismer:D:D

Lyukasbogrács
úgy érzem ennek se lesz sok :D

bardocz
Amúgy ti hazamehettek a suliból simán, amikor nem mentek be tesire, meg ilyenek?:D
Bulykin
meg a tavalyi évnekXD

bardocz
Ma csak négy órám volt, sajna elmaradt a kémiafakt. Matek meg uncsi így, hogy faktra is járok, semmi deriválás, meg határérték, meg szopatós feladatok, hanem bazmeg területszámítás<#wilting>
Am reggel sulibamenet megelõztem egy 47-es villamost móricz-leányka távon bicóval, szóval van mire verni a mellem, hazafele már nem is kellett sietnem, reggel már megvolt a büszkeség :-D
Lyukasbogrács
elsõ kettõn tesiztem, a többin meg asztalokat pakoltam, +1 angol óra, tehát a mai napnak is annyi értelme volt, mint egész héten a többinek <#szomoru1>

Bulykin
elsõ 2 órán itthon aludtam, 3.ra bementem de nem csináltunk semmit, 4.en itthon ülök(mostxD), nincs kedvem tesizni...uccsó 3ra meg megyek vissza mert gyakorlati óra

hungary27
meg ne fertözzétek a gépem plz xD