Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a doki meg rendes volt, adott igazolást isXD kérdezte milyen volt debrecenben:D
hétfõ:lyukas, lyukas, helyettesítés(alvás),fizika, angol, helyettesítés(póker),uccsoelmaradt
kedd:lyukas, lyukas, helyettesítés(póker), angol ,info info, elmaradt
szerda:nyíltnap, idegenvezetõ voltam, 8-tól fél 10-ig voltam bent:D
csütörtök:matek, helyettes, helyettes, helyettes, helyettes(póker végig:D)
péntek:lyukas, helyettes(alvás),tesi ,elmaradt, elmaradt
meg tudnám szokni az ilyen heteket:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Olyan jó lenne multiba nyomni órákon! :D
De nem baj, a Chinatown Wars-t már így is szinte csak az iskolában kivittem! :D
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
hát mai napom...volt 2 szakmai órám, aztán lett volna még 2 tesi egy angol, de a tesi gázos volt, mert nem volt hova mennünk...igy elengedett a tanár...viszont akkor ez majdnem 2 óra lyukas óra...annyit meg mivel senki sem fog várni egy angolra, szépen hazamentünk...igy az angolra senki nem ment be...azaz igazolatlant sem adhat igy...meg is lett oldva a dolog.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
tökjó, ti vagytok a példaképeim :>
DFTBA ಠ_ಠ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
tesirõl megint lemaradtam, beültem a volt osztályomhoz, õket boldogítottam<#idiota>#idiota>
következõ 2-3 órán 2 vizsgát írtam volna újra - elhalasztottuk...
utolsó kettõ elmaradt...
kérdem én: mi értelme van bejárni? :D
a jövõhét is jó lesz
csütörtökön csak 11:05-ig leszünk pénteken meg megint elmaradnak az infók
<#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
elsõ 2 órában szarrá untam magam, 4.órában tesi, akkorát estem báz...FFFFFFUUUUU<#idiota>#idiota>
5.ben meg számvitel doga, remélem jól sikerült, nem igazán készültem rá,de úgy érzem jó lett:)
mert a többit én ittam meg<#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
3.ra kellett csak be menni
hét elején még bejelentette a kémia tanár hogy pénteken nem lesz így ma dupla fizika lett volna az offõvel,de mára az offõ is eltûnt így mehettünk az infóterembe,szórakozni cserébe a tanár elengedett az utolsó 2
infóról<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Az egyik fejbe talált...anyátokat...
Am reggel sulibamenet megelõztem egy 47-es villamost móricz-leányka távon bicóval, szóval van mire verni a mellem, hazafele már nem is kellett sietnem, reggel már megvolt a büszkeség :-D